Co dělal 720 team v březnu ?

14191.jpgTak měsíc uběhl jako voda, a máme tu další vydání toho, co dělal 720 team za měsíc. Tentokrát hodně video materiálu, 720 od Jandyho na 15m skoku, more actions inside…

Tak kým začneme. Asi Jandym, neboť ten tenhle měsíc naložil největší progres, a má nejvíc materiálu. Ale nechám ho mluvit.

JANDY. 

No já v březnu – začátek na ho… a pak se to zlepšovalo. První byl na řadě pojezd v alpách, doplňovačka prváku. Jenže co se nestalo přišla chřipka, teplota vcelku vysoká, rýma, kašel, prostě klasika. Nevzdal sem to a jel sem a celej tejden sem se sjížděl práškama, různý modafeny, paraleny, ibalginy a všechno sem zalejval teplym čajíčkem. No ale jezdil sem, kromě jednoho dne. Dalo se dát 5 skoků do sérky. Nemoc je prevít a neužil sem si to, spíš trápení. (pozn.Čárys – no ta 720 je dost, kamaráde, respect)

 dscf4800.jpg

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

DSCF4737.jpg DSCF4800.jpg IMG_5059-.jpg
IMG_5117.jpg IMG_5244.jpg IMG_5356.jpg

Po vykurýrování doma přisly velikonoce a já chtěl do Špindlu zkusit rampu. Vybrali sme si snad jediný 2 dny, kdy byla letos fakt zima. Čtvrtek všude na silnicích sníh, co 5km bouračka a přeci nemam tolik naježdíno. Pojezd zato parádní, rampa (jezdil sem jí poprvý v životě, vlastné i viděl naživo) mě bavila, jiby sem dával a skoky mi nešly, neseděly.

 dscf4840.jpg

Bydleli sme u Erlebachovi boudy v chatě David, auta pěkně k chatě, aby sme nemuseli šlapat a proto sme byli ráno odměněni vánkem, kterej měl tak 100km/h a sněženim, auto sme skoro nenašli, mordor.

 If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Tak sme zacálovali frézu, páč cesta je Er. boudy a ta by jí sehnala až další den večer. Hoďku a půl sme vyhrabávali auto a když sme konečně dorazili do Špindlu, tak sme si 2x sjeli a vypli v celym městě proud, vrátili nám 250Kč a my se klouzali zpátky do Tábora.

DSCF4825.jpg DSCF4829.jpg DSCF4831.jpg
DSCF4832.jpg DSCF4839.jpg DSCF4840.jpg
DSCF4841.jpg DSCF4844.jpg DSCF4846.jpg
DSCF4855.jpg DSCF4856.jpg DSCF4857.jpg
DSCF4858.jpg DSCF4859.jpg DSCF4860.jpg
DSCF4861.jpg DSCF4862.jpg DSCF4866.jpg
DSCF4867.jpg    

dscf4859.jpg

Následoval sobotní rapová party plná newyorčanů s bouchačkama v klubu Milenium a v pondělí odjezd na kramec, lyžování zadax. Ti nejsvátečnější lyžaři, narváno, 2vleky v provozu, neodvážil sem se sjet k frontám, prostě celej den radši šlapačka v parku.

dscf5180.jpg

Zpojízdnili sme nějaký železa a jebali a jebali. Pak přisel skialpinista, teď mi vypadlo jméno, házel lopatou sníh na hromadu, tak se ptam co tvoří a on že chce zahrabat člověka pod sníh, tak sem se obětoval a nechal se kompletně zahrabat myslim tak 30centimetrovou vrstvou sněhu a přišel na řadu jeho úžasnej pes, kterej mě měl najít podle čichu mýho kapesníku. Měl mě do 2 minut. Měl obrovskou radost, musel sem pochválit. Bylo to jeho třetí hledání. Co z toho plyne pro mě, nikdy nechci bejt pod lavinou!

 dscf5210.jpg

DSCF5180.jpg DSCF5198.jpg DSCF5199.jpg
DSCF5200.jpg DSCF5203.jpg DSCF5205.jpg
DSCF5206.jpg DSCF5207.jpg DSCF5208.jpg
DSCF5209.jpg DSCF5210.jpg DSCF5211.jpg
DSCF5212.jpg DSCF5213.jpg DSCF5214.jpg
DSCF5216.jpg DSCF5223.jpg DSCF5227.jpg
DSCF5230.jpg    

Tak to je asi vše. Nejspíš sem uzavřel sezónu a musim se sakra už dokopat k učení na maturitu. 

A fotogalerie, a nějaký videa…

THX za super materiál !!

A pak je tu třeba Vojta.

Muhahaáá, Vojta, to je něco. 

Pic,

23.3 sem vyrazil s bandou z Milevska (bylo nas 8!) do Rakouska na Tauplitz. Hlásili novej prašan, tak sme vyrazili v 5 ráno z Milevska. Sněhu novýho bylo dost, nahoře tak 50cm prachu dole kolem 20cm. Ale taky tam byly celej den mraky a bylo vidět tak na 3m, takže nahovno. Dalo se jezdit jen dole, tam ale nebyl moc dobrej terén. Pak sme našli pěknej kotel v kterým sme aspoň trochu zaprášili.

hnus.JPG  tauplitz1.JPG

Mam dvě fotky jak to tam vypadalo, zejtra mi snad Poli pošle ještě jednu fotku co fotil jinak to fakt nemělo cenu. Spíčený mraky…

To si stáhnul z web kamery, ne ? :)))

Dalšího tu máme tomaasse… 

„Březen za kamna vlezem“ pro mě neplatilo a i když mam už jen dva měsíce do tý maturity, stále nevím kdy a ani z čeho maturuju, protože se věnuju jiným věcem. Takže to vezmem rychle, v březnu toho bylo moc.

Hned ze začátku jarní prázdniny, naši jedou do Francie a já mam tejden auto, byt a máminu platební kartu jenom a jenom pro sebe. V pátek je odvezu na bus, narvu obě kola do almary a už frčím k maňasoj do Prahy. Večer hospoda s pražskýma pepíkama a zuzkloko a v sobotu nevyspanej a lehce vožralej ničím kolo v údolíčku u kluků v Plzni přestřelama a svým wallrideovým uměním.

 praseci_party.jpg

Večer pívko s klůkama a za zpěvu starých hitů míříme směr Rakovník (jo jede s náma i Klauz, to jsem zapomněl). V Rakovníku dirty samotnýho laďodegaje, 360 mi fakt nejde, ale aspoň se snažím a ničím zadní kolo, pak už jen guláš, rozloučení s rodinou, tomek se mazlí s pejskem (prej by chtěl taky takovýho) a jedem směr PHA.

a51-8.jpg

Další den bazény ve Strašnicích, pak Chodovec a hned od tomka plnou kosmickou rychlostí na naší novou lokalitu Area51, kde jsem pojezdil s klukama a zaskočil kus novýho trailu. Doma přebalovačka a frrr směr hory, tam hrozná prasečí party a další den skvělěj snb pojezd v Rokytnici. Zbytek prázdnin už jen stavění a stavění, to nás teď naplňuje, to nás baví, už ani stromy neřežeme pilou, kácíme je sekyrou, uaaaa hu hu hu.

 a51.jpg

Dál jsme taky měli ten maturitní ples, nic moc se tam asi nedělo, už nechci vidět sakra žádný nový fotky ani videa :-D. A pak jsme byli spolu ve Všenorech a já jsem poprvý řídil auto z počítačovejch her pro lidi bez levý nohy a je to hrozná nuda a ještě to smrdí. O Velikonocích jsem se poprvý neožral, šel jsem raději na kolo a vzpomínal jsem, že už jsou to vlastně čtyři roky, co jsem o Velikonocích 2004 začal jezdit. Jo a taky jsem si umyl kola a vyfotil si je, krása co? 

 maturak-1.JPG

No tak to je vše, teď už se budu fakt učit, mějte se fanfárově pampalálá. 

A51 (10).jpg A51 (14).jpg A51 (15).jpg
A51 (16).jpg A51 (3).jpg A51 (4).jpg
A51 (5).jpg A51 (6).jpg A51 (7).jpg
A51 (8).jpg A51 (9).jpg A51.jpg
maturak (1).JPG maturak (2).JPG maturak (3).JPG
maturak.jpg moje_kola.jpg praseci_party (1).jpg
praseci_party (2).jpg praseci_party.jpg telefon.jpg
velikonoce.jpg vsenory (1).JPG vsenory (2).JPG
vsenory (3).JPG vsenory.JPG  

Super. Kohotu máme dál.

Frajt. 

Frajt jezdí na skate, natočil si i nějaký video, který je(ostatně jao většina jeho věcí co střihá) dost kvalitní. Byl i polítat na Kramci, a celkově se snaží.

 kramec-fifty.jpg

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Láme sice každou chvíli, ale teď dostal novej matroš od Clitché a tak uvidíme co mu to vydrží… Good one. 

Brácha !

Další je bratr. Bratr naladil novýhadříky a chrániče na kolena – shlédl se v mejch 661, tak naladil taky jedny. Teď dostal komplet oblečky na sebe, tak to bude zase fešák – obvzláště košilka je prostě super, hehe… Taky rozjíždí byznys s prodejem dílů na streety, to je jako velký rozety, přestavby na štreety, no jede. Drž to brácha !

p1010469.JPG

p1010475.JPG

Dál Pól Bulva

Z března toho asi nebude toliko, co z února, a to ze 2 prostých důvodů:

takže zaprvé mi zase bohužel už začal letní semestr, takže musim zase navštěvovat ústav ČVUT(konrétně FEL), a zadruhé bylo povětšinou dost hnusný počasí.

Asi tak jediná činnost, ve který mi to nebránilo bylo jít si každou neděli od půl 8 ráno zahrát hokej s páprdama (věkovej průměr týmu kolem 45-50). Na kolo jsem se teda mockrát nedostal, všeho všudy asi 3x. Poprvý to bylo poskákání na frantovi (viz.článek z 19.března), potom asi o tejden dýl na mojim a-gangovi (to kolo je kapitola sama pro sebe :-)), kterej mě chtěl asi dát pořádně zabrat ten den.

Vysvětlím: neni totiž vůbec dodělanej, jsou na něm naházený všelijaký starý věci, takže když na tim chce člověk přeskákat pár skoků za sebou, tak furt jen přeskakuje a padá řetěz, takže jsem ten den spíš než skákal jen brzdil, zahazoval a házel dršťky…no a zatim poslední den kdy jsem seděl na kole byla předvelikonoční sobota, kdy sem byl asi tak jen na půl hoďky na jednom skočku u silnice, kde jsme jen natáčeli foťákem pár amatérských záběrů pro krátký videjko, který připravuju. (ale nečekejte nic velkýho)

 
Jo a ještě, posílám dneska nějaký fotky. Byl to teda záhul…

Dopoledne jsem si uplácal 2 takový lehký odrazy a odpoledne šel na to. Moje milovaná šla naštěstí se mnou, i když se jí dneska moc nechtělo, ale chápe moje týmový povinnosti, takže jsme to nakonec nějak zvládli. Takže nejdřív jsme šli na jeden skok co jsem na něj udělal dopoledne odraz. Je to takovej lehkej zábavnej transférek (je to akorát když to votejbluješ tak o 30 stupňů) přes roh stráně s dopadem hned kousíček od silnice, takže neni moc místa na rakvení (prvních pár fotek). Tak skočim poprvý, no a jelikož jsem ho trochu nakop a nebyl na tom místě zvyklej na normální odraz, takže hned byla málem dršťka přes rydla, ale nějak jsem to ještě naštěstí ukočíroval.

 p3280199.JPG

Tak jsem dal asi 5 hopíků, jen tak trochu tejbly, pak s nohou, no a pak že to zkusim trochu protáhnout víc, aby byla nějaká pěkná fotka taky. No a výsledek byl takovej, že jsem tu nohu protáh trochu víc než jsem chtěl, no a nějak mi uplně přeletěla na druhou stranu kola a skončilo to dopadem v nacnacu, takže jedna noha na šlapce a druhá vlála za mnou.

 p3280205.JPG

No normálně jsem se bál co to se mnou udělá. Takže dopad, no, pak oj, ojojoj, samozřejmě že jsem to neudržel, takže ta pravá noha co jsem měl na šlapce šla pěkně rychle dolu a mě to položilo na kolena a opírajíce se jěště trochu okolo jsem se po nich asi tak 3m projel. No jo no. Samozřejmě kolena jsem neměl, pač jsem takovouhle zradu nečekal, takže to hezky odnesly kalhoty – jedna nohavice to skoro vydržela, takže jen malá dírka, ale na druhý  2 krásný džuzny a pěkně odřený kolínko (už se po tom tomu koleni asi stejskalo).

 p3280206.JPG

Takže na chvíli pauza, oddychnout, omejt hlínu z kolena, stříknout kysličník, zavázat a hurá pokračovat. Radši jsme se ale přesunuli na jiný místo, takovou zídku na cestičce pro pěší (viz. fotky). Tam byla pohoda, zídka pěkně klopená, můžeš vyjet do jaký vejšky chceš, prostě pro každýho, jen je blbej na pevňáka ten dojezd kvůli tomu žlabu.

 p3280210.JPG

Takže tam v klidu pár fotek a zas o dům dál, na takovou stráňku zase hned vedle silnice (tentokrát tý nejhlavnější co ledčí vede, konkrétně tam kde je internát). Je tam takovej nízkej plůtek, a jelikož jen tak tam jezdit po tý stráňce je docela k ničemu a je tam docela hezkej nájezd, tak jsem se rozhod zkusit plůtekride. Nevypadá to nic moc, ale co už, aspoň něco. Snaha byla.

 p3280223.JPG

No a jako poslední místo jsem se rozhodl navštívit takovej kopec, kde jsme před 5 rokama zkoušeli začínat skákat. Teď už je tam ale jenom jeden zbylej skok, kde skáčou akorát kluci na motorkách. Ale když už jsme tam byli, tak jsem ho párkrát hopsnul, udělali jsme pár fotek(taky tu jak je tam sluníčko) a pak jsme vyrazili už jen směr domov.

 p3280233.JPG

No a pak zazvonil zvonec, tádydádydá, a dnešní pohádky je konec…. takže tady je popsáno moje dnešní snažení i s detaily a doufám že tě to potěší. Snažil jsem se dneska fakt hodně. A Nika byla trpělivá a všechno to se mnou objezdila, takže jí zase tímhle moc děkuju. A tobě taky že to neni jen tak pro nic za nic. Tak si to všechno nějak zpracuj a já se loučim. Tak hodně zdaru!

P3280199.JPG P3280202.JPG P3280205.JPG
P3280206.JPG P3280208.JPG P3280210.JPG
P3280212.JPG P3280220.JPG P3280221.JPG
P3280223.JPG P3280225.JPG P3280226.JPG
P3280228.JPG P3280232.JPG P3280233.JPG
P3280234.JPG    

No tyjo, nejlepší ! Fotky super, slohové svičení za jedna. Díky moc tobě i Nice, že jste si dali práci, a at ti to lítá… THX !

 

Dál tu máme Pospiho. 

Čuzz lidi tenhle měsíc sem se pomalu začal učit na přijímačky takže kolo šlo lehce stranou..

I přes to se ale našla ňáká ta chvilka mezi učením a hnusnym počasím  jít něco postavit na Horky nebo na chvíli vyrazit na bike…
Na začátku měsíce sem  ještě s tátou vyrazil na hory do Lechtalu kde sem shodou okolností potkal Jandyho.

 stredisko-warth-v-udoli-lehtal-043.jpg

Chytli sme docela pěkný počásko až na asi tři dny. První den napadlo asi 50 čísel prašanu takže šly i docela slušný freeridy.. Třetí den vše nádherně upravený a slušnej pojezd i v tamějším snowparku. Poslední den bylo snad nejtepleji a nejslunečněji – znáte to hrozně vás to baví  letíte kule vychutnáváte každej  kousek… Samozřejmě sem se hned ráno hrozně vyndal na jednom skoku a bylo po prdeli – vyraženej dech, hrozně naražený záda a celej den jen válení na sluníčku, což taky nebylo špatný ale radši bych jezdil…Po uplynutí tejdne po návratu z hor záda povolili a zase sme trochu mákli na Horkách.

 trat-horky-018.jpg

Proběhlo zvětšení pár skoků , nový rameno tratě a spáchali sme na začátku konstrukci na gap. Ňáký fotečky z hor a Horek sou zde. Pa Pa holky

A co dělá takovej Mahony?

Jirka tak fotografuje Play-off. Fotí  na Sparte, v areně v Liberci a ted Slavii v O2 areně. Hokej teď zabere hodně času, ale zase mega návštěvnost webu, slušný honorář atd…v dubnu budou nejake svatby. a pak uz biky.

14191.jpg

Jo a ještě má tři fotky na výstavě v Mánesu

A poslední je tu Cruzo.

Cruzo se mnou teď najezdil nějaký akce, podropovali jsme si v lomech, polítli na skokách, a o tom co dělal, jste se tu mohli pravidelně dočíst. Takže jen přikládám jednu ilustrační prasečí fotku, a tím se se shrnutím teamu pro tento měsíc loučím.

dsc004671.JPG

Tak tohle dělal náš team v březnu. A co jste dělali vy ?

Díky všem moc za materiály, a tenhle měsíc bude horotý oblečení, myslím že to teď v pondělí budu rozesílat k vám, tak se těšte.

THX a jen tak dál, ať se vše daří… 

20 komentářů pod “Co dělal 720 team v březnu ?”

  1. Los tomanos

    Valel jsem se doma a pracoval na Milanovi (brichu)…..

  2. tomaass

    příště dám víc fotek z kola než z party, vypadám jak nějakej alkáč, no to snad ne
    Pól: minulý týden jsem si podal přihlášku na FEL :-D :-D :-D

  3. Deny

    to chlapec s plamenometem: tohle dle mýho názoru může udělat jen totální idiot…

  4. Manas

    2 Tomaass: ty jako do Prahy jo? To bude fakt porno tady :-)))

  5. Pol Bulva

    4 Tomaass: Tak jestli mě nevyhoděj, tak se tady třeba někdy potkáme… už se těšim teda… a na jakej obor se hlásíš? E+I nebo STM?

  6. tomaass

    Pol Bulva: ja ani nevim, prvni mam nejakou kybernetiku nebo co, ale dal jsem tam asi sest oboru, klikal jsem na nazvy co se mi libily, ted jsem na pocitacovejch elektronickejch systemech, protoze se mi taky libil ten nazev :-D :-D :-D

  7. FS Switch (Brno MX)

    Za celej měsíc sem tak nějak poladil kolo, objevil sem s kamošem takovou pěknou lokalitku s mnoho přírodníma gapama a lopkama, takže tsačilo jen přikopnout. Poladil sem strýtový um, pak nějakej ten freeride na hradě, respektive wallride přes hradbu. A jinak asi nic, byl sem nemocnej :-D

  8. MaVeRiCk

    a ja jezdil z bossem na výlety!

  9. tomaass

    ne mavericku, ty jsi svým prasostylem zníčil další kolo

  10. MaVeRiCk

    ano táto tomaass znicil:(

  11. Junior

    já sem brečel nad odřenou přiblou…tomaass

  12. Luk-ass

    Auto brecelo pod tomaassovou nohou jo a juniore nebul uz

  13. Dudák ze ST

    4Mave: *smích*

  14. tomaass

    Luk-ass: pitcho auto z pocitacovy hry, ja taky na pocitaci drzim porad tu sipku nahoru, kdyz zrovna nebrzdim, tak co

  15. nic-nechci

    tomaass, JANDY : chlapci tu maturu si řádně užijem!!! a pak už jen bike :-)

  16. LíLa

    A mně se nejvíc líbil ten trik…jak on se jmenuje(?)… nějakej skate-head-break-up??? …

  17. Seth

    Juhů, jsem na 720, jsem slavnej! Ted uz jen zasadit strom a umrit ;-)

  18. sprait

    to LíLa:no tak by se to dalo nazvat:D:P

  19. jakub

    Chci se zeptat kde je area 51.Vypadá to tam moc pěkně a chtěl bych se tam mrknout.díky

  20. Čárys

    4: Jakub: to je v americe. Zkus wikipedii…

Komentář: