Tomaassův první letošní výšlap

2013-01-20 13.31.29

Tak jsem letos půlku ledna trávil učením, pak jsem si dal lehkej výšlap na sněžnicích, abych mohl bejt tu druhou půlku měsíce nemocnej. Ale tak co, někdy se prostě nedaří. Nějakej ten report je tady. A pár záběrů, co se klukům podařilo udělat a já to střihnul je tu v článku právě teď.

Zasněženejch dnů bude ale ještě hodně a tohle je proto teprve začátek.

tomaass

Kdyby chtěl někdo kouknou, co jsme podnikali minulej rok. Tak tady jsou nějaký ty moje záběry z roku 2012.

10 komentářů pod “Tomaassův první letošní výšlap”

  1. volk

    Letos poprvé? vy už jste tohle někdy dělali? to mi moc nepřijde :-D

  2. Čárys

    Dokonalé, dokonalé ! ! !
    Děkujuuu.

  3. Čárys

    cos to nakonec koupil za batoh ?

  4. Baboon

    Neni nad motýlka a hyperkostku!:D

  5. tomaass

    Čárys: nakonec jsem koupil mammut nirvanu, je to naprostej TOP, kvalita zipů a všech věcí o který si Dakine může něchat jenom zdát, akorát je to 25L, takže to chci vyměnit za něco většího, pokukoval jsem teď nad Dakine, co jsem viděl u Martiny v práci, ale asi to vyměním spíš za mammuta, ten batoh je dokonalej

    Baboon: jo takovej wrapped butterfly namapovanej na hypercube, to je hned krásnej začátek dne, pro některý lidi i pár tejdnů v kuse :-D

  6. Čárys

    Jojo, Mammut, Co dodat. Dycky byly super, a dycky budou. A ani ta cena není nijak zlá…

  7. perry

    Nevim proč, ale ve videu na mě vyskočila reklama s nápisem “Trápí vás hemeroidy?”.

  8. Davos

    Kde je to natočené to první video? vypadá to moc pěkně!

  9. Medvěd

    Batohy Dakine nebrat… životnost je zatraceně mizerná! Deuter, Mamut, Black Diamond. To je jistota která dlouhodobě drží. BD mám snad už deset let.. dřív na lyže, nyní na kolo a drží a drží. Dakine jsme měli v rodině několik.. Helipro a další modely,které neznám jménem a všechny se rozpadly do dvou let. Zipy na výměnu, látka se sem tam i páře. Hezky to vypadá, ale výdrž to nemá.. a taky to nemá vůbec stabilitu. Sou to takový pytlíky na záda.

    Nicméně jestli se takovýmhle věcem chceš věnovat vícero, tak bys měl spíš zvážit nákup Báglu s airbagem. Ideálně Snowpulse LifeBag, v trochu horším, ale o dost levnějším případě Mamut RAS. ABS je za cenu snowpulse Lifebag, takže je to nesmysl.

  10. tomaass

    Medvěd: teď si musím dát dokupy lavinovou výbavu, příští rok splitboard a pak bych chtěl určitě nějakej takovej batoh, to je velká pohoda, Xavier De Le Rue o tom něco ví..

    a jednou taky MSR sněžnice..

    co sonda, pípák, lopata, nějakej set, Ty se vyznáš, co mám koupit?

Komentář: