Co dělal Tomaass v září ?

ja_tomek.jpgPíšu to pořád, už je to nuda, ale lidi to čtou. Myslíte, že bych vás ochudil o to, co jsem dělal v září?

Vždycky když začnu psát to moje shrnutí za předchozí měsíc, otevřu svůj kalendář a koukám, co se dělo a na září tam těch akcí bylo proklatě málo. Jeden z prvních víkendů jsme vyrazili na výlet do Nehvizd ve složení já, milhaus, bady a poulí. Tady jsme se potkali s Rakovnickejma klukama a Klauzem a Tomek přijel a kluci z Roztok, takže to vypadalo na parádní poježdění.

ja_tomek.jpg

Akorát hrozně foukalo, kluci od nás ani nevytáhli kola, a když jsme viděli, co rakovnický předváděj na velký lajně, nakopli jsme káry a odjeli na Shibak. Tady opět super pojezd, teda pro všechny kromě Taba, kterej to zapích do dopadu rukou a odjel pryč sanitkou se zlomeným zápěstím. Dej se rychle dohromady, sezóna v čechách končí jen na jeden měsíc někde okolo ledna! Jezdili jsme dlouho a najednou měl maňas telefon a když má maňas telefon, tak se vždycky jede domů, no tak jsme jeli dom. (proč ? Pozn.čárys)

Pak jsem taky byl v jíčíně a je to tam boží, to je vše, víc vám psát nebudu.

No a po prvním tejdnu co jsem se takhle flákal, jsem se rozhodnul, že si koupím auto a k tomu jsou potřeba peníze, tak jsem si šel vydělat peníze. Dělal jsem ohrádky pro kravičky, pálil dřevo, nosil balíky sena, čistil stroje, no prostě všechno co bylo na kámošový farmě potřeba, dělal jsem 12h denně a řeknu vám, že když jsi sám na louce od rána do tmy a pálíš dřevo, tak tě napadaj fakt hrozný věci :-). No a po třech tejdnech jsem sbalil vejplatu a dojel pro káru a už jí mám doma a jsem teď ještě víc hustej než předtím. A hlavně nezávislej na ČD a MT.

 obrazek46.jpg

O víkendech jsem samozřejmě nepracoval, blázen jako někteří z vás ještě nejsem, takže proběhnul Písek, kde jsem se vžil do pocitu Randyho z My name is Earl z dílu Joy´s wedding.. a taky jsem tam pěkně nastydnul, takže mi celej tejden bylo divně, ale čas na nějaký léčení díky práci nebyl.

 photo39.jpg

A v pátek jsem vyjel na svůj první trip novou károu.

Pěkně jsem si vstal, nikomu jsem nemusel telefonovat, nikdo mi nepsal, dal jsem si snídaničku, rozebral pevňáčka, postavil celopéráčka, naházel do auta a jel. Ach, to je taková paráda. Vyrazil jsem s Veronikou, protože přeci jenom cena nafty je trochu vysoká, dojeli jsme přesně na polední pauzu, ale celý odpoledne už jsme jezdili s Matinéém a Tomík dorazil, mě bylo blbě, smrkal jsem a kašlal jsem, bylo to fajn.

 igp0492.jpg

Večer teda proběhla nějaká ta party, fotky jste viděli, mě už bylo totálně zle, maňas mi předepsal pár slivovic, situaci to nezlepšilo, tak jsem to lehce po půl zabalil. Šel jsem domů s růžovákem a se zeleňákem a oni, že prej znají zkratku, první na skratce mě zarazila cedule Berlín, no zkratka to rozhodně nebyla, šli jsme zahradama domů a ovečky jsme potkali a tak..

Bohužel párty může za to, že teď musím zabít Šampona z Děčína, lezl po Veronice, líbal se s ní, spali na jedný posteli na hotelu a trdil jí, že žádnou holku nemá. Lukas je vyfotil, šampón dostal strach, hned volal Cheníčkoj a bůh ví, čím ho uplatil, ale fotky se ven nedostaly. Takže buď si jí teď vezmeš za ženu a nebo Tě zabiju! (tohle prosím není sranda, opravdu mám v plánu toho kluka zničit, až ho potkám)
Mejl jeho holky, kam bych doručil všechny fotografie a šampónovu hlavu mi prosím doručte.

 8310.jpg

Ráno jsem se probudil, jednou jsem to sjel a zjistil jsem, že tohle nepůjde, bylo mi absolutně blbě, takže jsem tyhle poslední nekonečný závody proležel u auta.

Za tmy jsme vyrazili domů a nebejt trotlů s kolama v passatu s přažskou poznávací značkou, co jeli přede mnou, byl jsem tam snad o hodinu dřív, učila vás snad řídit vaše máma? Během cesty mi volal tomek(během cesty znamená skoro celou cestu), takže jsem aspoň naučil veroniku řadit ze 4 na 3 a zpět.

No a to je vše, teď ležím v posteli na Strahově, blok 3, pokoj 119, přijďte na návštěvu, škola je hrozná nuda, pořád se tu chlastá a je tu hrozně moc lidí, co znám.

Teď budu teda studovat(hell on fel), nevím jak to bude s kolem, čtyři měsíce prázdnin jsou pryč, snad se uvidíme na Marosaně, pic tom.

 photo22.jpg

_IGP0002.JPG _IGP0017.JPG _IGP0062.JPG
_IGP0064.JPG _IGP9001.JPG _IGP9037.JPG
_IGP9056.JPG 83.jpg DSC_7978DKEY.jpg
dsc01857.JPG IGP0075.jpg IGP0090.jpg
IGP0108.jpg IGP0492.jpg ja_nofootcan.jpg
ja_ruka.jpg ja_tomek.jpg Obrázek(42).jpg
Obrázek(46).jpg Obrázek(47).jpg P1010900.JPG
P1010915.JPG photo22.jpg photo39.jpg
slopestylepisek08gal_20.jpg    

23 komentářů pod “Co dělal Tomaass v září ?”

  1. Buba

    Sampon z Decina :-))) bavím se…

  2. FunThomas

    Asi máš Verču rád viď že tě to tak nasralo… No jo mládí první lásky to je dojemný :o))

  3. HonzaKrepelka

    chudák levá klika, co jsi vyváděl prosímtě?

  4. tomaass

    FunThomas: mám ji rád, takže na ní kluci musej být hodní
    HonzaKrepelka: nic, takze doufam, ze to reklamuju, protoze to skoro nebyla zadna rana..

  5. Jr.

    chci vidět ty škandální fotky…bez nich to nejde

  6. KUbajsz

    Přivezem ti šampona i jeho mladou na mrsn, at je na co se koukat, co ty na to? :D

  7. vita cv

    Kdo je sampon z ¨Děčína :D

  8. HonzaKrepelka

    tomaass: mě na nich praskla osa a moc se nechytali a taky to nebyl nějak extra úder…tak hodně štěstí

  9. coolo

    4tomaass: pochlub se tvym novym autakem.

  10. Camel

    Ty jo ta klika dostala-to cumim!Jinak cowboy,vsechno spatne!To melo bejt-par slivovic,Vercu do postele,rezat do toho celou noc-vypotit to a druhej den jsi mohl bejt vitez na vsech frontach!!
    Jo hlavne mi ted nepis neco o bitve a generalech…
    Good luck

  11. Čárys

    4: Tomaass : Taky jsem čekal že bude aspoň jedna fotka auta. ale on si to určitě schovává na článek “votuň svůj dodž,” že jo tomááášííí…

  12. Manas TL

    2 Carys: vsichni co videli moje auto vedi ze neni o co stat :-)

  13. tomaass

    Čárys: no az ho votuníme, teda vcera jsme s manasem tunili tak, az jsem malem skocil i s autem z kopce..
    Manas TL: neni o co stat? asi ti rozmasluju filcku, jestli te potkam nekde na silnici :-D

  14. tomaass

    Jr.: to vis cenzůra.. bozidecka.com uz snad o vikendu, ale mam ted novy kolo, tak nevim, nevim, jestli se mi bude chtit sedet u compu :-)

  15. Los tomanos

    tomaass: Taky by me zajimalo jaky auto sis koupil, ze bych pak zacal taky past kravicky…

  16. LíLa

    Tomaass se dal job pasáka?? :D Divim se, že při jeho šikovnosti neshořelo všechno okolo včetně krav. Btw: foteso s epesníma buchtobalkama, kšiltkou a zátiším lanovky je deluxe!:))

  17. eMTý

    když si to pak vždycky čtu, tak mě napadá, kolik spolu trávíme času. já si myslim, že máme pěknej vztah, tomáši!

  18. HansCV

    jinak zelenak= Studna ruzovak= Strouhič aka SS kommando :)

  19. Jr.

    Tomaass: stačí vložit fotky..nic k tomu nepiš aby ti to moc nezabralo čas…s tim si mi hyhijeny vystačíme

  20. Luk-ass

    Hele nema ta klika nakej divnej tvar?:) Jinak KUbajsz koukam chces videt nakou hustou akci na MRSn jo ?:-D

  21. perry

    nechci prudit, ale připadá mi od někoho, kdo dává pekla jako kankány nebo kondora na takovejch mackách, fotka typu onehand na takový hroudičce trochu zbytečná .. trošku styl DKey ;-)

  22. Čárys

    4: Perry : to je schválně, voe :)

  23. tomaass

    perry: :-D :-D :-D

Komentář: