Jak jsem se zasekl – video :)

zásek

Tak jak už jsem psal v předchozím článku na PimpYourLife.cz, zasekl jsem se při ponoru na vraku, hehe, nebylo to nic dramatického, spíš taková komedie, dycky jsem mohl tu ploutev vyzout a nechat jí tam, ale proč… a protože sem sebou měl Gopro, mužete se nyní pokochat.

Pro vysvětlení, tak vyděšenj výraz a ty očička mi jezděj takhle proto, že tam v pravo ode mne byl pěkně schovanej Perutýn, tak jsem se trošičku bál…

Martin Čárys, Bali, Relaxbali.cz

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

15 komentářů pod “Jak jsem se zasekl – video :)”

  1. Týlos

    hlavně v klidu a pak ještě očistit nohu :-)

  2. Čárys

    No mě to trochu požahalo, ono je to tu lehce agresivní, a tak jsem ten sliz chtěl odstranit z nohy co nejdřív…
    A v klidu především !!! :)

  3. VTCH

    Čekal jsem větší dráma! :))) Viděl jsem tě na vlastní masku v “horších” situacích… :D
    Muhahahaaaaaa :DDD

  4. Čárys

    já vím, ale tohle bylo náhodou na videjku…taky už jsem tě na vlastní oči viděl v děsivějších věcech, ale to víš, tohle je aktuelle : )

  5. coolo

    obcas se taky zaseknu, ale nastesti to neni takhle:D:D

  6. Morfeus

    Pěkně ti tam sedí ta pískačka z Kill Billa. (:-))

  7. LíLa

    Masakr … tajil se mi při tom dech ;-) Martínku, jak dlouho vydržíš takhle nejvíc pod vodou?

  8. Čárys

    4: Morfeus : já dycky svoje videa střihám na hudbu, dokonce je už na tu hudbu většinou natáčím – když točím, vím už, na co to pak budu stříhat, uplně se u toho videa tvoří i ta písnička. Tady u tohodle kousku to samo tak nebylo (byla to náhoda) ale když jsem to pak viděl, věděl jsem že Kill Bill a gradace téhle muziky, bude to best.

    Už jsem na to kdysi střihal myslím cestu domů : koukni semhle, hehe: http://720.cz/?p=14422

    4: Líla : hmmm, ted mám v pohybu 4:22 (co 30ti metrů dolů, cca 100 metrů do strany, 30 metrů nahoru) a ve statice (když se nehýbu) 6:40. a největší hloubku 72metrů.

    Proti velkejm hráčům na trhu jswm bláááto ! : ) Tady byla spousta času, to pořešit…

  9. Zaba

    To je masakr ponor, to delá to tropický more takový divy? Já dal u nás sice 5 min., ale jen do 22m a dole jsem jen relaxoval a koukal okolo. Samojabko bójka a lano. No, musím zajet, o tom zádná, zijeme jen jednou, né ?

  10. blue

    tenhle se taky trochu zasekl

    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/304759-muz-prezil-dva-dny-v-prevracene-lodi-30-metru-pod-hladinou-atlantiku.html

  11. spyke

    …mazec! velkej respekt, kámo! ;-)

  12. Čárys

    4: Zaba : Depak, nic se samo neudělá, dřu jak kůň, běhám na nádech, cvičím jogu 3 hodiny denně, posiluju, a jsem denně několik hodin v oceánu. Pak to jde samozřejmě nahoru, hehe : ) Oceán pomůže, ale nedává nic zadarmo.

    Jsem zvyklý dávat tréningu vše. Tak dávám, jako dycky.

    4: Blue : Muhahaáaááaáa.

    4: Dan Spyke : Není za co, tohle byla legrande grande ! Dneska jsem objevil ještě uplně jiný skuliny, příště to pudu objevit s kamerou, uvidíme, co z toho bude : )
    Jak vidím černou díru, musím tam vlézt. Pan VTCH ví. :)

  13. mrgreen

    nádhera , jeste že jsi takovej hubounour a protáhneš se všude jak žížala

  14. coolo

    doporucuju precist si komenty pod tim clankem na novinkach…je to celkem zabava:)) Nekteri lide jsou strasni “vsezravci”:))

  15. Zaba

    4 Cárys. Natreli jsme barák, prístí tejden zedníci, jak ríkás, nic neni zadarmo. V mori dám tech ponorú tak 5, pak je kosa a jde se ven. To není trénink. Ty si jich mel 23 a nevím, jestli to byla konecná. Ale verím, a vím to, ze ta tvoje drina pro ten zázitek stojí za to. Musí to bejt pecka a jdu do toho taky. Potrebuju to. Jenze, zejtra jdeme na skály, to taky neni k zahození :o)

Komentář: