Tomaass: Klasickej lednovej víkend

IMG_6850

Hele tak jak jsem psal minule, udělal jsem si jeden víkend volnej a vzal s sebou i kameru. Tak jsem dneska narychlo střihnul, jak vypadá takovej jeden obyčenej lednovej víkend bez povinností.

Byla to pecka, poprvé na prkně letos s novou rukou a novým prknem. Druhej den na kole v sestavě, kterou jsem taky dlouho neviděl za počasí, co mě prostě baví. Tenhle výlet byl ještě okořeněnej tím, že se mi rozpadla prehazovačka, načež mi při její rekonstrukci Luďan ještě urval patku. Týpci mě teda pak táhli domů, já byl zmrzlej a voni uhnaný, díky kamarádi.

Odpočatej teda zase zasedám za stroj, abych v únoru dal státnice, stal se inženýrem a pak začal znovu žít. Tak se pak potkáme! Jo a budete mi vykat vy kundy! :-D

tomaass 

6 komentářů pod “Tomaass: Klasickej lednovej víkend”

  1. Čárys

    Tak takovyhle lednový víkend by se mi taky libil…co sraz topenaru ?
    Dáš s námi ?
    Martin z Afriky

  2. tomaass

    Čárys: zrovna mám auto u Šváryka, protože topení pořád nejede na 100%, ale jinak bych konečně taky jednou dal, když můžu poprvé vživotě taky pálit plyn v káře! :-)

  3. Duchna

    Videjko pěnký, sníh supr co bych za něj dal….děkuju bohu že za mých studií neexistoval FB atd. už je to trochu otravný. (my opinion)

  4. lutte

    Jak někde v BC, pecka :)

  5. Čárys

    4 : Duchna : Nerozumím, co tě otravuje ?
    4: Tomaass : Musíš ! : )

  6. semir

    Salomon BBR jsou best :D

Komentář: