Dubenský povánoční pojezd

2262.jpgHa, no a aby toho nebylo dost, ale aby toho bylo úplně nejvíc, tak jsme vyrazili v úterý do Dubného za Schwarou… Už jsem ho dlouho neviděl, a těšil jsem se na kluka jednoho balkánskýho…

Dorazilil jsem na místo v 11h. já, Aleš, Cruzo. Popřáli jsme si hezký vánoce s Návym a holkama, potkali Havroše, a vyrazili do lomu. Já, kluci soběslavský, K.O.jc , Schwara, Frenk, Havroš, Hany a mladej Bahy… Kvalitní sestava pro kvalitní pojezd jak dělaná.

Nejdřív klasicky LOM, tratičku na rozehřátí a pak už na dirty. Maj tu novou spinu do bazénu, z bazénu buď skokem ven, trensem ven, a nebo vracákem na točky zpět. Nechápete? Nevadí. Prostě gutr. Vedle je pak zasílák větších rozměrů, kterej bych ale nakopl drobet nahoru. Byl takovej nějakej plytkej.. Zde skákání mnoho, ruce nohy whipy a xka, co hrdlo ráčí…

11147.jpg

Pak přesun  na tratičku. Ta tvrdá jak beton, zvětšil se zasílák, leč fotky nemáme, neboť jsme líní. Zato ale máme fotky ze spodního qvótru, byl moc fajn.

4170.jpg

Cestou k autům jsme se zastavili ještě na DROPU, kterej má dobrý 4m, a kterej se Cruzovi podařilo protáhnout minimálně o dvojku ještě níž. Všichni účastníci byli velice spokojení, byl lahodnej.

2262.jpg

A následoval přesun na novou tratičku, která je kus od Doudleb, a kterou slolečnou rukou budují Schwara, Majkl, Kojc a možná i další. a co dodat. Je boží. Trensy, menší skoky, hodně klopenek, a skoků do zatáček, muha, slast slast ! Zde mě to opravdu bavilo velice, teda velice moc !

A nakonec, značně znaveni již, jsme se odsunuli směrem ke svým domovům. Havroš to odpálil silnou rally, smyčák o 180 přes ručku, na asfaltě, hned plnej a hrabačka…zná !

Klucí, mě to ježdění s váma baví. Už jsem u vás dlouho nebyl, a fakt jste mi chyběli…

A ve chvíli, kdy se automaticky přidává tenhle článek, zrovnablbnu v čerčanech s Petrem, Andym, Manasem a ostatními. Jojo, mám super život, hihihi…

 3194.jpg

1452.jpg

1400.jpg

1640.jpg

1551.jpg

13100.jpg

12103.jpg

1073.jpg

976.jpg

888.jpg

7106.jpg

6124.jpg

5148.jpg

2262.jpg

 

 

 

7 komentářů pod “Dubenský povánoční pojezd”

  1. Frenk

    Joj moc v pohodě pojezdení …..Jinak Čárys tady na mě ten mobil : 604603808

  2. The Skreth

    ty voe Čárys, ty ten život máš pěkně na háku… Good one ;-)

  3. DD

    huste vy…vcera jsme byli v Tabore – http://www.punkbike.org/fotky/hfpartym/020.jpg

  4. Čárys

    4: DD: Tramvaj v Táboře, nééé

  5. Tiborski

    Och wčera jsme byli s Pólem Supermonstrem pojezdit na Krupce. Dole -3 a mlha na 6 metrů, nahoře azzuro. Tůristi koukali, vše super, ale wet listí klouže jako swině…lanofka každej den v provozu.

  6. T.H.O.mas

    sem si rikal kam si to hjundaj padi takhle v utery pri obede (pri mym teda (-: )

  7. Čárys

    4: tiborski : to mohlo bejt boží. Bohužel bíly zlo je tu…

Komentář: