Sausage and Mustard Se04 episode 3

jonas

Sausage and Mustard. Díl 3 je tu. Tento díl je o dost kratší než většína ostatních, přesto je v něm ale obsaženo vše potřebné za poslední dobu..

Držte si klobouky..

Začneme hezky od začátku a to prvním závodem Ghost dual cupu v Dobřanech. Do Dobřan jsme vyrazili klasicky s parťákem Cerwem, závod se prý jel na nově překopané dráze, což nás ze začátku při trackwalku na mnoho místech hodně vystrašilo. Celkově se nám to zdálo takové přehnané, mysleli jsme, že všechno může být tak o 2 metry kratší, ale po prvních tréninkách kdy tam padly nějaké nedolety jsme se do toho nějak dostali. Celkově bych závody hodnotil kladně. Počasí přálo, organižátoři to měli dobře podchycené, takže nevznikali žádné zbytečné prodlevy. Za sebe výsledek nic extra, ale jsem spokojený, protože jsem se po 2 letech, co jsem si právě v Dobřanech nadrtil klíční kost, končeně zase cítil a cítím dobře na kole. Nějak jsem se z toho nemoh dostat, spíše z psychyckého pohledu měl jsem docela blok na některé velké věci od té doby, ale snad už to bude lepší.

Dále tu máme downtown v Ústí nad Labem. Bohužel tady to byl docela opak Dobřan. Dráha počasí atd… vše dobré. Jen ty prodlevy příšerné. V Ústí se jede v letním kině a bohužel se to jelo v sobotu, kdy národní hrdinové na 2 týdny zrovna hráli, takže se promítal současně se závody hokej… Co kdyby současně. Ono se čekalo 2 třetiny až dohrajou a pak až se jelo další kolo závodu, což myslím, že nebylo uplně moudré. Hodně lidí, včetně mě ztratilo úplně chuť dále jezdit a to se měl jet po downtownu ještě dual, takže do něj jsem ani nenastoupil, zabalil věci a odjel domů. Dual byl pak stejně zrušen protože začlo pršet.

Jak jsem říkal, tento díl je kratší, přesto se mi do něj pro zakončení podařilo vtěsnat ještě jednu starší GoPro jízdu z pumptracku v Dřínově.

To byl Sausage 3. Já se snad brzy přihlásím se 4kou.

 

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

2 komentářů pod “Sausage and Mustard Se04 episode 3”

  1. Andy

    Naaaaaajs! :)

  2. Čárys

    jdu na to…
    …jsem zpět…

    SUPER !

Komentář: