Odpo v Rakovníku

13

Není nad to, to v zaklimatizovaný práci zabalit a i přes děsný vedra nejet k vodě, ale jet se smžit na louku, do lesa, na asfalt, ale hlavně a to především na kolo..

 

Já teda to kolo paradoxně akorát viděl, ale po práci jsem se sebral a zajel do Rakovníka za Jonášem trochu pokecat, ale hlavně střihnout si pár záběrů na zrcadlo a taky na tu novou hračkou co bzučí jak stádo nasranejch sršňů. A tak i přes to, že kolem nás poskakovalo pětatřicet pánů od Celsiusa, my blbly na pár metrech. Vedro, že Jonáš vypil všechnu vodu co jsem měl v autě a já čuměl do sluníčka skrz skla a na vrtulník, jak kdybych tam hledal skvrny, ale hlavně a především nás to zas bavilo!

Byl mi objeven v Rakovníku místní pumptrack, kterej ale díky mocnosti prachu by byl dobrej tak na závody v drftingu a parádní nájezd na dirty trochu pokulhává nad tím, jak skoky vypadaj (nějaký tlaky mezi místní krů co jezdí a co jezdila, nebo co prej..), ale jinak skoro v centru suprovej plácek na odreagování.

Příště snad dorazim s kolem, protože celej svět je jedno velký hřiště a pokud tomu ještě někdo trochu pomůže, nejde to pak nechat ležet ladem.

Takže můj milý deníčku – za včerejšek dotočeno. A vidím to ještě tak na dvě session a začne se nějak střihat. Sám jsem vůbec zvědavej co z toho bude (..ale Jonášovi pořád tvrdim, že to bude oukej).

Jo a pokud se Vám zdálo, že včera nic nevyšlo a v poslední době ty články nějak vypadávaj.. hmm..

 

 

..ne, nebudu se na nic a nikoho vymlouvat.

 

Sem línej!

Sorry.

Ale nebojte se nic, to zas přejde a budem to do vás solit o sto šest! :)

 

-a-

 

18 komentářů pod “Odpo v Rakovníku”

  1. Honza

    Tak snad to nebude tak hrozně trapný jako všechny předchozí díly párků tady hvězdného pana Jonáše…

  2. Čárys

    Mě trapný nepřišly.
    Trapný mi přijde kritizovat někoho, kdo má chuť dělit se o zážitky s ostatními.

    Čárys.

  3. Honza

    Každej má na to jinej názor, ale kritika byla, je i bude. S tim se nedá nic dělat, nehledě na to mi to příde o to trapnější, když tady pan Jonáš se, dá se říct, zviditelnil jenom na tom že natáčí párky. Jasně, žere mě to, protože je spousta daleko na kole rychlejších lidí, zdatnějších, čestnějších, a ty takový možnosti zviditelnění nemaj. Buď nechtěj, to je jedna věc, anebo prostě se radši kouknem na někoho kdo sice skoro nikdy nic pořádnýho nezajel, ale pořád je vidět díky týhle zvrácený propagaci obyčejnejch jezdců. Pak je to akorát k smíchu.

  4. Andy

    Honzo, počkej, podívám se..

    ..hmm ne.. nepřišel mě od tebe žádnej mail.

    Tak těm rychlejším a zdatnějším, kteří dnes v době faceboku a další spoustě možností zviditelnění se, dělej promotéra, když to tedy oni sami nezvládnou a tebe to tak žere!
    Dělěj s tím něco!
    Nebo kritizuješ vlastně sám sebe?

    A jak víš, protože nás čteš, Jonáše jsem si vybral já. Nicméně pokud máš někoho dalšího, komu chceš opravdu pomoct a kdo si to tedy podle tebe “zaslouží” a něco s tvou problematikou udělat, napiš. Konstruktivně.
    Jsme tu.

    -a-

  5. Pedro

    Honza: Kterej seš ty, ten rychlejší, zdatnější nebo čestnější, že seš tak uraženej? A “možnosti zviditelnění”? Natočit se na goučko, nahrát to na youtube a někam to linkovat může fakt každej.

  6. Jonas Stehlik

    Rozhodně to nebude tak trapný jako Sausage. Jinak naprosto souhlasím s tím co pan Honza píše ( abych také mluvil ve 3. Osobě) v posledních 3 letech jsem nic nezajel s tím souhlasím, žádne bedny atd… Jen něco v desítce. Je to dost zapříčiněné tím že v posledním roce co jsem něco zajel ( 3. Místo celkově v tom posledním českym cupu co se v té době jezdil. Bedna na skoro každém závodě atd…) no prostě dobrý rok btw: teď jsem někomu nabil aby mi vrazil co se vychloubám atd… Vím. No prostě v tom roce jsem si věřil a jezdil dobře nadrtil jsem si kličku dost blbě. I tam byly nějaké komplikace při operaci, ale to je dost soukromé už. Zkrátka bylo mi 18 v té době a už to byla moje 5. Zlomenina a docela mě to zabrzdilo. Hlavně po psychycké stránce. Od té doby jsem nezajel nic. Vím to. V té době už rok vycházel sausage takže si myslím že se to nezviditelnilo jen tím že to vychází tady na webu. Drží se to ani nevím proč. Videa mají kolem 600 shlédnutí průměr a to v čr je tak není. To že něco takového nedělají přední jezdci to nevím. Je to jen o lenosti my jsme s klukama chťeli něco natáčet tam natáčíme a to že jsou kluci tak hodní že mi to ještě vydají tady na webu je jen příjemný bonus. Asi takhle. Jinak ano jsou rychlejší jezdci statnější jezdci ale čestnější? Je vidět že se asi neznáme. A s tou hvězdností to neni tak hvězdné ;) ano mám nějaké “sponzory” od kterých ale nedostanu nic zadarmo. Jsem v nějakém týmu mám hezký dres který jsem si musel koupit. Musel jsem si koupit i licenci abych mohl závodit. Takže ne hvězdnost. A to že Andy dělá na videu se mnou a ne s někým jiným mi vysvětlil asi takhle. “Nejsi línej, když ti řeknu 4x projeď zatáčku tak vim že jí projedeš a ne, že mi po druhym pokusu řekneš balíme to jdeme na pivo mě to nebaví” asi takhle.

    Takže Pane Honzo když jsi napsal “jasně, žere mě to když se tady Pan Jonáš zviditelnil jen děláním párku atd…” Tak na to řeknu jen jedno žrát tě to vůbec, ale vůbec nemusí protože je to pěkná bída.

  7. Honza

    Díky panu Jonášovi za vysvětlení, aspoň někdo tady napsal něco rozumně. Panu Andymu a pedrovi (nepředpokládám že je to jeho jméno) a Martinovi vzkazuji: Kritikou se silnej člověk zlepší, dokáže nabudit víc jak pochvala. Nechci aby tenhle sport upadnul ještě víc než je v dnešní době. Ale aby každej kdo něco dělá, jako pan Jonáš, i když to neni podle představ, nebo hůř se to nelíbí tomu kdo dělá videa chválil. Tak se seriál Sausage, a další, byť je to třeba ježdění nebo styl, nikam dál neposune. Sám už nejezdím, mám pro to své důvody které nebudu zveřejňovat. Ale v době kdy sem jezdil jsem nepatřil sice mezi elitu, ale rozhodně jsem jezdit uměl. Nikde jsem nenapsal že jsem nejrychlejší, nejzdatnější a tak podobně. Takže pedro by se pro příště mohl zdržet komentářů na mojí osobu ;). Pane Andy, nemám zapotřebí někoho zviditelňovat, a už vůbec ne sebe, protože nejsem nijak vyjímečnej, abych to potřeboval. Zkuste se zamyslet i Vy co píšete o zamyšlení druhých. Třeba Vám to prospěje. A každej kdo řiká někomu že jenom kritizuje, ale že nikdy nepomůže tomu co kritizuje bych řek tohle. Sdělovat názor, svůj názor, je jedna z cest jak pomoci se stavbou, s dělánim videí a podobně. Ne každej může pomoct, a i když ten můj názor nebude mít podobnej víc lidí, tak na tom nesejde. Důležitý je, aby každej k něčemu měl co říct, a když se najde těch lidí s podobnym názorem víc, tak by si toho autor, proti kterému je ta kritika, nebo názory, měl všimnout a zamyslet se: Jo tohle je fakt, když to neudělám víc k přání ostatních, tak mi klesne sledovanost, klesne návštěvnost v bikeparku… Hlavně že já si dovoluju kritizovat. Ještě jednou díky pane Jonáši za rozumnou odpověď. Ostatní ať napíšou něco co dává smysl, nebo se nad tim aspoň zamyslete.

  8. Andy

    Honzo, díky za názor.

    Určitě souhlasím s tím, že kritika – věcná – dokáže silné lidi posouvat k lepším výkonům.

    Nenapsal jsem ale, že chci zviditelňovat tebe, pokud tedy ty sám nebudeš chtít – což nechceš. Chtěl jsem od tebe např. tip na toho, koho zviditelnit, kdo není vidět a vidět by být měl.
    I přes to, že sám nejezdíš, scénu evidentně sleduješ – tak se neboj někomu to promo udělat, ať tedy scénu někam posuneš, když tě to žere.
    Já pak rád udělám tu práci za tebe a dotyčnému minimálně napíšu, jestli by nechtěl u nás publikovat.

    Takhle je to zatím plácnutí do vody ve stylu: “..no jo, zase Jonáš – já chci abyste mě bavili něčím lepším..” – sorry, nejsme TV Nova.

    Takže, tvojí kritiku – názor – beru a rád bych ti vyhověl, ale zatím nevím jak, krom toho, že chceš aby byl vidět “někdo lepší”.

  9. LosTomanos

    Honzo Jonáš není línej a to se cení! Tedy rozhodně já ano. Dneska si každý akorát na goučko natočí pohled z helmy hodí to na trubku a je frajer. Je tu hrozně málo lidí co to dělaj jen tak, protože je to baví a nebo protože chtěj ukázat kde jezděj. Pak je tu ještě skupina lidí kteří jezdí mnohem pomaleji než Jonáš a lidi je poznaj podle videa….jééé to je nefér :D https://vimeo.com/69832437

  10. Čárys

    Jdu na kolo a to budete čumět, jak to tu zviditelním ! : )
    Co vy ?

  11. Týlos

    Třeba ho to právě posune a výsledky se dostavěj. Kdo něco takovýho u nás vůbec dělá. Pár lídí nahodí edit ze závodů a to je tak všechno. Mě se to líbí tak na to koukám a sleduju. A myslim si ,že by se lidi v tom našem sportu podporovat měli zvlášť když něco tvořej . A když se ti to nelíbí tak na to nekoukej.

  12. Domíšek

    Mě se Klobásy s hořčicí libily!!! Jen tak dál Jonáši a Andy a vlastně všichni kdo nejsou líný vyplodit článek nebo video!!! Díky za to.
    S pozdravem nic nefotící netočící,líný a pomalý bastard :-)

  13. Stanley06

    A já jsem třeba rád za všechno co se tu objeví, už pár let z toho mám takovej denní rituál že rozlepim oči a ještě z postele jdu kouknout co novýho si dneska pustim ke snídani. Že některý videa nejsou v top kvalitě? Že někdo něco natočí, sepíše a není to top jezdec, co stál o víkendu na bedně? No a co? Hlavní je že se lidi baví a se všema dnešníma foťákama, kamerama, mobilama je mnohem snažší tu radost sdílet nejen písmem ale i obrazem! Jen dál a houšť, když vidim jak to dávaj ostatní, mam hned chuť vytáhnout kolo a jít taky jezdit!

    A jen tak mimo, jedno propršený video z otvíračky Špicu, za tejden z poháru snad bude lepší :-) https://youtu.be/h8X_LDreZ9o

  14. Vojta MM

    Sdílím názor většiny diskutujících s tím, že kdo chce tvořit tvoří, kdo nechce, tak prostě netvoří, ani jedna z cest není špatně, ani jednou z cest se nezavděčíš. Kritika je správná. Útočná, až urážlivá kritika do osobní sféry je minimálně si myslím, ale zbytečná.

    Co to je ta zvrácená propagace? Široký pojem v době kdy je v kus celkově zvrácený, buď top HD slow mo kvalitou záběrů velkých produkcí nebo informační úrovní tv hovna. Pro mě byla zvrácená propagace Kouleczovo článek na DK, kde okopčil název projektu Twelve, udělal deset fotek za měsíc, z toho půlka telefonem pozérskejch před zrcadlem. Druhej měsíc spojil s třetím, protože neměl co víc vydat a pak celej projekt utichnul. Nebo sem ho víc neviděl, protože zato nestál. Takhle se propaguje jeden z nejrychlejších lidí u nás se stylem i podporou sponzorů? Pokud tohle má být ta cesta profesionální propagace profesionálních jezdců, tak děkuji nechci. Raději se podívám na projekty normálních lidí o jejich normálním ježdění, protože v podstatě sme všichni jen normální lidé co rádi jezdí na kole, proč se tedy nepodívat na lidi se stejnými podmínkami a obohatit se třeba jejich nápady nebo alespoň chutí jezdit, točit, fotit, psát?

    Nezastávám se Jonáše, párky sem sledoval, protože zde vycházely. Nemůžu však říct ani jednou, že bych těch pár minut u toho videa nějak litoval. A propo vždy jsem si myslel, že tenhle web je od smrtelníků, běžných lidí, kteří jen dělají ne až tak běžné věci, spíš tak trochu punk, sranda, bulvár, porno, prostě underground a proto abych nějak uzavřel svojí myšlenku bych řekl, že pokud chceš lepší matroš, profesionální kvalitu nebo top jezdce, jdi na PB, Vital atd. dřív bych možná řekl i na DK, dneska v podstatě nemám jaký český web říct protože prostě nikdo nic netvoří, jen se krade a repostuje. Lenost? Nedostatek času? Peněz? Inspirace? Chuti? Nevím, ale je to tak…

  15. Čárys

    Vojto.
    Nemám co bych dodal.
    AMEN.

    Děkuji velé krew komel 720 magu, že publikují, i když nemusí – jen pro tu chuť, SDÍLET.

    Pro toto jsme tenhle web ostatně před 1O ti lety založil. Pro tu chuť, dělit se s vámi o naše zážitky.
    JSem rád, že jdete tou cestou dál. Já už sem moc nepíšu, protože jedu jinej projekt, ale o to víc to tu sleduji, a jsem velice, velice rád, že vás jako přispěvovatele mám.

    O zbytku se bavit nebudemem.

    Souhlasím komplet se vším, cos napsal.

    Ještě jednou, díky všem co píší, točí, a u nás publikují.
    Martin
    720.cz founder

  16. lutte

    Honza se asi špatně vyspal, nechápu nic. Kluci hlavně se nenechte odradit, mně vaše videa baví!

  17. Jonas Stehlik

    Díky Všem. Potěší si přečíst ty pozitivní komentáře po noční dvanáctce. Díky. A příští týden vyjde 5. Díl letošní sezony tak doufám že se tu znovu objeví.

  18. Čárys

    Si kuř že se objeví. KDyž dáš, vydáme !
    Děkujeme !!!
    Ma a ANdy

Komentář: