Natáčení s MAD MOSS – Monínec

dva

Naše práce kolem točení se pomalu chýlí ke konci a jednou z posledních zastávek bylo točení s Čárysem na Monínci, které jsme nestihli před létem, protože nám uletěl k móři.

Máme k dispozici pouze jeden termín a to první říjnový víkend, takže není prostor na chyby, ale narozdíl od léta nám tentokrát počasí hraje do karet a my v pátek večer dorážíme na Monínec a parkujeme vedle 720 káry. Ještě ten večer podnikáme večerní výšlap do nově opraveného hotelu, kde se setkáváme s Čárysem a Jardou (majitelem areálu). Dáváme pár drinků a domlouváme plány na nastávající den. Při odchodu z hotelu už jen Máťa prohazuje pár slov se slečnami kouřícími v okně a mažeme na parkoviště spát.

V sobotu máme budík na osmou, dáme si malou snídani a kolem půl deváté nás už nabírá Jarda. Nakládáme veškerou techniku i kolo do auta a vyjíždíme na kopec, dojíždíme těsně pod vrchol, což je pro nás obrovská pomoc, za kterou děkujeme.

Vykládáme věci z auta a jdeme na věc, práci jsme si rozvrhli abychom neztráceli zbytečně čas a tak kluci pomalu postupují kopcem dolů a já připravuji lanovky. Na celé trati jsme natáhli celkem tři v těch nejzajímavějších místech a slušných délkách. Na rameno bereme poctivě překážku po překážce a kolem třetí hodiny odpoledne docházíme dolů.

Balíme věci do auta, prohazujeme pár slov s lidmi co si přijeli zajezdit a omlouváme se za komplikace na trati způsobené natahováním lanovky. Dáváme si ještě jídlo a potom už následuje přesun do Radětic za Vlkem, kde jsme si v místní hospodě dali pár piv, shlédli celodenní práci, dohodli pár detailů a unaveni šli spát.
Nědělní ráno je už deštivé a nám se potvrzuje pravidlo, že pokud spíme u Vlka tak druhý den prší :). Připravují se ještě prkna na Čárysovu maringotku a my koukáme, jak to jde Vlkovi pěkně od ruky, nakládáme auto a jedeme ke gotce. Čárys roztopí v kamnech, uděláme si obídek, společně ještě poobědváme a pak už se jen rozloučíme a jedeme domů.

Tak takový byl jeden z našich posledních víkendů při točení a my bychom chtěli poděkovat Čárysovi za jeho čas a odvedenou práci, Jardovi za vývoz a Vlkovi za pozvání a možnost přenocování. Už teď se těšíme na Chainless a Whip contest. My tam budeme, tak přijeďte!

 

Za MMF,

David

A video ode mne hýr :
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

7 komentářů pod “Natáčení s MAD MOSS – Monínec”

  1. Schwara

    Pecka! Jinak mám angínku, antibiotika a tím pádem to na víkend moc nevidim:(. Ať vám to vyjde!

  2. Čárys

    Schwaro, až uvidíš, co jsme udělali za ceny, zapláčeš !
    Skoro bych to chtěl mít doma, a ne v cenách na Monínci…

  3. Čárys

    Když ti bude líp, doraž aspon na whip – tam se nebude muset šlapati : )

  4. Vali

    ale ne Schwaro :( brzký uzdravení, ale jak říká Čárys, aspoň na whip, nebo zafandit, přece si to nenecháš ujít poslední závodní akci v roce :)

  5. Kachna

    Čárys, chápu to teda dobře, že na chainless se šlapati muset bude? )

  6. Šárka

    Taky sem myslela, že na chainlesu se nešlape :) Jinak doufám, že máš ceny i pro holky, protože letos konečně přestřihnu řetěz a dorazím, dokonce ve dvou.

  7. koZa

    pomeeeee.konečně Videjooooooo s velkým V.Douphám

Komentář: