Tomaass: Co novýho na severu

IMG_7552

Tak mě napadlo, že zkusím vám tento týden zkusím napsat, co je u nás novýho. Jestli mě teda něco napadne, protože na severu je hodina o dost delší, než třeba v místě vzniku toho textu, v Praze.

Luďan

Spousta lidí se mě ptá, jestli se vrátí, vrátil, kde je, jak kdyby byl ve válce nebo co. Přitom jen něco přes rok dělal v Kanadě zuby a lítal na silničce. Tak odpověď je ano. Luďan je zpátky a nedělá nic jinýho než, že si žije, jak nejlíp umí a lítáme na kole.

Kolo

Poslední  zbytky sněhu nám tady slejzaj i z těch nejvyšších kopců, takže se staví a jezdí jak o život. Jestli tady loni jezdilo dost lidí, tak nevím, jak to číslo označit letos. Ale lehko se stane, že si vyjedeš na trail a na prosluněný louce nebo u hospody potkáš partičku kámošů ať je víkend nebo středa.

Návštěvy

Ke kámošům se ještě přidává spoustu návštěv. Tuhle jsem si dali parádní pojezd s Kubou Šosvolem. Tenhle víkend zase dorazila jablonecká sestava s Íčkem a Honzou Vanerem. Kromě toho že mě baví na tom kole jezdit, tak si takhle člověk i s lidma pokecá pěkně. Jsem zvědavej, kdo se staví tenhle týden.


Velikonoce

Tady jsme se nějak rozdělili, protože je nás moc. První parta jede do Finale Ligure, další na otvíračku Rychleb a mě napsal Camel, že si koupil letenku do Mnichova a mám ho ve čtvrtek večer nabrat. Takže za mě asi rozhodnul a pojedem ještě za nějakým sněhem, podle toho, kde něco bude.


Božíděcka 

Je spousta lidí, co nemá facebook a je jim to líto, že neví o akcích a nemůžou se podívat na stránky. Já to poladím, všechno to mám v hlavě, ale je to prostě těžký lidi. Hlavou se mi po pár letech honí zas jen ježdění na kole a jsem za to rád.

Cyklosvoboda.cz

Tom Svoboda si loni zřídil dílnu a stal se tak naším dvorním mechanikem. Letos přidal ještě e-shop a my jsme tak úplně vykrytý a máme tu největší pohodu, protože nám řeší všechno okolo kol. Takže se nebojte Toma taky zneužít, poradí, oservisuje a sežene vše.


Závody

Chceme letos  někam vyrazit a snad pro váš i něco uspořádat. Nějaký ty scott endura a endurosérie objedeme. A otázkou teda zůstává co 3DH? Žádnej datum nikde, bude, nebude? Nevíme nic. Co se týče sjezdovejch závodů, tak pořád nevím, jestli pořídit ještě sjezďáka, tady u nás už ho nikdo nemá a ten můj novej Author docela sjezďák je.

Plány

Těch máme víc než dost. Plachetnice na léto už jsou třeba zamluvený. Nějaký přejezdy v Alpách ladíme. No a on tu bude zase za chvíli říjen a pojedeme na Kaunertal :-D

No takže nic novýho vlastně tady u nás na severu. Jezdíme, pijeme píva, kouříme jointy a bavíme se životem.

tomaass

 

2 komentářů pod “Tomaass: Co novýho na severu”

  1. Čárys

    večer pročtu, nestíhám nic…Díkys

  2. Čárys

    jo, je to presně tak…ani se nenadechnes, a je podzim.
    Ja třeba dávám do kupy příští leden, do té doby mám rozplánované akce na minutu.
    Je to prostě rychlý, a je třeba to žít každou sekundu, jak kdyby to měla být ta poslední…
    Díky !
    A ve středu…možná…

Komentář: