druhej ČP DH – Karlovice

2497.jpgNo a další závody jsou za náma. Tentokrát až z daleké exotické Asie, 11km dlouhých Velkých Karlovic vám předkládáme pondělní počtení a fotek..

Klasika, odjezd ve čtvrtek po práci, to je v 18h. Nabírám Dušánka, a frčíme to nach Humpolec, zde sraz s MT fotr a syn –to je dvojka. Hned co jsem vylezl z auta, začal me starej Maňas šikanovat a bít, že prej mu píšu ošklivý věci o jeho hodném synáčkovi Tomáškovi. AU. Tímto ho zdravím :)

Střelba do Karlovic, přes Olomouc, celkem odsejpala, není to takovej děs, až do chvíle, kdy jsme potkali Mavericka a Lukasse, který že znaj lepší cestu – zajížďka jak prase, děkujeme. Ale i tak jsme v 11h na místě, pohoda. Dáváme parking, volá mi Matušák. Prej si slepil sekunďákem prsty a neví co má dělat. HA.

Ponocujem do 4h do rána, ani nevím, co jsme tam probírali, si nic nepamatuju.

Je pátek, je hezky, a my jdeme jezdit. Trať je kolem poledního skoro suchá, rychlá, a skákavá. Dáváme si asi 8 jízd, ladíme s MT nějaký stopy, a teda, ten kluk je fakt rychlej, jedem stejně a to se snažím. Hm hm hm, ten Leader Fox je asi dobrý kolo. Muhah. Dušánek se nechává nesmyslně pokopat schodama v lese, a v kudle to stříká do stromu, takže není moc dobrej, bolí ho rameno a klička. Tímto končí, a bere na sebe úlohu fotografa, takže mu děkujem za fotky.

j1.jpg

Mě osobně nejde vůbec ten druhej les, se tam hrozně plácám, před tím skokem přes kořeny je to tragédie, no a pak ta klopka po sestupáku, cítím že je tam hodně málo plynu. Dole skáču ten větší skok, i když ten menší bude evidentně rychlejší, ale zase když už sem celou cestu šlapal, tak si chci za odměnu dole aspoň skočit, ne. Uvidíme.

22127.jpg

Večer přijíždí Petr Heiníků. Dneska se s náma rozlučkovou párt loučí Vlasta Tlašek, kterej končí skrz bolavá kolena se sjezdem, a pojede byznys. Dáváme si decánka červenýho, a maláho panáka. To je to poslední co si pamatuju. Pak už nic nevím, i když jsem slyšel nějaký story o žraní syrovýho masa, olizování krvavýho kolene PH, a tak podobně. Ty lidi jsou hrozný čuňata.

V sobotu bych vám rád něco napsal, ale nic si stále nepamatuju. Myslím že jsme jezdili na kole, a že to klouzalo.

15127.jpg

A konečně se mi zapíná mozek, je sobota večer. Jdem se přihlásit na závod. Petr Heiníků mi dal licenci a číslo, prej ať ho zapresentuju. Haha. Dobře. Vyplňuju přihlášku, a píšu Petra do Hobíků. Vůbec netrénuje, jezdí jen občas, myslím že je načase aby přestoupil k nám hehe. Stojím frontu, a jsem u přihlášení. Zde asi 8 lidí.
Tak jim povídám : „Ahoj, je možné během roku změnit kategorii ? Chtěl bych přihlásit kamaráda z Elity do Hobby.“

„Ne bohužel to nejde. O koho se jedná? “

Já na to : „Ale tady jde o Petra Heiníka, on mi dal licenci, ať ho přihlásím, a ono mu to nejde a netrénuje, myslím že by se hodil spíš k nám do Hobby.“
Hroznej řehot, a sám mocný a nejvyšší povídá : „No tak změníme previdla!“ a já dostávám číslo 200 pro Petra, pojede jako poslední hobík. Muhahahá. Karlos mi sice řiká, že asi nebude šťastnej, ale já jsem jeho nejzlejší kamarád, tak to mohl čekat, ne ?

32107.jpg

Jdem k autu, Petr kouká na číslo, povídá, 200 ? TO je nějaký divný ne? Tak mu to říkám. Ještě to vylepšuju o story, že sice udělali vyjímku, ale že zpátky už to nejde, no prostě paráda. Mám dobrej pocit.

Nicméně Petr si to druhej den ráno ošéfovává, a jde zpátky do Elity. Ach jo, škoda.

No nic, jdem si dát pár jízd, a to slovy 2. Vlek to nějak nestíhá, a lidi taky ne, takže si to většina lidí projela před závodem jen jednou. Ale zase, co tady řešit, že. Já na posledním skoku cítím že jsem něco utrh, a tak v cíli zjišťuju, že moje šrouby v patce zase nevydržely. Jelikož už tam nemám žádnej závit, a šrouby jsem tam vlepil tvrdokovem, a jeden se zalomil, myslím, že je to v prdeli. Petr mi řiká, ať si vezmu převodovku, a jedu na ní. Ehm, no, s vidinou že bych jel na prototypu za mega, se svým prasečím stylem, jdu zjistit co se dá opravit u mě.
Kupodivu zalomenej šroub z rámu dostávám, neptejte se jak, dávám další dva, rozdělávám dvousložkáč, hodně tužidla a matlám ho tam, dotahuju, ještě stahovací pásky, a na sluníčko aby to rychle tvrdlo. Uvidíme.

1973.jpg

No, a je tu závodění. První jízda MT padá v klopence, docela dost. Má zedřenou prdel, to víš jeansy. Všichni jedem tak nějak kolem 1:40, je to tu našlapaný ve vteřině třeba 10 lidí. Petr letí 1:32, Matušík – výbornej štýl. Strašně se rozendavá eM. Hoferek, když netrefuje menší zasílák do cíle, a bere to v plným přes boule – hroznej pokydávák, pana orel, děs. Rosťa Štencl, nej štýlo, teda aspoň dole. Márošák nohy ven, motocross. Adam V Rally. Vyhrává 1. kolo.

9161.jpg

Mezi kolama kontroluju přehazku, vypadá to dobře. Super.

Přichází ke mě eMtý, se septonexem v ruce, a krvavou sedřenou prdelí, podává mi ho, a povídá : „Naložíš mi, kamaráde?“

„Inu, naložím, NALOŽÍM.“
A z 5 cm vzdálenosti, mu peru plným tlakem desinfekci na maso. Tak krásně řval, tak krásně. Prej nalož mi víc, víc! Poslechl jsem… Ach, díky, kamaráde !

3373.jpg

No a je tu druhý kolo. Tak vám napíšu jak jsem to mrskal, jo.

Tak start, píp a píp, a já jí rvu. Začátek je ok, zatáčka do prvního lesa jako v tréningu, první les je ok, zatáčky a schody jsou docela čistý ale pomalý, tady cítím že jsem měl zariskovat a přitvrdit. No nic, druhej les, tem mi nejde. Nájezd v pohodě. Prostřední stopa, blížím se k vostrý pravý. A už to slyším. Skandování jak na hokeji : „už de ven, už de ven, už de ven“ snad 15 lidí s eMTým a Klauzem v čele, čekaj u skoku přes kořeny na louku a skandují. Nenechávám se rozhodit, i když se směju, a skok letím až na louku, skoro zbytečně daleko. Další les, vědom si že to je poslední technika, jedu zase trochu opatrnějc, abych se nezválel. Ach jo. Louka, sestupák, když jsem 3m před odrazem, slyším Tomasse (stál na pařezu) jak na mě řve : „Zabiješ se !“ Chvilku na to myslím, ty hajzle ! Klopka, trens, vše v rámci možností, poslední dřevěná klopka, odkloněný zatáčky před cílem docela mrvím, sem idiot. Poťah, a rubu až v cíl, co kdyby. No a je to bída, ale což. Čas o trochu lepší, ale stejně tak nějak nic moc.

14144.jpg

Cítím úlevu, že sem nehapal, a jdu koukat na ostatní. Kaschtan vyhrává Juncky. Gratuluju. Potěšil jsi mě, kamaráde. I to, že sis nechal pokousat to péro od tý hrozně hnusný holky, a měl si na sobě teamový triko – díky za reklamu ! Kubajsz spadnul ze startovní rampy. MT jede jak zvíře, 1:38, a dává mi dvě sekundy. Ty krávo. Petr mění kola, bere si převodovku, a nahoře ho předbíhá zadek, hrozně to tam honí, jede do lesa bokem, chybuje. Stejně jede 1:32. Převodovka maká super. Elitní střelba se umocňuje, Fík jede hroznou, a dojíždí fakt dobře, Márošák dole hrozně rychle, ale nejvic mi zvedal tepovku komentátor Mejtský – má zase strašný hlášky, musím se držet, abych mu nešel dát pár facek. Už ho kurva vyměňte. Jak tam můžou už x let dávat někoho, jehož rétorické schopnosti jsou na úrovní základky? O případné vtipnosti (trapnosti) hlášek ani nemluvě.

 3032.jpg

Posledních 10 lidí v elitě je moc. Čekáme na Vlastu. Nejede. Hrozně se smotává nahoře na trenstru, do pařezu, děs. Adamovi tipuju nej čas, neboť z poslední dřevěný klopky vylítává s náskokem minimálně 3 sekund. Jenže na poslední skok jede tak moc, že se to prostě nedá utlumit, a na dopadu to odskakuje, a nedrží. Dlouhej drift, a leží. Zvedá se. Bere kolo, dojíždí do cíle. 1:33. Ty krávo. Moc. Márošák vítězí.

No a co k tomu celýmu dodat. Myslím, že se to celý dá rozdělit na 4 kategorie. 4 druhy ježdění. Ty nejhorší, ti se na tom plácaj. Pak je druhá kategorie, ty jezděj. Pak je elita, ty letěj. A pak je svět, a to je rally.

Ať už jste v jakýkoliv kategorii, hlavní je, aby vás to bavilo. Jinak to nemá cenu.


Tak zase brzy někde!

Čárys.

31119.jpg

2937.jpg

2842.jpg

 2742.jpg

 2647.jpg

2548.jpg

 2496.jpg

 13163.jpg

21131.jpg

2062.jpg

 1875.jpg

 17100.jpg

16113.jpg

15127.jpg

 12174.jpg

11100.jpg

 107.jpg

 8185.jpg

7211.jpg

6239.jpg

5266.jpg

 4306.jpg

2495.jpg

1803.jpg

 

33 komentářů pod “druhej ČP DH – Karlovice”

  1. xCiNx

    kuaaaa hurrraaa sem se na to tesil jako maly jarin :D

  2. vandič

    ten sešrotovaný ráfek je mocný :o

  3. xCiNx

    nejlepsi je mlady Svava s Gaspim :D muchach

  4. xCiNx

    kua Slava

  5. Los tomanos - Pozing crew

    Ke snidani nic, k obedu taky ne, tak alespon ze to tu je k odpolednimu dejchanku :)
    BTW: Mave je strasny prasatko kdyz mu to prdlo…..

  6. Čárys

    4: Los Tomatos : Já přijel včera v 23:30 domů. Našel jsem v bytě rozbitý okno, nefunkční boiler, kočičí hovno. I přesto jsem poklidil, zasedl k noťasu, a do 2h ráno vám psal report a dělal fotky.

    Panečku, a on si stěžuje že to neměl k snídani !

    :)))

  7. xCiNx

    Co brejle Carys mas ? Dal ti je ten typek dole ?

  8. bolekkrutor

    “zloooom ten karboooon”…ee drží jak helvétská víra

  9. filipmat.us

    2:Hezkej report! Ale chci historky z páteční noci..co to má ten pán na toaletách s obličejem?..to by byly story.. btw to šrotování ráfku jsem viděl live a bylo to boží!

  10. APX

    Šrotování ráfku je opravdu boží-doporučuji každému!

  11. NR

    ..tam jsem konecne po dlouhe dobe videl tuto G-grupu po kupe:-)))mno..nesklamali..neustaly behani v trenclich a bordel ze:-))no jo no reklama na horsefuckers trencle fajnova…tomkova prdel moc pobavila depo a to rvani este vic:-))muhaha..rifle foreva!!…mno tomek se snad uz poucil ze podvadet na lanovce se nema:-Dikdyz…pochybuju:-))…mno a ja sem slavil osobni uspech tim ze me tomek nezarizl:-)))pac jak sem ho videl za carysem kterej se fakt snazil a tomek byl metr za nim jak na vylete tam sem cumel:-))good job EMO TYY..jen tak dal pozere:-))

  12. Manas

    Hele, premejslim ze bych si vzpomnel co se delo v patek v noci :-)

  13. Topka

    ten Spesl je Demo8? me v tom samym miste rupl taky…

  14. tomaass

    Čárys : myslel jsem to jako aby sis něco neudělal, v tomhle věku už to není sranda kamaráde :D :D :D :D

  15. Manas

    2 Topka: Ten spesl je Mavericka … muhaha. :)

  16. Manas

    Bohuzel vsechny praskaj … Slysel jsem ze v Karlovicich umrel jeste jeden.

  17. Petr Heinik

    Co mate vsichni s tim patkem? Se delo neco zajimaveho?

  18. Manas

    2 PH: neee, jen jsem slysel ze kdyz sel nekdo, tusim v sortkach sombrio, prochazku, tak mu podjely botky a umazal si je. a prej se jeste odrel … nooo.

  19. Los tomanos

    Carys: No v poho, ja si to dal u poledni siesty :)

  20. ovalmt

    dema 8 praskaju skoro vsetky na tom mieste mam ten isty a uz som ho odvalil na oboch stranach ale nie je to nosnik tak to je v poho

  21. Luk-ass

    Tak sem prave stahnul fotky z VK mno a opet z jezdeni nic z vecera dobry:D Jo a carys teda ta cesta tam vrchem byla lepsi nez spodem tak si nestezuj jo hehe!!!

  22. Manas

    2 luk-ass: ty fotky ze sobotni kalby budou dobry ;-)

  23. Čárys

    4: All : Mám asi 20 fotek z páteční kalby, a je to fakt dost. Někteří přišli až ráno. chcete abych to zpublikoval ? Mám i fotku tý Kaschtanový holky. děs.

  24. Tiborski

    Moc dobry report. Přestup hejnika do jiné kategorije taky moc dobry, myslim, že te už nikdy nepožada o zapresentowani jeho osoby …

  25. mara

    Cau hale nebylo by tu neco novyho o pitbike pls diky za odpeved

  26. Manas

    2 Carys: jooooooooo :-)

  27. Manas

    2 CArys: A hele je tem i pokracovani fotoromanu? Dalsi rozvrat? Potrat?

  28. milhaus

    dobře kaštan :D
    čárys: sem s tou holkou :D

  29. DD

    kurva…to jsem zase nekde nebyl..prej koureni za ruma??

  30. Čárys

    4: DD : Ale tys tam byl, aspoň podle fotek. Však uvidíš.
    4: Mára : Je léto, jezdím na kole, na pitbike není teď nějak čas. Snad nám něco napíše Cruzo, jezdí každej den na pitbiku na lávkách :)

  31. Tom

    …se mi nikdo nemůže divit, za mizernou náladu v Krupce, když IM byl to první, co jsem potkal a dobrých čtvrt hodiny jsem nemohl utéct z dosahu jeho hlášek :-) To opravdu jen hodně silný nátuře nezničí víkend :-)

    Dobrej report :-) Jdu vyvářet prachy na fulla.

  32. nic-nechci

    Kurna v Karlovicích sem byl loni na XC biku a v dešti to bylo dost zajmavé…Už ten přescesťák se mi zdál moc, a co ho ještě posunuli…no comment.
    Čárys: Chceme víc fotek..i ty nepublikovatelné ;)

  33. mara

    jj diky snad posle naky fotky pls nebo neco napise myslim ze by oto stal skoro kazdy… dik a cau

Komentář: