Táborský jarky

dscf4384ko.jpgJandy nám sepsal super report, o tom jak končí zima, jak se měli, a kde byli… Tuna fotek a report uvnitř !

Bylo po vysvědčení a přede mnou byl tejden volna. Ten se samozdřejmě neprozewlí ve městě, ale je třeba vyrazit směr hory. Auto vlastní nemam, lidí co by se mohlo na tejden trhnout je taky málo. Takže sem vyrazil s rodičema na každoroční prázdninový pobyt na našich nejbližších horách, to jest na Šumavu. Sněhu všude pomálu a já s doufáním, že se aspoň někde najde ideální místo pro stavbu pořádnýho kikru vyrazil v sobotu 2.1. směr České Žleby. Jela se mnou má slečna Šárka, která mi celý týden dělala vrchní fotografku.

 dscf4385.jpg

Po příjezdu všude sněhu pomálu a to ten den sněžilo. Chata jako každej rok stejná. Následující dny probíhala tak nějak stereotypně. V čechách sněhu 0,1 cm, tak nám nezbejvalo něž za ježděnim vyrážet kousek za Strážný a to do střediska Mitterdorf. Škoda že ne každý areál se snaží vytvářet snowpark. Tak se brousili sjezdovky a piloval se pořádnej kárvovej oblouk na 180 cenťáků dlouhejch čistokrevnejch freestajlovkách LINE invader, který jsou již řádně stupeny hoblováním všeljakejch železnejch kravin. Dá se říct, že sem to ale zvládnul a začal vymejšlet kraviny.

Do oka mi padnul zahradní stoleček a tak se zrodil v areálu možná první mikro skok, kterej sem uplácal Šárky snoubičem. Dopad samo na rovinku. Tak se šlo na to různý bongy a stoosminy s různejma grebama. Krásny azůro a tak sem se tam kravil skoro denně tak hodinku, aspoň něco. Bez stolu to dávala i Šárka, která si odchytla svý první indy a odjela i fs180.

dscf4355.jpg

Další co sem měl v areálu už nějakej ten pátek vyhlídlýho byla taková bouda, kterou sem vždycky snil skočit napřímo. V nejvyššim bodě měla poctivý 4 metry a nějakej ten cenťák. To ale bylo nemožný, páč nejsem sebevrah abych to skákal na zledovatělou 100% placku. Poslal sem to aspoň do boku, kde byla jakási stráň. Rovnou to šlo 180 airem.

dscf4384ko.jpg

V německu sme jezdili každej den do 13:00, dýl to nemělo cenu. A než zabít zbylej čas na chatě, to radši vyrazit zkusit štěstí směr kubovka, která je asi 15 km od chaty. Tam krom neděle, kdy bylo napadáno pár čísel, byla vidět tráva. Dopad na skok uplně holej a nahoře u rajlů aspoň něco málo bylo. Tak sme se chopili lopat a sprovoznili dlouhou bednu, pak se dal jezdit stříbrnej rail, kterej sem po parku furt přesoval. Nejdřiv sem se s nim seznámil na rovince a pak sem ho šel posadit na tu dřevěnou krávu co slouží jako základ na skok.

 dscf4399.jpg

A že to jako budu dopadat dolu na tu plošinku. Opět sme se chopili lopat a to i holky! A začlo se budovat. Rail je extrémě lehkej a po prvnim pokusu, kdy se se mnou na konci zvrhnul a já šel málem na ty dřeva. Musel se víc zahrabat a udupat sněhem, pack už to bylo v klídu. Odjezd byl dost tvrdej a hned se muselo brzdit, jinak by nasledoval pěknej sjezd po trávě. Vrátil sem to normal, do switche a chtěl sem i 270, ale to ne-e. Další dny sem hobloval už jen bednu na všechny způsoby, různý přeskoky, switche a 270na i z. Na bednu si troufla i Šárka 50-50 a sestra Lenka, která to dala na lyžích rovně. Dobře vy, jen tak dál.

dscf4413.jpg

Tohle byl náš každodenní program, krom středy, to chcalo a odpoledne došlo i na procházku Národnim parkem, kde se kácí dříví jak kdyby to park nebyl. Nechápu ochranáře.

dscf4422.jpg

V den odjezdu sme vyrazili do němec na Třístoličník, sjezdovka v klidu, trochu boule, ale v těch je sradna. Kousek od parkoviště se nacházel malej street rail od rodinýho domku a konec byl v silnici. Samozdřejmě sem ho musel dát. Tátové chvátali, ale já musel. Pár hození lopatou, bratrance dolu před silnici na chytání, Šárka foto. Šel na první, eště pár pokusů, aby i fotka malinko za něco stála, ale bylo to těžký, jelikož se muselo zabrzdit na 2 metrech hned pod railem. Otázka 15 minut, rychle pak vypadnout, protože němci z oken začali koukat a než zjistili co se to vůbec děje, už sme byli dávno pryč.    

dscf4518.jpg

Tak to byla taková klasická rodinná dovolená, za kterou děkuju rodičum. Snad sem váš čas nezabyl zbytečně a těm co došli až sem díky za pozornost . Už ať je další víkend a s nim další ježdění.
Pic lyžník JANDY

A 720 děkuje za super matroš ! Jen tak dál… a co vy, nechcete na chvíli přestat čumět do toho monitoru, a jít taky něco dělat ? :) Tak hybaj… 

dscf4348.jpg
    

DSCF4331.jpg DSCF4342.jpg DSCF4346.jpg
DSCF4348.jpg DSCF4355.jpg DSCF4358.jpg
DSCF4360.jpg DSCF4375.jpg DSCF4381.jpg
DSCF4382.jpg DSCF4384ko.jpg DSCF4385.jpg
DSCF4388.jpg DSCF4390.jpg DSCF4392.jpg
DSCF4394.jpg DSCF4399.jpg DSCF4409.jpg
DSCF4412.jpg DSCF4413.jpg DSCF4422.jpg
DSCF4434.jpg DSCF4440.jpg DSCF4445.jpg
DSCF4452.jpg DSCF4471.jpg DSCF4515.jpg
DSCF4518.jpg    

9 komentářů pod “Táborský jarky”

  1. MaVeRiCk

    fuj zima

  2. tomaass

    taky se ti tahle zima líbí viď? mě docela dost, jdou stavět skoky, sem tam na kolo, žádnej přiblblej sníh, paráda

  3. Switch (Brno MX)

    jojo, tahle zima je boží… není ani zima, ani vedro, všude sucho :-)

  4. tomaass

    Switch: no tak možná v Brně sucho..

  5. Čárys

    tahle fotka je boží ! http://720.cz/foto/jandy_lyze_jarky/thumbnails/tnDSCF4384ko.jpg

  6. DD

    pac BO je zlata lod

  7. Flora

    dobre ti dela reklamu ;-)
    ta strecha je luxusni

  8. nutel

    ksandy si zabijak! balim holky na to ze mam tvoje icq!

  9. idmi

    ty kokot, tohle to je kruty!

    to nutel: :DDDDD

Komentář: