300 zatáček Gustava Havla

horice.jpgBrácha jel exhibici na závodě 300 zatáček Gustava Havla, koleno, klacek, koleno, krajnice to krajnice, kdo nikdy nebyl, ať si aspoň počte, kdo neuumí číst, zkoukne fotky. Klik na víc !

Tak jsme s Lenkou byli o víkendu na této prestižní akci jako doprovodný program. V pátek jsme dorazili, ubytovali se a vyrazili na průzkum depa…hmm… bylo jasné, že nebudou jezdit jen tak nějaký ořezávátka..

vracecka.jpg
Od starých péráků přes supermona až po nabroušený litry bylo vidět kompletní spektrum závodních strojů od r.v. 1956 – myslím až po nové modely současnosti. Při sobotních trénincích jsem opravdu zíral jak se nechá jezdit na přírodním okruhu. Rychlost se zvyšovala s přibývajícím obsahem motorů strojů.. Opravdu adrenalinovej zážitek byl, když jezdci z třídy do 600ccm brousily slidery ne na asfaltu, ale na krajnici a někdy od nich odletovaly i kusy trávy a země – šílenost.

kolinko.jpg

Někteří jezdci třídy nad 600 uměli pěkně malovat zadním kolem čáru v celé zatáčce – nechápu. Například na cílovce, kde podle odhadu byla rychlost nad 200km/h, byl pěkný horizont, za ním zatáčka a krpál dolu do města. A borec : horizont přeletí po zadním, při tom si samozřejmě musí vysednout, aby se vešel do zatáčky a už je tu sjezd dolu do města mezi baráky, ale neubere ani trochu. Na ty chlapy je hrozně drastickej pohled. Já nechápu, Lenka se radši nedívá… Co to je kuva za hovada?

mesto.jpg

Typ v depu slezl ze svý šestistovky a klepal se tak moc, že nebyl schopnej si zapálit cígo….
Tak a teď něco k mýmu vystoupení:

k4.jpg

V sobotu jsem jezdil v depu od 21.00 – atmosféra tam byla great, ale tak málo placu, že nebylo možný se ani otočit. Lidi okolo klasicky držely děti před sebou – žádnej stres… Ale vystoupení vyšlo dobře a nic se nestalo.

k7.jpg

V neděli bylo slavnostní zahájení na cílovce a jelikož byl časový skluz, chtěli mi povolit 3 minuty. Se asi zbláznili? Tak jsem to natáhl na 10. No, akorát jsem se začal zahřívat a už na mě házeli sítě, hehe… Škoda jen, že na vystoupení nebylo víc času – velmi našlapaný program na oba dva dny.
Kdo tam ještě nebyl, ať se příště určitě vypraví…super akce a ohromnej adrenalin i pro diváka.

Kejleb a Leňour

Brácha má sezónu fakt našlapanou, kdo se chce juknout, ať zčekuje stránky.

brozaaak-v-cili.jpg

k2.jpg

k5.jpg

bastici-lenca.jpg

k24.jpg

k8.jpg

12163.jpg

k13.jpg

k12.jpg

11212.jpg

k11.jpg

k9.jpg

k17.jpg

k20.jpg

10142.jpg

9149.jpg

8172.jpg

4287.jpg

3349.jpg

2468.jpg

1781.jpg

verunka-a-pepa.jpg

krasna-lenii.jpg

5248.jpg

6220.jpg

9 komentářů pod “300 zatáček Gustava Havla”

  1. eMTy

    jj, tohle je děs, měl by se tam každej zajít podívat, jak vypadá opravdový soustředění sebevrahů! kejleb: kamarád tam teď jezdil v supermono dlouho druhej, než se mu to zesralo. ten první má stokoňovýho bavoráka, jednoválec, děs!

  2. assassin - evil twin rider

    jj prirodni okruhy je zlo, podle me zalezitost pro trosku vic vymazany mozky nez GP style zavody s unikovejma zonama a spoustou mista kolem trati….
    zavody ve stylu isle of man TT jsou nejvic, mx je pro deti:)

  3. LESH

    http://stream.cz/clanek/3/981-300-zatacek-gustava-havla/0

  4. Čárys

    ty krávo brácho, se tam příště musím zajet podívat. Viděl jsem teď vídeo, a je to hrůza. ale zase chlápci uměj, to jo.
    Hapal někdo letos?

  5. KRiSak

    Náš pilot Čermoň zajel traťák o tři vteřiny. A ta motorka se postavila ve čtvrtek. Po Hungaru kdy vypadala takhle: http://racing.motorkari.cz/index.php?show=00000007697
    http://roadracing.cz

  6. Manas

    Tady sem byl asi 4x kdyz jsem jeste jezdil na masine. To co tam predvadej na ty trati fakt mozek nebere. Ale je to nadhera.

  7. posera

    me to video nejede kua drat, co je to tady za bordel, kure vam se to tu vymika z rukou frekventantum rostou kozy, kde? dyť vam to povidam, ten chlap mel kozy, kde? kure kde mate votvirak?

  8. tomaass

    KRiSak : ma to nejaky odrenya nebo mu chybí sedlo, teď nevim

  9. Lukas-au

    nejlepsi je hlaska: “tuning jednou ranou”

Komentář: