720 táboard skate contest – report

img000031.jpgJe sobota 28.6.06 a koná se další ročník závodu pod názvem 720 Skate Session and HIP HOP. V časných ranních hodinách vyráží naše partička organizačního teamu na CESTU kde nabíráme vše potřebné k tomu , aby kulturní vyžití mělo ten správnej šmrnc…

Loučíme se a vyrážíme do skateparku kde nás již napjatě očekává banda místních skaterů. Gruntujeme tedy park, zapojujem dráty, stavíme stánky a netrpělivě čekáme kdy dorazí pivní posila made by : BARDO TEAM. Bohužel ale marně. Zkoušíme se tedy telefonicky spojit ale klucí na nás hážou FUCK UP. No nic,snad to nějak dopadne. Je deset nula nula, pomalu se začíná rozjíždět muzička a účast vypadá celkem hojně. Začínají se odjíždět první kicka a odpanovat kopingy nejrůznějšími grindy. NiggaZ co přišli na street bal začínají jamovat a všude kolem panuje veselá atmoška. Všude visí reklamy sponzorů MotherFucker, FrozeN, Cheiron-T a celý park je oblepen 720 stickery.

 img00006.jpg

Bohužel BARDO TEAM pořád někde a tím pádem je žíze veliká a život nám utíká. Pomalu se blíží poledne, počet přihlášených skejtrů se pohybuje kolem 20ti kousků a speaker Roubitch oznamuje že co nevidět vypukne ollie contest. V tom obdržím telefonát kde mi Veky (B-Team) oznamuje že nemá káru, a tím pádem nemá jak přivézt doping. Dino podpořen davem se tedy obětuje a vyráží nabrat pana vrchního s municí. Jen co odjede spustí se neuvěřitelná chcačka a vypadá to že jen tak nepřejde. Před bankem se začínají tvořit kaluže a déšť né a né přestat. Po 30ti minutách je po všem. Je asi půl jedný a hrstka lidí co tu zbyla se chopila košťat a ze zkušeností z minulých ročníků se začalo vymetat. Nikdo tomu nevěřil ale za hodinku vykouknul mozol a vše se vrátilo do stejných kolejí.

img00007.jpg

Park začal schnout a nic nebránilo tomu aby začal ollie contest o kolečka FrozeN s tím, že  kdo dá víc jak šest desek postoupuje do SuperFinále kde se přeskakuje 50ti litrovej sud piva a vítěz dostane Super cenu v podopě 10ti Gábin(díky Veky). Roubitch zavelel a už to frčelo.

img00014.jpg

Hodně překvapil malej Milan "Minďus" Marek který při své miniaturní výšce zandal 5 desek nacož byl při přeskočení šesti ztrestán obrovskou ránou skejtem do svých genitálií a ze soutěže musel odstoupit. Škoda kámo. Měl si na to. Dobře zajel i Brába, malej Jirka Moos i Nutell Boy s Věnckem.. Do superfinále tedy postoupilo celkem dost riderů. Ovšem přeskočit takovýho soudka už vyžadovalo hodně úsilí. Po neúspěšných pokusech se do toho nakonec opřel Tom Kroužek a ukecanej Roubitch a deset pivek šlo mezi ně. Tom ještě ve finále přidal parkáče na sud, dal to s prstem v nose a kolečka byly jeho. Celkově se nám to protáhlo asi o dvě hodinky, pár skejtrů odradil déšť natolik že odjeli domů ale spousta lidí tu ještě zbyla.

img00023.jpg

Nic tedy nebránilo aby vypuklo 1.Kvalifikační kolo. Celkově zbylo asi 12 riderů, pohodovej počet na to aby se všechno včas zvládlo. Takže 3,2,1, GO. A už to frčelo. Dmytro sázel helo přes pyro, Nuttel boy s TomKruhem si to airovali do transferu, Jirka Moos daval frontrockec, Brába sázel oldskůl prasárny no radost pohledět. Bohužel ale spousta riderů vracela mín než by měla a tak měla porota ve Složení : MiraZz B, Dlub D, Fílič N. a Týpo opravdu těžké rozhodování jaké dva ridery vyřadit do druhého kola.

img00021.jpg

Mezi tím už se ale rozjižděla exibička Jendy a Wendy na in-linech. To bylo právě to co nakoplo spoustu okolopřihlížejících zewlů. Jenda na svůj věk a pomalurozpadajícíse své tělo vracel fakt na litry, čistotu a staajl Frontflipy přes funbik, tři šede přes pyro a škálu různých grindů a slajdů v rychlosti a čistotě. Jo jo je vidět že to v těch nohách ten kluk pořád má. Respect. Ale ani Wenda se nenechal zahanbit a nadiktoval jako to hovado. Takže transfer přes funbik do one foot grindu, komba tří až pěti gráčů přes lámačku nebo backside přes pyro až na beton. Ya Maaan Jamaal. Takže klukům patří  doživotní uznání:)) a  velkej Díík.

img00018.jpg

No a pomalu se začíná rozjíždět druhý kolo. Roubitch vylez na svůj strategickej bod a už to frčelo, každej minutu a půl a battle o finále, do kterého mimochodem postupuje 6 best riderů. To už byla lepší podívaná. TomKruh vracel bek kiko přes roh, blunt ve velkym, ollie transfer, Věnec přitrvrdil a sázel fs stand-upy a fronttela ve velkým a třešnička na dortu v podobě pressflipa na banku. Mimo jízdu si zajel i Mirda který vyslal fs smith fs out na malym nebo boneless transfer nebo Roubitch který oslnil svým nofrontkickem na banku. Byl konec druhého levelu a porota musela dát hlavy dohromady. Mezi tím se už připravovalo Super Surprise v režii Onřeje Čecha ketrý předvedl pro mě nepochopitelnou exibičku s diabolem. Všechno probíhalo v pohodičče, pivka frčely, všude voníí tráááva, svítíčko sluní a vypadá to že je všem dobře.

img00009.jpg

Je asi šestnáct hodin a  začíná nám finále kam se probojovalo šest borců. Jmenovitě : Brába, Nutell boy, Věncek, Minďus, Moos a TomKruh. To už byla opravdu sada. Brába se snažil stále oslnit svýmy nadhozy a podhozy o kozy, Minďus zajížděl čistý jízdy ve kterých měl třeba nosebone ze skočky a kiko na banku, Věncek vracel bektely v rádiusu, airwalk na funbiku nebo jeho oblíbený pressflip, Nuteel boy zabíjel svými nose front a beksajdy nebo bekflipem přes roh fakt v pěknym stylu a TomKruh, prase největší to zajebal v sérce : ollie transfer, blunt  velkym frontbor na henu, nose bekflip přes roh, blunt bs out na malym, smith na tablu a jako last trick bekflip přes roh. NO COMMENT. Musím se ale zastavit u mladýho punkáče Jirky Moose. Tenhle kluk jezdí něco málo přes rok ale svými triky si opravdu zaslouží pozornost. Skejtuj a něco z tebe bude synku. Po skončení druhého finálového kola se už čekalo jen na bestrtrick. Který zabil TomKruh svým nollieblunt bs out a noseflipem přespyro. Samozřejmě musím uvést i Nuttelův nose fs z plošinky rádiusu jinak bude nasranej:)

img00029.jpg

A byl tu konec a tím pádem vyhlášení výsledků těch nejlepších. Připomenu, že Čárys ze 720 sqotu se letos opravdu plácl přes kapsu a tím pádem mohl dostat cenu každý kdo se probojoval do finále. Díky mooc Dědku. 720 RULES.

Takže vememe to od konce. Poslední skončil Brába který převzal věcnou cenu a polibek od mé sličné manželky Renatky, Pátý skončil nejmaldší účastník finále Milan "Minďus" Marek, Bramborovou cenu převzal Jirka Moos – talent roku numeru uno a teď už přišla na řadu bedna vítězů. Takže třetí bronzové místo, grip, triko stickerky a polibek získal affro Věncek, na druhym místě skončil Nuttel Boy a jak se má skejtovat a vždycky všechno vyhrát nám opět ukázal TomKruh. Gratulace. Ceny které dostal nemohl ani unést a jako bonus za bestrtick dostal navrh fošnu BOARDER kterou věnoval Míla Hrubý. Pak už  jen proběhla bitka o rozhozené stickerky do davu a Skate Session vol.4 byl ofiko ukončen.

img00036.jpg

Na večer byla připravena after party v klubu RED BAR kde nám k tanci a poslechu zahráli Hip Háp  Dj´s a kalbička probíhala do časných ranních hodin (dokonce se dostavil i pantáta a praotec táborského skatebordigu Mr.Strašidlo). Díky patří všem kdo dorazili a předvedli své výkony a samozřejmě sponzorům a organizátorům kteří se na této akci podíleli. Jmenovitě : 720 SKATE SHOP, CHEIRON-T, 2/3 WPC, TZMT Tábor, SHOPEEK.WZ.CZ, BOARDER SKATEBOARDS, BARDO TEAM a RED BAR.

Takžě zase příští rok. Díkyyyyy. Čaaaaaááůůů.

img00042.jpg

img00040.jpg

img00039.jpg

img00038.jpg

img00031.jpg

img00027.jpg

img00026.jpg

img00024.jpg

img00019.jpg

img00016.jpg

img00011.jpg

img00010.jpg

img00048.jpg

img00047.jpg

img00046.jpg

img00045.jpg

img00044.jpg

img00003.jpg

 

5 komentářů pod “720 táboard skate contest – report”

  1. MiraZz

    Tak a je to za náma.Díky všem kdo dorazili.Určitě to nebyl poslední mejdan v produkci 2/3 :))

  2. KOLOhnatbriza

    To je psaný česky todlencto? :)

  3. webmasta

    mohli ste nás zmínit

  4. n0vak!!cs

    pohoda jahoda super zavody superjenom ty benga:)

  5. newím

    sry že krituzuju ale jirka moosů byl třetí a vjéĹ?a čtvrtej ale report w klídu

Komentář: