Čerčany – konečně jsem si skočil

miii.JPGNu, bylo nebylo, byla neděle v podzimní den, a my jsme se domluvili, že vyrazime do Čerčan, polítnout si taky nějaký ten dirt…

Tak jsme s Petrem vyrazili od něj z Jesenice. Původně měl s námi jet i Tlustej Maňas, ale ten se tak hrozně přežral k snídani, že pak usnul a nemohl jet. A udělal velkou chybu !

V Čerčanech sice není tak krásně jako v sobotu, kdy jsem tu byl na sjezdu, ale vypadá to že je jen lehce osliznuto. Dirty jsou na stejnejch místech, jako byly, ale jsou trochu předělaný. Jeden je větší, a jinak je to stejný jako to bylo – sice menší, ale super. Nekopou, jsou hodný a moc.

Tak si dáváme na rozehřátí ty menší, a klopku s navazujícíma skokama dál, a  po dvou jízdách jdem na ty větší. Petr má sebou enduro autobus speciál, je třeba ho testovat až na hranici možností, což není problém. Tož Fotky mluví za vše. Endurko ve velikosti L s délkou jako menší autobus, je na skákání ideál.

Na krosovém kole by se nemělo skákat…copyright KT

dsc02042.JPG

Já si tak nějak potuhávám ve vzduchu, což je už tak moje klasika. Ale zase ty skoky jsou v pohodě, a na to, že jsem nebyl na dirtech snad měsíce, jsem celkem spokojenej. Petr tetuje i po startu ty delší macíky, obvzláště ten levej jsme nějak nepochopili… Nevím kudy se na to rozjet.

cercany08.JPG

 

Tak ještě naložit step up step down, když si nepřipustíš, že je to oslizlý, tak zjistíš, že to vlastně oslizlý není, hehe. Takže dáváme i tohle, a v tu chvíli doráží Tura. Sice trochu později, ale aspoň tu na konec naší session nejsme sami… Tura zkušeně, jako ostatně dycky. Jojo, lokál…

 
mi-na-gapu.JPG

No a my jsme ještě neukojený, a tak mizíme s Petrem do lesa. Maj tu totiž místní dvě trati, obě hodně dlouhý, tak myslím přes kilometr určitě, a v kopci kterej ani netušíš že tu někde je. Tlačíme to nahoru, a zjišťujem, že je tu fakt nachcáno. Vypadá to spíš na spajky.

Nějak to neřešíme, a celkem to držíme, takže jsme špatný, a musí přijít trest. Petr to zasekává v jedný části botou do země, a dává si moc hezky. Slyším jen uaaaa auu. Nakonec je jen lehce bolavej v oblasti chodidýlka…

Tak si to dáváme ještě jednou, v podstatě až zeshora. Listí, bahínko, klouže to a my to držíme. V podstatě až dolů na jednu zastávku, a musím říct, že je to fakt pěkný. A i celkem na fyzičku, dole jsme funěli jak Rosenberg na konci castingu. Paráda !

A pak už jen přes pole morálovej výjezd k autu, převlíkačka, a každej ke svému domovu. Petr to má dvacet, já asi pade, a jelikož jsem ještě nejel domů, ale do Bechyně, a do Dráchova, čekalo mě ještě hafo akce. Ale o tom až třeba jindy…

Takže shrnuto, podtrženo, a závěrem musím říct – Čerčany mají co nabídnout, jak na DH, tak na FR, i na dirty. Vřele doporučuji navštívit !

DSC02041.JPG DSC02042.JPG DSC02044.JPG
DSC02047.JPG DSC02048.JPG DSC02049.JPG
DSC02052.JPG DSC02055.JPG DSC02056.JPG

28 komentářů pod “Čerčany – konečně jsem si skočil”

  1. Los tomanos

    Rychle, strucne, vyzivne a ja jdu zase spat…

  2. erik

    To :Los tomanos jinak dobrý jo ?? Je to teď v lese fakt nachcaný ale dirty už oschly hlavní je jezdit!

  3. 400!

    …prej jak Rosenberg po castingu:)))

  4. Manas TL

    No kua, ze sem si nenastavil dva budiky. Kua kua kua! No nic, priste zajedu sam, no. Nebo se stavim za tebou v Tabore ;-)

  5. Los tomanos

    erik: no v pohode, proc si ve volnu neprivstat nekouknout co je ve svete noveho a jit se jeste na chvilku zachumlat ke kocce do tepla…

  6. tomaass

    Los tomanos: nemachruj ze mas holku jo, my taky muzem mit holek kolik chcem, jenomze je nechcem

  7. Los tomanos

    Tomaass: kdo mluvil o holce?

  8. hýbň◊š

    ManasTL: sem čekal že se ozveš na XC a ty si chrápal

  9. Čárys

    4: Hýbňoš : Tobě nasliboval hory doly taky ? No to se dalo čekat ! Dyt byl vožralej, to je jasný.

    Jinak co říkáte na fotku Petra na autobusu na dirtech ? :) Ten člověk prostě nemůže testovat kola, protože je mu jedno na čem jezdi…hehe… Vše na všem. Ach jo.

  10. hýbň◊š

    čárys: cože? on pije? tak to bych se ani nedivil kdyby tvrdil že na mě úplně zapoměl

  11. Manas TL

    2 Hybnos: no ty voe, tak na to jsem zapomnel uplne nejvic. Pristi vikend nemuzu, pac bezim Kunratickou a vikend potom? Ze bych si to napsal do diare? Safra, priste zapomenu nekde vlastni hlavu …

  12. hýbň◊š

    :D co sem řikal.
    Manas TL co pije moc alkoholu: tak daleko nevím jestly budu mít čas, mám to teď hodně nabitý, to víš začíná klubová sezóna.

  13. Čárys

    4 : Maňas TL : Co že běžíš ?!? P.R.O.Č ?

  14. Manas TL

    2 Carys: Velkou Kunratickou. A proc? Proste jen tak. Pro zajimavost, vis ze ji bezi i Mave? :-)

  15. Čárys

    Ne, to ne, Mave ne !

  16. maverick82

    velká kunratická, to je nějaká soutěž pro koně, že jo :)

  17. Mára

    Velkou Kunratickou sem běhával, takže jestli to vážně poběží Maňas a Mave, tak vám pudu fandit do toho nejprudšího kopce:D:D Nebo k brodu přes řeku:D

  18. Tůra

    Woe ja taky zaspal:D Jinak diky kluci, ze jsem se moch aspon na chvilku s vama projet a sorry Carys, ze jsem se s vama moc nebavil, chtel jsem se na chvilku zhopnout:) A na ten vlevo normalne z toho rozjezdu,zaslapes a je to tam:)

  19. eMTý

    já chtěl taky běžet kunratickou, ale nestih sem se zapsat:-(ale asi tam teda pudu fandit, nebo zkusit nějaký volný fleky na místě.

  20. Manas TL

    No to voe, kdyz to tady ctu, tak to snad beha uplne kazdej. Ke kopci nechodte, tam budu nahore blejt :-)

  21. Petr Heinik

    To Tura – Levy z pohledu ze spoda, pravy pri pohledu od rozjezdu. Proste ten co navazuje na prvni drop – na ten nemuzez z rozjezdu preci zatocit :)

  22. Čárys

    4: SLipknot : Smazal jsem to. A co s tím uděláš ?

  23. Čárys

    4: Tůra : ježíš, neblbni, to je jasný… My už toho měli dost, takže zase sorry za to, že jsme zmizeli pryč. Prostě pohoda, nou štress.

    A jak píše Petr H, tenpravej skok, při pohledu seshora – to snad není možné skočit, ne ?

  24. Tůra

    Aha:)no ja myslel ten druhej,tenhle skaces normalne z toho dropiku,kterej zkopirujes a pak uz je rychlost na ten dalsi…:)Tak to se omlouvam,ze jsem to blbe pochopil:D

  25. Čárys

    tak to chci vidět na vlastní Bulvy. To mi přijde moc.
    Každopádně facelift čerčan stojí za to, mě se tma líbilo moc.

  26. Tůra

    Ouje,kdy prijedes?:) Kdyz prijedes,rad ti to ukazu:D pockat ne,ted nemam zadni kolo sakra…:( No to jedno,to nejak sezenu,takze kdy?:)

  27. Čárys

    No, tenhle víkend jedu na sportlife, asi už v pátek večer, to tak vypadá. A v sobotu asi večer návrat do JČR. Když bude v neděli hezky…možná…ale spíš polítáme tady něco u nás.

    Takže výhledově až tak za týden. Jo tak tak…nějak…

  28. Tůra

    :D Dobre,staci se ozvat nejak dopredu a budem pripraveny:)

Komentář: