Geisskopf z pohledu Cruza

1.jpg

Domluvili jsme se s Krumlovákama že vyrazíme do Geisu omrknout jak to tam vypadá. Ze Soběslavi jsme vyrazili dvě auta…

Já s Kunym a bratři Burdon s Oswaldem se čtyřmi koly v nisanu mikře (peklo, kopce na dvojku a jen tak tak). A druhé auto Aleš, Skříp a Táborském oldskůlista Móra. Z plánovaného výjezdu kolem 8mé hodiny jsme vyrazili v půl jedenácté…

2544.jpg

Jako vždy jsme zlehounka pobloudili v Německu když jsme zapomněli zahnout, ale díky tomu se nám naskytl pohled na nádherné golfové hřiště, které jsme už bohužel okoukli při ztracení i loni. Po chvilce hledání jsme se ocitli kolem 3hodiny na místě. Na parkovišti už chatařila spousta cizokrajníků. Neváhali jsme, pojedli a popili a vyrazili okouknout cože nám němečtí budovatelé připravili.

2839.jpg

Dole kde bývaly 3 dirty přibyly další dva takže řada pěti dirtů za sebou….velice příjemné, ale jako vždy chybí odrazová hranka takže tahat a hrotit trik v co nejmenším čase….jinak gut. Dole pod dirty jsou další dva jeden hliněnej tak 4metrák narychlovák a za ním plechovej odpal mířící vysoko do nebe tak 2m….(lítal asi jen Frenk) když jsem viděl němce jak krájej hrany zavrhnul sem ho.

10146.jpg

U rozjezdu na dirty vznikli tři dropy 1m,2m a 3m. Mají vcelku slušně dlouhej dopad ale jsou moc u hrany takže se dá kolu i fešně naložit…..Rb by mohlo vyprávět….další nová prasklinka..
prask1.JPG

Duálky jsou pořád stejný. Pojezdili jsme dirtíky a duálky a šli postavit ubytování… Mezi tím přijela sebranka z Krumlova. Sojer, Kamil a za ČB FRenk (chudák si zapomněl všechno jídlo doma). V noci ještě dorazily 2 auta lidí z Krumlova. Popili jsme, pojedli a šli spát.

11215.jpg

Ráno sem si šel koupit lanovku, zaplatim 24 ojr celej natěšenej se ženu k turniketu zasunuju permici a nic, znovu nic, znovu nic, běžím k okénku a se slovy "nefachn" na mě chrlí německá buchta spoustu slov z kterejch nerozumim ničemu. Volá típka od lanovky kterej znalecky se ptá telefon kývu že nemám, pak magnet? Jo, blesklo mi že drobné v mé peněžence drží pohromadě supersilný magnet, típek mi bere magnet a dává mi novou permanentku. Magnet dal na kovovou skříňku a řek že si ho mám vyzvednout nacož seru poněvadž by ho zní asi už stejně nedostal.. Díky této situaci mi Móra přisoudil přezdívku Magneto.

3354.jpg

Razíme konečně nahoru. Na okusení a rozježdění valíme FR trať. Je skvělá, trochu více rosekaná, je takřka stejná jako loni jen pár zatáček je tam jinejch. V druhé jízdě se vydáváme na DH. Říkám že sem ho ještě nejel že potřebuju průvodce, chytám se Sojera stopy a valíme si to dolů….boží si pořád ve vzduchu na poprvé proskákáno vše až na poslední skok před loukou na kterém bych byl asi krátkej….horní část je nezměněná..dolní část je upravená s docela dlouhými skoky a výborným přescesťákem.

2934.jpg

Třetí jízda lávky..nezměněno až na spodek kde bývali dvě příklopky, spadl strom a zničil je…. Jezdili jsme až do pozdních hodin pak klasika kalba a žraso. Parkoviště je naše, Němci si začínají chodit stěžovat na hluk. Začíná svítat a jdeme spát.

12166.jpg

Ráno si kupujeme permanentku jen mi Soběslavští, ostatní dítka mizejí směr Jčr, nechápu. Počasí nám přeje natolik že cestou na lanovce musím sundat triko abych chytl taky trochu toho bronzu. Nahoře vysedám a že si pípnu abych mohl vylézt a permice nikde…magor sem si jí stáhnul i s trikem a mrcha mě cestou opustila…Němec mě pouští a já jedu hledat ale nic.

Prosím kluky aby mi cestou nahoru mrkli jestli jí někde nespatřej a já si hopsám na dirtech. Asi po hodince přijel Aleš a hle v ruce žmoulá mojí permici. Díky ti. Tak jsme ještě pojezdili. Na dirtech narychlo nafotili pár vytuhláků aby Čárys neřekl že sem přijel s prázdnou. Zase krásně strávenej víkend s kolem….vřele doporučuju !

22122.jpg

3434.jpg

32104.jpg

31116.jpg

3030.jpg

2739.jpg

2643.jpg

2473.jpg

23106.jpg

21127.jpg

2058.jpg

1969.jpg

1871.jpg

1789.jpg

16108.jpg

15122.jpg

14138.jpg

13154.jpg

9151.jpg

8174.jpg

6222.jpg
5251.jpg

4290.jpg

 

3353.jpg

2472.jpg

1788.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 komentářů pod “Geisskopf z pohledu Cruza”

  1. eMTy

    krásnej výlet, ale chudák mikra!

  2. tomaass

    na kolik penez vyjde permice???

  3. ajdam2

    tý jo..ten pán na tom žabičkově zaleným kole,ten se toho moc nebojí…pořád z toho kola slejzá…mno pěkně… :-)

  4. ajdam2

    a ty dropy sou tam nový,ne?

  5. Frenk

    jo jo bylo to super a díky klukům za jídlo !!!! heee …permice 24euro

  6. Schwara

    Zvěř! :)

  7. DD

    good report, ta dh, s cim bys to srovnal? vyplati se tam jet ? diks

  8. Carys

    ta se dá strovnat s velkou bikroskou z kopce, která je lehce rozšukaná. Fr v lese je super. Podle mě se to vyplatí urcite. Zkus si dát do vyhledávače gaiskopf ( tady u nás) a vyjede ti snad jeste dlasí článek i s fotkama…

  9. Krtek

    Byl jsem tam,je to MASSACR.Jedu brzo zas!!!!

  10. rider

    de že je ta trat taky bych šel

Komentář: