Chceš točit beko a lítat jak pták ? Není problémek.

pajuv-memorial-20111.jpgStačí seřezat do latě ostatní závodníky na Pájově memoriálu. Za to se můžeš proletět akorbatickým letadlem a nebo bejt až druhej a si skočit skydive. Ty voe, a ještě je mužeš všechny porazit večer v chlastačce ! Více info inside, přiloženy videa – je to mocné !

V sobotu 17.září se chystá v Praze na Zbraslavi již tradiční Pájův memoriál. Oproti předchozím ročníkům se pojede na nově poladěné trati, ale hlavně ve stylu klasického dualu 90.let.

Pořadatelé si pro jezdce připravili opravdu exkluzivní ceny. Za první místo mimo jiné polet v akrobatickém letadle s pilotem závodícím v nejvyšší kategorii, což je slušná šílenost! Druhý jezdec z finále si zalítá volným pádem ve Skydive areně, a pak jsou tu třeba tučný poukázky na servis auta od NH Caru za 2o litrů či auto navigace. Na večer jsou pro diváky pochystané 3 kapely v tvrdším rockovém stylu. Celý závod bude natáčet Prima Cool a o osvěžení se postará Monster Energy. Další info najdete na přiloženém letáku. Všichni jste zváni, tak doražte!!

A hlavně – čumte na tohleto : No nechcete to taky ? A stačí jen seřezat do latě zbytek závodníků…

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 A nebo libo trochu blití v kabině akrobatického letadla ? Nemuíš beko ? chceš točit hlavou dolů a kolem OS ? 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

No teda hoši, sem ještě neviděl. Super akce, perfekt ceny, oldschool dual – více info tady na Plagátku. THX To Jirka Filip !!!

 pajuv-memorial-2011.jpg

12 komentářů pod “Chceš točit beko a lítat jak pták ? Není problémek.”

  1. Čárys

    video prosím dejte na full screen…

  2. deutsch

    S tím Suchojem lítal závody i můj spolužák z Vodochod – Martin Muck,bohužel se na akrobacii vykašlal,protože nejen ve svazu cyklistiky ale i jinde jsou lidi,kteří ti závodění znechutí viz. http://aeronoviny.cz/2009/09/23/martin-muck-%E2%80%93-on-se-na-to-vykaslal-nebude-nikomu-delat-vola/ Jinak éro je to hustý,kdo vyhraje,bude mít asi nejadrenalinovější zážitek v životě,docela závidím.

  3. filipes

    ..to sedí, já měl možnost se v tom proletět a myslim že o trošku víc může bejt už jen svezení ve WRCku se Solbergem třeba..je to fakt maximální mazec!!

    thx to Čárys for promo.. jf

  4. Ross

    hmmm moooc pekná akcicka, jen skoda ze se to kreje s dalsima dvema, to abych se naklonoval, abych to vsechno dal… ach jo

  5. Čárys

    Já už to Filipovio říkal, kreje se to, ale zase tam aspon nebude taková konkurence, ne ? :) rossi, přece nevyměkneš – je´d je tam srovnat do latě !

  6. xup

    tak tam se hrozně vožeru.

  7. GM

    A večer vám zahraje kapela Caffeine :) viz. http://www.youtube.com/watch?v=_ZqxttAGnls

  8. patrik

    Nevíte zda je ten Skydive i pro veřejnost ? za jakékoliv info děkuji

  9. filipes

    Jasný, je to pro všechny, čihni tady.. http://nonflash.skydivearena.cz/cs/home akorát to není úplně laciný…

  10. Vítek

    to deutsch : Neznám M.Mucka ani důvody jeho odchodu,ale aeronoviny jsou žumpa,potažmo jejich autor je lhář a podvodník.Podrobnosti zde http://exotopedia.org/wiki/Pavel_M%C3%A1cha

    Sorry za off topic ale nedovedl jsem nereagovat:o)

  11. Toník

    Vítku vim o tom svoje. Martin odešel kvůli nějakýmu trenerovi Slovákovi co údajně mířil na hlavu pistolí prezidentovi aeroklubu. Ani se Martinovi nedivím! V Aeronovinách je podle mě pravda ať to psal kdo chtěl…

  12. Dan

    Ne není, Aeronoviny jsou plné lží stejně jako jejich autor. Opravdu to tak nebylo, nikdo nikomu na hlavu nemířil, to je bohapustá lež. Mácha je kriminálník a patologický lhář, co potřebuje mít obdiv. Takhle ho znám ještě ze začátku devadesátých, kdy létal u nás.

Komentář: