Deníček – Buba

9178.jpgTak a je tu zase deníček. Tentokrát náš výběr padl na Bubu, malýho ale vostrýho MX Bubbu, kterej se toho fakt nebojí. Jeho obyčejnej den z jeho deníčku zčekujte vevnitř…

Milý 720 deníčku, předem se Ti chci omluvit, že Ti píši poprvé a pravděpodobně naposled. Píši Ti především proto, abych se vyzpovídal ze svých pocitů, dojmů, strastí, slastí, náplastí…abych si do Tebe zaznamenal své jednodenní zážitky z jednoho melancholického podzimního dne.

1)   Ty voe, vstavačka v 4:50 je celkem ceres, ale Nescafé classic Tě zocelí. Kdybych nebyl včera líný prase, tak si dávám ještě leháro, místo toho, abych drtil účetnictví i přestože odpisy dlouhodobého majetku jsou velmi interesantní záležitost. Classic nestačí, jedu z kopce, vařím presso, táhne se jak asfalt, muhá, to je ono!

 1992.jpg

2)    Přesun do školy, kafe působí, mam dobrou náladu, cítím se čilý, na oko vypadám před kantory jako vnímavý žák, mysl je však bůhví kde. Leč to říkám nerad, EOADC (čti Evropská obchodní akademie Děčín) sucks. Čas od času se Ti to některý učitelky snaží zpříjemnit (viz. foto), ale není to stále ono. Nebaví mě to, o matice dostávám spásný nápad jít se vychcat a protáhnout si záda na chodbu. Potkávám Kubajsze, bloumá po chodbách, prý nese třídnici či co. Domlouváme se, dnes to vypadá pouze na pojezd ve dvou, slunko svítí, blýská se na lepší časy. Interval mezi 8:00 a 13:20 bych shrnul do jednoho slova „NUDA“.

jak to muže být s takovouhle učitelkou nuda? 

2573.jpg

3)    Píše Kubajsz, jeho rozvrh hatí plány, prý pro něj mám dojet, páč končí o hodinu dýl než já, jinak pojezd padá bo co. Doma rychle tlačím oběd a v tom mi pekelné stvoření v pozemské podobě Čáryse vnuká nápad napsat Tobě, milý 720 deníčku. Házím kolo do kufru (dáš svoje kolo taky do zavazadlovýho prostoru Renaultu Clio?muhá)
 

 3404.jpg

4)    Je mi šoufl, sotva jsem vypadl ze schooly, už před ní zase stojím, naloďuje se starej mořskej vlk Kubajsz, celou cestu mi coby suchozemský kryse remcá do řízení „držíš to jak prase joystick, kdybych řadil jako ty, tak mě fotr zabije, drž ten volant obouma“, dělám že si beru jeho rady k srdci, díkybohu za chvíli už stojíme před jeho barákem.

 41.jpg

5)    Musím Ti říct, deníčku, že Kubajsz má velice hezké bydlení, zahradu plnou dirtů a taky moc hezkého psa. Chtěl bych žít jeho život a řídit jako on. Promiň deníčku, přiliš jsem se zasnil.

 5290.jpg

6)    Volba co se týče svezení padá na BUKU trail, můj a Kubajsze osobní trail. Dáš si kousek XC od jeho baráku a jsi tam. Začínáme fotit v pěkný aleji, vzniká pozérská fotka, běžný „čtenář“ dolekop.com ji neocení.

Jedeš si v pohodě alejí, vidíš výjezd po pravý, lámeš to dolů a už se vezeš, víceméně bez jedinýho šlápnutí. Trail vede v podstatě z takovýho prudkýho hřebenu. Začátek se vezeš na příjemné římse, po chvilce se objevují malý kořínky, který Tě stahujou. Ano, jeden si mě hned stáhl, paráda, para kotoul, končím u fotícího Kubajsze, bota pod kolem…supr, řežem se, nic nebolí.

63.jpg

Trasa je to fakt zábavná, po dalších pár metrech se rozděluje. Vybírám si o něco těžší variantu, námi důvěrně nazývanou tobogán. Jedu, jedu, pózuji, pózuji, sekaj se mi kliky, nějak to nekočíruju, jdu ven. Viz fotka superman. Super dopad, ruce, držka, záda. Slyším jen Kubajsze úchylně škodolibej smích. Fotka se povedla, to je mi jasný už ve vzduchu.

 62.jpg

No nic, stále nic nebolí, fotíme se dál navzájem mojí novou hračkou…Nikon D40, celkem šikovnej kompakt…a pasuje na něj i Kubajszovo externí blesk…paráda. Kořeny, který jsou všude vlastnoručně odkrytý Kubajszem jsou opravdu moc, jak deštnej prales s anakondama. Zkouším i lávčičku, abys neřekl deníčku. První pokus fajn, druhej trošku na rypec, laťky na dopadu jdou ven, já taky…nic nebolí, je to paráda, prolítl jsem se hned dvakrát za sebou. Když se daří, tak se daří.

67.jpg

Kašlu na to, uchyluju se radši ke každodenní činnosti a tou je focení Kubajsze. Tradičně mu pořizuju katalogový fotky, jak na sjezdu, tak na lávkách a skocích.. Kubajsz těžko zkousává, že se mi daří lepší kousky než jemu;-)

612.jpg

7)    Ty kravo, deníčku, zima že bys psa nevyhnal, balíme to kolem šestý večerní. Než se vydrápem ke Kubajszoj dom, tak skoro úplná tma, podzim je krutej, moc krutej. Kubík je výjimečně gentleman a umeje mi karboňáka, bůh mu to oplať.

64.jpg

8)    Jedu domů, dávám si večeři, doplňuji hladinu kofeinu a jsem spokojený. Avšak, nevěřil bys…kubajsz si jede pro fotky…neskutečný, jeho se jen tak nezbavíš. Prohlíží si tu fotky, dělá něco na svém webu, vytýká mi že jsem se ještě nemyl a mizí konečně v černé tmě…oh dío

9)    Snažím se relaxovat, uháním webmastera  http://koloshopteam.cz , hraji si v PS (tattoo pohoto) kubajsz pořád píše a chválí fotky co nafotil…snažím se učit, jsem línej…budík nastavuji zas na 4:50….

 9178.jpg

10)    V pul jedenáctý za zvuku písní z  http://foundtrack.blogspot.com/ upadám do hlubokého kómatu.

Takže to by byl tak nějak shrnut můj běžný den, milý deníčku. Vše co jsem Ti chtěl říct o mém 22. říjnu 2007 jsem Ti řekl. V tomto období se dny od tohoto příliš neliší, pouze sem tam fitness, nebo plavání a teď především to focení, který mě moooc baví.

Sbohem Tvůj Buba

 4344.jpg

další deníčky máme tady : katarina , Andy , Kubajsz , Robyn Trnka

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg
4.1.jpg 4.jpg 5.1.jpg
5.jpg 6.1.JPG 6.10.jpg
6.11.jpg 6.12.jpg 6.13-Kubajsz když mu volá přitelkyne.jpg
6.14.jpg 6.2.jpg 6.3.jpg
6.4.jpg 6.5.jpg 6.6.jpg
6.7.jpg 6.8.jpg 6.9.jpg
6.jpg 9.jpg  

30 komentářů pod “Deníček – Buba”

  1. Čárys

    Naprosto boží, moc děkujeme ! Házel jsi kvůli nám MX držky, to se cení – jsi Bubba !

  2. milhaus

    parádní, superman dost dobrej :)

  3. Manas

    Masakr :-) Bubo jsi buh!

  4. shampoo

    ano ano,velmi pěkné chlapci naši:-)

  5. tomaass

    super, MASOOOOO

  6. KUbajsz

    Konečně vím, kdo ten Bubba vlastně je. BTW: chybí tu nějaké fotky ;)

  7. Buba

    Kubajsz: pomlč :-))

  8. ueeeeee

    paradni slohovy steelo hehe

  9. JohnLee

    …paradicka…

  10. ddd - andy

    Ty tlamy.. Co clovek neudela pro umeni.. :-)

  11. Junior

    Bubba Scrub je oproti našemu Bubovi naprostý hovno..vždy to byl můj idol

  12. Čárys

    4: Kubajsz : to jsem nemohl maličkýmu udělat. Stačí že ho ZLObíte vy…

  13. eMTy

    americkej raper se šátkem a svou vytuněnou károu! já tě žeru, kámo!!!

  14. Buba

    Kubajsz: Carys je kamarad vis…ne jako ty…

  15. Czert

    4 eMTy: šátek mu sluší víc než tobě, ty seš v něm tlustej :-)

  16. Dan

    Zdar Čárys,
    co moje triko, vykašlal ses na to, no dobře :o) hele v poho, píšu jenom kvůli tomuhle videu, možná jsi to už viděl ale pokud ne myslím, že tady to lidi dokážou ocenit, žádný triky, ale masakr, případně to dej do bleskovek. Čus, Dan

    Link: http://www.youtube.com/watch?v=3Jc8NjGaT4c

  17. bubba

    co jeééééééééééééééééééééééééééé ????????????? to kdo mi fušuje do méééna ?????????ale asi ste ho znali dřív ok ……………………………. jdu spát

  18. Čárys

    4: Dan: Jejda, jaky triko?

  19. prochy

    pekna fotka http://720.cz/foto/denicekBuba/imagepages/image11.html

  20. André

    vy ste fakt maníci :D:D

  21. perry

    taky chci takovou učitelku…

  22. K4m1k4z3

    Jak ta učitelka vypadá!?! Další fota prosím!!! =D

  23. Čárys

    Já bych chtěl taky další fota… prosím ! Kubo ? Bubbo ?

  24. SPYKE

    Mazec !!! :-D

  25. KUbajsz

    čárys: dyt je máš už v mejlu dávno … posílal sem ti to před špindlem …

  26. Čárys

    4: Kubajsz : ale není tam xixht. My chceme i ksicht ! :) Udelám jí presentaci…

  27. KUbajsz

    čárys: tak počkej až jestli odmaturuju :D pak jí chcem udělat libko … ale woe, potřebuju nejdřív dát maturu ;)

  28. Čárys

    Dobře no, ale jen pro mé soukromé účely ? ani tak ne ? Prosím prosím :)

  29. hustý

    ta fotka jak tam hazis tu listu na tom bmx je super.

  30. nadrženec

    víc fotek tý učitelky by nebylo ?

Komentář: