Neděle – Čerčany

80-151.jpgA posledním reportem bych ukončil tenhle víkend…a to dneska, v pátek, když přichází další víkend. Takže – máme neděli ráno. Postupně se všichni probouzíme a na 9 si to šinem do aut. Plán je jasnej, čerčany, máme to kousek a slunce vaří.

Z naší nepřehlédnutelné kolony se odpojuje Čárys a do další lokality toho víkendového roadtripu, do Čerčan dorážíme ve složení Andy, Ross a já (Maara). Jako první jde na řadu Cartmenhill.

Zde mraky novejch věcí. Bikroska se rozrostla o řádu příjemných trailsíků a dirty zmohutněly více nežli více. Svítí sluníčko, leč dosti fouká, navíc hezky z boku, takže o tabletopy, whipy a všemožné vytuhláky není nouze. Andy stále neohroženě brousí zdejší svah na svém BMX, Rossík se ho snaží napodobit na svém DH.

Po menších peripetiích doráží i Duchna, takže společně ladíme bikrosku a trailsíky. Na chvilku vyzývám i první 3 dirty, ale vítr je neuprosný a tak to po hodince a půl vzdáváme a míříme k hájence.

 80-145.jpg

Zde je taky dosti větrno ale o poznání lépe se jezdí. Nejoblíbenější pasáží se stává tratička plná klopenek, boulí a malejch doublů. Andy opět suveréně, Ross nalítává téměř všecky skočky, což je vzhledem k nadbytku zdvihů chvályhodné:) Duchna zpočátku nejistej v klopkách, ale po menším kurzu "nepoužívej brzdu" vše dává v klidu a s přehledem.

Já vyzývám větší lajničku posíláčku. Nejoblíbenější lajnou se pak stává – mikrodouble, klopka, posílák do díry, posílák ven, zatáčka, dropík a skvělé tráňo, na tabletopy jako dělané. Andy vše luxusně fotodokumentuje. Ten kluk šel vážně do sebe a fotky za tento víkend vskutku epesní!! Však posudtě:)

80-151.jpg

Něco málo i točíme na kamerku ale především jezdíme jako o život. Asi po dvou hodinkách máme dost. Akorát se střídáme s lokálama. Nezbejvá než se rozloučit, shrnout plán dalšího tripu a každý hurá ke svému domovu. Díky za další skvělej víkend kucí at je jich co nejvíc !!

-Maara-

a super videjko, shrnující celej víkend najdete tady ke stažení

a nebo : 

THX 2 MAARA

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

80 128.jpg 80 130.jpg 80 131.jpg
80 132.jpg 80 134.jpg 80 135.jpg
80 136.jpg 80 139.jpg 80 143.jpg
80 145.jpg 80 147.jpg 80 148.jpg
80 150.jpg 80 151.jpg 80 152.jpg
80 153.jpg 80 154.jpg 80 155.jpg
80 156.jpg    

19 komentářů pod “Neděle – Čerčany”

  1. čibrut

    Říp vypadá pěkně :) A vtipný je pro mě i video – hraje mi v rádiu N.O.H.A., stopnu to, pustim video a hraje zase N.O.H.A. :)
    Ale dovětek na konci videa tomu dal fér korunu :D

  2. Wlk

    Moc pěkný videjko, hmm :-)

  3. alshy

    parádní report,super fotky i video a muzika jedna báseň:)

  4. Freddy

    pěkný report ;)

  5. blue

    fotky tohodle typu http://720.cz/foto/cercany2011/imagepages/image14.html mě dost rozčilujou, tohle nikdy umět asi nebudu :-)

  6. Duchna

    4: blue: nafotit nebo být nafocen??? Jinak neboj je nás víc kdo jen koukaj a říkaj si jak je možný to dát, a k tomu fotky hodně zkreslujou.

  7. blue

    to druhý jsem myslel, samozřejmě :-)

  8. Kome

    Budeme se tam muset zase podivat a dodelat co jsme na podzim uz nestihli..

  9. Čárys

    4: máára : to video nemá naprosto chybu – uplně mi to přišlo škoda dát to takhle k článku, a ne samostatně…

    4: all : Všimli jste si, jak s kolektivem pracovníků makáme ? Každej den článek, fotogalerie, a video. Teda, já nevím, já se prostě musím pochválit, hihi, a vlastně hlavně ty moje spolupracovníky, mrzce placený…

    THX 2 ALL

    4: Kome : Na který lokaci budete makati ? Na Hájence ? Byl jsem tam naposledy před dvěma lety, a teda koukám, co tam vyrostlo – dobrá práce…velice.

  10. Kome

    Ted je malo casu,ale musime opravit lajnu v koryte ,ta se dost rozpada a dole to chceme o kousek prodlouzit. Uvidime kdy se k tomu dostaneme, uz neni tolik casu co driv..

  11. Čárys

    To víš, žena, děti, první šedivej vous, vlasy se stěhují na záda, šetření na dovolenou v jugoslávii, každýho nás to jednou dostihne… :)

  12. Michal

    2KOme: ted sem se fakt zasmál:-)

  13. Kome

    Sorry Michale ,ze jsem nezminil ,jak to bylo skutecne, tedy je to takto: kluci cercansky to tam vsechno postavili a ja s Ivanem ,Rukusem ,Kubou a Honzou Kubcem jsme tam par veci postavili ci opravili. Sme prazky pepici ,tak se sereme k vam…

  14. Tůra

    Videjko více než libový! Jinak je super,že kluci jako Kome a spol. aspoň něco na Hájence udělaj, 2 lokality už opravdu stíhat nejde, i když vim,že i před tím to z naší strany stalo za prd…Ale tak koněčně se to rozjíždí a Čerčany zase žijou…

  15. xpivan

    pěkně sme to napodzim opravili,jen co je pravda,že kome.a nebejt loňskýho jarního zásahu na začátku korytový lajny,tak první dva skoky byly rozsypaný.

  16. Jr.

    no co jsem slyšel, tak lidi jako Honza Truhlář a spol se staraj o Chlum, tudíž se z čerčan stává opět super lokalita :) 3 super místa na ježdění v jedné “vísce”…to je hodně slušný :)

  17. Tůra

    Jr.: Tak tak, kluci tam hodně dřou a vypadá to tam suprově. Jak jsem řek, Čerčany zase žijou, juchůůůů:)

  18. Pavlik

    ….pěkný video. pěkný dítě tam :-)) .

  19. Los tomanos

    Video, líbí, líbí

Komentář: