R.U.M. week – sobota, Cihlena, MX

a13.jpgV sobotu byl sraz u mě před shopem, kolem 10:30. Zas naprosto přesně dorazil Heinas, Mladý klucí aka Pospi, Kudrnáč a Sandokan, a jali jsme se letět směrem Chýnov..


V Chýnově se jelo klasické zakončení MX sezóny v podobě závodů do vrchu. Oproti lonsku se trať změnila, a to tak, že nahoru navezli asi 30 tater hlíny, čímž se svah zvednul o slušnejch 5 metrů, a už to nebylo ani zadelka zadarmo vyjet. My jsme tu byli za účelem exhibice, a to exhibičního sjezdu tý rozmlácený hromady dolů. že prej nám to i změřej, aby jsme měli čas.

2619.jpg

Na místě nám bylo sděleno, že závody naše budou pro velkej počet přihlášenejch motocrosařů až někdy odpoledne, takže my jsme se zatím přesunuli směrem Cihelna, na skoky. Cestou se k nám připojila banda z jindřicháče, Ajdam, Fousi, a spol.

1267.jpg

V Cihelně už klasika. 3 skoky v lajně, cca 4 – 6 m. Jeden step up s hóódně krátkou plošinkou, kterou jak já, tak i Petr dáváme předkem skoro ke konci, brrr. Ajdam slušně krmí první dirt v cihelně, a to tak, že proráží. Na druhým dává nechtěnýho supermana, ten zná, kluk jeden ! Pak už ale v pohodě, dobře. Petr Xka, Pupák stylish, já jednou mega kůn s nohama. Huhaha.

683.jpg

Jdem dozadu na gapa, kterej nebyl skákanej minimálně rok, protože je zarostlej jak svině. Dva skoky, a je vysekanej dopad :) Přesunujem se zpátky na dirty, kde probíhá menši křivák sessions, Petr dává velkej (ač je to rozbitý, páč se to předělává, je mu to jedno) a Pup velkej trensfer, kterej byl fakt dost.

955.jpg

No a letíme zpátky do Chejnova, protože hodina našeho sjezdu se blíží. Zapomněl jsem napsat že Petr přijel v  Subaru Impreza STI v rally úpravě, ke třemstům koní, a cestou do Chejnova jede race, omezovač, myšky, fakt super. No nic. Já si to klapu v hjundaji o dost pomaleji…

771.jpg

V Chejnově jdeme nahoru. Dojížděj akorát MXsaři, je to fakt něco, hlavně se dostat nahoru. Na trialech to až takovej mega problém není, i když závěrečnej úsek zdolá jen málokdo, ale přeci. V motocrossech to čistě dávaj snad jen dva lidi, je to fakt težký, a to je sucho. Nakonec, po zkončení prvního kola, je závod ve výběhu dětí, nahoru. Vyhrává to kluk se zlomenou rukou, kterej zapichuje sádru s každým skokem do hlíny, a tím nabírá neregulérní speed. Je to fakt prdel, je jich jak much…

2521.jpg

No a jdeme na to my. Dole nám vyčlěnujou krátký místo na brždění, až moc krátký, se mi zdá. Nikomu se do toho nějak moc nechce jako prvnímu, jdu se podívat na start, a jsem popostrčen dopředu, tak jdu na to. Vodraz, jednou šlápněš, boule, krávo, na brzdy radši nešahám, přes trubku odraz, vžžžžum a jsem dole, brzdím fakt na hraně, aspi půl metrů od lidí, smykem. Hell.

2716.jpg

Postupně se tam spouštíme všichni, je to fakt rychlej závod, jdeme nahoru, druhá jízda, tady už to hrotíme, tak do toho např Heinas šlape jak kůn. Šlapěš pořád řadíš nejvyšší rychlostí dolů, dole máš nějtěžší převod a nestíháš. Časy kolem 4 sekund na 50 metrů. To sem eště nežral.  

2167.jpg

Vyhrává Heinas, Míra druhej, já sem třetí. Dostáváme i ceny, Petr dostal pohár !  A to nechtěl jet závod, ale já jako správný Most Evil Friend jsem ho tam tajně napsal :)

2325.jpg

A dom, v nohách je cítit motocross, večeře, a na Tanx už dnes ne, je zima a tma. Večer film, čaje, párty tentokrát nee, a před spaním závěrečná řežba z Kill billa…

A o tom, co se dělo v neděli, si počtete během dneška, možná zítřka. Spíše asi zítřka. Ale bylo to peklo…

2424.jpg

2816.jpg

2167.jpg

2025.jpg

2231.jpg

1054.jpg

4127.jpg

2166.jpg

3141.jpg

a Cihelna fotoshooting od Fousiho a Mašiho…

1266.jpg

5106.jpg

860.jpg

11130.jpg

1348.jpg

1543.jpg

1931.jpg

1632.jpg

1832.jpg

1732.jpg

1444.jpg

 

 

23 komentářů pod “R.U.M. week – sobota, Cihlena, MX”

  1. ddd - andy

    42

  2. Petr Heinik

    :)

  3. Čárys

    Aha ! Odpověď na základní otázku !

    Soukromý vtípky mám nejradši… :)

  4. ddd - andy

    Muha-ha jeste dlouho..

  5. 3mpir3

    goood…

  6. Radek / etbikez.com

    Na odvoz kol jedině Subaru;-)

  7. JohnLee

    aaaahhh…muj dreamcar…

  8. Pospi

    Jakto že tady nemam naky foto??????? To si pospral!!! Byl sem tam svama!!!!!
    : (

  9. shimano

    Dosytosti dobré…a ta impreza…aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! (oragsmico);)

  10. shimano

    kurva…orgasmico, masozřejmě…

  11. Čárys

    Ja vím, pospi, ale moc fotek nevyšlo. Maši je punkovej fotograf, a klukům došly baterky. Co mám asi dělat?

  12. Grifter

    No takze pockat, odted krome pritelkyne a kol mame Petrovi zavidet i auto?

  13. Grifter

    a jeste neco, v 95tym vyjizdi Nicolas Vouilloz ve spindlu ke svemu hotelu v obytnem karavanu, se svoji pritelkyni… a po par letech jede ve skode fabia wrc, podobnost ciste nahodna?:-)

  14. fousmen

    3. fotka odspodu.. johohooo ta hrana se blizi neodvratne.. :)) jinac super report a jeste lepsi fotky :D

  15. Petr Heinik

    To Grifter – rad bych uvedl vse na pravou miru. Modra strela neni moje, pouze schodou nahod to bylo jedine auto, ktere doma zbylo a jelikoz po ose se mi do Tabora nechtelo musel jsem vzit zavdek tim co holt stalo v garazi :) Jinak na kolo v Subaru jedine, pokud vlastnite ropny vrt porpipade rafinerku.
    A ta podobnost, tak to bych si nechal rict, to urcite :)
    To Carys, hledam navigatora. Co ty na to?

  16. Čárys

    Petr Heiník : Beru. Kdy vyrazíme potrénovat? :)

    4: All : V neděli, po dojezdu závodů, jsme se byli totiž ještě projet v Subaru. To auto je strašný, strašný. Ve 4 tisících se chytne jak kráva, pak je to fakt hrozný, HROZNĂť. Nejvíc co ale je, jsou ty zatáčky. To jste neviděli, jak to sedí. To se snad nedá utrhnout. Když už to utrhneš, tak se to prostým kontra hned srovná.

    Jsem si to taky zkusil, a je to nejvíc. Ještě ten ropnej vrt, a bylo by to ok.. :)

    Díky za nej zážitek, pane H.

  17. DR.KOZ.MAN

    hele ještě nějký fotky mám taky já, pokusím se co nejdřív poslat

  18. Čárys

    super. posli. Dik

  19. adam2

    pěkný kobylky… :-D

  20. adam2

    no a ty tebly taky ujdou… ;-)

  21. Čárys

    jsi král koní. Pouze pro tento den… jinak kraluje Hubajsz.

  22. adam2

    Tak to ne…já si ten trůn vybojuju… :-)

  23. Petas

    Ahoj nezna nekdo takovy kluky co tam porad stavi nejaky maly skoky. Dik Petas

Komentář: