Milevskej vejlet – BMX a Vápenka

2817.jpgHa, takže tenhle vejkend byl nabitej bikingem toho nejhrubšího vápenatýho zrna. V sobotu a v neděli jsme vyrazili do Milevska, na BMX a dirt.

Milevsko je skoro naše, páč je jen 20km od Tábora. Najdete zde starkou dualku, která je ale super, je na ní spousta skoků a na sebe navazujících klopenek. Nahoře je první dabl s možností asi 5ti odrazů. Jeden celkem příjemnej dirt, kterej hází hezky a mile.

876.jpg

Sešli jsme se tu v hojném počtu asi 15 ti kusů. Z Táborský krů dorazil Hajda, já, Pošvy, Levák bob a za Sobík to byl Cruzo. Dál se tu zjevili opařanští – Míra a Mára, a z Prahy přijel Manas Tomek s tátou… a z Písku Pavej s mladým bikrosovým synátorem.. No jak píšu, tlupa mega.

4149.jpg

Začali jsme bikroskou, na která zle diktoval hlavně Pošvy, kterej teda v nohách ten bikros má, to teda jo. Šílený starty hrůza. Postupně se tu na hamtání všichni vykašlali, a přesunuli se na první dirt, kterej tu je díky super povrchu takřka v celoročním provozu. má tak 3m, ale vytvořit se na něm daj veliký zla.

2200.jpg

Cruzovo novej sjezďák tu lítal jak pevnák, Manas T dobře ale bylo vidět, že je to na něj malý, hehe. Nakonec jsme to zapíchli, a vyrazili už značně znavený směrem Vápno.

Levak_bob.jpg

Protože jsem byl na pevnáku teprve druhej den, tak jsem to nechal rovnou v autě, ale po příchodu na Vápno jsme zjistili, že to tak hrozný nebude. Přibylo tu pár malejch skoků kolem 2m, jeden je fakt mini. Celá tlupa se tu zle rozlítala, i malý děcka a např i Hajda pak dávali i ty větší macky.

Co bylo ale zlo, byl Manas T. Nejdřív testnul tu menší lajnu, tzn asi 4metrový kurvy, a pak se vrhnul na velkou. Velká lajna je podle mě zase zvětšená, hlavně ta první superkurva. MT rube až k tomu, strašnej potah, mortál vejška a čistě dopad. Když už má rychlost, tak tam sází celou lajnu na první pokus, všechny skoky. To je víc než slušné…

1360.jpg

Zkouší to i Pošvy, ale na první ja zle krátkej, sice to odjíždí ale pak už na to radši prdí. Dobře on ale. MT nám pak ještě sází nějakej trik pro fotky, ale je zataženo a lehká mlha, takže fotky vyšly naprdel. 

No a padala tma, a tak jsme to zapíchli. Musím říct, že to bylo opět veliký, mnoho lidí, dobrej fotoshooting, zlý polety a celkově dobře strávenej víkend ! jo a Vápenka je nejvíc v ČR. Bezkonkurenčně.

Tak zase někdy pa.

Foto : já a Míra.

6102.jpg

5132.jpg

3169.jpg

787.jpg

1065.jpg

11142.jpg

968.jpg

1450.jpg

12101.jpg

1549.jpg

1638.jpg

2028.jpg

1836.jpg

1738.jpg

1934.jpg

21100.jpg

2236.jpg

2426.jpg

2523.jpg

2621.jpg

2327.jpg

DSC04558.jpg

2718.jpg

18 komentářů pod “Milevskej vejlet – BMX a Vápenka”

  1. Cruzo

    maĹ?as je zvíře…pěkně

  2. eM Tý

    super výlet! jestli vápenka tenhle rok ještě vyschne, jedu zas…

  3. Dave

    Cruzo no ty taky ;-)

  4. Havrosh

    Vapenka i na fotkach budi ohromnej respekt. Ani si to nechci predstavit nazivo. Musi to bejt jak Carys rad rika: MOTOKROS! Dobre Vy…

  5. ddd - andy

    Tak na tyhle macky bych musel bejt trosku high.. :-)

  6. další fotky jsou zde

    Podívejte se na http://www.jakubriha.estranky.cz tam je dalších 50 fotek z tohoto výletu !

  7. milhaus

    vápenka fakt krutost, dobře manas

  8. KOLOhnatbriza

    Tak tohle uz je fakt DOST!!!Cituji:”Milevsko je skoro nase…” no fuj…ted se ve mne probudilo spici hokejovy srdce a vzpomel jsem si na derby s Milzlakama,ktery bez krve na lede nemelo ten spravnej naboj…fuj,smrt Milevsku!!!Teda samozrejme krome Indose.Toho mam rad,kluka usatyho :)

  9. jirina

    carys na pevnaku ….. boze?????du se vozrat

  10. Ševča

    sakra, pekna fotka a hned jako prvni. thumbs up. milevsko rules (aspon v necem)

  11. Tůra

    MT,Cruzo motokros nejvic…

  12. Čárys

    4: Bříza : hokej je sport pěkně tvrdý, však jsme na vás kluci hrdý… :)

    4: jiřina : jojo, už je to tak. Jdu do bazénu. Pa

  13. shimano

    vápenka je strašnej metal…rozhodně nejvíc v jčr! maximální respket stavitelum i těm co jsou schopný to poletět! Kouknul sem tam minulej tejden a sem z toho ještě furt hynč!;)

  14. shimano

    jo, p.s., kde najdu v Milevsku tu dualku? Nasměrujte mě trochu aspoĹ?…

  15. Čárys

    ha. Frčís smerem od Tabora. Mines benzinku. Po 200m točíš do levíčka pres most. Rovně, asi 200m. opět do levíčka do kopce, asi 20 metrů, před sebou vidíš starý potraviny nebo jednotu nebo co je to. Zde nech auto před jednotou. Jdi do kopce po trávě. A hle a jsi tu.

    Jednoduchy jako facka.

  16. shimano

    hua, tam někde už sem se potloukal a nějak jsem to minul…ale Ok, díkes!

  17. el kloko

    Tohle už nemá s normalitou nic společnýho.

  18. Čárys

    Taky myslím :)

Komentář: