Co se teď bude dít ?

Rotation-of-DSC001702.jpgTákže, děcka, co se teď v následujících dnech bude dít ? Koho to zajímá, tak ať si zčekuje článek uvnitř. Klik no tak klik klik…no…no vidíš…

Tak. Dneska právě v tuhle chvíli, co se přidává tenhle článek, jsem na cestě do Monaca, roztočit prachy co jsem vydělal prodejem drog a štětek. Kasino, moře, lodě a hodně kokainu, výlet za všechny prachy. Jestli se vrátím, tak vám o tom napíšu článeček, ale až tak za týden, dřív ne. 

Proto prosím nepiště dotazy na mě, nebudu tu. Krám je normálně otevřenej, přijdte a vezměte si co chcete, jasnačka ?

Ale aby jste se nenudili tady zatímco já budu v syntetickým rauši, připravil jsem pro vás automatický přidávání článků. Zítra, to je v úterý, se přidá článek o tom, jak jsem se měl v pátek hezky v Praze s Petrem a kamarádem Andym a možná i něco z víkednu. Ve středu, no, co myslíte, bude rozhovor, a s kým, no s mocným Márošákem. O áno. Než se nadějete, je čtvrtek, ha, a to se přidá punkovej článek o zimním sněhovým vejletu na motorkách. S tunou strašlivejch fotek. A pak už bude pátek. A to se bude blížit víkend, a naše závody na stěně na jedničce. Ale o tom asi zase až v pondělí, jo? 

Ukázky tady…

 5180.jpg 1845.jpg

4206.jpg

No a ten další tejden, bude nějak obsáhlej report z testingu pitů. A kokainem a spálenejma Lambo gumama vonící a pěnězma šustící Monacoreport

Co dodat. Nejsem na vás hodný? No nejsem? No jsem !  Tak se tu mějte kráááásně.

A tvrdou stolici všem přeje Čárys. 

Rotation-of-DSC001971.jpg

4 komentářů pod “Co se teď bude dít ?”

  1. The Skreth

    Já myslel, že jezděj do Monte Carla a ne do Monaca…

  2. 100klada

    To je to samy ne ;) (jedno je stat druhy je mesto… )

  3. tomaass

    vemte me sebou, do kufru treba, jsem skladnej

  4. Johny

    Hmmm, pěkný auto to je tvoje????:-) Jestli jo tak ses borec:-) Nééé ja vim že je to mojí babičky nevim proč fotíš její car:-))

Komentář: