Tomaass: Edity přicházej

10608245_10201816425132698_7164203847258863359_o

Miinulej tejden jsem článek nezvládnul, protože jsem si nechal přefiknout rameno a nějak jsem to podcenil s tím jak budu fungovat. Nakonec z toho je pár novejch součástek z titanu a svět začíná bejt růžovej až teď.

Každopádně vám toho moc ještě nenapíšu, ale docela jsem takhle doma a koukal jsem na videa, protože když človek o něco přijde, tak mu to nejvíc chybí. A musím vypíchnout z toho přívalu editů dvě věci, co bych chtěl poslat dál.

První je od Pavla Valuše, kterýho neznám, nikdy jsem ho neviděl a první zmínka byla právě tohle video. A to mě dostalo, týpek z Čech, co si jede na celopéru takovýhle štýlo. No koukněte na to sami.

Druhej edit je od Radka Lišky. Týpka od nás, záměrně nepíšu něco o bráchovi, týpka co s náma jezdí od nepaměti. Nevím jak dlouho Tě znám, kolikrát jsme spolu byli někdy na kole, ale tohle mě baví. Kromě toho že dáváš, tak se Ti to video prostě fakt povedlo. Mám radost, protože my nic netočíme a prostě pořád jen jezdíme a jak nás to baví a máme na to málo času, nenajedeme si ani chvíli něco natočit. A tady je aspoň něco od nás z domova..

 

tomaass 

Komentář: