Zhodnocení sezóny 2007 Čárysem

javmc1.jpgTak se zase rok s rokem sešel, a na mě je, abch napsal zhodnocení sezóny, stejně tak jajko rok předtím. Takže dámy a pánové, článek o tom jak jsem sezónu 2007 viděl já, je tady ! 

Všechno tak nějak začlo a skončilo silvestrovskou vyjížďkou , na kterou přijeli i Petr a Zuz z Prahy. A Silvestrem, kterej byl mocnej . Zhodnotil jsem sezónu , a udělali jsem rozhovor s Cruzem . taky jsem si vyjel první body v ČP silničních vozů. a to díky ANDYMU, cestou do Všenor. Byli jsme si hrát s drakem , a Kojc mi rozřezal Exitus , a taky jsme vydali recenzi na Borata, která měla fakt úspěch. Dalis jsme si víkend v Čerčanech, udělali rozhovor s Kaschtanem, a vydali se v půlce tejdne do Krupky, aby jsme dali najevo, že v týdnu se nedělá. Vydali jsme další rozhovor s Andym , odjeli jsme na víkend do Prahy , odjely se závody fekálů v Sobíku, a tak podobně. Následovaly rozhovory s Gaspim , a Zvoloušem . Venku napadl sníh, kluci pojezdili v Praze , a mrzlo. Prostě ideální leden,nabitej akcí…

 71221.jpg

Přišel únor, a s ním se vrátilo hezký počasí. S Cruzem jsem pojezdil v Sobíku , a nebylo to špatný, udělali jsme rozhovor s Renčou , Pupákem , Jandym , Hubajzem , a Márošákem .  Byli jsme na premiéře Márošákovo novýho videa – holy shit párty, což docela vyšlo. Byli jsme na tripu v Bechyni a Soběslav i, Všenorech, a bylo dobře. Dali jsme si závody v Boulderingu , a Cruzo vymyslel nove j trail. Udělali jsme velikej srovnávací testing pitbiků v Písku , fakt jsme si to užili moc. A ještě jeden rozhovor – s Katarinou . A skončil únor, a natěšenost na sezonu byla veliká…

 29191.jpg

A přehoupl se březen, a s ním přišla Bíbisovo reportáž z Elefantetretten což byl hroznej mazec. Vyrazil jsem s Robynem Trnkou a Petrem H na testování převodovky do Monte Carla , a fakt dobrý, akorát jsem šel hrozně na držku . Robyn nafotil supermatroš . Dále nám Tomek napsal co se dělo v Rondu, a zrecenzoval jsem Márošák ovi video. Vyšel článek ze srovnávacího testu pitbiků. Petr hrozně píchal v Krupce , a stává se letos nej píchačem… Byli jsme na výstavě, a nafotili holky a mašiny a andy nám pak zrecenzoval vídeo, protože k tomu měl co říct.. V sobíku jsme testovali nový lávky, vydali foto galerii z historie Cihelny, a poprvé zasáhl SUPERMEF se svou recenzí na Půlpánovo video. Opět jsme to vyhrotili v Sobíku . Taky brácha polítal nja štreetu, a JCB zničili Cihelnu. Bob Brnka aka Mudr Štrosmajer řádil na novém trailu, a fakt makal, a kluci lítali na kubici. Polezli jsme a pogrilovali. A zrekapitulovali jsme roční provoz..

 robyn-foto-tlacba-v-mcm.jpg

A Duben ! Vyrazil jsem na západ za Robynem Trnkou, polátat, nádherné dva dny s ním a klukama z Nejdku, hodně focení.  dál i za Kubou do DC, což taky bylo moc fajne. Andy byl s Filipem v Itálii. Popovídali jsme si s Klauzík em. Vyrazil jsem za Emtým , Za Kubou , do Oldova, Hjundaj šlapal jak hodinky.. Byl jsem lézt v Jickovicích , a boží. Klucí postavili novou trať v Kamenic i nad lipou. Rozhovor snů. Opět se blblo s klukama,tentokrát i na dirtech … Zábava v sobotu ? Zábava v neděli ? a pak to přišlo. Série článků o trick tipu. Začal Ploc style. Polítali jsme na Vápně s Klauzem, a bylo to něco. Maňas se nenechal zahanbit, a polítnul to o tejden později. O týden později se kluci ze zoufalství z hrozné zimy zmasakrovali na zábradlí v parku. Dali jsme si Kralupy, a byly fakt boží. Sucho, prašno, léto.. S klukama jsme byli v Dobré vodě , a na Vesecku . Přišel další trick tip, a byl to můj oblíbený kůň. A s HF jsme vyrazili na 3 dny trip po JČR lokacích – 1 , 2 , 3 . Ha, a tím skončil duben.

91171.jpg

Květen a fakt našlapaná sezóna jede. Začínáme v Hloubětíně , fakt motocrossově, a jedeme dál Monkey trailem, a závodama v Dobré vodě, kde si MT dává hrozně přes Stíva.. děti skáčou do žíněnek v Dubné m. Andy je totální kokot měsíce, a dává si TOHLE . Nikdo nechápe nic. Stavím novou trať na Tankáči a za měsíc je doladěna a polítána . a lítám v Hostík u. Vydáváme druhou verzi stránek. Cruzo je šílenec, a ladí beko. Márty nám posílá super vídeo. A trick tip žije, a další je na řadě Heiník. Brácha jede exhibici na 300 zatáčkách G.Havla. Pospi je novej team rider, a celkem dává..já jdu na držku na 1.ČP v TEplicích. Flatík nám dělá galerii .. Kluci pokračujou v destrukci prken na zábradlí, a jebou to, a MTý si otvírá obchod. A hraním si na zločince se loučí i brácha s květnem..

22_1.jpg

V červnu byl Cruzo v Geiskopu, a punk , jak jinak a my jsme si s Petrem střihli výstavu na EXPU ve vilingenu, a k tomu jsme si tam slušně zazávodili, ty jo. Emtý zase závodil v Pelechově , na 3DH a já oběvil novou zábavu – chození po laně. Odjel jsem na závody ve městě do Zlína , a dal si docela na držku. Sobík ladí Kozzy, a já jezdím s Filipem u něj a v Karlocivích. Márty s Robynem točej vídeo na Monkey trailu. SUPERMEF opět zasahuje. Robyn si jezdí se Simmonsem, a píše nám o tom, a my jedem do Gejsu na vejlet. Ruda otvírá novej Bikepar k, hurá. Vydáváme nejúspěšnější kvíz všech dob – kdo koho solí. Jedu závody v Karlovicích , a nějak mi to nejde. Schwara vydává u nás profil na své nové video .. ale děje se toho o moc víc. Takhle nějak se přehupujeme do července.

81871.jpg

Jedu do Hejnic na závody, a celkem to jde, trať je boží .  Jezdím si v Liberci s MotoXem, a super, a tejden an to se jede největší slopestyle u nás – kozzy . El kloko střihá video , a je to celé fakt mega. PH jede do Schladmingu, kde si přejíždí nohu , a je pro letošek out of order. Chudák. Já jedu na Božák na závody, vracím se do old stylu, a jedu fiveteny. Czert se vrací z Le že, aby nám o tom napsal report . Bahno voe. Emtý jede závod ve struhách , a kubajsz nám píše deníček, což je další naše oblíbená rubrika. Cruzo a Sojer exhibujou v Náměšti , a emtý v jilemnici . Petr je v nemocnici, a píše nám Hospital trip. V roztokách se jede závod, a je to strašný zlo.  A tím se přehupujeme do Srpna…

 dsc022781.jpg

Srpen začíná videoprofilem Cruza , a je to moc, a následuje obyčejným dnem Robyna trnky , což je taky nemálo. dál nám hodnej kluk píše report z Hum drum tripu, a superfotky, a my odjíždíme na trip po ČR. V tomhle letním vedru vydáváme retrospective článek s videem ze zimních čerčan. Emtý závodí v Meziboří, a nejede vůbec špatně. My se vracíme z tripu po české republice, a vydáváme sérii článků každej den jeden : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , a shrnutí . Brácha byl v Rumunsku na endurománii , a v Doudlebech se jedou závody, a my trip ujeme do Geiskopu. Srpen končíme videem z Doudleb , a posledním trick tipem – Klauzem. 

olympia-fmx-01-pilnik1.jpg

Září. Na konci srpna jsme jeli do Říče, tak teď o tom vydáváme report, byl to trip kompletně hrazenej Horsefeathers – takže pohoda. Emtý nám píše report z Airobiku , je to pecička, HF FMX jam – nemám slov. klik. Taky klik .A Klauzule nám píše report z vejletu s tatíkem, a my nafocujeme spešl pro El kloko fiátek. Jedu za Klauzíkem do Rakovníka, nikdy jsem tam nebyl, a je to SUPER . Jede se poslední závod ve Špindlu, a je to voprcajtung , a já na to kašlu. Ale závody fajn. Jedu i 3DH kap v Liberci, a to je taky nic moc . Sezóna tím pomalu končí. Jdu zase na držku. Andy nám píše svůj deníček, a Píďa reporty z Kanady. Je to holka šikovná, a vejlet si fakt užívá… tím končí září..

kuba-vlcek-foto.jpg

Je tu říjen, a hned hrozná prasečina – exhibice v Soběslavi na bahně. Z akce je i video , a je to něco. S bráchou si vyměnujeme stroje. Petr Heiník je po vleklé rekonvalescenci zpátky, a my vyrážíme na točnou a k němu na private DH track.Chodíme po laně v 15ti m. Poslední akce s mou dodávkou – RB camp vychází na výbornou, i když jsme jak prasata. V Písku se jede Slopestyle , a je to akce velkých rozměrů. Fousmen nám střihá vídeo, a Katarina nám píše deníček. Emtý se zamilovává do trailsů v Jičíně, a jede se Marosana , kde ale chybím, neboť jsem unaven. V chejnově jedem závody do vrchu. RT nám píše zamyšlení o sezóně. Buba nám píše deníček , a my se Soběslaví hrajem Painball. Jo a nejvíc je ten šílenec ANDy- jede XC závody, a dojíždí jak bůh !  A tím končí říjen.

dsc09432.JPG

Prodal jsem dodávku, a rozhodl se si objednat nový auto. VW jasná volba. Vydávám taky svůj deníček , aby jste věděli, jak jde můj život. Jelikož nemám auto, tak jezdím vlakem. Hustý. Kamenice vydává vídeo , a je to super. Andy nám píše recenzi na Retrospective, a jedeme do Brna na sportlife, kde dáváme párty , a okukujem karavany a kundy . Stříhám si video profil, a vydávám ho. Vydáváme novou rubriku o tunningu karavanů lidí co bikujou. Začíná Mave , a pokračuje Hýbňoš . Letos se poprvý lýžuje , a my jedeme na Gravity mítink do Poděbrad , kde se řeší věci nevídané. Klauzík s Cruzem se stávají novými členy racebike teamu, takže je nás zase víc. vydávám video jak tomu dávám nažrat, a další vídeo, jak Petr testuje převodovku. A kvíz em končí listopad, v práci jedu motocross jak nikdy.

p10909231.jpg

V prosinci začínám hned zvostra, a vydávám článek o sponzoringu , aby lidi věděli, že to není jen tak. vydávám kvíz, kterej je asi nejtěžší, protože ho mutanti nemůžou uhádnout. V Praze se jebe. Jedem na HF team párty, a je to velký moc. Tomek přibral, zas e. Klauz je alarmující kokot měsíce – začíná točit beko. Kubajsz píše článek o tunningu Multivitamína. Vychází první rozhovor letoška, s Tomassem , a je to fakt kvalita. Po hrozně dlouhé době zasahuje supermef , a vydává článek o líbku. Jinak se skoro nejezdí, neboť nemám stále auto, a venku je strašná kláda. 200 kláda vydává deníček. KONEČNĚ mi přichází auto, polepujeme ho , a vy se na něj koukáte. Článek o superstar Tomkovi, a votuň svůj dodž s tomkovým renó. Štědrodení vyjížďka a silvestrovská veselice s Andym, Petrem, Móru a holkama na horách…

 kat-a-my.jpg

A tím končí letošní rok s našima stránkama. Akcí se samo dělo mnohem víc, a když to tak zrekapituluju, tak jsme byli vlastně každej víkend po celej rok pryč. Asi bych teď měl napsat nějaký moudro o lidech, jako kdo dělá co a kdo by co dělat měl, ale popravdě jsem na to moc unavenej, po tomhle roce.  Prostě vás všechny papu, a všechny mám rád, i když teda Paroubka a odbor životního prostředí v Táboře….ty moc nemusím. No není to hezké ?

Tak a co letos já ? Já jsem např :.

- najel s autem 51 tisíc kilometrů, za 120 000 kč za naftu.

- objel jen 2 závody ČP DH.

- stránky navštívilo 728 tisíc lidí, kolem 2000 denně, sledovanost přesáhla hodně přes 3 milióny načtení.

- dostal jsem 8 bodů do řidičáku. 

- vydali jsme letos 412 článků, z toho reportů a video reportů 240. 

- zničil jsem 0 ks přehazovaček.

- 8x mi tahali krev ze stehna.

- pojišťovny mi za zranění vyplatili 48 tisíc.

- rozdal jsem 8,4 kilo samolepek 720.

- zabil jsem jednu srnku.

- a poznal mnoho novejch lidí. 

- atd. 

A pak že je život nudný a šedivý. Ten náš není. Díky všem přispěvovatelům, fan clubu i hate clubu 720 webu. Bez vás by to tu nebylo ono ! Tak zase v novém roce, čauves.

Hodně dobrejch pocitů ve všem, co děláte.  Světlou mysl všem.

Vítejte v roce 2008. 

Čárys. 

javmc1.jpg

26 komentářů pod “Zhodnocení sezóny 2007 Čárysem”

  1. Broněk

    Moooc pěkný, taky přeju vše nej do novýho roku. :)

  2. prochy

    krása, vše nejlepší do roku 2008

  3. človíček

    milion reportů v jednom, jo tak to je slušný. tak pěknej rok 2008 všem.

  4. tomaass

    do statistik jsi měl zahrnout, jak dlouho ti trvalo napsat tento článek :-)

  5. Hááárwy

    čárysi luxus článek..nemálo odkazu…=) vše nej.. a bacha na ty 4body..střež si je.. =|

  6. Hááárwy

    vše nej v novým roce a hlavne bez tech rakví…

  7. Junior

    tak tys mel 8,4 kg stiker a ja vzorny spoluobcan nemam ani 0,001 g…no…I tak budu na tento web vzpominat v dobrem (celej dnesek) – zitra se doufam jede na novo a budou novy clanky

  8. KUbajsz

    ty woe, respect, takovejch odkazů, ufff. Keep rollin´ daddy

  9. Cmelda

    vsem vsechno nej do nevyho roku 2008 !!!!!!!!!

  10. Cmelda

    preju taky hodne stesti do novyho ruku 2008 !!!!!!!!!!

  11. koZa

    Poctivý čtenář,nevynechajíc nic z toho co tu bylo.Taky nechtíc brát do svých oust hlášky typu “nejvíc” atd…
    Tak tedy-doufám,že nic nevynechám ani v jáhru 008,protože,to co se tady děje,je NEJVÍC
    Hodně zdraví a zdravých nápadů do toho roku 2008!!!!!!!!!!!!!!

  12. ice

    hodne narocnej clanek, smekam!
    to co tys zazil za rok, me by zabralo nekolik zivotu ;-)

  13. tomaass

    mefíku ten ice to chce, MOC !

  14. noha

    Pjeknej clanek takze vsem pritomnejm taky preju supr rok 008..at se dari

  15. karloss

    hodně z těch článků si zpětně vybavuju…bylo toho za ten rok dost…takže slovo děkuju patří čárysovi že tyhle stránky provozuje, protože snad žádný jiný mě nebavěj víc… a do novýho roku přeju opět hodně zábavy!

  16. Czert

    No pěkný čísla, tak spoustu dalších v novym roce, jen ne ty 4 do řidičáku :-)
    Btw: máte s Morou dobrej vkus! ;-)

  17. Maaca

    2 Čárys: 3 miliony nacteni? 120 tacu za naftu? Chlape ty se opravdu nenudis, jen tak dal, a jeste vic a vic clanku, ranni noviny jsou pro me 720 hehe :D

  18. ITI

    Když jsem viděl ty odkazy, tak jsem si uvědomil, že tu vlastně chodím “už” rok a tyhle stránky jsou fakt super..člověk se tu nenudí a mají nápad, vše nej do 08..buďte dobří :D !!!

  19. iBE/DHRace.cz

    Gratuluji a preji vse NEJ v roce 8…

  20. eMTy

    ty ve, lásko, stihnem toho za rok DOST!

  21. u6e

    uff nemálo hodně

  22. Los tomanos

    Narocnej clanek

  23. coolo

    4Carys: pekne 100 zrekapituloval :) to co delas, delas dobre.

    Vsem preju at pro Vas je rok 2008 uspesnejsi a ve vsech smerech lepsi nez jiz minuly rok 2007.

  24. SPYKE

    To Čárys: bylo prima tě (+ dalšího kumpána) potkat na snowscootu na sjezdovce v Herlíkovicích 31.12. 2007 – alespoň jsem tam na tom nelítal sám :-) jinak good shrnutí ro(c)ku :-D Přeju všem jen to nejlepší v roce 2008!

  25. Čárys

    4: All : Díky díky díky !
    dneska mě zaskočila práce, ale článek z blbnutí s blbounama z Prahy vyjde ještě dnes… A pak už zase pojedeme, dokud budeme mít co :)

    díky komunito !

    4: Spyke : Ten kumpán byl Petr Heiník :)

    4: tomaass : 3h 20 minut. :) Dost, vím.

  26. DD

    starej…nemocnej…sk8

Komentář: