Horsefeathers Kozzy style – první info

logo_tn.gifTak mi Návy poslal první info ohledně 3 ročníku kaplického slopestylu. Takže kdo se tam chystá, ať si počte info klik na víc.

Horsefeathers Kozzy Style 2007

Pozor pozor! Další, již třetí ročník jediného slope-style závodu v ČR, letos s názvem Horsefeathers Kozzy Style, se pomalu blíží! Jestliže si zase počasí nepostaví hlavu, tak to vypukne začátkem prázdnin, tedy konkrétně 7. a 8. července 2007 jako vždy na sjezdovce Kozí pláň kousek od jihočeské obce Kaplice – nádraží. Jde o největší freeridovou, u nás stále ještě jedinečnou událost. Trať, která opět vznikla pod taktovkou Schwary a Kojce z budějovického FRbikes shopu, prošla oproti minulému roku úpravou, zlepšila se konstrukce a tím i stabilita některých překážek, zcela předělaná je spodní dirtová sekce. Zajezdit si může přijít každý, k dispozici bude nejen sloopestyle park, ale i sjezdová trať v lese. A protože to bude velkolepá podívaná, zveme všechny, kdo mají rádi parádní adrenalinovou podívanou. 

plakat1.jpg

Program bude nabitý. V sobotu bude probíhat kvalifikace zaregistrovaných riderů, z nichž porota vybere patnáct nejlepších, kteří si to rozdají v nedělním finále s desítkou pozvaných riderů o celkové prize money 20.000,-Kč!. O atmosféru se za mikrofonem opět postará osvědčený dundee speaker „Navy“ a v sobotu večer vás navíc přijedou rozpohybovat kapely Shatter a Sichrhajs. Přesný časový harmonogram akce bude včas zveřejněn na těchto stránkách. 

Aby se i nemístní mohli rozšoupnout a nevláčeli se zpět domů, bude v areálu prostor pro stanové městečko, které bude letos pro všechny zcela zdarma. I přes velké množství penzionů v okolí areálu doporučujeme zájemcům o pohodlné ubytování zajistit si jej včas.

Vzhledem k tomu, že ve dnech 5. a 6. července jsou státem uznané státní svátky (5. červenec – Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, 6. červenec – Den upálení mistra Jana Husa), rozhodli jsme se na Kozzách připravit dvoudenní tréninkový Horsefeathers Kozzy Camp spojený s každovečerní párty u ohně. Během campu bude v provozu občerstvovací zařízení známé pod názvem Rumbouda a v případě většího zájmu bude jezdit i lanovka.

No a jak to vypadalo loni, si můžete počíst tady u mě.

Link a link a link…

To je to co bylo loni. Letos to bude mnohem víc do dirtu, takže čekáme výkvět těch největších dirtovejch persónek ! Koukejte přijet !

A link na letosni web je tady : HF KZ STYL. 

11 komentářů pod “Horsefeathers Kozzy style – první info”

  1. Miloush

    škoda že v ten samej termín pořádám dirtový závody v Nehvizdech…aspon tam bude míň mtb a budu zas na bedně:)

  2. obřik

    mílo já tě porezim…

  3. Radek - etbikez.com

    “HF KZ STYL. ” aneb nezkracujte název :D

  4. Meesha

    neeee kua spatnej termin :-/

  5. Dudák ze STrakonic

    už se těším…….RUM STAR WARS ……..hehe……..

  6. T.H.O.mas

    už aby to bylo :-)

  7. Miloush

    ok

  8. Čárys

    4: MMRB : Hehe, ale to je informace navíc… A já mám ty zkratky tak rád.

  9. Paul Bulva

    Jejda jejda, ja sem jeste ani nedal dohromady zlomeny kolo od tech lonskejch kozzicek a ono uz to bude takhle na zacatku prazdnin. To budu muset sakra chvatnout abych to stihal a jeste na to predtim aspon sednout. A este nejdriv zkousky ve skole, jezis to je toho nejak hodne najednou. Tak honem ucit at muzu co nejdriv jezdit. No jo,ale jestli to pujde kdyz se ted budu tak tesit na kozzy… …

  10. Čárys

    4: Paul : Ty jsi přeci zvíře. Rok nesedíš na kole, a hned na Kozzy. To zas bude peklo…respect..

  11. Downtown Horní Planá 2022 - Jiří Dlabáček

    […] Elitní kategorii, sice o setinky ale opět vyhrál Michal Prokop. Petr Janeček asi začne nenávidět brambory, protože v poslední době končí čtvrtý. V Plané jsem potkal Pavla Schwáru Schwarze, pro kterého to tady byla premiéra. I tak skončil o setiny sekundy na třetím místě, v kategorii open. Pavel byl totiž dlouholetý raider značky Horsefeathers a jeden z organizátorů legendární slopestyle akce Kozzystyle. […]

Komentář: