Kralupy – stále stejně dobrý FR

IMG_5664

Takže jsem byl v Prahé, a co v Prahé, nic. Inu, sebrali jsme se s Andym, zavolali Coolovi, a vypravili se do Kralup, zjistit jestli je to tam stále tak super, jako kdysi : )

Na cestu jsme sebou přibrali malýho Andrleho – pana Tobiáše – a Terezku, Andy úspěšně nahodil obstarožního stále stávkujícího Multivitamína, a my se hnuli směrem ke Kralupům.

Andy zná teda lestní zkratky, to jsem neviděl. Praha – Kralupy – 33km, proč já to jezdím 50 ? Závodník se nezapře ani na místě, kde se snaží dojet až nahoru k trati, což není odměněno úspěchem a i napotřetí zůstáváme stát hlubokov kopci poražených.

Bahno a listí – smrtelný kombo.

Inu, a zde na místě vše při staronovém. Macatý věci, vyšejplý laskominy, zlý kvotry na placáka : ) a další krásy a nádhery, střídající nádhery a krásy. Dlouho se nerozmejšlíme a jdeme si to nakrmit.

Coolo si nechal ukradnout kolo, tak nejezdí, ale po chvíli doráží CERW z Rakovníka a Andy Kind,  také odtamud.  Takže je o hecovačku a zábavu postaráno – CERW mě vyloženě potěšil tím, že vytáhl obstarožního FRantu, sice vzápětí prohlásil, že ho chce prodat, ale stejně – starý zbraně stále žijí. A ještě ke všemu mu to na něm fakt lítá…

Mladej má kolo po Adamovi a je vidět, že do whipů to Adam naučil pěkně, kolo letí neustále bokem, jak na rally, mladej se nebojí, jo, kde ta má mladá léta jsou, hehe : )

My s Andym tak nějak klasika. Já se nepouštím do děsnejch věcí, neboť konešně mám termín operace a musím bejt zdravej a ne zlomenej, tak tak nějak zaskakuju vše svým vytuhlým kontrolovaným stylem v koni : )

Každej to svý, no.

Děláme ohníček, Andy přejíždí překlopku, krmíme kvotr, kecáme…dobře je tady, fakt že jo. Největší nákrm dne bych ohodnotil Andyho Kinda nedoskočenej transferík do centrifugy – krásně jsi se proboural dopadem, fakt že jo : )

Vidět předemnou na dopadu černá skvrna, jako důkaz.


A tak dále, a tak dále.

Mno, a protože mladej začal bejt neklidnej, tak jsme to po třech hodinách zabalili a odletěli do Prahévoé i my. Bylo to tu opě supr, už pravidelně Kralupama otvírám a uzavírám sezonu, hehe, a dycky se mi tady líbí !

Díky místním za super stavby a zase někdy třeba – naviděnou.

Ps: Přijeďte navštívit třeba i vy nás, máme to tu taky moc moc pěkný…

Viz třeba :

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

14 komentářů pod “Kralupy – stále stejně dobrý FR”

  1. Čárys

    Sorry za pozdní vydání, měl jsemt o samozřejmě napsaný a nastavený už včera, ale to by to musel ten idiot Čárys nezapomenout dát do kolonky video, freeride, Kralupy….a hlavně REPORTY.

    Sorry : )

    A díky za trpezlivosť !

  2. coolo

    ja dekuji za pujceni kola…moc si toho vazim.)

  3. coolo

    a andyho x-up vypada na fotkach brutalnejc nez ve skutecnosti…dobre on!!

  4. Týlos

    Andyho x-up whip je mazec.

  5. Čárys

    jo, Kdo to dneska dává, co ? Pořád nějaký whipy sem, whipy tam…ale to musím přijít kluk ze Stodůlek, starej vypráskanej šedivej fotr, a ukázat něco novýho, hehe : )

    Taky to bude tím fotografem, že… :)))

  6. Čárys

    4: coolo : Není zač, já si takhle buduju potencionální základnu budoucích RB jezdců – jak jednou zkusíš RB, nechceš nikdy jinak.

    A jak už jsme kdysi psali, z každého prodaného kusu Monstra mám neskutečná procenta, bros !

    Takže ode mě to byl čistokrevnej kalkul :)

  7. Zlababa

    delej s tim prazskym mindrakem neco, jinak clanek peknej

  8. Čárys

    4: Zlababa : Proč, mě to baví :) Kdybych s tím začal něco dělat, ještě by se mi tam snad začalo líbit, a to nechci : )

  9. Kome

    Nedolitnout ten tranfer neni tezky :). Nebyli jste tam nahodou minulou stredu?

  10. CERW

    2Čárys: Já ho nevytáhnul po letech. ten je u mě v permanenci. cokoli mimo bikeparků a pumptracku jezdim na frantovi. To je nejvytíženější kolo u mě. Jinak s tou přestavbou jsi mě pěkně nahlodal ty potvoro. Kalkuluju tady co bude cenově přívětivější :)
    Jinak andy fotečky povedený. Díky. Ukradnu si je a budu za ně rejžovat strašnou u sponzorů :D :D

  11. Čárys

    Ukradni, andy ti pak pošle Fakturu, hehe : )Mám jich už od něj mraky…neproplacenejch.

    Kome : koukám že jsi taky krmil, co ? :) I já, I já : )

    Ad středa – nikoliv, my poctivá neděle…

  12. Skautik

    JA TO TAM PROSTE MILUJU ! Rikam ze jsem se narodil ve spatnym meste :D

  13. obřik

    až pojedete příště rád se přidám:) byl sem tam naposledy asi před 100 lety:(

  14. Čárys

    Obr man : Hele, co v sobotu odpoledne ČERČANY ? Zavzpomínak na pravěk : http://720.cz/?p=3634 ?

Komentář: