Zprávy z dirtového regionu – Tábor (Čekanice) a Milevsko (bikroska)

cekanice-12.jpgTak tu máme dalšízprávy z dirtového regionu – jelikož to není uplně můj šálek čaje, opět se toho ujak Martin Drhovský a pan Winard – jeden nás provede čekanickýma megadirtama, a druhý dal do pořádku Milevskou bikrosku…klik na víc !

Nejdřív zprávy z domova – Tábor, čekanice. 

————————————————

Tak a další lokalita kam se po zimně podíváme, leží poblíž hřbitova v Čekanicích. Nebudu vás dlouho napínat, jsou to dirty pana Pupáka.

Po zimně vypadají vcelku dobře takže se dají bez větších problémů nalítat. Jediný problém u týhle lokality je rozjezd, pekelná rubačka z louky. Jako ono se to dá , ale skočíš dvakrát, třikrát a seš hotovej. Skoky jsou tři za sebou a jsou to pořádný polety něco jako dirty na Kozách, takže se dá ve vzduchu lecos vymyslet.

 cekanice-8.jpg

Pro letošek by chtělo přivést třetí dřevěnej odpal , kterej stále není na svém místě pak by stálo za to nějak vymyslet rozjezd protože takhle to nejde. Možná přibyde i malá lajna. Nemůžu to slíbit na 100% přece jenom to nejsou moje skoky a tak to záleží na Pupákovi co tu bude chtít. Jinak je to parádní místo, kde se dá dobře zalítat.

 cekanice.jpg

Přesně tohle tady v Táboře dlouho chyběla a za to patří dík Pupákovi , kterej to tady postavil a domluvil pozemek . Tak to bude asi všechno a zase příště se kouknem někam jinam mějte se a užívejte pěknýho počasí jo a za fotky děkuju Kovymu a Čmeldovi čus…

- Máťa Drhovskej -

cekanice (1).jpg cekanice (10).jpg cekanice (11).jpg
cekanice (12).jpg cekanice (2).jpg cekanice (3).jpg
cekanice (4).jpg cekanice (5).jpg cekanice (6).jpg
cekanice (7).jpg cekanice (8).jpg cekanice (9).jpg
cekanice.jpg    

A nyní zprávy ze zahraničí – Milevsko, bikroska

—————————————————-

WINARD sayz :

Jen tak pro zajímavost posílám pár fotek staro-nový bikrosky v Milevsku. Po zimě jsme se do toho pustili a začali s opravama. Po loňském nelítostném zásahu Mr. Pošviho to bylo třeba víc než po době ledové. Nicméně to úsilí za to stálo a dnes se již radujem z téměř hotový bikrosky. Vše je jak se patří pošejpovaný, některý skoky zcela upgradovaný a celá trať je v tuhle chvíli krásně a plynule sjízdná od vršku až dolů (schází už jen poslední lavice což je na plánu v následujícím týdnu).

 milwevsko-5.jpg

Celá trať je nyní sjízdná jak na HT tak na Fullu, skoky jsou udělaný opravdu jednoduše ve formě lavic nebo boulí, aby neměl nikdo problémy se skočením nebo projetím po zadním či protlumením, klopenky jsou řádně utažený a opravy se dočkal i pomalu se rozpadající a místními obyvateli polorozebraný wall.

 milwevsko-3.jpg

V plánu je ještě navezení pár tatrovek nový hlíny na upravení rozjezdovky a pár dalších detailů pro zpestření tratě. Kdo si chce zajezdit může okamžitě přijet !

Poděkování za práci patří Marymu a Lordu von Vatovi.

- Winard -

milwevsko (1).jpg milwevsko (10).jpg milwevsko (11).jpg
milwevsko (2).jpg milwevsko (3).jpg milwevsko (4).jpg
milwevsko (5).jpg milwevsko (6).jpg milwevsko (7).jpg
milwevsko (8).jpg milwevsko (9).jpg milwevsko.jpg

27 komentářů pod “Zprávy z dirtového regionu – Tábor (Čekanice) a Milevsko (bikroska)”

  1. Čárys

    Tý jo – Milevsko velice dobrá práce, musím se tam brzy vypravit a okusit to na vlastní gumy ! Už se nám to tu na jiho pěkně rozrůstá, Milevsko Vápenka, bikroska, Moníec DH, FR, Tábor čekanice, Bechyně NSX, Soběslav ZLO…

    Paráda.

    čekanice – ten rozjezd mě už jednou eliminoval, chtělo by to nějakou VELKOU VĚŽ ! .)))

  2. Máťa

    Tak tak pane Čárys

  3. Pavel Janda

    No a to ještě nevíte nevíte o novým FR/DH tracku,kterej je kdesi 4 km od Milevska,pozveme až bude hotovo :-)

  4. Čárys

    No nekecej !!!
    Tak to jsem fakt napnutej!

  5. Duchna

    4: Pavel Janda : vyprávěj přeháněj, aspoň kolik to bude mít km, a jak daleko je to z monínce???

  6. Čárys

    To ti povím já.
    Z Monínce je to tak 2O, víc asi ne.

    Prostě doufám, že přijedeš na otvíračku – mužeme pojezdit i v Bechyni, Milevksu BMX, atd atd…

  7. Pavel Janda

    Délku neodhadnu,ale je to dobrý, koryto,skalka sjezd,les,šutry,pohoda….není to úplně hotový,ale pojezdit se tam dá.Helmu s sebou!A na HT to moc není,spíš vůbec.Takže celopérko.
    Dále nabízíme pár skoků poblíž…pojezdit se na nich dá už teď,tak když budete chtít a mít cestu okolo,volejte mně na 603996966 a nebo Sakovi na 777043366,rádi vás uvidíme.
    Jinak hodně sil s Moníncem,těšíme se!!!Málem jsem dorazil včera na pomoc,ale tatoška v nemocnici,pešek.Příští víkend nebudu,tak snad to zvládnete,ale vy jo,kluci šikovný!!! :-)

  8. Vlčák

    4: Winard: Na bikrosce uz jsem nebyl leta. Urcite se tam nekdy stavim. Dobre vy.

  9. Čárys

    Ukládám si tě bejku !

    Uloženo.

    Jinak my už to nějak doťukneme – v neděli se nás tam sešla děsná tlupa – myslím, že ještě jeden vík a je to. Clanek vydám – snad ve čtvrtek…

    Díky za infos ! A přijedte pak pojezdit !

  10. winard

    Pavel Janda: Ani nevim že v okolí Milevska je někdo aktivní na MTB. Kdeže se konkrétně track nachází? hned bych ho přijel zkouknout už jsem nadrženej na nějaký dobrý poježdění.

  11. Čárys

    4: winard : hele, prší u vás ? já se tam asi ndeska v noci přesunu, a zítra pojezdím, dopoledne – teda pokud u vás nepadaj tuny vody z nebe…

  12. Pavel Janda

    winard:jestli jsi Tomáš,tak jsi mi volal.Jinak aktivních lidí je nás pár. Z Milevska Pavel Dostál(Dasty).Jezdil ještě dual a 4x.Možná znáš.A já s kámošem,všichni tři máme freeridy,jezdíme třeba na Lipno a tak. Občas Mil.a okolí.A ještě jezdil bratranec,ale tomu teď ukradli kolo :-( . Tak se potkáme a pojezdíme a pomůžeš nám i něco postavit :-) ,ať ti ruce nezahálej!!!

  13. winard

    Pavel Janda: Jasně dastyho znám dobře určitě se na nějaký spolupráci domluvíme a poladíme, přidá se ještě minimálně jeden kámoš tady z mil takže to půjde hezky od ruky a může vzniknout dobrý lokalita.

    Jinak kdo by snad milevskou bikrsoku neznal nebo nevděl kde je tak se ozvěte na 733650801 a neni problém se domluvit a pojezdit.

  14. winard

    Čárys: hele pršelo ale už je zase azuro takže nic nebrání aby jsi přijel, bikroska vysychá rychle takže myslim že pokud nebude foukat nějaký šílený vítr tak to půjde bez problémů.

  15. Čárys

    Tak já to zítra ráno polítnu. Díky za infos…

  16. Pavel Janda

    4 Čárys: Zkus napsat a nebo zavolat Dastymu,jestli nepůjde i ráno s tebou. Učí se na zkoušky a je doma,třeba se bude chtít rozptýlit. Nr. 774884380 a odkaž se na mně,ale on tě zná,takže v klídku :-) P.S. Má i pevňáka,tak aby ho provětral!!!Zdar

  17. Pospi

    Nice foto Smoli !!!!!!!

  18. Richard

    Milevsko miluju.Konečně, konečně, konečně tu máme zase pořádnou bikrosku! Tak to já to svoje starý dobrý BMXo ještě projedu. Díky chlapi, díky!

  19. Freddy

    V tom Milevsku to vypadá dost dobře :)

  20. vóťa

    Ty voe tak za Milevsko hážu spoustu bodů, už jsem si myslel, že to pujde navždy do kopru, když jsem to viděl loni…Nemáte v plánu z toho udělat ještě plnohodnotnej dual?Podjíždění v zavřenejch klopnách a loktovačka ve zduchu tam byla vždycky největší frdel…:D

  21. Pavel Janda

    A pro odvážné v Milevsku Vápenka,o víkendu jsem mluvil s Martinem Čapkem(Onýs) a už byla hotová malá lajna po zimě a měli dodělat tu velkou,výsledek neznám. Ale je mi to jedno, protože tam se teda fakt bojím :-)

  22. winard

    vóťa: souhlasim, bylo by to super ale jako asi všude je problém sehnat lidi na práci takže nevim nevim. Určitě se ozvi a přijeď pojezdit je to fakt zábavný a hlavně jednoduchý.

  23. Čárys

    4 : Pavel Janda : Kruciš, dělám do 17:3O a pak uáž nejsem na netu, takže jsem tvého komentu nevyužil…škoda. Ale zase mě přijeli ráno vzbudit školáci winard a Joe. :)

    A k bikrosce. Je to fakt maso. Naskákat první dvě kozy se mi podařilo až asi po 8 ráně :) Ale pravdou je, že to jde promrskat po zadním. Pak je to už super, spodní lajna prostě BEST.

    Jo, a ještě jsem sral bobky z toho skoku před WALLem, neboť to je zlej trefovák – a mě to HT mocně vyplácí. Dog bless RB, že stále drží :)

    very nice beautiful.

  24. winard

    Čárys: Trošku jsi mě zaskočil, horní boule mi dělají snad nejmenší problém, jen je potřeba se trochu odrazit jinak sestupák před wallem je skutečně trefovací s tím nezbývá než souhlasit. V hlavě mám ještě spoustu nápadů na vylepšení celý bikrosky jen není tolik času a hlavně pracovní síly na realizaci takže to půjde pomalu nu…Jinak jsem rád že jsme si spravili alespoň trochu pověst a že milevská bikroska se opět dostává do podvědomí

  25. Čárys

    4: winard : No vidíš, a mě největší :) Já se nějak nechtěl z tý první větší moc odrážet, abych nepřestřelil, tak jsem to nějak blbě trefoval…spíš asi moje neschopnost – a taky to HT mě fakt školí : )

  26. winard

    Čárys: hele to nejsi sám, pamatuju se ještě když jsem měl HT tak jsem byl vždycky úplně marnej když jsem na to přesednul z fullu ale na letošek chci nějakýho pevňáka vošetřit aspoň na bikrosku a na vápno, na tom je to úplně jinej level…docela se mi zamlouvá to tvoje RBso, na kolik cca vyšlo takhle poskládaný?

  27. Čárys

    4: Winard : Hele, mě to nevyšlo na nic :) Je to od Petra Heiníka, jeté po Kamilovi Tatarkovičovi, a já testuju, kolik do ještě může do konce života vydržet. Mám to půjčené…na doživotí :)

    Ale myslím, že tak 25 – 30 tis by to bylo, nový, kompletek. Váha je tam 11 kg. Akorát je to hodně nízký na předku, fakt spíš takovej fourkrosák.

Komentář: