720 krů v San Romolu

dsc_0101.JPGHeja fellaz, jste zvědavý čo bolo dál ? Dál bolo mnoho akce na azurovém pobřeží. Poslední den sami, tak jsme si to fakt užili…

No nic, ráno je ráno, klasika, snidaně a tak, nějak se mi nechce z auta, neboť venku poprvý není ouplně hezky. Spíš bych řekl, že je tam hnusně, ale tak „beaudesolei“ hnusně – je asi 8 C a zataženo, ač nad mořem svítí mozol. Nicméně jdeme přesto na to.

dsc_0039.JPG

Zde je asi nejpankovější cesta nahoru, když pominu Sospel, kde to taky není zadarmo. Tady ten vršek je fakt dost, a s mojí dodávkou s fakt dlouhým rozvorem to není jen tak. Taky 1,9 do těch votáček chroptí na jedničku, když to pak najedu, tak na dvojku, ale to jedu velkou hranu… No nic. Dolů je to doraz – doraz,  je to celkem peklo.

znáš hru : "namoč na elektrický plot ?" 

dsc_0025.JPG

První jízdu jedou klucí, já svážím auto, a pak už se to střídá, řídím já, Cruzo, Mave… Trať je celkem dost vyjetá, zřejmě se tu jely nějaký závody, jak minule avizoval ten místní klučina. Je to pořád pecka, nejlepší co se tu nabízí.

Mave jde jednou hrozně na držku, zavírá se mu to v jedný točce, je to blááázen, jinak mě se tu jezdí maximálně dobře, kotník už skoro nebolí, a tak to i někde pouštím. Natáčíme s Mavem video, nějaký zatáčky a tak, pro představu, jak to tu vypadá. Časem se objeví na webu, nebojte…

dsc_0101.JPG

Celej den se tu s náma míjej dvě dodávky plný lidí, jezděj nahoru jak šílený, maj to tu silně v paži. Celej den sledujeme, že jezděj ještě někam dál, nejen po místo, kde končíme, my. Klucí to pak nevydržej, a jdou to prozkoumat. Vracej se asi po 2 hodinách, ale unešený, trail totiž pokračuje stále dál, samá votáčka a klopenka, skok, sem až vezmu Petra Hiníků, tak ten se tu z toho zblázní radostí. Nejlepší co tu je. Zejtra půjdeme na to, je to jen o 3 km dál po silnici (autem) a 2km na kole. Tím se tu trať prodlužuje na neskutečných 3,5km. Muhahaháááá !!!

dsc_0056.JPG

No a je večer, přišla tma. Dneska má přijet Filip, píše že to vidí tak na 22h, my to vidíme spíš na 23h, tak na něj nečekáme, a jdeme spát. Před spaním ještě probíhá večeře, teda já večeřím normálně, ale Mave ? Co ten do sebe dokáže natlačit za sračky, to by člověk nevěřil, naprostej děs a hnus ! Uzený kuřata vohřátý ve voleji, maso bez kosti i s kostí, vše s pochybnou olejnatou směsí a bílýma toustama, zapíjené Kola Nula drinkem. Děs. Smrad. Hnus. To bude zejtra hovínko…hehe…je mu blivno, už sežral kilo… Jdu radši do dodge, napsat vám tenhle report. No co dodat, hnus.

dsc_0080.JPG

Filip přijíždí v noci, jdem se přivítat, ale pak zase rychle do postele, je zima jak kráva….bufík…a spát.

A to je vše. Dobrou noc ze San Rema, tím končím reporty psané s partou Mave a Cruzo. Už budete muset přežít jen jeden, a to společnej report s Filipem a Zvoloušem a Joudou. A pak už zase česká klasika. Chcete ?

Stejně nemáte na vybranou :) Dostanete to. Dobrou noc. (Dobrý den)

Čárys.

Galerie bude zejtra. 

7 komentářů pod “720 krů v San Romolu”

  1. Los tomanos

    Uz aby bylo zitra :)

  2. MaVeRiCk

    bohdana jede!

  3. Jouda

    kdy bude fotka – “mave a plnej plyn”??? na tu se fakt těšim….

  4. coolo

    koukam ze mave se ani nestihl prevlict z pizama:)

  5. Čárys

    4: Jouda: Ta tu nebude, tu nám Zvolouš nedal, ta se myslím objeví až v nějakým dalším čísle Dirtbikeru…Jestli si jí teda pánové vyžádají…

  6. Oswald

    cuz prosimte mas na krame babsky mikyny 720 naky tmavy vel.m dik

  7. Spon

    čarys: a videl si to video jak dopadne ten kdo v močení na el. plot prohraje?

Komentář: