3DH kap – Jablonecký MX

jbc02.jpgTak kluci a holky, odjelo se další 3dhčko. V Jablonci. Krátký, ale výživný Mx pro všechny zůčastněné ! Suck my jeans inside…

Nu, takže, volno od čtvrtka, defakto od středy večer, hurá. Ve čtvrtek proběhly čerčany, s Tůrou, na tamní naprosto boží Dh trati, která má prostě všechno. Ale o tom až asi jindy. Začneme tedy pátečním ránem…

Budíme se u Andyho, protože jedem spolu na 3DHčko. Takže  věci do auta, již klasika, a mizíme směr Dobrá voda. Cestou jsem stačil ještě obrat pražskou poštu o pár papírků, naložit tomaasse (bože to je vůl – předpadl nás s vodní pistolí) a kolem 12h už jsme v Jablonci. No převlíkačka, a jdeme zčekovat trať.

Tak trať, jejíž profil jsem vydal tady…bylo opravdu takový peklo, jak to vypadalo z videa a fotek. Začítek hodně namotanej v lese, na kořenech a postupně se vyjíždějícím lesním bordelu, přes střední rychlou část, která obsahovala pár velkejch skoků, až po konec s bočním sestupákem a následnou boulovatou rubačkou do cíle…časy kolem minuty, tipujem, a po změření Petrem Heiníkem (1:02) se to i potvrzuje. Střelba, méén !

 jbc04.jpg

No tak se tu jdeme trápit. Vršek je takovej pomalej, když se to konečně rozjede, tak je zase nějaká zatáčka, hehe, a v půlce nedávám ten velkej skok – nějak zatím nenacházím odvahu. Postupně zaskakujeme jinak vše, a nějakým způsobem to najíždíme. S postupem času se mi zdá, že se progresivně zhoršuju, tak na to kolem 17h rezignuju, a jdu papkat a tak…

Celkově je ta trať dost těžká, bejt to 2x delší, tak je z toho ČP DH trať snů. S něčím si ale myslím, že to stavitelé trošku přehnali – hodně mladejch kluků se tu pouští do velkejch skoků, a o rakve není nouze. I proto, aby se tu někdo nezabil, nakonec klucí zavíraj ten největší skok, a myslím, že pro pocit bezpečí to bylo jen dobře. Nakonec celej víkend přežili (ne sice úplně ve zdraví) všichni.

Někdo si totiž vodskákal např páteční konzert. Krvavý kolena, a tak. CENSORED. (Zaplaceno bylo dost, díky) 

snimek-085.jpg

Po páteční veliký párty, kde nezůstal kotel suchej, a vařilo se na kvalitní našlapaný hudební performace, se v sobotu nikomu moc vstávat nechtělo. Nakonec jsme se i my v půl devátý vykopali, a po poladění kol se šli zase klouzat na svah. Já se rozloučil po 2 letech s mým dabl trekem (sbohem) a nasadil jsem nový kolo – boží – ale kotouč jaksi nebrdí. Ha. A houká. Haha. No paráda…

 jbc21.jpg

Je zataženo, sem tam slunečno, sem tam to hrozí kapkama, ale na start kvaldy to vypadá všechno zase ok. Lidí je tu méně, než je zvykem na jinejch 3DH kapech, ale to bude proto, že se tenhle víkend jelo akcí víc. Kdo mi ale utkvěl v paměti – elita : Jochín, Šimon Charvát,  Petr H, Kaschtan, Kuba Šosvol..Junioři přijeli s DH racing teamem Kybic a mladej (starej) Plamen, Čerw, byl tu Mave, Jr, JKL, APX, MMRB, MT a hodně dalších zkratek, a za nejvyšší přijel nejvyšší 200kláda. Známejch zase dvě tuny ! Dokonce i Bob Brnka, ty jo…stromomil :)

 jbc02.jpg

Takže je za náma kvalda, kterou jsem jel dobře vršek, blbě spodek. Rychtujeme se na další kolo, a začínaj se stahovat mraky, sem tam kape, ale s nějakým strašnám štěstím to vydrží ač všude kolem chčije, tak tady je krásně. V prvním kole to čendžuju, a jedu vršek na píšu, prostředek odbře, spodek na píču. Hm hm. Zatím se to má tak, že kvaldu vede PH – to jsem čekal – a to je mu blbě už od rána – moc zdravé stravy, evidentně. 

jbc24.jpg

No a je tu druhý, a poslední kolo. samo už se mi nechce jet, že jo, klasika, ale nakonec se tam teda spouštím. Vršek jedu na píču, prostředek na píču, spodek dobře. Hm, potřeboval bych složit ty 3 jízdy dohromady, a byl by z toho docela dobrej čas. Takhle jsem nakonec s časem 1:05 myslím devátej (píšu to ve 2h ráno, nevím nic). No na to, že na tom sedím opačně, a je tu hodně eliťáků (a taky jsem tu s Jochínem a Bobynem nejstarší) docela dobrý. Jo.

 jbc17.jpg

No a jako to nakonec dopadlo. Petr jel plívu, jako vždycky, a vyhrál.  Ach jo. Druhej byl Luďánek šubrtů, což je super, neboť on je v panku. Třetí dobikrosoval Jochín, a čtyřku bral Kaschtan, kterej trochu chyboval..ale zase má Saaba v kabriu a pěknou kundičku, boží. (to abych se držel bulvárních trendů) Ženský se tu evidentně bály, a nakonec nastoupila jen Trojanka, a dobře ona, jela moc hezky. Jou ! No a HTčka, samo, Henďa…šílená střelba, pyčo.

Ty hele prosímtě, na výsledky se podívejte….počkejte….5 minut…jo, semhle .

 dsc_0909.jpg

No a to je všechno.  Jo vlastně není. Mám spoustu materiálu, fotek, a tak. Všechno vám nasolím. K tomuhle článku ale vydám jen jednu ucelenou galerii odKubajsze – neboť je to pěkné, a nemá cenu to trhat něčím jiným. Děkujeme jemu.

Mě se to líbilo, i když mi trať vůbec neseděla, fakt jsem se tam bez nadsázky trápil. Ale připravený všechno fajn, lidi fajn, počasí fajn, a to náš víkend zdaleka ještě nekončil..(ale o tom až později) – bylo to super. Díky moc organizační krů, fakt to děláte dobře !

Tak za pár dní v Karlovicích. Co ? Jo.  

 jbc37.jpg

 

DSC_0881.jpg DSC_0887.jpg DSC_0889.jpg
DSC_0893.jpg DSC_0900.jpg DSC_0909.jpg
DSC_0914.jpg jbc01.jpg jbc02.jpg
jbc03.jpg jbc04.jpg jbc05.jpg
jbc10.jpg jbc11.jpg jbc13.jpg
jbc15.jpg jbc16.jpg jbc17.jpg
jbc18.jpg jbc19.jpg jbc20.jpg
jbc21.jpg jbc22.jpg jbc23.jpg
jbc24.jpg jbc25.jpg jbc26.jpg
jbc27.jpg jbc28.jpg jbc30.jpg
jbc31.jpg jbc32.jpg jbc33.jpg
jbc34.jpg jbc35.jpg jbc36.jpg
jbc37.jpg jbc38.jpg jbc39.jpg
jbc41.jpg jbc42.jpg jbc43.jpg
jbc44.jpg jbc46.jpg jbc47.jpg
jbc48.jpg robik.jpg  

27 komentářů pod “3DH kap – Jablonecký MX”

  1. Čárys

    Tak a já jdu spát ! Dobrou noc. PS: Zítra přidám ještě fotku do článku z párty. je boží, Milhaus je tamzlej. Ale teď už na to prdím.

    Tak čus, fellaz a hejtrs !

  2. Los tomanos

    JR: Mas peknej nocni komplitek :)

  3. milhaus

    “zaplaceno bylo dost” :D a stejně to bylo na nic, už je to u konkurence :D

  4. markétka

    milhaus: konkurence, nekonurence, čárys si taky musí zvýšit sledovanost tvojí party fotkou .)

  5. tomaass

    CENSOco? jdu spálit trika :-D

  6. mahony

    čárys jel pěkný mrdy. dědek. kubajsz už se vyser na to focení a začni jezdit. začíná ti to jít líp než motokros vole .) jo a kundička vod kaštana je fakt dobrá. něco fotek z destruction derby mám na webu. tomaass a ten stromeček dole jsi mrdal dost těsně

  7. The Skreth

    málo drbů a inkriminujících fotek :-P

  8. Radek / etbikez.com

    http://etbikez.com/index.php/2008/06/23/3dh-cup-jablonec/

  9. tomaass

    mahony: chceme tvoji hnusnou sestru na svoje pokusy :-D

  10. KUbajsz

    mahony: nooo na ty tvoje mám furt ještě daleko :) nechápu, že je máš takle světly :( něco bude špatně u mě asi :) Však já na to příjdu :)

  11. Jr.

    jr. tam sice byl, ale co já vim, tak né moc dlouho…
    tomanos:jojo…ta sádra mi k tomu ladí

  12. mahony

    tomaass: chci nějakou vaší rozpitvanou kundičku na dojetí .))

  13. KUbajsz

    spešl photo for bob brnka: ZDE

  14. shampoo

    nejradši bych “kaštanovo” kundičku uved na pravou míru,ale budiž sláva jeho:D

  15. KUbajsz

    shampoo: no radši se s ní nevytahuj? :D

  16. tomaass

    mahony: řekni si kolik prstů širokou
    kubajsz: muhhahahha

  17. u6e

    Brož: slovensko se již blíží, až se potkáme na trati, já budu koule a ty kuželka…

  18. Čárys

    4: U6E : Ale já byl hodnej, a ani mě nepochválíš… :)

    Kvůli tobě jsem teď stratil pund největší mediální mrdky, co zpublikuje vše. Ach jo. muhehehe.

    4: KuBajsz : bože, ty si vyhraješ :)

  19. Manas

    2 Kubajsz: kdyz jsem slysel tvoje slova ze ho medialne znicis tak jsem si lamal hlavu jak jako. Ted uz vim … jaaachacha :-)

  20. Radek - etbikez.com

    U6E: Viděls moji gorilu? Viděl. Udělá z koule malou kostičku:o) Jinak jak už jsem psal – já článek viděl až pozdějš než ty, redaktoři si až moc dělají, co chtějí:o)

    Vypadáme teď bulvárněji než tohleto 72O.aha

  21. JKL

    Carys: delas zmatky…. ja tam nebyl :D

  22. ddd - andy

    A ja nic nevim, ja sel spat. Ale zavody delaj kluci dobre, to jo!

  23. shampoo

    KUbajsz: no radši drž hubu?

  24. The Skreth

    KUbajsz: to foto pro Roba je boží *SLINT*

  25. eMTy

    bobin je fakt sladkej

  26. maverick82

    strejda robyn na trati? to nevěstí nic dobrýho… počkej, aha… už jsem si prohlídnul i tu poslední fotku, kde smutně věší hlavu a odchází z krámku s nápisem “SERVIS JÍZDNÍCH KOL” – dneska to dopadlo dobře :))

  27. Čárys

    4: JKL : Tak to byl JMT ! Už to mám :)

Komentář: