Triping – Líberec + šílenec Mužíček

dsc01482.JPGJo, takže teď už vážně. Co se dělo normálně a srozumitelně, o tom jak jsem cestoval, a prostě klasickej deníček od Čáryse…

No jasně, ten čtvrtek platí, fak se to takhle stalo. Večer jsme dali ještě průhonickej akvapark, kde je jedna boží věc- venkovní řeka, která vypadá jako šlajsna na jezech, a strašně, ale STRAŠNĚ tě dobije. Dolů přijedeš poloutopenej. No moc. Večerní sessions s přáteli a já v noci odjel do Liberce. Na pátek jsem měl domluvenej pojezd s Mužíčkem.

Přespal jsem a parkingu, a ráno mě vzbudilo sluníčko, což mám dycky rád. Kouknu na hodinky, vono půl desátý, rozhlídnu se znova, a Mužíček je tady. Rychle se oblíkám, vytahuju sjezďáka, mažu vidli a dem na desítku na lano.

dsc01477.JPG

Mužíček mi nabízí, že můžu jezdit s ním, jako novinář, že už jsem napsal o Líberci článků jak prase, a tak že to mám zadachse. Nu což, to se neodmítá. Fasuju permici pro novináře, a jdem na to.

Z lana koukám, že se to zasejc trochu změnilo, a to hlavně tak…že je to dost vyježděný, skoro až do rozšukanosti. No na DH nevadí, a tak do toho naskakujem hned první jízdou a klopenkama pod lanem. Mužíček to jede v kuse, což já nedávám, to je na mě moc. Sem tam to slušně klouže, protože je to trochu nacucaný – prej tu už tejden v kuse chčije. Je to super !

dsc01489.JPG

Dáváme si asi 3 jízdy, a přichází polední pauza. Mužíček strašně hulí, má snad 5t cígo, nechápu nic, a vypráví strašný story z kaleb, života, a golfu. Povolání „syn“ bych mohl taky kurva. Dozvídám se hodně věcí o tom jak odpálit, jak se nevylejt, a jaký sou plány s tratěma tady, no zajímavé. A jsme nahoře, beru golfistu, že uděláme nějaký fotky.

no trošku bahínko bylo… 

dsc01480.JPG

Bohužel Mužíček je šílenec, a bere lávku driftem a zadní plášť a duši roztrhává o bok lávky jak mu to jde ven. Takže fotky mám jen svoje – on byl prázdnej. No nic, one man show, snad se nebudete zlobit. Fotíme jednu točku, jeden drift, a kvótr, přičemž je to pokaždý na první pokus a zrovna ten kvótr je strašná jebka do tvrdky. Tak a je to.

Jedem dolů, a Mužíček lepí, polední pauza končí a jde zpátky na lano. Klucí se moc nepředřou, na laně ! :)

dsc01479.JPG

Jedem lesy. Já v pohodě, ale on zase něco kurví – trhá řeťez. Je tak vylízanej, a má to tu tak najetý, tak strašně najetý, že když jí dolů solí bez řetězu, tak mu nemůžu uviset. Bože to je vůl. Od zadního mu lítá bahno, drží, furt plnej.

Opravujem co se dá, a dáváme eště nějakou tu jízdu. A se slušným skóre končíme celkem brzy, což je asi 14h. Paráda ! Já se balím, a jedu do Jablonce. Je tam totiž naplánovanej závod na sobotu, a taky je tam přehrada, ve který se chci vykoupat a něco si počíst. Tož mizím tam.

dsc01495.JPG

Přehrada je opravdu super, se studenou, ale naprosto čistou vodou, to jsem snad ještě neviděl. Lidí tak nějak akorát, výborný hamburgery, a klasicky tlustý buchty. Jablonec je taky město tuningářů s jejich pseudo tucingem, a večer rozjížděj celkem peklo. Hudba, sem tam vospojkujou báwo v dehtu, no nakonec to vzdávám a musím se přesunout spát jinam – tady u přehrady to prostě nejde.

Ještě koukám na přicházející ZLO weather. 20 minut od sebe. V masívní průtrži mračen jdu spát. To bude zítra peklo !

dsc01498.JPG

dsc01499.JPG

A jak to dopadlo na závodech, se dočtete asi až zejtra (a nebo třeba někde jinde) u nás to musí jít postupně. Rekto-spektiva byla minulej tejden. Sorry.

Díky za pozornost !
Stay tuned on da FR wave of life….

DSC01477.JPG DSC01478.JPG DSC01479.JPG
DSC01480.JPG DSC01481.JPG DSC01482.JPG
DSC01483.JPG DSC01484.JPG DSC01485.JPG
DSC01486.JPG DSC01489.JPG DSC01492.JPG
DSC01493.JPG DSC01494.JPG DSC01495.JPG
DSC01496.JPG DSC01497.JPG DSC01498.JPG
DSC01499.JPG DSC01500.JPG  

18 komentářů pod “Triping – Líberec + šílenec Mužíček”

  1. tiborski

    no jo, dobrá práce páni novináři!

  2. hýbňoš

    zase musim dát plusový body za toho červenýho krasavce :)

  3. Los tomanos

    Čarys: kdy zacnes dopisovat do Blesku?

  4. Dr.Blábol

    Výbornej report, jsi zkrátka novinář.

  5. buchna

    neznam lepší bourák než tyhlety w. muj životní sen (teda až po Santě C.)….. kolik to tak muže papat ? =)

  6. Jr.

    to počasí nad přehradou vypadá velice nevlídně…

  7. tomaass

    jebka do tvrdky? muhahah

  8. assassin_TL1000

    krasna kara… souhlas s hybnosem… to uz dneska takovy auto vyrobit neumi:) sorry carys ale peknou ponorku bych za T5 nevymenil:)

  9. hýbňoš

    assassin_TL1000 : tak tak svatá pravda :)

  10. Manas TL

    Hehe, Muzicka pamatuju kdyz jeste krosil BMXko :-)
    To byly casy s Gothajem a Alou v Lesaku … hehe

  11. tomaass

    Manas TL: ja si zas pamatuju, jak jsem mel 14dni kolo a říkal jsem si, že jestli jednou budu umět skákat jako ty, tak budu nejlepší na světě

  12. Manas TL

    No vidis, tak ted kdyz te vidim jezdit tak si to myslim ja … jo, svet se meni :-)

  13. Manas TL

    Teda rikam si to …

  14. Čárys

    4: Assasin TL 1000 : Já si to myslím taky, jen kdyby to jelo trochu – je to jinej styl. Ale byl fakt krásnej, věděl jsem že se vám bude líbit.

    4: Tomaass : strašná.

  15. kuldis

    jsem slavnej jsem u čáryse na webu v reportu na fotkách:-D toj toj

  16. assassin_TL1000

    carys: jasny, chapu… je to past na penize, bezpecnost… jet s tim nekam na konec sveta.. to uz musis umet na tom po ceste vsechno opravit (ale zase na tom vsechno narozdil od novy kary opravit jde) … ale zase respekt pro vsechny kdo takovy stroje drzi pri zivote …. ma to svy kouzlo:)

  17. Čárys

    Teď jsem viděl jednoho u nás na parkovišti před krámem – a měl poznávací značku španělsko. Tak cestovat dálky se s tím evidentně dá. Byl krásnej, bílej, a jak novej…ach, skoda že jsem nemel fotografický přístroj…

  18. hýbňoš

    jsou lidi co s tim jezděj i do indie.

Komentář: