X BOX Písek jak to viděl Showrace

img_8026.JPGTak po výborném vídeu vám přinášíme neméně dobrý report z péra Tomáše Showrace. FotilOBR, což jeObříka brácha… Víc vevnitř.

Mnohé z vás jsem tam potkal, koukali jste, fotili jste, chlastali jste (zdravím maveho), nu a my jsme tam byli jezdit. Zkusím vám teda popsat, jak takovej závod vypadá z pohledu toho, kterej má na kartičce napsaný rider.

Minulej rok to pro mě byla jedna z nejlepších akcí a moc jsem si to užil, takže jsem chtěl jet letos zase s tím, že už mám konečně to pevný, tak by to nemuselo být tak zlý. Nádor píše, tak teda pojeď, tak jsem teda jel.

img_8238.JPG

Píšu takhle maňasoj ve čtvrtek: do práce nejdu, nudím se, jdeme na kolo, dohodnem se že jou, mizím z baráku v půl dvanáctý, zařizuju ještě milion věcí, vlak jede ve 12:43, já stojím na nádraží s platnou jízdenkou ve 12:44, když příjdu jednou pozdě, prošvihnu právě první přesnej vlak v historii ČD, škoda. Dojedu teda dalším, jdem poblbnout v praze na to kolo, večer probíráme hadry a takový ty naše chlapský dětský záležitosti.
Bla bla bla, bla bla bla, Míša je pěkná, bla bla bla, bla jsme v Písku.

Parkujem dole u vody a jdem jezdit. Začíná to rozjezdem z lešení, ze kterýho máš akorátní rychlost na dva skoky přes první OTčko. Ty jsou pro mě trošku nepříjemný, protože nevidíš na dopad, dál stepup box s dropem, kde předvádím občas disastry a povede se mi i seběhnout s kolem mezi nohama. Za tím velikánská spina s kozou, ze který jedeš na první dirt a ten tě vyplivne na druhý OT s NS uzkým dropem. Druhej dlouhej dirt s krátkým dopadem, wall, malá spina, vytlačit nahoru na dropy, a pak už jen hop, brzdit, hop a když chceš hop i zpátky, musíš jí hodně držet.

 img_8016.JPG

Dost věcí ještě klucí dodělávaj, takže něco málo naskakujem a po dvou hodinkách to balíme a jedem do pivovaru platan na prohlídku. Prohlídka super, hodinu chodíme po různejch halách a v každý jsou velký nádrže na pívo, vypadají skoro stejně, takže je to velice zajímavé, no ale my se stejně bavíme – Netro je třeba sládek z Plzně, Žena zase fyzik..

Pak nás čeká registrace, dostanem kartičky, náramky s 300kc na jídlo, nějaký pičovinky, Tom nám řekne něco k závodu a pak jdeme na večeři.

Večeře je v středověký restauraci, jo taková ta jak se jí rukama a ptaj se tě, co budeš žrát, svítí se tam loučema a na zemi je sláma. Takže to v nás samozřejmě probouzí chuť chovat se jako zvířata, začíná bitka chlebama, když přináší maso, bitka masama, dostávám do oka okurkou, na záchodě potkám břečícího ženu, kterej má plný oči pepře, no nevšední zážitek. Co si myslel takovej McCaul, když jsme nejdřív šli do hospody, kde jsme po sobě házeli jídlo, jedli rukama a nakonec po cestě domů narvali Kubu Vencla do kontejnéru a pustili ho ulicí to nevim.

 img_8245.JPG

Ráno se budím zimou, protože jsem si trošku zapomněl spacák, maňas mi pujčil slaboučkej letní a v dodávce není moc teplo, jdu radši jezdit. Přicházím, právě když sbírají Netra ze země, kluci se nějak neviděli na dropu a Loleq ho zaskočil, Netro nevypadá vůbec fresh, naražený žebra, závod pro něj končí. Podobně ten závod takhle ukončuje dost lidí, Khenzel včera po dropu nezmáčkl brzdu, poslal to na green a zakroutil si s palcem, Hanz z Hejnic je bílej jako stěna a je mu zle, jeden z němců nechává na wallu přední, jde na držku a do nohy si představcem vrtá dvě hluboký díry a tak podobně.

img_8139.JPG

Já se s tím nějak peru, za prvý mám problém se skejtparkovejma věcima jako je špína a wall a za druhý jsem teď byl dva tejdny v práci a tak to nemám úplně v ruce, jako jsem si plánoval, že mít budu. Nu což, nakonec to zaskakuju celý, jediný co vynechám je wall, ne prostě ne, musím to zkusit někde, kde nebudou dlaždičky na dopadu. No je tu teda kvalda, to že nemám šanci postoupit jsem věděl, už když jsem si doma balil věci, takže si jedu nějak tak pro zábavu, nohy přes OT, Xko na box, malá rychlost, takže mikronohy dolů, na spině si zastavím, aby mi to mohl Návy zase nandat, že nic moc a zase samí vytuhlácí, první dirt káňo, z dropu Xko, u wallu jen nahoru na radius a zpátky, malá spina šála, drop Xko, skok přes vodu ruce, otočit v radiusu, zamávat a jít si koupit pivo.

 img_7922.JPG

Koukám, že kluci to docela šetřej, hlavně teda dóle, ale nahoře jim ty motanice na finále stačit budou. Ve finále teda všichni, kdo tam měli bejt, akorát mi tam chybí Kuba Kalina, kterýmu to moc nešlo, ale má na to, zajet dobře. Podle mých očekávání teda dostává horkou kartu.

Na dolekopu jsem četl, že budou padat pekla, nikdy jsem neviděl spadnout žádný peklo, tak jsme si s maňasem našli pěkný místo, nevím, jestli padaly pekla, ale triky dávali kluci slušný. Na prvním OT padali takový ještě normální věci, neee vlastně leader doubletailwhip a hatton beko xup onehand, který teda podle jeho slov nebylo dobrý, protože nenatáhnul ruku, ten kluk mě baví.

img_7966.JPG

Na boxu se mi nejvíc líbil loleq 360 na a oposit360 dolů, absolutně nejvíc. Na spině Marošák footplant, to je pro mě dost, pak většina lidí 360tailtap a skákací pytlík pěknou 360 nosedive. Dál dirt, tady beka, tailwhipy, Kuba Kalina beko superman, který bylo úplně nejvíc, jen škoda že ho ani jednou neodjel. Z dropu každej nějaký Xko, tabla, teda až na leadra s tailwhipem, tohle už na mě bylo trochu moc. Další skok nebyl na triky nic moc, ale stejně tam kluci sázeli podobný věci jako na prvním, wall každej podobně.

img_8015.JPG

Na spině nejvíc Kuba Vencl 360nosebonk, což ale moc lidí, bohužel myslím ani porota, nevidělo, protože gaspi, si ho nevšiml. To se asi úplně nepovedlo, takže kuba naštvaně skočil drop, otočil se a šel pryč. Z dropu leader tailwhip, pár lidí 360, třeba hatton, kterej přijel, povídá: hrál jsem guitar hero, najednou že už mám jet, kámo nic jsem tam nahoře nedal, tak se aspoň rozjel a otočil si 360 z dropu. Dole beka, 360, tailwhipy, klasika. Ve vodě skončil jen Kuba Vencl a pár lidem tam popadala kola :-).

 img_8026.JPG

První teda Lída, zaslouženě, jezdí jako robot, druhej skákací pytlík, třetí žena, čekal jsem, že hatton a kuba vencl budou líp, ale asi jim to nějak nevyšlo, neviděl jsem nikdy celou jízdu..  Kluci si rozdělili ojra, vyfotili se s maxim holkama a my jsme se šli připravit na party, která měla za slabý tři hodinky začít.

Na hotelu jsme dostali jeden pokoj pro tři já, Líla a Maňas, super sprcha, teplá postel, ani se mi na žádnou party nechce, maňas plánuje, jak Lílu znásilníme večer, takže raději jdem. Party zase v kultůráku, všude hrozně ženskej, maňas je jak malý dítě na pouti, „viděl jsi to?“, „a co je tohle?“. Jdu pro pívo, tady potkávám Frenka a jeho kámoše, začátek párty, kluci úplně mimo, zářejí jim očka a vyprávějí mi, jak se jim chce hrozně skákat a že chtějí ještě, drogy jedou, uf.

img_7955.JPG

Kolona na píva hrozná, proto si prozřetelně na každý pívo beru jednu tulamoredew, abych se jako nenudil. První nějakej hip hop, takže si z toho děláme s Klauzem a Tomkem hroznou srandu. Po nich nejlepší rokenról, takhle bych chtěl jednou vypadat, Maňas hrozně tančí s Indoše starou, takový taneční kreace jsem dlouho neviděl :-D. No a tak se tam nějak bavíme, Maverick je zase nasračku, slíká se, McCaul si ho fotí, protože takovou party viděl jen v americkejch filmech.

 img_8233.JPG

Maňase potkávám v obležení různejch dam, všechny mu žerou ten slaďoučkej úsměv, bože ty jsou blbý. Nějak to upadá, lidi mizej, válej se po zemí, spí, kontroluje to záchranná služba, chci jít domů, Lílo jdeme domů. U šatny Tomek s Lílou zjišťujou, že nemají bundy a mikiny, takže se to ještě řeší, já se chystám umřít na celkové vyčerpání organismu.
Konečně jsme na hotel, dobíhá i zmrzlej Tomek, dává si sprchu, já chci spát, hučí mi v uších.

tato fotka pro dokreslení příběhu ukradena z TBB. Omlouváme se. Děkujeme. Linkujeme na galerii.

jebak_psu.jpg

Maňasoj bohužel hučí úplně někde jinde, takže rovnou ze sprchy skáče na Lílu a z „né Maňasi né“ se po chvíli stává „mlask, mlask, hih, mlask“ a jí chci umřít, když zjišťuju, že se mi umřít nepovede, chci aspoň usnout. Když se mi to skoro daří, ty dva idioti mě svým mrdáním dokonale buďej, rezignuju, balím si věci a jdu spát do dodávky, Maňasoj to příjde hrozně vtipný, já se také moc bavím. No samozřejmě už se mi usnout nedaří, je mi zima, parádní.

Ráno přichází vyspinkanej vysprchovanej usměvavej Tomek a ještě má chuť mi líčit, jak už nemohla a prosila ho, že mu to udělá pusou. V hotelu jsem si nechal ponožky a ručník, samozřejmě moje chyba, když za tmy v šest ráno utíkáš z pokoje, protože tam tvůj kámoš mrdá a ty nemůžeš spát, měl by sis přeci vzít všechny věci.

No a ráno jsem jeli na Vápenku, ale o tom až jindy.

Písek byl super, co se týče organizace, tak snad nejlíp udělanej závod, jsem rád, že jsem mohl něco takovýho zažít i když jsem tam byl jen do počtu a z těch 30ti lidí jsem skončil někde za dvacátým místem, ale snad to zase tak hrozný nebylo. Díky všem za všechno a až se najdeš TY, kterej si ukradl Pólovi kolo, dám na nissana starý tlumiče, který se tu válej a svezu tě v kufru po poli :-).
 

Kompletní galerie je tady : tutu

Za fotky děkujeme Obrovi a Obříkovi.

IMG_7922.JPG IMG_7927.JPG IMG_7934.JPG
IMG_7935.JPG IMG_7951.JPG IMG_7955.JPG
IMG_7958.JPG IMG_7960.JPG IMG_7966.JPG
IMG_7968.JPG IMG_7973.JPG IMG_7976.JPG
IMG_8010.JPG IMG_8011.JPG IMG_8015.JPG
IMG_8016.JPG IMG_8026.JPG IMG_8045.JPG
IMG_8065.JPG IMG_8070.JPG IMG_8086.JPG
IMG_8109.JPG IMG_8110.JPG IMG_8128.JPG
IMG_8129.JPG IMG_8131.JPG IMG_8139.JPG
IMG_8146.JPG IMG_8149.JPG IMG_8155.JPG
IMG_8184.JPG IMG_8188.JPG IMG_8211.JPG
IMG_8233.JPG IMG_8238.JPG IMG_8245.JPG
IMG_8246.JPG    

22 komentářů pod “X BOX Písek jak to viděl Showrace”

  1. Los tomanos

    To mi staci pro predstavu cely party: “Maverick je zase nasračku, slíká se, McCaul si ho fotí, protože takovou party viděl jen v americkejch filmech”

  2. Los tomanos

    Jeste bych tedy chtel napsat ze jsem byl FIRST :pila: :pila: :pila:

  3. milhaus

    a MT na to mrdá :D

  4. shimano

    oh oho ohohohohohoh!:))

  5. Jr.

    skoro to zní jako kdyby mu někdo záviděl…názor z davu

  6. Manas TL

    Jo, tak tohle me skutecne po ranu dostalo :-)

  7. FunThomas

    Tomaassi jsi vůl mohl jsi si dát s maňasem trojku a místo toho jdeš mrznout do auta…. To by teprve byl článek, kdo komu lízal koule atak :o)

  8. Kome

    Pulku veci jsem slysel uz vcera od Manase,v temer totoznym zneni ,to to pisete s polu nebo co? :) Ale o tom co se pise v tech poslednich odstavcich se nezminoval

  9. eMTý

    ty poslední odstavce samozřejmě nejsou pravda! showrace vás chtěl jen pobavit, aby ten report nebyl tak nudnej. a protože o sobě nic zajímavýho nevyndá, tak si vymyslí příběh se mnou. to od tebe nebylo hezký, Tomáši! hlavně vůči Líle, ta je v tom nevinně…

  10. milhaus

    MT: ten kdo tě zná, ví čemu(komu) věřit :D

  11. Tygr

    no já to s MT na party řešil a říkal něco vo tom, že přezouvá na každej závod jiný gumy podle toho na čem ( na kom ) se jede…

  12. Tom

    Supa report Tome :-)

    Porota Kubu Vencla viděla. Neviděl ho jenom Gaspi. Stalo se to, že někdo z lidí na trati zahlásil trochu nesmyslně do vysílačky “trať volná”, tudíž jsme pustili ze startu Kubu. Na hlášení “Kuba Vencl na trati” se ozval cíl, že tam ještě nemaj předchozího jezdce. Samozřejmě stavět Kubu na trati by nebylo úplně košer, tudíž porota dostala echo, že na trati jsou dva rideři ať dávají pozor. Tudíž Kuba k žádný bodový újmě nepřišel. Viděli ho všichni kdo ho vidět měli.

  13. Kubik

    ehm :D MT jako vzdy strasnej slusnacek .. jinak repport je podle me velice zabavnej :) takze u me mas 1rd :D

  14. fousmen

    ty voe, od rana mi teprv ted doslo, proc si rika Showrace.. mno, chtelo si to poposednout.

  15. Kubik

    a me porad jeste nedochazi proc si rika showrace :D

  16. Čárys

    tak mu říkám já.

    On se totiž, jmenuje Šorejs. Šou rejs. Show Race.

    A je to na světě.
    šou you fucking race

  17. Manas TL

    2 Kubik: Sorejs = Sourejs

  18. Kubik]

    omg ja jsem kokot :D ze me to nenapadlo :) hehe mno tak to je docela prihodne :)

  19. tomaass

    Tom: tak to promin, ale nemeni to nic na tom, ze nastvanej kuba se uz na dolni sekci vyprdnul

    MT: no to vis, ze je v tom nevinne, chudak jenom lezela, ty jsi ve svym zivote taky nevinne, protoze kdyz se ti prokrví jedna cast tela, druha se ti odkrví..

  20. HonzaKrepelka

    tomaass: takže když se mu prokrví ruce tak se mu odkrví nohy nebo jak?

  21. Maverick

    me se tam libilo az na tu zimu a na to pivo!!

  22. Éro

    Koukám že MT je kanec!!! Slušná akcička..

Komentář: