Kvíz o pitomcích

dsc00391.JPGTak kterej šílenec jezdí na R6 i když nemá papíry, a nikdy na motorce nejezdit ? Kvíz o šílenství uvnitř.

No není to tak dlouho, co se jeden pitomec sebral, zavolal druhýmu a že si chce jet koupit motorku. Druhej pitomec s ním jel, a motorku pokoupili. A hned R6, aby se bylo na čem učit, neboť pitomec č. 1 nemá papíry, že. No a protože chtěl být ještě větší pitomec, jel navštívit pitomce č. 2. To že je v lesních úsecích nasmrkáno, s ním ani nehnulo. Guma studená i po 100km.

A teď kvíz. O kom je řeč ?

Kdo je pitomec č.1, a kdo je jeho pomocník při koupi, pitomec č.2 ?

dsc00391.JPG

54 komentářů pod “Kvíz o pitomcích”

  1. Marv

    Andy a ty?

  2. raf

    No a to si představte, že pitomci č.1, který nemá papíry minulý týden ve středu volá pitomec č.3…jako že se půjdou projet. Už po 5km zjistili že je ten den asi nějakej krištof neboco… Policajtů více než dost, ale vše klaplo.

  3. Kuba

    jako kamarád pitomce č. 1 říkám že je pako – má si ty papíry koupit!!! a ještě k tomu pitomec č. 3 ho v tom podporuje….. ale já jezdím už dva týdny na skůtru bez značky, protože na magistrátu jsou samý fronty – takže asi pitomec č. 4

  4. Stepa

    Je to jasnej Andy.

  5. Manas

    Ty voe Andy. No a druhej bude beztak Carys :-) (Mozna by to mohl byt PH)

  6. Manas

    2 RaF: Nerikej mi Filipe, ze sis taky poridil masinu? :-)
    Co zejtra LokalBlok? Od pul sesty?

  7. raf

    4 Manas: Na podzim jsem byl donucen přítelkyní, která si domů přitáhla motorku… No a přece ji nenechám jezdit samotnou…
    Lokalblok – ve čtvrtek tam bejvaj kurzy, takže se tam nehneš a dle mého to pak nemá cenu…
    4 pitomec č.4: Jestli jsi z Prahy tak doporučuji registr ve Stodůlkách v Jeremiášový ulici (pod benzinkou Shell). Je to tam max na 30minut a jdeš domů s SPZkou :-)

  8. DD

    a prida se k vam barell…a muzete spolecne pitomcovat :-)

  9. tomaass

    andy a PH

  10. Čárys

    Vyhrál to Marv, hned první a dobře. Jsem to já a Andy. Přičemž koukám, že pitomců je tu mnohem víc :)

    4: DD: Barell má co ? Jsem zvědav…

    4: Manas: Bych jel. Hihi. Ale až tak od půl osmý. Ha. Co ?

  11. assassin_TL1000

    heh tak bajkeri pokupujou motorky, dobry, jak to tak ten cca rok co se zase pro zmenu pohybuju kolem kol sleduju tak s tima polovicnima mozkama co vetsina bikeru ma , by to mohlo bejt dobry svezeni…. s jezdcema ala carys a andy si na bajku asi moc nezalitam… ale na moto bych chvili stacit moh… muzem dat nekdy projizdku…

    moto si do prahy beru v nejblizsi dobe…

    jinak tahle R6 je slusna volba:)

  12. Čárys

    Plánujeme vyjížďku. Petr H a já na půjčenejch Buzuki 750 a litr, David R6, Filip. To bude děs, svice pořád, zatáčky koleno, klacek, muhahahááá…. To někdo nepřežije. :)

  13. ddd - andy

    Pitomec č.1 už taky dostal pěkně vynadáno.. ale to mu nijak nebranilo jít jezdit znova.. :-) hi

  14. Manas

    2 Carys: tak jo. budu tam. Na vyjizdku bych jel hned ale masina neni a uz jsem na ni nesedel moc dlouho :-)

  15. Manas

    Ale pekne me stvete, ja si ji snad zase poridim :-)
    Mam vybrano (ano i v mozku): http://www.manasovo.cz/fotky/Motocykl_2008/imagepages/image74.html . Ted uz jen vybrat banku.

  16. DD

    ty vole..no ma kupovat, ale vzhledem k tomu ze je na tom jak Andy – nikdy a hned moc a bez papiru tak nevim :-)

  17. assassin_TL1000

    carys: tak az pojedete tak to tu nekde vylep, svezl bych se:) PH by mohl vzit tatikovi KTMo:) buzuki je spis handicap:)

  18. tomaass

    já si musím ještě počkat do 21, abych si odjel těch pár povinejch jízd, teď mam jen do 25, ale i tak bych se na tom vlastně zabil..

  19. Čárys

    4: DD: Bože, další pitomec. On se zabije. Dneska jsem dal Andymu inzerát do Annonci, aby to prodal. Snad se mu někdo ozve, muhahaáááá… Za 72, nekup to.

    4: Tomaass : Si mrtvej. Jen blbni.

    5: assasin : No uvidíme, jak to celý dopadne. Andy to určitě prodá :) :) :)

  20. ddd - andy

    Beebeebeeeee…

  21. maverick82

    možná mi unikla pointa (v tom případě si to nechám rád vysvětlit), ale nerozumim v čem tkví smysl takovýhohle příspěvku: člověk, kterej podle všeho nemá zkušenosti a ani papíry si koupil mašinu a jal se ohrožovat sebe a druhé do plnýho provozu?? Tenhle “humor” se mi vážně nelíbí… To je na “klackem přes pracky” se mi zdá.

  22. ddd - andy

    Postav se do řady!

  23. kotleta

    pitomci kupte krosky na to nepotrebujes noty….

  24. ddd - andy

    2maverick82:A proto se to jmenuje kviz o pitomcich?
    Vim ze to neni idealni motivace pro mlady pitomce a proto jsem taky nechtel, aby to Carys nekde zverejnoval.. Nicmene tohle je 720 – bulvar! :-)
    Slovo ohrozovat bych rozhodne nevolil – denne jezdim autem po Jizni spojce a co se deje tam.. 70let klobouk na hlave, mlady pitomci se starou trojkou atd.
    Takze, Ano je to spatny, ale na klackem pres pracky bych to nevidel.. A navic, pres 230 jsem po tech okreskach za nejel.. :-D

  25. Čárys

    M uhahahaáááá !!!

  26. ddd - andy

    A ty se nesmej, to si jeste vyridime! Kdyz si Ali precetla o vejletu s Tebou, PH a F dostal jsem vyhruznou sms.. dnes bez vecere.. kdo vi co bude zitra..

  27. Pepin

    Jezdim na dukárně už dost dlouho též bez papírů a ještě mě nedostali honěj jenom do 140km/h pak už tě nechaj jéct

  28. eMTy

    tak já s váma taky pojedu, skůtr mi na vás stačí…

  29. m&rťyn

    Jen až pitomec 1. potká mě na Libertě. Z toho nevyvázne bez úrazu, bo jezdim až 42,587989481 km/h a Liberta váží 24,86478 kg…

  30. Manas

    Panove, vy me bavite. Nevic me pobavi az uvidim jak si vas dava eMTy na skutru. Ne ze by skutr nebyl potunenej… co rikas Carys, dalsi clanek “Vytun si svuj skutr” by eMTy? :-)

  31. eMTy

    manas: ten muj skůtr je peugeot speedfight 100, dvoutaktní kilo v naprostý sérii, na ladění seru, je to rukama, muhahahaha

  32. maverick82

    2Andy: to bude asi ono, co mi na tomhle clanku v podstate vadilo nejvic – ze byl zverejnen…

  33. Čárys

    4: Maverick82 : Takže když se to dělá tajně, tak je to v pořádku? Teď ti trochu nerozumím.

    Co se týče toho, jak člověk ohrožuje sebe a ostatní v provozu, nuž, pak můžu jen říct – kdož z vás jest bez viny, ať první hodí kamenem…

    A článek byl zveřejněn, protože jsem věděl, že si to Andy odskáče – a to mě baví, neboť jsem zlej, co zlej, jsem Andyho nejzlejší kamarád. A věřím tomu, že v reálným čase tripm za zlo který tropim, jak by řekl klasik…

    Takže takhle…

  34. Manas

    Me prijde ze trpim i za zlo co jsem nezpusobil ale vem to cert. Jinak se zverejnenim neni problem, kdyby lidi vedeli kolik lidi jezdi bez papiru tak by se divili. Kdyz to napises takhle na net tak to aspon nekoho dotlaci si ty papiry udelat :-))
    BTW: masina na papiry nejezdi.

  35. assassin_TL1000

    eMTy: motokrosari se na silnici bojej …. takze skutru se nezaleknu:)

  36. ant

    no ja se pridam tady na skutru, brousit jde krasne stojan ale musi se jezdit do 100km vic nehraju :)
    btw srbsko je moje domovina :)

  37. ant

    no jinak teda papiry mam a na honenou jsem si uz parkrat hral a kdo se honil v Pze tak vi o cem mluvim a to jsem jel taky kolem 140ti..mozna vic

  38. Spon

    zamluvuju si pozici Pitomec č.5

  39. maverick82

    2Čárys: ne ne, překroutil sis to podle sebe… Ani tak se mi tahle “zábava” nelíbí a neschvaluju to, ale chtěl jsem oddělit PROVOZOVÁNÍ téhle “legrace” a ZVEŘEJŇOVÁNÍ, která tady zavání až chlubením se. Ono něco jinýho je, když si to řeknou kámoši mezi sebou (tam už je na každym, kdo jakou si vezme osobní odpovědnost za tuhle akci) a něco jinýho je to tímhle způsobem zvěřejnit na server, který navštěvuje řekněme mraky lidí a velké procento těch, které je ještě potřeba určitym způsobem vychovávat… a tohle pak není to pravý ořechový. Na těch silních je dost magorů a nezodpovědných samo o sobě… To je takový můj pocit.

  40. Čárys

    4: Maverick82 : Nepřekroutil, jen jsem si to díky nedostatku vysvětlujících informací vyložil podle sebe.

    Teď již tvůj postoj chápu.

    Beru to jako výtku, ale pořád si stojím za svým. Pokud někomu podám sekeru, a usekne si s ní ruku, nebudu za to moct já. V článku nikoho nenabádám, že je to tak správné.

    Já jsem lidem podal informace, o pitomcích, a jak už je v nadpisu napsáno, zavání to šílenstvím. Pokud ti přijde, že se tím chlubíme, no tak to je zase jen tvůj dojem. Mě to přišlo jako vtipnej kvíz, a tak jsem to prostě vydal – a taky jsem to chtěl Andymu zavařil, aby se rozešel s alicí, a ona se pak do mě určitě bláznivě zamiluje, že… :)

    no nic. Vše ok?

  41. eMTy

    assassin: haha, teď jsi mě pobavil! ještě jsem neviděl člověka, kterej by měl v paži mx, aby si se silničářema nevytřel…a současně jsem neviděl silničáře, kterej by byl hned šéf v terénu. i takový jména jako Polanský nebo Ouda (a to jsou na silnici mistři republiky) na krosce seděli obráceně:-))) a to se ještě modli, abyste měli sucho, protože když vám to zmokne, tak vám jí nasolí i moje máma! muhahaha

  42. maverick82

    2 Čárys: OK, beru. Já na to mám holt jinej pohled (sekerou si vůl uťápne holt svoje ruce – dobře mu tak, na silnici ale může daleko větší měrou ohrozit i ostatní – to už beru na pováženou a okolo toho bych byl podstatně opatrnější). Shodneme se teda aspoň, že se to nemá a že bude Andy za to bit :) Hoj.

  43. raf

    eMTY: Tak pod to se podepíšu!

  44. Sirenna

    maverick82: stejne za vetsimu nehod muzou auta a ne motorkari :D

  45. Petr Heinik

    To Sirenna – toto je celkem rozsireny, bohuzel na zaklade statistik naprosto vyvraceny nazor. Jsou to prave motorkari, kteri nesou vetsinou vinnu za zpusobenou nehodu – naproste popirani jakychkoliv pravidel, absolutni neprizpusobeni rychlosti, machrovani, atd. je dennim poradku. Pravdou je, ze v CR nejsou ridici aut na motorkare zatim privykli a nedani prednosti je casty jev, ale tvori mensi cast nehod. Vetsina si holt prilis casto plete okrsku v Horni Dolni s Masarykovym okruhem.

    To Carys – musim vicemene souhlasit s maverick82, pak ti to vysvetlim.

    To all – Ne nadarmo se motorkarum prezdiva darci organu. At to laka sebevic, zacinat bez jakychkoliv zkusenosti na strojich typu R6 se rovna sebevrazde ci nasledkum na cely zivot. Z osobni zkusenosti muzu rict, ze stroje prave takovych lidi se nam na prodejnu obcas vraceji v nepeknem stavu ci primo bez majitelu. Takze opatrne.

  46. assassin_TL1000

    eMTy: to ze silnicar je trati ztracenej je mi jasny….z vlastni zkusenosti…. ale ze by vsichni co davaj na MX dali v poho i silnici… asi znam sami darebny motokrosare… o duvod vic to vyzkouset….

    no na mokru a silnicni motorce se fakt neda… a moc neverim tomu ze ty a tvoje mama davate na mokru na silnicni moto… me teda osobne na slikach nebo i na diablech, supercorsach atd hrabe motorka i ve 3tis na ctvrt plynu… takze to nebude nic prima ani pri brzdeni ani na zadny extra naklony….

    jinak sem to puvodni napsal s tak trochu nadsazkou… za prve se neberu za zadnyho extra pilota a za druhe je mi jasny ze budes dobrej psychous i na silnici…

    jinak souhlasim s PH… ono i nedani prednosti motorce… je vetsinou vina motorkare… on tezko muze deda ve stodvace tusit ze po hlavni prijede motorka 150+, nebo ze ho muze neco pri odbocovani doleva predjizdet, kdyz pred 3ma vterinama se za sebe dival a nic tam nebylo…

    nemyslim si ze by se nedalo zacit na R6 … ale tezko verit ze “bajker” zvyklej na rychlost z DH atd. bude jezdit v klidu a ucit se …..

  47. fousek

    2 eMTy:No prijel bych se podivat jak Speedfight natre TL1000

  48. assassin_TL1000

    fousek: vhodna trat… je to v rukou… i to je mozny….

  49. Barell

    Moto bude v utery ( Ducati 748 2002) FORZA DUCATI….mimojine prave jsem se vratil z italie a mam ruku na sračku – středa operace a zabit se budu moct až za 3-4 mesíce..no a ridicak bude behem 2 týýýýýýdnů… easy

  50. eMTý

    fousek: jak napsal assassin, když bude výběr trati na mně a za deště, tak bych to neviděl tak černě, hehe
    assassin: vždyt já vím, že jde o nadsázku, na téelku jsem se vozil a vim co to dělá, respekt, jestli tě to poslouchá!
    k tomu mokru-s kroutákem TL ti nebude držet žádná guma, proto jsem ze srandy napsal, že v tu chvíli ti naloží i moje máma na skůtru, protože ten výkon nevyužiješ:-)

  51. eMTý

    barell: ty si umíš naložit, kamaráde…

  52. assassin_TL1000

    eMTy: jezdim ho asi 5let, me ta motorka bavi… cca pul roku sem se vozil v te dobe skoro na nove gsxr1000 k2 … vodilo se to jinak, vykon taky jinde… ale s tim dokaze jet rychle kazdej:) to “prani se” s TL je dobra zabava:)
    za deste bych obul mokry sliky na fouskovu TE410:) a navic sem uz dost starej na to abych na silnici nezavodil… z toho je vzdycky nakej pruser… zavodim zasadne jen se souperem o kterym vim ze ho mam s prstem v nose a nehrozi nakej vetsi risk… coz bys ty asi nebyl….

    no kazdopadne novym motorakarum z rad bajkeru preju hodne stesti, nezacinal jsem na R6 a vim ze prijde chvile kdy si clovek mysli ze uz to ma v pazi a pak vybrzdi zatacku nebo neco podobnyho – byl sem parkrat v lese a i sem se klouzal po asfaltu… a pak uz to chce hodne stesti… ono uz neni moc rozdil jestli jdes do lesa se 125 nebo s 600… ale i tak tam rozdil je… pak uz to chce mit jen stesti….

  53. assassin_TL1000

    barrell: dobrej vyber:)

  54. Čárys

    TL 1000 podle mě neposlouchá nikoho. RESPECT.

Komentář: