Monínecký klopenky

3~1

Tak a je to tu. Bagr dorazil. Hrábnul do trávy pod vedením otrokáře Vlka a vytvořil první rysy hrubý stavby v Monínecký sjezdovce. Takže foto inside..

Že prej mám k těm klopenkám napsat i nějaký povídání, říkal PéHá když jsme stáli na svahu a kochali se tou kásou.

Tohle je klopenka č.1

..a tady je zbylých 13 kusů dalších slastí.

 

Prostě vršek sjezdovky je zaklopenkovanej až k prvnímu lesu. Pak klasicky průlet prvním lesem a po něm pokračujeme v klopení až k boudě. Ještě vám to samozřejmě trochu doplácáme a doaldíme, aby to bylo hladký jak dětská prdýlka. Takže za 14 dní na Chainless už pojedem vršek v klopkách.

Jupí a sláva stavitelům!

A já Čárys doplňuji související články :

SITUACE OKOLO MONÍNCE :
MONÍNEC : CO JE TEĎ V PLÁNU :

20 komentářů pod “Monínecký klopenky”

  1. Čárys

    Andy to vzal hodně hodně stručně, takže přidávám : O tom, co je za plány a vize v moníneckým bikeparku, jste se mohli dočíst v článku od mne :

    SITUACE OKOLO MONÍNCE : http://720.cz/?p=21431
    MONÍNEC : CO JE TEĎ V PLÁNU : http://720.cz/?p=21431

  2. Martin

    Ahoj, Chainless Race bude tuto sobotu, 12.10.2013?

  3. Martin

    Sorry, našel jsem na Moninec.cz info… sorry za hloupý dotaz :)

  4. Čárys

    19 – 20 – jen se ptej, kdykoliv, zodpovime cokoliv.

  5. Caryfuk

    Uctyhodna prace, jen si rikam zda neni zbytecna. Ted kam clovek prijede, vsude samy klopenky az je to nuda. Tim nechci hanit snahu kluku (zaslouzi chvalu), to je jen povzdech starce. :)

  6. drzhor

    tak dá se ta sjezdovka k prvnímu lesu sjet rovně dolu, že jo jako… :D klopka mi přijde kor u starejch lidi lepší než skok do rakve…

  7. lutte

    Skoro jak na Lipně, muhehe. :)) Pěkná práce, těšim se na testing!

  8. coolo

    verynajsbjutifl!!
    klopím, klopíš, klopíme….to budeme teda pěkně vyklopený:))

  9. Medvěd

    Taky nejsem kovíjaký příznivec klopenkotrailů, ale takhle ta horní louka bude dávat mnohem větší smysl než dřív! Konečně budou zatáčky kulatý a navazující. Díky Dobrá práce! Jen tak dál…. tedy s klopenkama tak nejak rozumne dal.. :) aby z toho nebylo neco jako lipno.. to fakt nedávám, to je fakt o ničem. Rozumně střídat.

  10. Čárys

    Jak Lipno to ani nikdy nebude, protože my máme LES a můžeme si v něm hrát…a my si hrát budeme.

    :)

  11. marty

    Moc pěkná práce už se těším

  12. rsbikes

    pěkný korejtka, já jsem klopenku vždycky stavěl nad povrchem a ono to koukám jde i zakopat do země???
    Kam se vlastně poděli ty starý klopenky?

  13. Čárys

    žádný po sezoně nezbyly : )

  14. Martin

    Tak přidám názor ke klopenkám – když jsou klopenky dobře postavený, dobře navazují na sebe, není nic lepšího! Ale samozřejmě všeho s mírou! Ale toto vypadá velmi velmi dobře a určitě to horní částku hodně prospěje!

  15. Tomáš

    Super práce kluci, klopenky jsou bomba!!! a kdyby jste z tý natěžený hlíny udělali ještě pár skoku tak by to ten bike park vyneslo na úplně jinej level ;-) fandím vám! Mimochodem jak to tam teď vypadá není to moc promáchaný? Myslim ten rozrytej vršek. :-)

  16. lutte

    Ahoj. Zaprvé chci pochválit kluky jak se hezky snaží, byl jsem na Moníci poprvé (vim- ostuda) a bylo včera fakt hnusně, pršelo. Klopenky jsou fajn, jen potřebujou vyjezdit a došejpovat, občas sou tam ďoury. Jen poslední klopenka před tou rychlejší pasáží dvěma skoky je uplně na nic. Vjede se do ní doprostřed a je moc zavřená. Tam to zkuste vymyslet jinak pokud to půjde. Jinak jsou klopenky fajn, chvilku mi trvalo si je najet abych nemusel mezi nimi šlapat. Myslím že jsou trošku náročnější na projetí ale to přijde v pořádku. Aspoň to není zadarmo. V lese je to paráda, nikde moc louže a klopky v lese jsou parádní i skučky, všechno šlo naskákat i v bahně bez šlápbnutí (leč jsem se musel snažit). Jediný tak byly hrozný louže před velkejma lavicema dole. Tam by to chtělo ještě odvodnit. Bylo to docela nepříjmený jet tam kudlu a dostat cákanec před odrazem. Ale vim že na tom zapracujete a doladíte to. A poslední věc, prosím zprovozněte na další sezonu ten gap přes první lavici. :)

    Díky moc, určitě zas přijedem a doufám že za sucha! :)

  17. LH

    včera jsem je byl otestovat , je vidět že si kluci dali záležet! horní klopenky super až na poslední která je o metr výš než předposlední klopka vyšle.. po výjezdu z prvního lesa je druhá sada klopek který už tam skvělý nejsou ,ale to se časem dojezdí a doupraví. jinak čím víc skoků a větších skoků tím líp ;) super práce

  18. LH

    včera jsem je byl otestovat , je vidět že si kluci dali záležet! horní klopenky super až na poslední která je o metr výš než předposlední klopka vyšle.. po výjezdu z prvního lesa je druhá sada klopek který už tam skvělý nejsou ,ale to se časem dojezdí a doupraví. jinak čím víc skoků a větších skoků tím líp ;) super práce

  19. ice

    čau, velké díky stavitelům, ale taky nepatřím mezi zastánce klopenek, odkloněný mě bavily víc.
    Jak už řekl kája lutte a LH, poslední před remízkem a ty za remízkem, nad boudou, jsou špatný. Všechny do jedný by i zasloužily lepší odvodnění. Loužička před skokem pod lanovkou a před první lavicí beru jako drobnost.

  20. VLCaK

    Na upravach klopenek se pracuje. Vime, které jsou treba doladit (opravit), kde odvodnit atd…
    Momentalne mam ruku v sadre, takze jsou na to jen kluci z Votic.

    Snazime se, díky.

    TESTE SE NA SEZONU 2014 :-)

Komentář: