Chození po laně

1102.jpgChodit po laně mezi dvěma věžema zatím nehrozí ani náhodou. Ale skvělá zábava na hodiny to je, to zase jo. včera jsme vyrazili s lezci a lezbábou…

….na dopravní hřiště k Jordánu, (což je pro neznalé naše obrovská nádrž – koupaliště přímo v centru starého města), kde Tesla natáhla mezo stromama lano na chození. Je to vlastně to samý, jako tráky, kterejma stahuješ palety třeba v kamionech, nebo kurtuješ motorky cestou na okruh. Každej známe.

1101.jpg

Měli jsme to dlouhý asi 10m, kousek nad zemí, páč lano je napnutý jak sviň, ale i tak má průvěs, a když z toho seskočíš mezi, tak vystřelí nahoru a to ti určitě uřízne koule, a to nechceme.

5257.jpg

Sranda to není ani náhodou. Obvzláště prvních tak 20 pokusů je fakt peklo. Lano se mele, jen co sundáš nohu, tak se rozkmitá, udělat krok je strašnej problém. Někdo je talent, a jde mu to, jako např Slaboch, kterej po tom chodí jako by se nechumelilo, stojí na jedný noze, a klidně se v půlce otočí, a dojede to pozpátku. Dobře on ! Celá tahle legrace stojí kolem litru, ale zábavy je fakt dost. Doporučuju. Já jsem došel nejdál k hovnu (to bylo hovno od psa asi v půlce, ale to se poddá)

6229.jpg

No a takhle jsme tu blbnuli asi dvě hodinky, než nás stihnul mocný déšť.  Já jsem si šel dál kilometr do Jordána, hehe, a později jsme se všichni sešli na náměstí na čaji. No není to léto skvělý ? Já myslím, že nejvíc. Volnou mysl všem…

 102.jpg

 

 

 13157.jpg

12169.jpg

1112.jpg

9155.jpg

8178.jpg

7201.jpg

4296.jpg

5 komentářů pod “Chození po laně”

  1. Demo

    Motokros

  2. Manas

    Dal bych si libit …

  3. Sian

    Priste na Losst arrow v Yosemitech,bez sedaku…..zlo dost kurva.

  4. "Hovado" Jiří Cipra

    se nedivím že ti volají feťáci o drogy, jste bandička k pohledání ;-)

  5. Čárys

    4: Hovado : Ty hovado ! :)

Komentář: