Kelowna part II.

9

Druhá část povídání o Kelowně je tu a s ní i jedna dávka videa přímo na vaše bulvy. A tohle na Vás čeká kde? No jasně že uvnitř! Tak neváhej a klikej na ten matroš!

Takze Posledni den nedele rano. Proubouzime se do slusnyho mordoru. Tezko rict jestli prsi nebo pada rosa ve dne.Kousek od nas zastavuje auto, vystupuje typek a hned se s nama dava do reci . Evidentne je mistni a my ne.Tak se pta odkad jsme atd. Ptame se ho na maskarni  a on ze nejspis nikdo neprijde. Povida “Tady prsi jednou za3 mesice, lidi nejspis zustanou doma. Moje maska byl z kartonu tak jsem prijel jen tak” :)Tak mu nabizime jestli nechce jezdit s nama.  Takze vyrazime nahoru z pruvodcem. Andrew nam konecne ukazal, kdezacina ten novy trail ktery jsme hledali, hodne nahore, tak nahore, ze z deste se stala regulerni chumelenice.Trail je to prima, ale preci jenom nas to trochu promacel. Jak jsem rikal pocitame se 17 ti stupni a slunecno :)Andrew nas cely den provazi po nejaky super trailech na kterych se vetsinou podilel, nebo sam stavel, jako napriklad Casino Royal.Traly tu jsou nezkutecne variace,  flow a skoku, vyjmecne se nasel i velmi technicky trail se spoustou kamenitych pasazi v prudkym kopci, za mokra hodne blizko Northshoru, akorat vic kluzky. Takhle jedu za nim a najednou mumla skrz prilbu:”Tady nespadni”… podivam se na pravo a tam propast vetsi nez Macocha, scvrknou se mi kulky, ale nepadam a valim za nim.Obcas tu jsou lavky a jeste uzky lavky a velky dropy – bohuzel na drevo, skalky dropiky, zase skoky. Proste miliony srandicek.

Jelikoz je tu vetsinou sucho a zadnej cedr, po dreve se opravdu moc jezdit neda natoz dopadat z dropu.Takze si nechavame neco na pristi navstevu. Johannes dole rozdelal ohen a tak si po kazdy jizde susime zadky. Funguje to docela skvele. NAvic se u ohne vzdycky sejdeme se stavitelema, kteri jeste s par skalnima dorazili(nekteri i v kostymech) U ohne je neskutecna pohoda ale my se snazime najezdit co se da.Nakonec dlouhej den plny super zazitku. Dozvidame se, ze za cely vikend jsme najezdili sotva 1/3 trailu, ktery tu jsou.

Od ty doby co jsem prijel mne pozvali k sobe do skupiny kde maj info o staveni na Mt. Gillard Kazdy tyden tedka postujou fotky ze staveni 4m drevenych klopenek, drevencyh lavek pres cely udoli a podobne. Uz tedka se tesim do Kelowny vic jak decko na Vanoce. Takze totalne unaveny sedame za volant a vydame se 500km zpet do Vancouveru s rohlikem na puse pze tohle bylo JEZDENI. Po ceste kdyz stopame nad Kelownu samozrrejmne zapominame, jak vysoko jsme byli. A co myslite,ze se deje s destem v 1800m.n.m. Pri predjizdeni velkyho kamionu, je behem 50m s vozovky kluziste. Eh … smyk na jednu, na druhou , zpatky na prvni, zpatky na druhou a je to dobry mam to v ruce, zpomaluju, zastavuju a prepinam zadokolku do plnecj 4×4. Cesta je lemovana zapadlimy a prevracenymi stroji. Takze i tohle jsme prezili. A muzem jit pristi tyden zase jezdit :)

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

6 komentářů pod “Kelowna part II.”

  1. Wlk

    Super! Krásný místo

  2. Medvěd

    krásný traily!

  3. coolo

    nádhera!!

  4. Čárys

    Stáhl jsem to !!!
    Po dvou hodinách !
    A co dodat -ach ano, ano ano.

  5. kisakiles

    skvělý :)dobře vy

  6. Skautik

    Taky stavim traily a uz jsem neco videl, ale to co vyrabej panove v Kelowne, to uz je proste umeni…. clovek co by tam chtel stavet aby mel v zivotopisu par let praxe jako umeleckej truhlar :))

    Smekam …

Komentář: