Lezení v Localblocku s bikerskou tlupou

listickalocal.jpgTakže, je zimní čas, i když kalendářně dosud ne, ale venku je tak hnusně, že se prostě musím uklidnit indoorovejma sportama. Tož si dnes představíme lezení – v Localblocku

hups, takže jak jsem psal v nadpisu. Venku je hnusně, sněží, a pro pojezdu chtivýho bikera, jako jsem já, nastává dilema. 

Celé léto jsem si cestoval, jezdil v triku a šortkách 4 dny v týdnu, a užíval si to. Jsem silně zmlsaný. Kouknu ven, a co nevidím. Nevidím nic. Je totiž sobota ráno, a na střešních oknech je hromada sněhu. Ty krávo, říkám si, tak na tohle asi nemám. Prcat se na kole v tomhle mínusovým počasí, se mi vubec nechce.

Volám si s Maňasem TL, a Andym, Petrem, Tomem Nádorem, a ladíme plán. Mám cestu do Prahy, protože tam mám v neděli potvrzenou účast na Juggle workshopu (o tom později) a tak si dáváme nějaký záchytný body – plavání, a pak stěna v localu. A o tom vám dneska napíšu.

Na stěně jsme se sešli v půl šestý, v počtu 5 ti kusů. Teda nás mělo bejt původně víc, ale Teta chodila ve vánici na highlajně nad Divokou Šárkou a Tomaass byl tak unavenej z oťukávání kopingů a opichování holek, že to do Localblocku prostě nezvládl. Takže účast už tak nějak klasická. Já se svým přítelem Andym, bráchou Petrem Heiníků, A Maňasoj Tlustoj a jeho ženou Šárkou. Bylo nás 5.

 sarkalocal.jpg

Localblock je na Smíchově, jo, na Andělu a je zakopanej do suterénu hospody. Sleze se po schodech a už se to tu rozprostírá. Celkem velká, i když ne vysoká bouldrovka, která má rozhodně co nabídnout, a kde to prostě nenudí. Vstupný je 80 kč na neomezenou dobu, ale dlužno říct, že víc jak 2h tu asi nevydržíš. I když…no… prostě radši ne.

Takže klasicky od začátku vymejšlíme píčoviny. Většinou udělám nějakou cestu, a pak to všichni lezeme. S Tetou, mou lezeckou přítelkyní, máme totiž velkej talent na vytváření cest – většina je pecka, a jsou to oblíbená kolečka – začneš z chytu, a končíš na tom samém chytu. Prostě kolečko. Samo, občas to nevyjde, ale většinou…v Táboře už máme pár doslova legendárních. Není větší srandy, když ti třeba po roce přijde někdo úplně cizí, a povídá – hele, mám taky super kolečko, pojď…ukáže…a ty zjistíš, že to je to, co jsi před 2 rokama vymyslel. Komedie.

 petr-v-localu.jpg

Takže se tam nějak trápíme. Tlustej Maňas, na to jak je tlustej, leze hodně dobře. Používá sice občas nepovolené fígly, jako třeba : "tenhle chyt? Ne? Aha, tenhle" a přitom moc dobře ví, Petr Heiníků umí nejlíp padat – takzvaně "uzrát, vyhnít, a padnout jako žok" a Andymu chybí síla v konečcích prstů. Šárka leze dobře, a hlavně je na co koukat, což hodně nenápadně činím.

 sexista.jpg

Jednu cestu si tu rozfotíme. Začínalo se dole, pak se brala lištička, pak se přetočily nohy, brala se taková svině co nebrala, a pak vrchem zpátky. No bylo to dost. Koukněte do galerie, je to tam vidět.

 listickalocal.jpg

Petr vytvořil jednu cestu, na jehož památku se tý cestě bude nyní říkat "cesta na prd" Kdo byl, ví. Jsme rádi, že to nebyla "cesta k posrání", Petře :) 

A takhle jsme tu blbnuli asi 2 hodiny. Občas po nás pokukoval takovej černovlasej kluk, abyl mi nějakej povědomej, a až na odchodu jsem zjistil, že to byl Robyn Kaleta , co jezdí FRee na lyžích, a skáče basejump. Tímto zdravím, pokud nás čteš. Před týdnem byl v Táboře s náma v bazíku a na víně Martin Trdla , teď jsem zahlídnul tebe, to je ale malej svět… Vaše videa z BASE – moc.

No a docela vylezený, jsme to zabalili.

Odsunuli jsme se do Corleone, což je naše oblíbená pizzerka, kde už mě znaj, jak kdybych byl štamgasta. Objednali jsme si tunu žrádla, neboť hlad byl velikej, já byl odpoledne ještě na 2h se potápět, a pak hned stěna, a žral jsem naposledy v pátek, a hodně jsme se rozšoupli.

 corleone.jpg

Prostě super zakončení super dne.

A co z toho plyne ? I když je venku hnusně, dá se dělat hodně věcí. Vevnitř, a v teple. Lezbení doporučuji, protáhneš se, použiješ svaly které pracují jen s tvou váhou, žádná mrtvá hmota, zpevníš břicho a namákneš záda. U toho okoukneš ženy, a vyválíš se na žíněnkách. Dle mě ideální trávení volného času, když venku prší a tma je v 16h.

Takže, hybaj do stěn, kamarádi ! 

Aneb "držkou ke zdi a lez !"

čárys.

foto : Andýsek.

27 003.jpg 27 005.jpg 27 006.jpg
27 007.jpg 27 008.jpg 27 009.jpg
27 010.jpg 27 013.jpg 27 014.jpg
27 016.jpg 27 017.jpg 27 018.jpg
27 019.jpg 27 020.jpg 27 021.jpg
27 022.jpg 27 023.jpg 27 024.jpg
27 025.jpg 27 026.jpg 27 028.jpg
27 029.jpg 27 030.jpg 27 031.jpg
27 032.jpg 27 033.jpg 27 034.jpg
27 035.jpg 27 036.jpg 27 037.jpg
27 038.jpg 27 039.jpg 27 040.jpg
27 041.jpg 27 042.jpg  

13 komentářů pod “Lezení v Localblocku s bikerskou tlupou”

  1. CERW

    A já někdy pujdu s vámi:) pokud se mě ve velkém městě ujmete:D jinak zase fajn počteníčko Martine

  2. Los tomanos

    Jo, jo, lokal je dobrej…cena je skoro lidova za tu zabavu nebo drinu co tam uzijes :)

  3. Bloodychristmas

    Ta žena…………!!! :)

  4. SPYKE

    Good idea = taky se chystám na stěnu protáhnout svý zlenivělý tělóóó… :-)

  5. KRAJIC

    Kurva “cesta na prd” mě fest pobavila! Pulitzerova cena zajištěna.

  6. Manas TL

    Jeste na fotce c.3 – jak drzim v ruce tu antenu tak to je novej level. Kdyz moc dlouho drzis chyt tak dostanes pres prsty. Jsou dva levely anteny: 1. mekkej prut jako na obrazku. 2. Tvrdej hajzl co lame prsty.

    Pojdte s nama priste :-)))

  7. tomaass

    hlavně že jsem stihnul hospodu!

  8. Čárys

    4: CERW : No jasně, není problém…
    4: Manas : čum na jogína : http://720.cz/foto/localblock2/images/27%20030.jpg

  9. CERW

    2Čárys: tak dej vědět až pujdete zase a neni problém do prahy doletět…sobota nejlepší, případně pátek bych mohl

  10. Manas TL

    2 Carys: to je prd, skoda ze nema tu fotku jak jsem si tam lamal tu nohu :-)

  11. Čárys

    Teď o víkendu se asi budu věnovat ženám. Tak to teď asi nezvládnu. A stejně si myslím, že už mě mí pražští kamarádi a kamarádky mají plné zuby – jsem u vas skoro každý víkend :) To už musím pomalu narušovat vaše vztahy…

    dám vám teď asi prostor. Hlavně Andy to myslím ocení :)

  12. Čárys

    sory – voe, myslel jsem jinou fotku. Hihih. Změnil jsem jí. čum teď.

  13. Manas TL

    no ty koko! :-)

Komentář: