RB Kozzy style – test day 1.

237.jpgTak hned večer po návratu z Gesikopu, jsem se domluvil se Schwarou a že se sejdeme v pondělí na Kozzích pláních. Dal sem si spánek, a v pondělí hurá Hjundajem do Dubného. Petr jen na Suzuki den, Sloupy se zrakvil, Mora si skoro uříznul ruku a stoná, a Dušan mi neodepsal. Tak jsem jel sám. A stálo to za to…

Do Dubného je to 2.5dehtem chvilka, u Schwary sem dostal oběd (díky) a už sme frčeli. Po příjezdu na Kozzy mi lehce spadla brada, páč už z dálky je vidět, že se tady hodně fejsliftovalo. První co jsem viděl ještě z kabiny hjundaje, byl Cruzo, jak nakládá, první, hamtá na druhou, a nééé, bože, prásk a je tam i třetí 11m kurva… Och bože, budou se dít věci…

525.jpg

Tak si to vezmem popořadě. Hlavně co je jinak : přibyl malej gap, o rozměrech asi 7-8m dálka na 3m vejška. Je krásnej, hravej, půjde podle mě z pomalý rychlosti. Ještě teda není dodělanej, ale je tam.

237.jpg

Hned vedle stojí Die Kurve G.A.P. známej z lonska, kterej ale teď bude trošku nakoplej nahoru aby nosil do vejšky. Z něj je krásnej rozhled na celej slopepark. Dole se rýsují skoky, krása pohledět.

432.jpg

Ještě víc bokem gapů bude další lajna. Náskok do valníku a výskok z valníku dirtem. Celkem slušná věc, pouze ve výstavbě, zatím. Roleta bohužel stále stojí, ale za ní se děly věci. Zvedla se klopna, do které bude zase odpad z wallu jako loni.

197.jpg

Za ní už je první lavice, která je zase krátká. Kluci si ale hodně mákli, a je teď větší než loni. Na konci dne sme jí ještě se Schwarou patřičně našejpli, takže bude ok. Za ní stojí wall, kterej jim musel dát hrozně práce.

168.jpg

Je sice nízkej na vejšku, ale zase z něj jde dát i ta další kurva, aspon Schwara jí dal, teda. Viděl jsem jak tam naložil sérku – ruce, wall, Xko, a kůn. Dobře !

1411.jpg

Další věc je z lavice udělanej double, nedoskočit se již nedoporučuje, že, Cruzo (superman landing) a hodí tě akorát akorát.

813.jpg

Chvíli jsme tam blbli na těhle dvou, sem to ladil abych nemusel mezi nima šlapat, páč mě to rozhazuje. No nakonec sem dal prokopa na druhým, BMX potlačovačka, a vodpal. A poslední svině je tam.

615.jpg

Poslední svině není větší než loni, je prostě mega. Je na ní větěší rychlost, takže to bude OK, a když to jde i na RB motorce bez šlapání, půjde to na všem. Cruzo se tu rozlítal jak kráva, bohužel nemáme fotky, dával nohy, Kojc koně, já něco mezi, Michal Dredař taky a Schwara pouštěr ruce. RESPECT !

717.jpg

Dali jsem i Freeride, kde Kojc hodně padal, a shodli jsme se, že celá trať v kuse je fakt Cool. Eště až tam bude malej gap 8 na 3, bude to ono. Taky jsme si dali jednou celej DH, taky výživnej, honili jsme se jak na 4xsce, paráda opět.

177.jpg

A pomalu jsme to zapíchli. Více info vám přinese 720 zase až tam pojedem. Jinak kdyby jste chtěli, tak ofiko web tohohle závodu je na adresse : www.rbkozzystyle.frbikes.cz

Tak tam jukněte.

1012.jpg

Díky klukům, který si tu fakt mákli, dobrá práce. My jsme to pak eště se Schwarou prošli, probrali, a shodli se, že eště pár víkendů s lopatou to sežere. A bude to ready, nezapomente, první víkend v srpnu, RB kozzy style, vole !

186.jpg

Tak zatím.

Čárys.

Foto: Aleš – THY V.M.

204.jpg

2211.jpg

2112.jpg

197.jpg

1510.jpg

1313.jpg

1120.jpg

1214.jpg

912.jpg

333.jpg

432.jpg

25 komentářů pod “RB Kozzy style – test day 1.”

  1. kevin

    Krása!!!Asi se tam taky podívám.

  2. 3mpir3

    pitcho……………….. nemám slov jen možná huge

  3. Evo

    konec fakt konec…ta tretia svina asi by som sa skor poslal ako to vyslat cez nu :D

  4. Tomou

    Whou huge boyz budou naky dirty?

  5. Miloush

    Je to hustý,ale slopestyle je taky trochu o freestyle a ne jen o motokrosu.
    Na pevnáka a jednu brzdu to není. Jinak respect lidem s lopatou:)

  6. podnapilý betonář prolomený v pasu

    WOW …. při pohledu na tohleto mi padá čelist

  7. Čárys

    4: Miloush : Je to na pevĹ?áka úplně v pohodě, ba právě naopak. Loni si to dávalo docela dost lidí na HT, i gap. No stress. Dopady sou jak do peřinky.

    4:Tomou : Dirty vidíš, ne? Tohle je budoucnost… :)

  8. Schwara

    Miloush, Tomou: tohle je jenom takovej základ, ještě tam na závod přibude celá řada odpalů(rádiusovejch i zasíláků), šimonů, wallů, cornerů a jinejch píčovinek, nebude to jenom o jednej lajně…

  9. Hanz_Zlin_CB

    jak¨mile bude pekne a bude v CR tak se stavim

  10. Radek Broz

    Strasnej MX!

    Miloush: Pode me by presne o tom a lavkach mel slope bejt – to, ze se to ubira smerem, ze tam nekdo blne na spine a toci tailwhipy na dirtech, se mi az tak nelibi.

  11. PePo

    huste MX pitcho… asi tiez pridem pozriet, respect :-)

  12. sushak

    nemůžu říct nic jiného než závidím závidím a závidím že to nemám doma ich.určitě dorázím čao

  13. Miloush

    Podle mě je slopestyle dost o freestylu,lávky a dropy klidně beru,ale motokrosový skoky??
    spíš náký velký wallride a pěkný dirty by tam chybět neměli.
    až pojedu za čtrnáct dní do Linze tak se stavím podívat.

  14. ddd - andy

    Mam strach.. :-D Mam strach, ze se tam jen tak nepodivam a to me mrzi.. :-) Kuci dobra prace!

  15. fousmen

    krucinal to je hukot.. dobra prace panove
    !

  16. milhaus

    tak to vypadá hodně dobře, dobrá práce

  17. crasher

    Miloush: jaký motokrosový? vždyť se dávaj na kole a trykovat na nich můžeš taky tak co řešíš? :)

  18. Flugi

    11 metru preci vubec neni motoX :) Na pevnaku jak do perinky :D

  19. Anríl

    Paráda, pořádney andráč to bude, hehe… teším se i dyž to pojedu s plínama a dám shit:), ale bude p*del…uz vidím ty fraszny, pekelney suicide schwaro:-O

  20. Ondráš

    Chlapci já Vám tak závidím, snad už v říjnu budu moc jezdt a za rok Vám ukážu :))) Ježdění bez štípanců přeju :)

  21. Čárys

    Ještě doplním : Na Slope style přibyde opravdu množství dalších věcí, ne nemusíte mít strach, že to nebude pro všechny. Např já přivezu ještě dva montovací radiusový odpaly, velkej a malej, takže možnost to postavit kamkoliv, do trensfrů, cokoli.

    Taky si můžete COKOLI přivézt, JAKOUKOLI překážku – vše se použije.

    My jen prostě jsme víc MX, než BMX. Peace a uvidíme se.

  22. ueeeeee

    UA UA Uáááááááááááááááááááááá in love!! …vzdyt sem ti rikal ze by to chtelo jeste nakej ctvrtej motokrosovej =D je to nadhera!!

  23. ueeeeee

    jenom doufam ze bude sucho a tvrdo

  24. Čárys

    To já doufám taky. Snad to vyjde, jinak se vodstřelíme :)

  25. GT

    hesky obrazky

Komentář: