BMX rules

BMX Jakub-34

Občas jsem se tak ráno sebral a vyrazil na starý kolena do sk8parku v Řepích. Mysticconstructions tam odvedli kus dobrý práce a místní bowl je na mý starý kosti akorát. Jak to ale vypadá, když v parku lítá mladá crew, pro kterou není žadnej gap malej?

Tak jedna fotosession s Jakubem Hendrychem uvnitř.

(Jmenná podobnost s mým spolužákem je čistě náhodná.. :) )

Ráno v parku nikdo nebejvá. Jednak mladý nevstávaj a když už vstávaj tak maximálně z donucení rodičů, školy, nebo práce. Aby ale šel někdo polítat ráno do parku – to se děje tak maximálně u nás fotrů, který prostě po práci moc toho času nemaj. Nikdo se tu nemotá. Park je ráno čistej, takže žádný kolobrndy, žádný odložený děti ani pubertální flákači věčně ztracenýho času. Když jsem ale jednou zavítal do parku i v podvečer, potkal jsem tam pár mlaďasů který to s ježděním myslej trochu vážnějc – ať už to byl sk8, nebo třeba bmx. A tam právě padlo slovo a domluvili jsme se s Jakubem na fotkách.

BMX Jakub-16

Na první dobrou to nevyšlo, ale po čase jsme se potkali znova a hned na druhej den v podvečer, kdy slunce vrhá stín jak Hvězda smrti, domluvili fotosession. Zprvu ještě v parku pár dětí, pak se ale začlo publikum vyklízet a tak přicházeli na řadu konečně prostory který bmx prostě potřebuje.

BMX Jakub-34

Speed n style se rozjel a já teda nacvakal pár momentů.

Za mě pohoda a bylo dobrý vidět jak mladá krew jde do všeho na plno.

Kubo, tak ať kotníky držej a pár fotek je tady.

-a-

BMX Jakub-12

 

2 komentářů pod “BMX rules”

  1. tichac

    Některý momentky jsou opravdu povedený… dobrá práce jak aktérů tak fotografa!

  2. -Andy-

    tichac: Velice děkujeme.. Asi nás to baví.. ;)

Komentář: