brigada Moninec sobota 19 neděle 20 září

Ahoj, takže ještě píšu sem, kdo by chtěl a měl čas a chuť, muže přijít tužit svaly na brigádu na trať na Monínci.

Sejdeme se na dolní stanici lanovky v 10h dopoledne v sobotu, a v 10h dopoledne v neděli. Vezměte si sebou nářadí, co doma najdete – hlavně hrábě, ty jsou nejdůležitější, a kdyby byla mějaká malá pilka – taky dobře. Motorovku máme, kroviňák taky.

Opět upozornění : brigáda není v žádném případě povinná, když se kdokoliv nedostaví, nevadí, je to jen pokud se vám chce. Lhostejno na tom, jestli tam přijedete makat, budete vítaní, až bude otevřeno, když přijedete jezdit. 

Čárys a Vlčák.

13 komentářů pod “brigada Moninec sobota 19 neděle 20 září”

  1. Vlcak

    OK. Budem tam. Malej M(ara) snad jede se mnou.

  2. Páník

    Cago,
    ja bych prijel,ale zavírám v Sedlčanech ve 12, takze na Moninci bych byl az tak v pul 1, jestli to nevadi. Náky hrabe bych taky nasel:)

  3. Pospi

    můžeš se u mě stavit pro ňáký cajky jestli chceš … já bych přifrčel na skůtru a to se špatně tahaj hrábě a lopaty… :-D

  4. Čárys

    Heja, super

    4: Paník : to je ulpně v pohodě, budeme tam lítat po svahu takže nás dozajista najdeš…po pravé straně sjezdovky (myšleno směrem nahoru) Hrábě sebou :)

    4: Pospi : Cajky mám, pohodka.

    4: vlcak : Paráda. Hlavně at si Mára nebere kolo :)

  5. Vlcak

    Malý M(ára) si kolo brat určitě nebude, pač možná nepojede. Budou doma betonovat kotelnu. Prej uvidí.

  6. Vlcak

    Hej hoši, kdo pojedete na brigadu a máte k dispozici motorovku, tak ji prosim vemte. Ja ji mam v háji. Je přidřená a moc se ji nechce řezat. Díky.

    Teda, snad se tam nějakej brigadník ukáže :-)

  7. Páník

    pokud se dostanu tenhle tejden na chatu tak motopilu vemu, ale neslibuju

  8. Jr.

    prosím o přesné souřadnice (odkaz na http://www.mapy.cz poslouží lépe), vašeho sobotního srazu…tudíž dolní stanici lanovky…díky

  9. Čárys

    super – snad nás bude dost. Andy prej taky přijede, mladý kluci z Tábora taky…tak nás snad bude mrak a doťukneme to nějak třeba i během sobotu…možná…uvidíme. Všichni hlavně – hrábě sebou !

    4: Jr : Tytakovej zkušenej webovej čaroděj, neznáš UTFG ? Use the fucking google ? Tak se podívej sem : http://moninec.cz/cl.php?st=prijezd a snad je to srozumitelné…jinak kdyžtak si dej do navigace obec Jetřichovice, nebo Cunkov, Nebo tak, a jsi hned vedle…To pak už najdeš, hope so.

  10. Jr.

    nojo…nějak sem podcenil internet :) …mam lopatu,krumpáč,2 objemné stavební kyblíky (na přenos hlíny apod.), ALE, nemam hrábě…takže můžu hrabat lopatou (dá se vpohodě…), nebo kdyby mohl někdo vzít dvoje…
    tak snad v sobotu pá

  11. Čárys

    Great. Pokud nás bude fakt hodně – a v sobotu to doděláme – někam rozumně dolů….tak si v neděli možná pojezdíme.

  12. Martin

    Tak ja bych jel taky, uz jsem mluvil s čmeldou, ale rika ze nemas misto v aute. Zitra (Pátek) odpoledne bych se prisel domluvit, jestli jeste nekdo pojede z Tábora. Ok? Díky

  13. Páník

    tak to tam poradne dneska ujezdete, ja musim jit bohuzel makat:(

Komentář: