Příběh na středu

dsc09796.JPGHa, tak mám pro vás takový krátký příběh, který se může stát jen mě. Aneb "nová dodž" story. Klikněte na více, umíte-li číst…

Takže, jo, čím bych začal. Asi tím, že už mi konečně dorazil dodž, a s ním i peníze, na který jsem dlouho čekal. Tudíž mi nic nebrání, dodž si vzít a začít jezdit. A nebo jo? Jasně že, jo, dyť já jí chci přec polepit.

dsc09798.JPG

Termín v tiskárně je zamluvenej už měsíc, polepy jsou vyrobený, tak teď už to chce s dodžem tam jen dojet, a nechat to dva dny na polepení tam. No problema, říkám si, a na autosalónu se také tváří, jako že žádnej problém.

Takže tam v úterý ráno nabíhám, fasuju klíčky od nový káry, a slibuju že jim ho tam za pár dní vrátím. Nic nepodepisuju, a auto si odvážím. Důvěra ve mě je bezmezná, paráda. Leč autu chybí jedna zásadní věc.

Auto nemá značky.

Nic se ale neděje, fasuju převozky, ale ty nejsou namontovaný na autě, ale dostávám je do ruky. To se na to trochu tvářím, ale prej to stačí dát za vokno. Tak to tam dávám, startujem, slepuju fólii z tacháče a strhávám igelit ze sedaček, na tacháku je najeto 8km, to mě baví.

dsc09796.JPG

Jedna dva..a už jí valím na Budějovice. Je nasmrkáno, klouže to jak prase, a já to nechci někde rozstříkat po poli, a taky jsem trochen nervózní že jedu bez značek, protože…..protože…protože v českém poháru silničních vozů mi k výhře zbývají již jen 4 body ! Tak jedu radši pomaleji.

dsc09797.JPG

Jsem 10 km před Budějkama. V rádiu hlásí že je na cestách kolem Budějek nějaký mobilní radar. Jsem trochu nervózní, mačkám se na náklaďáky, aby mě nikdo neviděl, a tak nějak se blížím k cíli cesty.

Blíží se kopec. Náklaďák předemnou mě už nebaví, do kopce zpomaluje na 70kmh, to už je na mě moc, rozdvojený pruhy, pohoda, tak beru čáru a dávám kotel, a v tu chvíli se na kopci vynoří policejní oktávka s dvěma čertama vevnitř.

S radarem na mřížce mě má v hledáčku, vidím nevěřícný pohled těch dvou, a už se mi mstí, a drží spoušť a už to blejská jak na disko Bozen. Míjím ho. Modlím se, aby to neotočili. Zrychlujem, a snažíme se co nejdřív dosáhnout města, aby jsme se ztratili v provozu…

Daří se. Měl jsem kulicha, auto je bez značek, a tak teď jen doufám opravdu moc doufám, že mě nenajdou. Už se vidím, jak jdu na salón, vykešovat dodže, a s vizí že si půlroku nezajezdím skrz sebranej řidičák. To by mi, soudruzi, asi mrdlo !

A co z toho plyne za ponaučení ?

Na cestu zpátky si ty převozky zaručeně namontuju.

Pa. čárys. 

dsc09799.JPG

43 komentářů pod “Příběh na středu”

  1. Radek - etbikez.com

    Kamaráde, vážně bych ti to nepřál, ale začínám mít pocit, že si ho snad ani pořádně neužiješ.

    Že bych na ETB rozjel sázky na to, kdy dosáhneš hranice? :D

  2. kejleb

    Vítám tě v klubu bratře http://www.transporterclub.cz

  3. fousmen

    hehe u tebe asi uz nefungujou smutny oci a prupovidky o študým chudentovi co? sakra, nechci bejt nikdy starej :D jinak k autu: uz zaklad vypada solidne, jen me napada.. kdyz to komplet polepis, jak to je pak s barvou napsanou v technicaku?

  4. KRAJIC

    Ať ti slouží a nekurví se.

  5. coolo

    krasnej kočár…..dávám tvymu ridicaku rok…maximalne dva:) kdyz tak na to koukam tak asi min mnohem min http://www.novapravidla.cz/prestupky_a_postihy/prehled_prestupku/

  6. Wlk

    Krásná kára. A s těma polepama pojede určitě líp :-))

  7. Radek / etbikez.com

    Barvu v techničáku musíš změnit. Spíš jsem zvědavej, co mu tam napíšou – něco jako “šedo-černá s motivy děvek” :D

  8. dejv

    čuz to je vončo to ti bude slušet víc než medvěd tvýho tatíka……..
    video stříhám a stříhám až ho dostříhám tak se ozvu…
    see ya soon Dejv – Písek

  9. hýbňoš

    táta má u tříbarevnýho polepenýho auta v techničáku napsáno “barevné spektrum”, jinak auto máš krásný těšim se na ty tvoje vychytávky

  10. eMTy

    auto je to pěkný, jen škoda, že s k němu budeš muset najmout řidiče, hehehe

  11. ddd - andy

    Hihi.. :-)

  12. Čárys

    4: Brácha : já se ti pak brzy ozvu, jestli teda to ještě pořád platí…:) Budu potřebovat tvou stoholu a COčko, hehe. však já zavolám.

    4: eMTý : ty kryso !! :)

    4: Radek Broz, Fousmen : To je fakt, co? to asi bude trochu problém. Hehe. Napíšu příběh z přihlašování, to ještě bude sranda.

    4: Hýbnoš : barevné spectrum? Zřejmě VW T 1 ve Woodstok úpravě. muhaháá

  13. hýbňoš

    čárys:těsně vedle mitsubishi pajero v dakar úpravě

  14. Los tomanos - Pozing crew

    Carys:Gratulace, kdy ti zacnou umazavat body????

  15. Oswald

    tak to sem v CP pred tebou me uz k vyhre zbyvaj 3 body

  16. Čárys

    4: Oswald : rád ti vítězství přenechám :)
    4: Los Tomanos : Myslím že by mohli, dle tohodle článku, v lednu : http://720.cz/?p=3725
    4: Hýbnoš : fakt těsně vedle :) Jinak na Hjundaji jsem nic napsaný v techničáku neměl, a taky mi nic neřekli…zřejmě proto, že bílá stále převazovala :)

  17. ICE

    pokud si nic nepodepsal, nemaj potvrzeni o tom zes to ridil ty, zvlast kdyz nemas znacku psanou na svy jmeno ci firmu.ksiltovku řidičům všem,chrání proti slunci i blesku ;-)
    vykecat se z toho da celkem v pohode. az budes mit znacku tak se vymlouvej ze to ridila osoba tobe blizka a mas pravo proti ni nevypovidat

  18. bartic

    podnikovka od mastneho krahulika

  19. T.H.O.mas

    snad nedopadneš tak jak psal eMoTý :-)

  20. Los tomanos - Pozing crew

    Carys: No na to jsem si prave vzpomel, jak jsi proklinal andyho :D

  21. CERW

    posuvný dveře do silnice:D ty se vyznáš….už vidim jak tam ve městě pro něco polezeš a nějakej blb tě sundá…….kdo by nám pak psal aktuální počteníčko

  22. mouras

    tyhle novy kary se serou vic jak ty stary

  23. Čárys

    4: CERW : A od volantu prosímtě vylejzáš jak ?:) Doprava ?
    4: ICE : díky zvedl jsi mi náladu !

  24. André

    no zazit bych to teda nechtel.. :)) kdybys to vydrzel za ti nakladakem tak by se toho tolik nestalo.. :D

  25. mouras

    ale jedno je jasny, ridicak ti vzit nemuzou pac poldove jsou jeste vic blby nez si vsichni myslime, protoze ty jsi chytrejsi a prevezes je. autak je divnej jak je jen bilej co? ale az bude volepenej tak to bude jizda. takze at jsou na tebe v servisu hodni a moc tam nemusis, BAMBILION pohodovejch kilaku po JČR a evrope…uzivej si vydrenou a vytouzenou kárku.

  26. eMTy

    na mém oblíbeném dfens webu, který mě nutí občas přemýšlet, v jaké zemi to žiju, je pro všechny, co jedou na body série poučncýh článků. tady je základ toho, co byste měli znát, pokud někdy sedáte za volant: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006061803

  27. Peace

    Máš to aspoń 2,5 jestli to taky trochu jede víš

  28. Čárys

    Mám to v 3,5 víš.

  29. alen

    velkej sen splnen?? tzo je dobre

  30. André

    no bude to vypadat suprove az to polepis podle tech propracovanych planu :))

  31. kotleta

    slusnej atyp soupacky jak v anglii nebo deutschepost:-) a polovypicena strecha,ale vitej v klubu.

  32. nic-nechci

    čárys: Myslím, že by ss měl na silnici krotit, přeci nechceš přijít o papíry a pak jezdit po závodech s přátely nedej bože VLAKEM §!§

  33. bitch

    Carys: bacha na ty osoby blizky to plati pouze tenhle rok, od pristiho uz ne… tak bacha

  34. The Skreth

    Čárys, ty dveře na blbou stranu nevokecáš ;-)

  35. CERW

    no to ne….:D to by šlo blbě..hlavně v tom mym punky mini dodge:D

  36. Radek - etbikez.com

    Dobrá, jelikož tu Martin neni, vysvětlim to za něj. Jelikož v dodávce nerozváží zeleninu a nezastavuje teda na chodníkách před krámama, ale primárně ji používá k tomu, že do ní v poklidu doma/před 720 v poklidu naloží bike a vše potřebné a odcestuje kamsi do hor, kde vytvoří libovolné depo a je mu tudíž jedno, na jakou stranu má dveře, nepotřebuje je mít debilně vpravo. Proč jsou vpravo ty dveře blbý? V dodávce je přepážka. Řízení je vlevo. Máte to už? Pořád nic? Řízení je vlevo a šoupačky vpravo. Furt nic? Vystupujete teda levejma dveřma… No a teď co? Teď obíháte celou dodávku jak kokoti, protože dveře jsou na druhý straně. Zpátky to samý.

    konec kauzy pravé dveře.

  37. dr.zack

    congrat veliky…mas to moc hezky a tesim se za par dni na fotoz polepeny kary…a propo…ta nastavba strechy je plechova nebo ne?

  38. dr.zack

    jo a este…budes nechavat prepazku a vsechny tri sedacky?

  39. CERW

    2 Brozi: no dobrá zase se ti povedo ze mě udělat debila:D ale vyřídim si to s tebou:D

  40. eli

    buď v klidu, já jezdim bez řidičáku od 13. července. a ještě mě nedostali. a nedostanou.

  41. eli

    jo eště k těm dveřím. taky se mi to líbí. já měl na multivanu standardně vpravo a je to na píču. to můžu potvrdit.

  42. hýbňoš

    Ty dveře bych taky uvítal z druhý strany i když můžu projít autem , u nás v ulici parkuju většinou v jednosměrce tak abych nelez do silnice takže i proto.

  43. Čárys

    4: Radek Broz : děkuji velice, líp bych to nenapsal :) Kdy už konečně všichni pochopí, že dveře na blbou stranu jsou ty vpravo, a ne ty vlevo.
    4: Eli : Ty šílenče !
    4: alen : to ani není vysněná kára, vysněná kára je Hjundaj za 28000 co by jezdil 160kmh, žral 5 litrů, bylo v něm ticho, a nereznul by :) tohle je z nouze řešení… Mrk mrk.
    4: Hýbňoš: Na vrakáči jsem je tuhle viděl :)

Komentář: