Máárovo nudnej rok v Kanadě

mara_dooma

No je to děsná, děsná nuda, co vám budu povídat. Máárí se rozhodl trochu vám pocuchat nervíky v té krásné české zimě. Více vevnitř.

A kdo by jste se chtěl s Máárou sejít, tak ve středu budem survivlovat v Maringotce u mě v lese, zaplatil jsem mu první třídu v letadle, a on přiletí pochlastat. To je prostě tak, když jsi 720 sponzorovanej jezdec, bro ! ! !

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

10 komentářů pod “Máárovo nudnej rok v Kanadě”

  1. Duchna

    Nadpisy nad obrázky vypovídají stavu v jakém se po shlédnutí videa nacházím.

  2. milaus

    Při první půlce sem si připadal, jak když koukám na nějakej starší díl NWD. Paráda

  3. Čárys

    d.o.k.o.n.a.l.ý. průřez rokem – dreamlifevidejko.

  4. Skautik

    Haha nevetsi strach jsem mel v 1:33 to byl asi nejvic adrenalin zazitek…
    KAzdopadne Brasko pekne se uzdrav a doraz zpatky domu:)

  5. Čárys

    domů, prej domů : )

  6. milan

    zkusím se zeptat i tady… :)) jak to máte chlapi s vízama? v USA jsem už byl na work and travel, a chtěl bych i do Kanady je prej to jednodušší získat pomocí “poznej kanadu” ale je to max na 12měsiců a prej se to dá získat jenom 1x za život… jinak normální pracovní vizum je skoro nemožný… tak jestli mi můžete říct zkušenost s tím vízem ( nebo jste na černo?) dík za tip :)

  7. Skautik

    Koukni na canada.cz vsechno je tam krasne popsany… a visa neni med, ale da se…. ja cekam co se mnou ted budu ale kdybych je nedostal tak mne odsad dostane tak maximalne zasahovka v klepetech …

  8. Schwara

    Pecka!

  9. Čárys

    4: skautík : Hehehe, nejvíc !

  10. Roman

    No, hodně dobrý.

Komentář: