10 minut a zvracím. Zvracíte taky ?

blitky-2.jpgTak jsem opět trochu zabrousil jinam, než ke sportům – ale já jsem nikdy nechtěl tenhle web jako striktně bike stránku. A proč se nepodělit, o to, co mi leží v hlavně ? Když mi tam leží krása z XC, free, nebo skal, napíšu to, když mi tam leží výkaly z politiky v ČR, napíšu to taky – abych se toho zbavil, očistil. A s psaním očista probíhá. Sbohem, sračky z mé hlavy, pryč…na monitor…

Včera jsem navštívil rodiče, bylo půl osmý, tak se zrovna koukali na zprávy. Sice jsem se již zařekl, že zprávy cíleně krom počasí sledovat nebudu, ale prostě jsem to dal, když už jsem přišel na návštěvu, ne. Věděl jsem, že to bude bolet už když jsem usedal, ale co…

Co dodat, opět Absurdistán zasahuje. Shrňme si 1O ti minutovej přehled zpráv, tak jak jsem ho viděl.

Takže, obrazně i definitivně končil akorát rozjížděč lidí Janoušek.
Následoval Roman Týc – je propuštěn z věznice poté, co si odpykal 30 ti denní trest za nezapalcení 6O 000 pokuty za vyměnění skel u semaforů za postavičky v různých pozách, víte o co jde. Zaplatit odmítl, nastoupil do vězení. Na měsíc.

Hned na to, aby jsme tu politickou špínu ještě trochu víc zředili a ukázali, že nejen vrchnost je zlá, ale že i obyčejný člověk je potrestáníhodný, dali…Romana Svobodu, za to že nakreslil na předvolební plagáty různých politických stran tykadla politikům, o jejichž čestnosti nemusíme pochybovat, má zahřáté místo od Romana Týce převzít a nastoupit do vězení taky. Policie dostalal již příkaz na jeho zatčení, protože on se cítí nevinný, a  tak nastupovat dobrovolně nebude. Respect. Okej, furt se "nic výjmečného" neděje, jen stabilní nespravedlnost a sračky, tedy věci, proti kterým jsem snad již obrněn. Za skřípání zubní skloviny sleduju tu tragišou.

Absurdistán zasahuje další zprávou :

Zasyflenej fotbalista SKUHRAVÝ , prokalil všechny prachy na automatech, za drogy atp, a už nevěděl jak z toho,  tak si půjčil Mergla za dvě mega a dal ho kámošovi aby ho rozebral a ohlásil na policii že mu ho ukradli.
Vše se provalilo, a včera odešel od soudu s PODMÍNKOU !!! Koment advokáta byl : "Trest má výchovný charakter, neboť ke škodě nedošlo. Auto, kterého se to mělo týkat, bylo společnosti vráceno." No comment.

Dyť je to zkurvenej čórkař ?!?!! Zčoroval auto. Za dvě mega.
Dostane podmínku.
Týc dostane 3O dní natvrdo, Svoboda za použití liháče na papíře 100 dní (!), ale tenhle zmrdeček s nesrovnatelným prohřeškem dostane bububu – a tahle zpráva následuje HNED po těch dvou předchozích. Od televize úmysl, náhoda? Vyznělo to dobře..mezi řádky, teda spíš mezi snímky…

Tak jsem si tam tak seděl přivíral oči a přemejšlel, jestli je tohle fakt ještě unosný. Další hity následovaly. Opět ultramafián Janoušek, senilně – debilní Klauz s výrokem že "za všechno můžou média", dále se probouzí dva roky spící Tupolánek jenž cítí krev a opět zasahuje, vida že na ostatní došlo a on by svoje čorky mohl zakrejt špínou jinejch, atd atd…

Dycky jsem tvrdil, že už není co rozkrádat, ale jak tak sleduju ten večerní přehled hrůz, uvědomuji si, že to není tak zcela pravda. Majetek sice došel, pozemky jsou rozdělený a s nemovitostma kšeftují jen minoritní no-balls amatéři…to je pravda, celej ten předvolební boj a vyhrocený kampaně byly dle mě podbarvený zuřivou frustrací z toho, že už tak do dvou let fakt nebude co rozkrádat, takže rychle ke korytům, ale teď jsem zjistil, že se není třeba vlastně bát.

Stále se totiž dá sahat na přímé toky peněz, přesměrováním přes různý centralizovaný ouřady, jejichž vznik zaobalíme do bubliny "je to pro občana to pravé" s vysvětlením že to přinese mnoho úspor atp.(viz démon i na slovensku), a funkce, když už není majetek, kterej by se roz(krádal)děloval. A pro odvedení pozornosti občas obětujeme nějakýho chudáka, jako třeba Svobodu, jehož případu se všichni chytnou, a zakrejeme tím ty výkaly co se dějou nahoře v obrovskejch měřítkách. Richard Marcinko ve svých autobiografiích píše, že základní pravidlo všech narkoguerril bylo dycky vyslat dva tři pěšáky s balíčkama, který protidrogový chytlo, aby pak pod rukama úplně jinudy prošly tunu fetu. Vrchnost v čechách fakt snad jedná úplně stejně. Už kdysi jsem citoval, že "Politické strany jsou jen další z mnoha zločineckých organizací, které proti ostatním zasahují jen tehdy, když mohou převzít jejich kšefty a vliv." Koukám, že se to i po letech obstojně uplatňuje. Jsem vizionář : )

1O minut se vleklo jak 1O let v bolestech.

Ač jsem je dlouho neviděl a byl jsem na návštěvě, musel sem je požádat, aby to vypnuli. Nebo že budu muset jít a přijdu jindy.

Abych měl příběh, jako ke všemu co zde píšu, aby měl tenhle text nějaký východisko a hlavu a patu, aby jsem tu prostě jen neshrnoval fakta který bolej asi všechny, mám tu svou doušku k věci. Napado mě to když jsem mačkal červený tlačítko na dálkovám ovladači a nalejval Tatímu sklenku Džeka.

Kdysi, asi před 1O ti lety,  jsem čelt román od Vince Flynna "Ultimátum." Šlo v něm o to, že když vláda neplní svou funkci, má člověk právo zajištěné ústavou použít adekvátní kroky k nápravě tohodle stavu. Skupinka lidí si tam vzala bouchačky, a šla střílet kongresmany, zkorumpovaný politiky, čorkaře, svině, a prasáky. Vše v "souladu se zákonem", byť vyloženým po svém a aplikovaným poněkud vyhroceně, heh.

A tak jsem si tam seděl, a vzpomínal na Noční klub od J.K., a říkal si, kdy už to tu někdo vezme do rukou. Já na to bohužel nemám. Jinak to ale nepůjde, obávám se..

Větší frustraci a chuť emigrovat snad člověk nemohl cítit ani za komunismu.

 A co napsat na závěr ?

Druhý den jsem za neustálého zvedání žaludku, z téhle tristní situace, šel na finanční úřad odevzdat daně, změnit trvalé příkazy na sociálku (opět se zvedla jak okaždej rok) zdravotní (totéž) a pomalu připravit DPH, abych ty svině tlustý co to tady vedou, mohl svejma prachama trochu nakrmit. Natahovalo mě to celé dopoledne.

1O minut.
Prosím, mohl by to někdo dojít postřílet ?
DĚKUJI.

blitky-2.jpg

carys1.jpg

42 komentářů pod “10 minut a zvracím. Zvracíte taky ?”

  1. Roman

    Jsou to hovada. Postřílet všechny!

  2. coolo

    Taky to nelseduju…takze tak nejak nemam prehled, co vsechno zlo se tu deje…ale k tomu, abych si vztekle bouchl do stolu mi stacilo precist si Tve shrnuti….

    KILL THEM ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. KRAJIC

    Nemá to řešení, nikdy se to nezmění. Prostě na to nečum(jak jsi to dělal doposud a jak to dělám já) nebo se odstěhuj – zrovna ty bys to jako jeden z mála lidí zvládl a unesl (můj názor). Mám kamarády z různých pólů společnosti – jsou to všechno rovní kluci (jinak by to nebyli mí kamarádi) ty informace, které jsem od nich pochytil za ty roky(od poměrů v pražském zastupitelstvu po čórky aut) a které mi přišli fest absurdní se teď řeší v těch vyjebaných kauzách – každý týden vyplave nějaké to hovno. Že se rozjíždějí kauzy, které jen zalepí hubu veřejnosti a kryjou se tím opravdu monstrkurvárny o tom jsem přesvědčen taky.

  4. Sarin

    Ja jsem jednou cet takovou teorii ze jedinej spusob jak se to da je vyvrazdit jednu generaci
    aby ta dalsi nebyla nakazena. Je to tezky a mam pocit ze to vschno de do prdele jako celek.

  5. Deny

    Mám ze včerejška podobný zážitek a nepomohl ani spánek. Jsem toho stále plný a Tvůj článek mi dokonale přišel do rány. Napíšu příspěvek do diskuze a třeba se mi uleví… Též jsem po delší době večer sledoval televizi. Všechno to začalo na TV Barrandov pořadem s názvem Dobrý večer, Česko, kde byla hostem Krystína Kočí. Krystínka zde: http://www.barrandov.tv/71469-dobry-vecer-cesko!-krystina-koci Po nevěřícném kroucení hlavou, ze kterého mě ještě teď bolí za krkem, jsem si šel dát sprchu, že mi to snad pomůže. Poté, co jsem se vrátil, mě volala žena, ať se prý jdu na něco podívat – Top star magazín na Primě. Od té doby řešíme, jestli reportáž o rodině Krampolových byl fake nebo realita a doufáme, že to první. Neuvěřitelná porce demence zde: http://play.iprima.cz/iprima/237660/all (čas 17:10).

  6. jm_

    souhlasim se vsim anejhorsi asi je ze je videt jen spicka ledovce… s cim nesouhlasim je to ze na to sam clovek nema, musi na to mit, jinak se z toho nevymotame a ze to nejak jde bylo videt v egypte a okoli… co jim to dalo je vec druha… jedna generace fuc by tomu asi pomohla, ale ktera, ta co zacala podnikat a delat spinu tesne po prevratu, nebo ta dnesni starsi mladez, ktera nema uctu k nicemu a nikomu… nejslusnejsi lidi me prijdou rocniky 1980-90, ale i tu jsou vyjimky…

  7. Franta

    Chtěl jsem si vsadit na Janouška, že nepůjde sedět. Nebyl jsem ale jedinej – kurz mluví za vše :D

  8. deutsch

    tady http://zandl.blog.respekt.ihned.cz/c1-55190770-jak-udelam-z-kmotra-janouska-bezuhonneho-obcana máte scénář jak to s Janouškem asi proběhne – bleju s vámi :(×)

  9. KRAJIC

    jm_ – dnešní starší mládež jsou produkty porevolučního školství – neumí nic, všeobecný přehled nula, vyšphat po laně nebo udělat kotrmelec mission impossible, disciplína nula – vs.nekonečné sebevědomí(o které bleskurychle přicházejí při kontaktu s realitou – a nastupuje nekonečná frustrace). Jsou to lidé odsouzení k rolím novodobých otroků jelikož na dobrou práci nemají a poté co se zadluží kvůli bydlení tak budou jen do padesáti sypat – k jejich smůle jsou extrémně náchylní držet krok s obrázky na bilboardech a v reklamách přičemž jim nedělá nejmenší problém se pro tyto lesklé sračky zadlužit – musíš přece držet styl a nevypadat jako socka před tvými nejvícnejlepšími přáteli s gesicht-buchu. Kapitolou sama o sobě jsou děvčata, které vlivem médií si užívají a budují kariéru do 30 – po té zjistí, že jsou za staré kurvy a všichni normální borci jsou zadaní s tradičněji smýšlejícími děvčaty(rozumněj s těmi co nepodlehly trendu: kupuj věci a až budeš vymačkaná z peněz jak citrón tak zdechni/splácej). Kombinace prozření a uvědomnění, že jsou za zenitem spolu s touhou zakládat rodinu vede ke vzniku armády mladých žen navzájem se ujišťujících u káviček, že jsou přece takto mnohem spokojenější přičemž koutek oka neustále monitoruje terén zda už nepřijíždí princ co jí zajistí a udělá dvě děcka – princ nepřijede.

  10. xup

    Hele normálně se k podobnejm tématům a diskuzím nevyjadřuju, hlavně na netu ale jelikož poslední cca rok a půl každej den v práci čumim na tyhle stránky, nevidim důvod proč sem nenapsat. Můj názor k tomu je takovej, že až se stane nějakej obdobnej průser třeba něco jako s Janouškem, ale mezinárodního formátu (nějakej skorumpovanej ubožák sestřelí někde někoho důležitýho z vlády třeba z Japonska) tak na nás jednoduše naházej atomovky a pochcípáme. Tenhle stát je prostě zkorumpovanej celkově od fízlů po politiky a nezastávám názor, že bych se měl odstěhovat – já se tu narodil, ale já to tu nekurvím, takže mi prostě nezbývá nic jinýho, než čekat jestli někdy budeme mít seriozní vládu a veřejnosprávní úřady… Do tý doby budu prostě dál skákat na kole a na motorce a starat se o naší Točnou. Odstěhovat se bych měl v plánu tehdy, až by se mě něco obdobnýho týkalo – ale aby pak už nebylo pozdě no. Každopádně zajímavej článek a hezký fotky :)

  11. FunThomas

    Naprostej souhlas s tím co jsi napsal!
    Bohužel to co je nahoře je odraz celé společnosti. Normou je dnes podvádět kde se dá a pokud platíš daně podle zákona jsi za pitomce a pomalu se musíš stydět to někde říct nahlas. Pokud nezačnou lidi u sebe a nezačnou se chovat podle norem, které fungují ve vyspělých státech na západ od našich hranic (např. Normální je nekrást apod.), tak se tady nikdy nic nezmění a ty “hovada” v politice se nikdy nezačnou chovat jinak. Z hurá rozkrádaček z 90. let se to pomalu transformuje na sofystikované rozkrádání veřejných financí a každý 4 roky se jen změní ksichty co tomu aktuálně velí. Lidi si pak můžou přečíst na bilboardech, v novinách a na netu jak která strana zatočí s korupcí nebo klientelismem a zase jim hodí svůj hlas do urny s nadějí, že se něco změní. Leda hovno!
    V zemi kde je povolání lobbista častěji uváděno než uklízečka, v zemi kde prezident označí odposlechy (ukazující mimochodem na korupci a propojení mafie do politiky) za věc která zabíjí demokracii, v zemi kde platíš jako debil daně, ale když se dostaneš do problému (nemoc, úraz…) ti stát leda nasere nebo ti dá almužnu, v zemi kde jsou na denním pořádku kauzy o rozkrádání bez jediného potrestaného viníka, v takový zemi je smutný žít a platit daně……

  12. spyke

    ….bohužel ten všechen bordel platíme ze svých krvavých daní… :-(

  13. Carlos

    Ze stejných důvodů jsem zprávy přestal sledovat taky.

  14. Motherfucker

    Čárys, když tak rád čteš, tak tady něco k tomuto tématu: “Bernard Mandeville – Bzučící úl”. Jinak Marcinko je můj dětský hrdina z reálného světa. (po Jacksonovi samozřejmě):-)

  15. Zaba

    Jediný plus vidím v tom, ze na rozdíl od socializmu jsem mohl vypadnout za hranice, aniz by na me nekdo míril samopalem a pletly se mi do cesty ostnatý dráty. Zivot mám jen jeden a tak si ho nebudu kazit v mafiánským státe, kde je to den ode dne horsí a zlepsení na obzoru zádný. Jsem v poho ve Spanelsku a ríkám “soy de Checoslovakia”, protoze tu ñákou “Ceskou republiku” stejne nikdo nezná. A dlouho uz nevydrzí. !Vivad España¡

  16. MKR

    Stejně jako XUP nejsem příznivce těchto diskuzí a jinde na netu jen čtu analyzuji a nereagujui, ale tady třeba budeme strůjci nějaké revolty a občanské neposlučnosti což k naší free povaze patří :O).
    Obecně bych situaci v naší kotlině shrnul jako jdu ven blejt velebnosti a pak si jen pokládám otázky ale nenacházím odpovědi.
    Čárys: DPHáčko dej dohromady a včas podej, jinak máš pozdní podání minimálně za 500,- Kč. Tímto si náši všemocní zajištují svůj příjem, ale ber to tak, že je to nepřímá daň a ty to máš jako průběžnou položku na které se podílí zejména tvoji zákazníci a tobě nepřísluší :o). Co státu jest to jeho jest. Tuto tvojí odvedenou částku pak řádně někde promrdají.
    Obecně: Nenechte cloumat svým majestátem a omluvte přístup těch silných paní na FÚ, ráno na sedmičku nebo dřív a pak na 15:30 dom k rodině do druhý šichty ,v práci jebunk za výsledky a doma za studenou večeři. Přeci jen taky jsou to jen zaměstnankyně tohoto státu a řádně odvádějí daň z příjmu ze závislé činnosti + DPH započítané do pořízeného zboží a SPD z projetých pohonných hmot a chlastu.
    Jen pro zamyšlení: daň z příjmu FO byla za rok 2011 byla v debetu. Jak je to možný při vší té zaměstnanosti a platbě daní pánů podnikatelů ???
    Dále pak pouze otázka: Co se státem kterej vede dvacet let parta veksláků řídících rádoby úplatné politiky včetně vrchchního pana profesora (mimo jiné dle mého názoru největší průser po roce 89 ) a spol. kteří procházejí řadou spisů a odposlechy jsou prej útokem na demokracii v tomto státě … a už je mi zase na blití.

  17. DD

    to de…

  18. Kachna

    Xup: to byla nejserióznější věc co od tebe za celej život vidim. Máš tam podepsat celou krů.

  19. Stantu

    Přesně…je to tak no, padlo tu mnoho názorů se kterými souhlasím, tak už nemá smysl něco psát, jen že prostě souhlas…Kachna, XUP: přesně, to je jasný…

  20. skautik

    jj ja radsi nemam televizi :) ale takovymhle perlickam se clovek z okoli neubrani.

    Jedna z veci proc mam zaplacenou letenku 2.6. smer Northshore – Vancouver. Do Cech na pivni dovolenou a kouknout se na hezky holky dekuji . Krmit tyhle ty nenazrany prasata tak to teda ne …..

  21. Zaba

    Pro Cáryse, tedy i pro ostatní, kdyz tam u vás opet zavírají za vyjádrení názoru ( viz “grafiták” Roman Svoboda), mozná ze zase zakázou treba písñe Karla Kryla…Ale to zas ne, tihle následovníci komunistú, co si tak sametove predali moc za úcasti skvelého manipulátora s lidmi V. Havla, tak tihle mají zájem “pouze” vytrískat co nejvíc peñez i za cenu morálního zlikvidování ceského národa. Jeste ze bydlím rel. daleko od CR, snad si nenabliju do klávesnice. Zdravím vsechny fríckare, horolezce, dobrodruhy, tuláky… proste vsechny lidi se svobodnou a romantickou myslí :o)

  22. Maara z Klaanova

    A kamosi se divej proc se nechci vracet. Tady si umejvac nadobi vydela na luxusni pojezdeni a este mu zbyde na dovolenou na Hawaii. Lidi jsou tu vseobecne slusnejsi. Funguje tu duvera a poctivost. Je to tu policejni stat, absolvoval sem par skoleni a prednasek a chtelo se mi smat a brecet zaroven. Ale tahle vychova ma neco do sebe. Chovej se slusne a budes si zit blaze, porusuj pravidla a budes tvrde potrestan. Kazdej by mel zacit u sebe. Tohle nase cechackovstvi, kdy si rikas ze poruseni par trapnejch pravidel nic neznamena. Tri cesi vcetne me tady diky picovine prisli o skipass za 1400 dolaru. Takze az buddme vsichni poctivi, muzem vyjit do ulic, vyhnat ty zmetky a nastolit spravedlivou vladu. Ale do ty doby tu asi este pobudu

  23. skautik

    Maara– > to si tam asi pobudem dlouho :D

  24. coolo

    a nebo taklhe….mit to nekde jinde

    http://www.youtube.com/watch?v=4iM9rTZW5NI

  25. shimano

    Amen. Naprosto výstižný.

  26. Čárys

    4 : MKR : Viz DPH, atd – Obchoduju už…17 let, ale díky : )
    4: all : Až je mi líp. Jdu si pustit Idnes :)

    P.O.Č.A.S.Í.

  27. Blacky

    souhlas se článkem a zvlášť s komentem Krajice – Armáda “spokojených” single třicítek roste a roste, škoda, že s tím co mají v hlavě je nikdo nechce.

    Osobně nemám televizi už pár let a nijak nechybí. Sice ztrácím body v disciplíně : Obsah seriálů jako hlavní konverzační téma kolegyň v práci, ale co už.

    Po práci na kolo a víkendu co nejdál z města…

  28. Kachna

    Maara: eště slovo a balim se, dej pokoj..už teď to dost študuju, co to vobnáší, a jestli jednou někde taky uvidim zprávy, tak to asi bude rychlý :-S

  29. MKR

    Čárys: Já válčim na druhý straně už 19 járů. Někdy jsou to fuj věci kdy to mlátí do očí a ve finále to jde do hoven. Na něčem mě pak většinou odstřelí daňovej poradce třeba v odvolačce, kterou mi v druhý instanci omlátěj o hlavu, protože se zákony tvořej dle dispozic takzvanej Lobistů (úplatkářů) aby to procházelo. Ty Čárysy se svym krámečkem se z toho posereš, ale v rámci velkejch kšeftů kde je tlak na jednorázovej kasaštyk ….. to by bylo na dýl někde u sklenky … .
    K tomu DPH. Docela se mi jednou zamlouval názor jednoho “důstojného” přednášejícího který přišel a zahájil přednášku slovy – víte co je DPH ??? Je to Daň Plná Hovadin, víc k tomu není co dodat už jsem za ty leta dobu viděl a slyšel dost ….. .

  30. koZa

    Proč by to tu nemělo být řešeno? Jen ať je a to všude,kde se člověk koukne.Je třeba to utnout.15.4. je demonstrace.Každý se vracíme ze svých trailů a hor do těch sraček.Za pokus něco změnit a nepřehlížet to…to stojí 1 DEN.

  31. Brynza

    A víte, co je na tom všem opravdu NEJVÍC na blití? Že tohle všechno je jen špička ledovce…

    Někdy si řikám, jak je vůbec možný, že ten systém (nejen v ČR ale obecně) pořád ještě “funguje”. Rozuměj tím, že ještě pořád můžem chodit do práce, do školy, že je co jíst a pít a že si ve volnym čase občas můžem i dělat co chcem…

  32. gazman

    Podobně jako čárys, jak se na to nikdy nedívám, přišel jsem dom docela znaven, lehl si ke své ženské a ty srance zrovna hrály v TV. Moje to sleduje, je novinář a prý musí kvůli práci, no myslím si svoje. Dopadlo to tak, že jsem měl po skončení té tragikomedie, náladu na hovno, už se na to zas dlouho dívat nebudu, ta bezmoc je hrozná. Utrhat těm zkurvysynům hlavy a nasrat do krku.

  33. Zaba

    Dneska zase v hospode s dedkama z Pedregueru kecání, ve ctvrtek byla generální stávka a rec byla o nasem kocourovi, jestli ho neto…80-ti letý pán se baví tím, jestli nesukám kocoura. Politika jde do háje. Miluju Pedreguer a more je tak blízko.

  34. Zaba

    Para járys: Uz nás ñák cenzuruj, vzdyt tady krafeme jak na pol. fóru na Novinkách.cz, to jsme fríckari? :o))

  35. MP

    …a bude to jinde jiné? Myslíte, že jinde v Evropě nejsou lobbisti a jiný šmejdi tak jako tady? Že si politici nehrabou na svém písečku? Kam to povede? Když vyměníme vládu, místo pravice, bude vládnou ČSSD bude to jiné? Reformy je nutné udělat už 20 let, to všichni vědí, všichni o tom mluví. ale žádný vládě se do toho nechtělo – teď se vláda snaží dělat “rádoby” reformy a bude za to ukamenována? Jaký je řešení? Co dělat jinak? Koho volit? Když čtu (nedělám to pravidelně, ale občas ano) diskuze na netu pod článkama o politice a dění, chce se mi blejt z toho, co jsou schopný lidi vyplodit a doufám, že to není reprezentativní vzorek národa.

    Jak píše Maara – v Kanadě to asi funguje. Sice policejní stát, chovej se dobře a dodržuj pravidla = žij si blaze a víceméně svobodně. Porušuj pravidla a budeš trestán. Ale bude to někdy fungovat tady? Kdo s tím začne? Kdo přestane porušovat pravidla? Kdo začne vynucovat jejich dodržování? Zkorumpovaná policie? Myslím, že máme “čecháčství” asi nějak vrozený, proč bych nekrad já, když kradou jiný, proč bych nepředbíhal, když to dělaj ostatní… o tom to asi je. Musíme začít každej u sebe.. pak se to možná povede.

  36. LíLa

    Je to teda spíš k pláči, ale pobavilo mě to maximálně! :))

  37. iggy

    v kanadě jsem půl roku byl, jel bych zas, u nás škoda mluvit, rádoby-pravice zvyšuje daně, řešení je jediné více svobody = svobodni.cz

  38. robin_tattoomaster

    koukam Carys ze ctes stejny knizky jako ja :D ale ja uz misto knizek kupuji naboje :D:D:D

  39. Čárys

    Hehe, jsi mnohem dál než já. Klaním se ti. Já ještě nemám ani ten zbroják.
    I když mám motorovou, plánuju masakr.

  40. menurak

    hi all, taky bleju, se všim výše souhlasim a podepisuju v celém znění. Čím dál častějc si říkám, a nejen sobě. kdo? když ne my? kdy? když ne teď? HMMM, TAK VYBLITEJ SEM, TEĎ DU PLAKAT.

  41. Čárys

    :)

  42. Jaroslav vyblitý prdelemi českých vládních činitelů

    25té výročí genocidy politiky České Křivácké Republiky:

    Vážení spoluobčané.Chcete zažít takovou lásku jako paní Kuchařová a pan Brzobohatý?Tak nikdo z Vás prosím Vás nechoďte k volbám.Proč?Poněvadž každý/á volič/ka = sebevrah/sebevražedkyně.Pamatujte si,že každá rádoby politická strana vždy jen slibovala a slibuje nesplnitelné,jakmile se kdy v historii všech světových vlád jaká politická strana dostala,nebo dostane k lizu,okamžitě jsou jakékoliv sliby ty tam a všechny politické vládní strany jdou přes naše mnohatisícové mrtvoly po našich platech,důchodech,majetcích a existencích jako slepice po flusu.NEJHORŠÍ POLITICKOU VLÁDNÍ STRANOU V ČESKÉM KRIMINÁLNĚPOLITICKÉM POLICEJNÍM STÁTĚ JE ČSSD,ODS,TOP 9 a VĚCI VEŘEJNÉ.OSTATNÍ POLITICKÉ VLÁDNÍ STRANY SE V TOM SVINSTVU JEN A POUZE VEZOU S NIMI.Jsou to všichni do jednoho političtí vládní činitelé nic nikdy nevyrábějící příživníci tzv. DPHam!Dokud budete volit oni nás budou plenit.ZASTRAŠOVÁNÍ O TOM,ŽE KDYŽ NEPŮJDETE VOLIT,DÁVÁTE HLAS TĚM KDO JSOU TI NEJHORŠÍ,JE BLBOST!VLÁDĚ Č.R. JDE JEN O TO ABY VLASTNĚ NĚJAKÁ BYLA A MOHLA NÁS NADÁLE O VŠE VČETNĚ PRÁV A SVOBOD OKRÁDAT A HROMADNĚ NÁS VRAŽDIT.Nenechte se zastrašovat a poslechněte své vlastní volání Vašich obluzených duší a nikdo nikoho už nevolte,tím pádem nebude mít vláda Č.R. možnost k její další existenci a my budeme KONEČNĚ žít.Bude teprve to co chtěl pan prezident ČSSR Václav Havel asice,že zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí <3

Komentář: