RB kemp kemping a biking

dsc00908.JPGÁÁÁÁááá, jsem zpátky v JČR, sluncem prozářené.. A kupodivu ani nemusím prát hadry, neboť…neboť…neboť RB kemp byl slunečnej a jasnej – fakt krásnej… Kupa keců o ježdění a fotky vevnitř…

Tak kde bych začal. Asi napíšu nějakou omáčku, nebo ne…tak jo. RB kemp je freeride kemp pořádanej klukama z ET bikez a známým výrobcem kol racebike , a nenáviděn Kabelkou. Jinak to tam všichni žereme, a rádi tam jezdíme….a proč? Protože to je last pure freeride action vždy bezesporu dobře připravená, a kvalitní príma zábava plná bahna a slunce.

A tak tomu bylo i letos.

Takže já jsem do nejdku přijel už ve čtvrtek večer, od Katariny. 2 h / 50km vzdálenost – to byl přesun přes strašný frdelní vesnice mezi Marjánkama a Nejdkem. Nakonec jsem to dal, ale o zážitky na napsání knihy by nebyla nouze. Přes motání v pískovým lomu, až po skok přes díru bunnyhopem s dodávkou atd… Někdy jindy. 

mámo táto přesvědč mě, že jezdíme bezpečně…

dsc00908.JPG

Navštívil jsem (a notně překvapil) mamku 1OOklasovou i pana 100kládu. Zaparkuju ve čtvrtek v 19h kousek od jejich domu, aby mě neviděli, proplížím se pod okny, a zazvoním. Otevře pan 100klasa. Říkám : "ahoj, jsem doma" No prostě paráda…. Polívka byla moc mňam, THX mamí ! 

Večer se scházíme s Brozákem a Brozákem, a Karlosem, dáváme kávu a Karlos mi naděluje dárečky v podobě novejch gripů a velkýho kotouče – ach díky. Montujeme, další káva, hraní s fretkou, a celkem v pohodě a brzy spát. (v noci další děsivá příhoda, ale nebudu to psál, nevěřili by jste mi..)

Ráno v pátek…chčije.  Jedu ke 100kládům před barák se připojit na jejich wifinu, hehe, děkuji, dělám něco na netu, a po položení kabelu u Brozáka padá finální rozhodnutí. Hnus nehnus, jdeme jezdit ! A kam ? No přece na lávky, ať je frdel.

Takže přijedeme do Hamrů do kempu, chčije jak prostatik, a při vjezdu na louku vadí 3 vzrostlé kmeny. Chvíli se bavíme tím, že přivazujeme lano na T5 dodge a já se je snažím odtáhnout pryč. Leč bahno je drží, a tak je jen kousek neúspěšně posouváme, a pak na to v rámci zachování spojky kašleme.. Ale byla to frdel.

dsc00904.JPG

Lávky jsou zlo. Pořád chčije, a na lávkách je asi 1cm tlustej skoro živej bakterionální slizkej hnus – pracovně ho nazveme "slizka". Slizka nám ale nevadí, a tak hrajem hru – jeden vede, další jede za ním, a počítaj se šlápnutí na zem. Když spadne vedoucí, střídá se vedení. Kdo nejvíckrát šlápne na zem, je looser. Je to fakt frdel, v rámci dodržení akce se vrháme i za zešílevším Brozákem na slizké kladinky, dáváme trial, a celkově se dobře skoro hodinu bavíme. 

Klucí jedou zpátky domů, aby připravili věci na kemp, a já už tu zůstávám. Stan, dávám koupání v řece (na sprchu jsem línej) a je to strašný hell, tak 5 stp, bolí to. Ale po chvilce si zvykneš.. Punks moc.

 dsc00910.JPG

A večer, kemp oficiálně vypuká. Scházej se lidi, starý známý, i nový lidi, a všichni jsou v pohodě. Pátek už je taková klasika, že se leje, a tak je tomu i letos – se leje. Sem tam leje i z nebe, ale jen trošku, Petr H. rozjíždí centrálu, takže budiž světlo, a koluje rumík a tak.. Jen kdo je tu – zvolouš, hýbňoš, PH, mora, Kulťák, Aleš ze sobíku, všichni nejdecký a tuna dalších, pár mlaďasů. Akce jede, a v jednu v noci zjišťujeme, že jsme dost. Jdem spát. 

PH nemá kde bydlet, a nemá spacák – všechno zajišťujeme,  a já mu dělám byteček u mě v dodži, topíme, a spíme…

Ráno je takový klasikcy bolavý. Ale přijíždí paní Draxíková s koláškama, letos byly fakt nejlíp, a čajík alko, čaj nealko, a káva…luskus. A je tu bus, a my znalí se tlačíme do první skupiny – neboť ta je dycky lepší hehe…

Tak je nás geng, a jedem na kopec. Na rozehřátí dáváme Sopku, k níž je novej příjezd. Musím říct, že klucí tu maj tratě rok od roku, nebo spíš kemp od kempu, lepší a jezdivější. Už je tu jen málo přesunů po ose, a skoro se nemusí tlačit. Jednička. Novej příjezd k sopce je přes takovej drop do zatáčky, kterej v kombu se slizkým povrchem, a zbytkovým alkoholem dělá problémy nejednomu střelci…

dsc_0024.JPG

A už jsme na sopce, trocha XC, a skalka, klasická paráda na začátek.. U cesty jedem na novej trail, obsahující asi 12 klopenek, který jsou fakt super ! Kluci si neskutečně mákli, a udělali tak ze sopky jeden dlouhej naprosto dokonalej trail..

Nakonec ještě poskákáme na fourkrosce, a jedem na bus. Další jízdu dáváme Myší díru, má jinej a mnohem lepší příjezd, kousek vytlačíš, a je to tam. Takhle je to skoro lepší než ta varianta s výšlapem nahoru… Celkem se rozjíždíme, i to odsejpá – je to gut.

dsc_0062.JPG

A na závěř rosu na kolejích, kterou dáváme 2x. tohle je asi nejlepší trail tady, hrozně členitý, dlouhý, a když se to je de v kuse, tak je to fakt trail snů. Sem tam se někdo válí, ale pan větvička se nekoná, a tak je to všechno v pořádku. Kdo jezdí fakt pěkně, je Lepo, což je Robynova škola. Má to hodně v paži, ty jo. (Robyn s Mártym srabácky unikli do boring AM sekce – hamba!) Do kempu si dáváme s Petrem hroznou silniční vložku v pekelném tempu, je to bolest, ale výhodou je, že jsme z Hamrů byli v kempu snad za 5 minut. Ha.

dsc_0006.JPG

Sprcha, dělám večeři – těstoviny s tuňákem a kukuřicí – PH si mlaská :) Celkem rozumě se rozhodujeme, že dneska vynecháme alkehol, neboť jsme celkem jetý, a tak rozděláváme velkej oheň, a kola nula a čaje a tak… grill… ne tak někteří (že, Zvolouši), kteří si v klidu vyrazili do hotelu Schwarz, kde se pozapoměli až do pozdních nočních hodin, hehe…

PH spí u mě, leč protože jsem neprozřetelně nabíjel NTB a tel, tak nám v noci dochází baterka, a vypíná se bufík…vzbudí mě klikující Petr, kterému ve slině spacáku byla kurevská zima…Muhahahááá ! Petr si myslel že jsem to topení vypnul schválně, že prej šetřím – hahaha, to určitě. No snad to neodstůněš…

dsc_0011.JPG

Ráno se hřejeme kávou a čajíkem zase od paní Draxíkové, a buchtičky makový, jojo, mňam. Dneska je už od rána fakt teplo, slunce svítí a obloha je vymetená – je léto. Konečně. První skupina, a nahoře jsme brzy. A jdem na to klasicky – Volcano, Myší džuzna a Róza na koleji. Katarina s Terezou předváděj peklo, lítaj jak splašený, a skáčou, zatáčej, a pořvávaj na sebe. Jak malý kluci.

pravěk v akci 

dsc_0046.JPG

Jezdíme většinou ve skupince David Broz, PH, já, Jirka Filip, (včera Lepo) a celkem je to štřelba, Petr na XC kole, Jirka na….ano na tom…tam tom… No boží. A takhle celej den. 

 dsc_0033.JPG

Končíme klasicky dřív, a opět silniční vložkou do kempu, slunce vaří, tráva je suchá a zakončujeme dlouhou kecačnou tenhle super víkend. Petr mizí, Jirka mizí, pomalu zmizím i já…uklízím depo, klucí mi pomáhaj se stanem, prodávám nějaký trika, a tak… Je tu fakt pohoda, a ani se mi nechce domů…

No nic, ale všechno jednou skončí. A tak letos skončil další Rb kemp. Byl opět boží. SLunce svítilo, oheň hřál, a lidi byli výborný.

Tak zase na podzim, snad už s Kabelkou !  

A za fotky moc děkuji Mórovi, a další najdete u kluků, klasika. Klikejte na link nahoře… 

CSC_0076.JPG DSC_0001.JPG DSC_0002.JPG
DSC_0003.JPG DSC_0005.JPG DSC_0006.JPG
DSC_0007.JPG DSC_0011.JPG DSC_0013.JPG
DSC_0016.JPG DSC_0017.JPG DSC_0018.JPG
DSC_0019.JPG DSC_0021.JPG DSC_0024.JPG
DSC_0025.JPG DSC_0027.JPG DSC_0030.JPG
DSC_0031.JPG DSC_0033.JPG DSC_0040.JPG
DSC_0044.JPG DSC_0045.JPG DSC_0046.JPG
DSC_0047.JPG DSC_0048.JPG DSC_0050.JPG
DSC_0052.JPG DSC_0056.JPG DSC_0057.JPG
DSC_0059.JPG DSC_0060.JPG DSC_0061.JPG
DSC_0062.JPG DSC_0064.JPG DSC_0065.JPG
DSC_0068.JPG DSC_0069.JPG DSC_0074.JPG
DSC_0075.JPG DSC00898.JPG DSC00899.JPG
DSC00900.JPG DSC00901.JPG DSC00902.JPG
DSC00903.JPG DSC00904.JPG DSC00905.JPG
DSC00906.JPG DSC00907.JPG DSC00908.JPG
DSC00909.JPG DSC00910.JPG DSC00911.JPG
DSC00912.JPG DSC00913.JPG DSC00914.JPG
DSC00915.JPG DSC00916.JPG DSC00917.JPG
DSC00918.JPG DSC00919.JPG  

25 komentářů pod “RB kemp kemping a biking”

  1. Los tomanos

    Konecne sem taky jednou prvni :)

  2. ladis

    chceme desivou prihodu z noci…..prosiiiiim daaavej

  3. KUbasjz

    Paráda a Mora moc dobře za fotákem! :)

  4. tomaass

    no tak mozna jsme mohli prijet no, eee, ne nemuzeme se mit porad nejlip a prihodu z noci nepis, nikoho to nezajima

  5. Luk-ass

    Fotky hezky text sem jeste nestih precist tak snad vecer

  6. DD

    krasny pocasi :-)

  7. Spon

    Dobrej reportik, u nas na strance je taky jeden kvalitni……… Viva la RB camp……….

  8. 100klada

    Dik za report, pekne se to cte, dekujem za pochvalu. Mne nejvic potesi, ze si lidi kvalitne zajezdi. Doby kdy si mysleli, ze jde jen o DH s busem jsou pryc. Na podzim se pokusime zas pripravit nejaky dalsi vychytavky ruku v ruce s mym bratrem, nejvetsim UKckem na svete (to se pak satvi). Mam uz par tuningu v oku a prijezd na Vulcan bude jeste vymazlenejsi.

  9. ddd - andy

    A ja byl doma a lezel s anginou, hec! :-(

  10. Luk-ass

    Co musim udelat sakra pro to abych se tam taky dostal vzdy uz to je rozebrany nez se proberu hehe

  11. Čárys

    4: Fucking fat ass : To bys neobjel, hrozně se tam dře po rovinkách… Muhaháááá
    4: ddd-andy : Ty se máš, hned bych ležel taky…
    4: 100klada : mě se to fakt líbilo. A novej příjezd k sopce – to už zní jako z pohádky. no prostě paráda.
    4: DD: to jsou fotky ze soboty rána a pátku. V sobotu odpoledne již bylo krásně…a i v neděli. A propó, KANADA KURVA !

  12. Radek - etbikez.com

    Čárys: Pěkné!

    Móra: Pěkné!

    andy: Víme – taky skvělej program, no.

  13. hýbňoš

    Až na ten pravěk to ujde :) Ne je to krásně sepsaný jako vždy. A noční příhodu by ti asi fakt nikdo neuvěřil.

  14. Radek - etbikez.com

    Já příhodu slyšel a věřím. Myslím, že Critters v Krušných horách skutečně žijí;-)

  15. hýbňoš

    to já tomu taky věřim ale tady by tomu asi nikdo nevěřil

  16. luba

    jde mi hlavne o tu nocni prihodu..

  17. Luk-ass

    Carys: Zase budes hustej jo? :D

  18. Čárys

    4: Luk -ass : Dlouho jsem tě neviděl, medvěde. Ct, pá, LBC ? (liberec ) ? Mave jede… co ty ?

  19. los terounos

    Čárys: zapomnel si vychvalit tvuj novy fun klub, ktery je plny elanu……a kluku, kteri tě milují víc než já a Katarina :-)

  20. goofy

    Zavist, nic nez zavist! Na podzim jedu, i kdyby trakare padaly! :-)

  21. perry

    čárys zkus na nás tu příhodu .. co to udělá…

  22. Frankq

    Camp byl boží, to jenom čumim jak taháte ty klády špatně, škoda že sem nepřijel dřív bych vám poradil mam na to papíry :D jinak ten pickup byl narvanej eště víc když sem tam dal moje kolo a věci + stan to pěkně sědělo diky Harry že si mě hodil domu ;) .

  23. Frankq

    ou sorry * Hirry :)

  24. Čárys

    4: Perry : hele fakt ne, radši fakt ne. Jen že Critters skutečně existují.
    4: Terounos : Nikdo mě nemiluje víc než vy dvě, neber mi iluze :)
    4: Frankq : Škoda, ale zase jsem nic nezničili, což je taky dobře :)

  25. Spon

    instalaterskej pick-up je bozi punk.
    Critters? a nebyl to jezek z Urantrailu? mutace nasledkem ozareni jsou znama vec……..

Komentář: