3DH JBC – final race

foto-111.jpg Oslovil jsem Kubajsze, aby nám udělal taky nějakej ten článek. Takže tady je, i s fotkama – ale není to jedinej repec. Od Thomaasse s Cartmenem se chytá celkový shrnutí, plus příloha -  vše pro Henďu a Vlastíka :)

Už to dávno mělo bejt za náma, ale závod se přesunul až na 2.10. tohoto roku a všem to přišlo jako volovina. 3DH crew zas mělo víc štěstí jak rozumu a počasí se vydařilo na jedničku. Skoro jedničku teda. Svítičko sice slunilo, ale kosa už byla celkem prvotřídní. Na Marosaně budem mít rampouchy pod nosem. Ovšem předešlý deště udělaly z jablonecký tratě opět takovej minutovej kousíček „světáku“.

Ale pěkně postupně. Na závod vyrážím s kaštanem a holkama v sobotu ránu. Kaštan teda chtěl vyjet už někdy kolem šestý, nevím co tam chtěl dělat tak brzo? Nicméně po příjezdu na parkáč a zkouknutí jeho kola začínám chápat. Uplně slyším jeho slova „vole, jde o všechno“ s tím, že potřebuje zajet dobrej výsledek. A přitom koukám na to, jak si nasadil novej napínák na kolo, ale zapomněl tam dát rockring. Ukazuje nám, jak to funguje, ale při prvním šlápnutí mu padá řetěz. Ideál kamaráde. Tak mu teda aspoň půjčuju větší rolnu a problém se snad řeší.

 foto-6.jpg

Mezitím se vynořují lidi z pofidérní hospody pod lanovkou, nad kterou se vznáší zelenej mrak. Mezi nimi i Luďan, kterej už má celkový vítězství jasný. Na závody doráží celkem málo lidí, něco kolem stovky myslím. Ale ze všech kategorii jsou tu ti, kteří mají vyjetý přední příčky v celkovym.

Procházíme trať, která se jede zase jako cca před dvěma lety. Tzn. po starejch anakondách s ostrejma zatáčkama nahoře. Prostřední dvoják zas potrápil nejedny klouby a čepy a co jsem tak koukal, spousta lidi si na to ani netroufla nebo jim to v zavodě nevyšlo. Celkově je tohle asi nejtěžší minutová trať, kterou jsem u nás jel. Je tu fakt všechno. Škoda jen, že není něco takovýho 4X delšího.

 foto-11.jpg

Co se týče organizace, tak vše klape. Letošní rok se klukum celkem i povedl a byl bez větších kixů. Thumbs up. A systém kvalda a dvě měřený jízdy a lepší se počítá se mně osobně i dost líbí. Já jdu na držku, typický zamknutí řidítek na vrchních anakondách. Aspoň za to sklízím aplaus, čekám na kaštana a jedu za ním. Kvaldu ve fullech vyhrává Jocháč, junioři zas excelujou a hážou tam výborný časy. O HT nemluvě.

 foto-111.jpg

Výsledky jsem ještě nesehnal nikde, ale co si tak pamatuju, tak celkově nejlíp zajíždí Kaštan. Druhej nejlepší čas má Kissák a vyhrává tím i juncky. Dál ve Fullech je druhej Joch a třetí Luďan, kterýmu to asi moc nesedlo. Nemůžeš furt vyhrávat vole :) V junckách je pak druhej Kvapil a třetí Weiss. HT je klasika, Růžovák,Hnědák,Zeleňák. Másters patří děčínu Mánek a třetí Doktor a.k.a. Dolejš je Teplejš. Solidně jeli i kadeti, a vyhrál to kluk, kterej je o deset mladší jak já (to říkám furt, že už jsem na tenhle sport starej). Ženský pak vyhrává Simča ze Swis-shopu a pořáží i Janču Trojanovou. Myslím, že holkám Simona ještě hodně zatopí! Hele na časy atd se pak podívejte ve výsledkách, nechci tady nějak mlžit nebo tak.    

Jinak fotky jo. Dal jsem holkám foták a vysvětlil jim základní funkce. Nicméně jsem většinu musel vymazat, ehm. Takže jsem ještě dycky rychle běžel nafotit aspon pár lidí. Ale jako pár dobrejch je i od holek, akorát většina z nich byla z auta nebo depa. Překvapivě :)

Tak pá - Kubajsz –

Moc děkujem, Maličký ! Jsi rychlý jako dítě po prvním kari…

foto-1.jpg foto-10.jpg foto-11.jpg
foto-12.jpg foto-13.jpg foto-14.jpg
foto-15.jpg foto-16.jpg foto-17.jpg
foto-18.jpg foto-19.jpg foto-2.jpg
foto-20.jpg foto-21.jpg foto-22.jpg
foto-23.jpg foto-24.jpg foto-25.jpg
foto-26.jpg foto-27.jpg foto-28.jpg
foto-3.jpg foto-4.jpg foto-5.jpg
foto-6.jpg foto-7.jpg foto-8.jpg
foto-9.jpg    

5 komentářů pod “3DH JBC – final race”

  1. KUbajsz

    výsledky zde: http://3dhcup.com/

  2. Ja venca kobylkar I

    Report gut, prijemne pocteni. Jinac panove pozor!!! Na zrani kobylek mam autorska prava ja!!!!!

  3. Hanys

    Tady pridavam i par fotek odeme :)

    http://hanyys.rajce.idnes.cz/Jablonec_nad_Nisou,_3DH/

  4. Fotofotřík

    S fotečkama nemám žádnej problém. Ostří ti to parádně!!!

  5. KUbajsz

    FF: mno chce to dost předostřovat :)
    hanys: díky za fotky :)

Komentář: