3DH – Jablonec očima a prstama Tomaasse

_igp0087.jpgJelikož Čárys do Jablonce nejel, dostal jsem za úkol napsat vám z této akce report já. Zvládnu to jako on? Popsat trať, popsat vám pocity z jízdy a tak? Já nevím, bojím se toho, napíšu vám prostě, co mě napadne.

Je pátek jedenáct hodin dopoledne a já sedím v turnovské nemocnici před velkými dveřmi s nápisem RTG a čekám, až mě zavolají dovnitř. V Meziboří jsem trochu spadnul, pořád to bolí, tak jsem si to chtěl nechat vyfotit. Doktor mě následně ujišťuje, že zlomeninka srůstá dobře, je to rovný, je tam svalek a ptá se, zda nechci dlahu. Přesvědčuji ho, že budu nosit pevnou obuv(což samozřejmě boty fiveten jsou) a jedu na závody.

Doma jsem naházel pár věcí do auta, Milhausovo kolo dovnitř, moje a Verči na Haven držák a letíme do Jablonce. No letíme, mám trochu novou káru, takže ve třech lidech a s třema kolama jsem i trojčičku na dálnici zařadil.

Na místě už je pár lidí a když chci zaparkovat na parkovišti, tak se dozvídám, že tady nemůžu, protože tu bude engram stánek, tady už je to taky zabraný, protože tu bude baksport stánek, to bych se z vás posral, každej potřebuje svoje depíčko, stáneček, stojánek na kola, židličky a na závody si vozí červenou pásku, aby si všechno dopředu zabral. Takže parkuju v lese, rozbaluju svůj novej stan za 699kč z tesca a jdu jezdit.

 _igp0070.jpg

K trati.

Už tejden dopředu mě lidi píšou, co a jak a Henďa mi píše cosi o slopestylu a že skoky zavřem a že si lidi zabijou. Nevím proč mě? Příznávám, že loni jsme pomáhali trať dostavovat a měli jsme ji na závody připravit, ale jinak je to čistě Floriho a kluků z Jablonce práce. No nic.

Začátek je teda novej, nějaký esíčko na trávě, levá přes šutry, skočík, težká pravá, mordor po nový travičce, suprový je, že ten vršek nevedl lesem, takže trať nebyla celá na stejným povrchu jako tomu bylo dřív. No a na starou jsi se napojil před prvním skokem, ten je nejlehčí na trati, protože jen jedeš rovně a všechno to udělá samo, za ním klopka, která už byla nějaká menší od loňska, dvě boule, skok do lesa, zatáčka na kořenech, podle mě nejtěžší skok do klopky, roleta, klopka, skok, boule, boule, BOULE, boule, boule, šutr, boule a jsi v cíli.

 _igp0060.jpg

Nějak to najíždíme, mně se tam pořád někdo plete, lidi jsou úplný mongolové a nekoukaj okolo, nejvíc se bojím, že mi někdo vyletí z objezdu do tratě, takže víc než po trati koukám po lidech. No a prostě je to děs, lidi nemaj soudnost, trochu mi to připomíná rozhovor s marošákem ohledně marosany: “No jooo týpci na tom jezděj 14 dní, zaregistrujou se mi tady a chtěj vyhrát, jsem z toho, kolik tu bylo zranění trochu nešťastnej“. Tady je toto samý a první sanitka na sebe nenechá dlouho čekat. Já si to pak třeba tlačím po cestě, z lesa na mě vyletí kolo a v roští heká týpek, no fakt čumím!

 _igp0087.jpg

Okolo sedmý se balím, jedu se domů umejt, najíst a jít si odvolit, na což hromada z vás zapomněla, protože inteligentnější je hodit vajíčko než něco udělat. Po cestě mě stavěj policajti (už po druhý za dva tejdny, co mám novou káru), ujišťuju je, že pokutu už jsem dostal před tejdnem a nový světlo sháním, jen je to na 31 let starý auto trochu problém. V děvet jsem zpátky, lidí je tu víc, depíčka jsou postavený a pan magistr už se taky probudil a dojel.

Zakládáme oheň, pijem píva, papkáme, tomík obhajuje komunisty a Kubáček a Špalek mě svýma argumentama zabíjej, trávíme pohodovej večer. V hospodě se trochu chlastá, Éro dýdžejuje, chvíli vybírám hudbu já, Verča na mě stříká šlehačku, pak mě líže, pak jde stříkat šlechačku někam jinam, pak se stříká hasičákem, pořád tu někdo stříká, M si drží roztancovanýho Mrože, už jsem měl jít dávno spát, zasekávám se na dobré medovině a odcházím.

Ráno je pro mnoho lidí krušný, já jsem moc nepil, ale jsem nevyspalej, Veronika mění barvy, většinou jí zůstává taková zelenožlutá.

_igp0069.jpg

Lukas mi říkal, že všichni říkali, že v Jablonci je nejvíc nahovno trať a nikdo nepřijede, protože to říkali všichni, tak se jdu se spokojeným úsměvem zaregistrovat a fronta je až před hospodou, tak já nevím, nerozumím. Na vleku je taková fronta, že radši tlačím a dolů už odvážej dalšího týpka na nosítkách.. Ve 12 má začínat měřák, ale jsme na 3DH, pohodička, žádný hrocení, mě to nevadí, aspoň se projedu. Docela zajímavá věc je, že prvních deset v celkovým hodnocení startuje vepředu a jsou seřazený podle čísel, takže Luďan má třeba jedničku a Maverick v přestrojení za Káju Šliksbíra trojku a tak. Já jsem nechtěl stát frontu, mám krásný sedmi bitový číslo 64 a díky tomu čekám a čekám a čekám a jedu. Od startu přemýšlím, co dát na tom skoku a pořád nevím, nakonec vyměkávám s nějakým trikem a dávám Xko na velkým, table do lesa, table do klopny a poloXko na sestupáku, to jsem se teda předvedl no, čas 1:03 a osmej flek.

 _igp0152.jpg

A na první jízdu se čeká a čeká a je to čekání na déšť. Kluci mají prostě smůlu, já už něvěřím na špatnou časomíru a tyhle kecy, kluci už vyzkoušeli všechno, 3DH je prostě po týhle stránce zakletý a basta. Když začne pršet, konečně startujeme.

A mě to prostě nejde, celej den se tak nějak vozím, měřák jakž takž na pohodu a přijde jízda a mě to nejde, nervózní nejsem nic, nevím, čím to je. Trik nedám nikde žádnej, třikrát jdu málem na držku a jedu úplně jinudy než jsem chtěl. Potkávám dandu, jak se převlíká, říká, Luďan povídal, že mám dobrej čas, vyhraju, tak už nejedu. Přestane pršet, druhý kolo hned navazuje, to oceňuju, čekáme na startu, začíná pršet, takže to znamená, že zase pojedem.

Jedu ještě hůř než předtím, sice nikde nemám tendenci jít ven, to si ale naopak kompenzuju tím, že dávám všude hrany, říkám si, hmm jedu nějak rychle, nebudu se tolik odrážet… :-D idiot, bum, omlouvám se všem zůčastněným, mě ty hrany bolely na srdci ještě víc. No takže jsem zajel zase hovno a s časem 1:06 jsem obsadil 14. místo. Kdo mě ale zaujal, byl teda danda, single, streetovej plášt, DH nejezdí a jel tak krásně a měl 1:14 a vyhrál, já bych to na jeho kole asi za 1:14 nedal. Na druhým místě je Zápo, já vím, že jako jezdí dobře, ale stejně mě zase překvapil, gratuluju k desátýmu místu. Zbytek lidí klasika Zeleňák, Růžovák, Novotňák, boží, Mlock jede hrozně rychle a hrozně to tu zná, Kaštan letí moc, PH to je neskutečný na to mě baví koukat..

 _igp0096.jpg

V závěru se strhnul hroznej chcanec, vyhlášení proběhlo v hospodě, Trojanová předposlední, ostuda, Novotňák první, je to střelec a fully vyhrál Petr Heiník, kterej sem jezdí, jenom aby vyžral ceny a udělal si dobře, jinak ho ježdění na kole totiž vůbec nebaví, to je jasný :-D. Já jsem si měl v poklidu zajezdit v pátek a v sobotu si radši vzít ploutve a jít si do nejbližší kaluže nakopat nějaký dynamiky:-D. Závodění mě nějak neba, teda jako závodění už mě baví, ale to čekání, který je u toho nutný, to mě hrozným způsobem užírá.

Tak jsem viděl 3DH já, samozřejmě bych nemohl jet a napsat tento report, kdybych neměl pod bundou tričko 720, na rukou rukavice beachbitch, na nohách fiveten boty a na helmě nálepku bikestuff.

P.S.: Právě jdu napsat email s udáním na Mavericka, protože jel bez povinných rukavic, doufám, že ho diskvalifikují a já budu nakonec 13. :-D.

všechny fotos fotil Cartmen, a najdete je na rajčeti za což velice děkujeme ! 

tomaass

_IGP0006.jpg _IGP0007.jpg _IGP0010.jpg
_IGP0013.jpg _IGP0014.jpg _IGP0019.jpg
_IGP0021.jpg _IGP0023.jpg _IGP0026.jpg
_IGP0031.jpg _IGP0035.jpg _IGP0039.jpg
_IGP0041.jpg _IGP0046.jpg _IGP0050.jpg
_IGP0058.jpg _IGP0060.jpg _IGP0062.jpg
_IGP0066.jpg _IGP0069.jpg _IGP0070.jpg
_IGP0071.jpg _IGP0075.jpg _IGP0079.jpg
_IGP0085.jpg _IGP0087.jpg _IGP0092.jpg
_IGP0093.jpg _IGP0094.jpg _IGP0096.jpg
_IGP0100.jpg _IGP0105.jpg _IGP0107.jpg
_IGP0110.jpg _IGP0112.jpg _IGP0117.jpg
_IGP0118.jpg _IGP0126.jpg _IGP0131.jpg
_IGP0133.jpg _IGP0138.jpg _IGP0148.jpg
_IGP0149.jpg _IGP0150.jpg _IGP0151.jpg
_IGP0152.jpg _IGP0153.jpg _IGP0155.jpg

85 komentářů pod “3DH – Jablonec očima a prstama Tomaasse”

  1. Čárys

    Napsal jsi to mnohem líp než bych to dokázal já, paráda, hodně jsem se nasmál. Lidi blbnou, Petr Heiník pořád vyhrává, já kopu už i v loužích, a párty v Jablonci jsou už snad legendární.

    Kvalita.
    Díky za report, a Kartmenovi za fotos.
    :)

  2. Radek - etbikez.com

    Upřesnění triků – to Xko v druhý jízdě, to umí kdekdo s malou vidlicí, tim nikoho na zadek neposadíš. Ale ten vytuhlák v první? Ten VYTUHLÁK nevíc vytuhlej? Ten byl naprosto boží!

  3. markéta

    hezké.

  4. Los Tomanos

    Koukam ze sem o nic neprisel….

  5. Luck-ass

    Report hezky napsanej, ale ta párty měla větší potenciál na psaní:D

  6. tomaass

    Luck-ass: já jsem psal report o závodech, párty zůstávají v našich vzpomínkách a já bych se nechtěl dočkat doby, kdy se budem nějak krotit, protože na party bude tomaass, kterej o nás napíše a lukass kterej nás vyfotí a los tomanos, kterej nás natočí a my bychom se za sebe pak mohli stydět

  7. Luck-ass

    Ty jo působíš poslední dobou velice rozumně

  8. tofu

    Technická: 64 do 6 bitů nenacpeš ;)

  9. tomaass

    tofu: jsem napsal samozřejmě schválně, abych otestoval, jestli sem chodí někdo, kdo ty články aspoň čte :-D

  10. Radek - etbikez.com

    Luck-ass: já jsem psal report o závodech, párty zůstávají v našich vzpomínkách a já bych se nechtěl dočkat doby, kdy se budem nějak krotit, protože na party bude tomaass, kterej o nás napíše a lukass kterej nás vyfotí a los tomanos, kterej nás natočí a my bychom se za sebe pak mohli stydět

    Ano, toto je rozumný názor, pod který se podepisuju… A jdu zmínky o party ještě trochu promazat;) Kdo chce vědět, baví se tam s náma a nevykládá o tom jinde. Bulvár je hnus;)

    Jinak můj počítač C64 byl osmibitový, 64 do skutečně 6 nenacpeš:o)

  11. tomaass

    Radek: nacpeš, pokud budeš začínat na 1 ne na 0, tak se ti tam 64 ještě vejde

  12. Luck-ass

    Tak by mě zajímalo Radku proč ty fotky hned druhej den každej chce, já už tomu nerozumím:)

  13. tofu

    Radek: C64 se tak jmenoval pravděpodobně kvůli paměti, kdyby se jmenoval podle bitů, tak by to byl C255 :)
    Tomasss: to je mi argument, ale možná to na Radka stačí – peace ;)

  14. Spon

    http://720.cz/foto/jablonec_09/imagepages/image32.html kdoto jede na Sokokole?

  15. markéta

    Spon: Kybic.. (Tomáš?? – nejsem si jistá)

  16. KUbajsz

    já bych fotáky na párty taky zakázal. Příjde mi to jako svinstvo, kort kvůli některým, kteří z toho následně můžou mít problémy doma …

  17. Los tomanos

    1)Myslím že ten kdo točí nebo fotí musí mít rozum, ne vždy jde všechno pustit ven… 2)Krom toho ne všichni si vše vždycky pamatujou :D 3)Taky musíte mít naky vzpomínky pro děti…

  18. Zápo

    Tomaass: sem slavný, díky ti :D ale kadety už jezdit nesmím :(

  19. Rob T.

    nebo byste si mohli udělat defaultní šablonu na psaní reportů a obměňovat pouze místo a li…vlastně lidi ani moc ne, takže jen místo a datum

  20. Rob T.

    tedy tý z kategorie “kalba/závod/post stavy” reportů :) samože

  21. markéta

    tomanos: bohužel ne vždycky ten co fotí, točí, píše ten rozum má, že. a ještě když ten někdo ví, že z toho haló bude, a stejně na to sere, když ho někdo poprosí o zredukování slov, a on se tomu pak zasměje, a neudělá nic.. nevim nevim..

  22. The Skreth

    Ne vyřešilo by se to tím, že se každý bude chovat tak, aby se za to nemusel stydět? Taky mám za sebou několik více či méně povedených akcí, ale stojím si za tím, stuj co stuj. Před sebou mám čisté svědomí a tomu, kdo by o něm pochyboval, to v klidu vysvětlím.

  23. KUbajsz

    the skreth: no nebo spíš radši nikam nejezdíš vole :) To se ti to pak kecá.

  24. The Skreth

    KUbajsz: teď si mě odhalil :-D Je to divný, ale na bikovejch akcích se držím zkrátka, tam jste na mě moc těžký kalibry. Já leju na našich školních akcích. Tam, co by průměrnej biker kalič, jsem za hvězdu a nikdo nestíhá. A já jim vžycky říkám, ať se jedou podívat na naše závody, že teprve něco uvidí. ;-)

  25. dr.zack

    Tak zase clovek musi pocitat s nasledky, aneb chovam se tak abych se pak za sebe nemusel stydet a nekomu zakazovat neco psat…druha varianta je na vsechno srat, ale pak se nedivit. Neukojitelnost lidi po bulvarnim materialu je dle me prave pro reportery/fotografy/kameramany velice lakava a motivujici…proto je nesmysl a v podstate i nemozny neco takovyho nekomu zakazat—>myslim si tedy, ze cenzura by se nemela praktikovat, za zadnou cenu…zase o nikom tady nepise blesk, aby se musel stydet jit do kramu pro rohliky…

  26. KUbajsz

    dr.zack: tak jasný, já to myslel s nadsázkou :) mě osobně to je fuk, většinou moc neleju a tak se pak nemusím bát nějakýho bullwaru … ale už jsem se párkrát setkal s tím, že se nafotilo a natočilo něco, co nebylo uplně ok no :)

  27. dr.zack

    kubajsz: hele to bylo tak obecne do plena:)…kazdopadne rikam jenom to ze kazdej nese zodpovednost za svy ciny…taky bych byl radsi kdyby se par fotek se mnou nikde neobjevilo, ale nic s tim nenadelam…a ani delat nechci…

  28. tomaass

    jo já mám například fotku jak kubajsz hulí brko, ale jelikož je to sportovec, tak jsem ji nezveřejnil, to jsem ale charakter :-D

  29. The Skreth

    tomaass: S aferáma typu “Phelps” nemám problém a každý rozumný by taky neměl. Jestli to někomu uškodí (zdravotně, výkonostně), pak je to dotyčný sportovec. Najvíc KUbajsz zatím nemá milionové kontrakty, takže by ho to zas tak bolet nemělo ;-)

  30. Čárys

    Já se naopak stotožnuji s tím, co napsal The Skreth.

    Pokud je každej hustej, má kydy o tom, jak kde koho vojel, jak se kde zblil, mrdá všechno a mezi známejma to dává k lepšímu na párties se chová jak zvíře a online ho u toho vidí 100 lidí atd a pak brečí že se to lidi druhej den dozví, tak je to pokrytectví nejvyššího kalibru, který publikováním materiálu potíráme.
    Např takovýmu Manasopvi Tomkovi jsme tím vypracovali pověst takového hřebce, že má do konce života o přísun nevolízanejch lízatek postaráno.

    To je pořád punk punk, punk.
    Tak ho máte.

    Jak říká s oblibou Kojc. Mě je to jedno!!!

  31. Radek - etbikez.com

    Ne vyřešilo by se to tím, že se každý bude chovat tak, aby se za to nemusel stydět? (Skřet)
    Ale no tak – přece bys nechtěl zkazit všechnu srandu;))

    Čárys: Já myslím, že je každýmu jedno, že ho tam vidí přímý účastníci. Ty v tom jedou taky, navíc je to všechno stejná zvěř, s tim problém nemá asi nikdo. No a pak je tu skupinka lidí, kteří se ani tak neúčastní, jen fotí, točí, případně si opodál čtou knížku a ty jsou pak naopak nejvíc hustý v pondělí, kdy nezúčastněným začnou cpát, co se tam dělo;)

    Nicméně já si za každým vypitým rumem stojím;)

  32. Čárys

    4: Radek :

    Ano. To je ale každého osobní volba, jak bude trávit svůj volný čas. Nefotím, netočím, materiál je od lidí, kteří nestojí za záclonou sousedního hotelu s teleskopem, ale kalí taky. Copak nechcete v pondělí zavzpomínat a oživit si to, co alkohol z paměti odplavil ? Myslím že ano.

    :)

  33. The Skreth

    Radek: ale já nechci kazit zábavu. Jen bych ocenil, kdyby si aktéři zvrhlostí za svými činy stály. Buďte chlapy, kurva, a neschovávejte se za maminčinu zástěru (pro tentokrát cenzuru) ;-)

  34. Čárys

    4: The Skreth : Přesně tak.

    4: Radek ET bikez :

    podívej se napč na tento Kubajszův komment :

    “já bych fotáky na párty taky zakázal. Příjde mi to jako svinstvo, kort kvůli některým, kteří z toho následně můžou mít problémy doma …”

    co to kurva je? Takže když o tom tvoje stará, starej nebude vědět, tak se můžeš vyžrat, poblejt, vychrápat s každým? Tohle nechápu, nepodporuju, netoleruju. Mě osobně přijde jako sviňstvo, to dělat, pokaď víš, že z toho mužeš mít problémy doma – že si to doma neobhájíš, neustojíš.

    Takže asi takhle.

  35. hýbň◊š

    Skreth má svatou pravdu a čárys ho pěkně doplnil. Cenzuru bych zrušil a všechno pouštěl ven hezky naplno :D Třeba Luckass by moh vydat nějakou obsáhlou fotogalerii. CO? Já sem pro.

  36. tomaass

    Čárys: ano

  37. KUbajsz

    čárys: to ze mě mluví geny po tatovi, asi máš pravdu no :D

  38. Čárys

    4: Kubajsz : Bože, muhahaááá :)
    4: Hýbňoš : Právě jí nastavuju na zítřek.

  39. Radek - etbikez.com

    Jak říkám – já si za každym rumem stojim;) Ale stejně si myslim, že jestli chce nebo nechce někdo ventilovat s bohatou dokumetací, co dělal, je každýho věc a nemusí to za něj někdo hned poslat ven. Zajímavý, jak takový ty kecy “stujte si za tim” maj lidi, který tam nikdy nic nedělaj:o) (nevztahuje se na hýbňoše, který je opravdu zdatným kolegou v nočním řádění)

    Pamatuju, jak jsme se kdysi smáli Pulpimu, že dělá bulvár. Jeho hranici jsme dávno překonali. Ano, i já – psát o skandálech je totiž lákavé:o)

  40. The Skreth

    Radek: jestli narážíš na mě, tak o mě moc nevíš ;-) Kamarádi by ti mohli vyprávět, ale když bych to tady psal, znělo by to jako vychloubání. Navíc z kontextu vytržené. Můžu se tě pokusit ubezpečit tím, že “vím, o čem mluvím” !!

  41. Čárys

    4: Radek : Ano, já už třeba hledám 15 minut tu fotku, jak na Kozzy stylu uplně na káru cucám Renče Pádlistový kozy. Nemůžu jí najít. Byla myslím i na Dkey.

    Já si za tím dycky stál.

    :)

  42. The Skreth

    Já myslím, že nejhůř na tom je s těma fotkama na netu Čerf. Tomu u toho vždycky stál :-D

  43. Radek - etbikez.com

    Skreth: Já si tě třeba vůbec nedokážu spojit s nějakym obličejem, ale to je fuk.

    Čárys: Jo, bejvávalo:o)

    No, uzavřel bych to tím, že existují 2 názorový proudy:

    1) Pokud se chováte jako prasata, počítejte s tím, že se o tom ode mě všichni doví. Já vás vychovám, holomkové.
    2) Je každýmu houby po tom, co dělám a jak či zda vůbec si to obhájim.

    Já jsem z hloubi své liberální duše přesvědčenej, že je správnej ten druhej, ale je to samo každýho věc;)

    A už jdu dodělat tu blbou reklamu na zateplování a dopsat muj pohled na JBC, jsem zase ve skluzu;)

  44. Manas TL

    Hahahaaaa, naprostej souhlas s Carysem a Skrethem a Hybnosem.
    Jaky si to udelas takovy to mas.

    Taky jsem si takhle jednou nabehnul a pak mi doslo, ze za to nemuzou ty co delaji fotky, ale jen ja sam. Jojo, je to boj se chovat normalne a nebo pocitat s nasledkama.

  45. The Skreth

    Radek: Asi to bude tím, že poslední tři roky na závody skoro nejezdím, ale pokud to dopadne a hlavně budu mít o čem psát, tak přes léto by se tu mohl objevit nějakej materiál (Čárys o tom zatím neví ;-) )

    Jinak aby nedošlo k nedorozumnění. Já neobhajuji ty, kteří číhají s kamerou v ruce kdekoliv a kdykoliv, aby nafotili a následně publikovali škandální materiál. Já se snažil apelovat na lidi obecně, aby vzali zodpovědnost do vlastních rukou. Měli nějakou hrdost. Nemám problém s tím, když mi nabliješ na boty. Já bych se u toho jen zasmál a ještě tě možná pozval na panáka. Ale vadí mi trochu chování, které popsal Čárys. Když někdo dělá bordel a zvrhlosti, které by mohli vadit jeho drahé polovičce, a pak si hraje na chudinku, jako že se nic nestalo. A jen co jde do hospody, tak machruje koho zas nevojel (příklad). Pokud chce být promiskuitní a ví, že by to někomu mohlo ublížit, tak ať to dělá v soukromí, protože jinak bude akorát dělat kreténa z toho druhého člověk..

  46. Radek - etbikez.com

    Skreth: Já s tebou i souhlasím, tu jde spíš o to, že soukromí se dávno jaksi vytratilo;)

  47. Spon

    ja musim rict ze Skreth ma pravdu, co se stalo? no to je jedno, kdyz ma tak ma.

  48. markéta

    čárys: mě osobně sou třeba letošní bulvární články zatim dost jedno, já z toho problémy mít nebudu. Přijde mi od tebe ale trochu přehnaný, když vyathuješ na bouřňáku na parkáči třičtvrtě roku starou -neuplně málo průserářskou- historku (jistě víš o čem mluvim) před lidma, který o tom nevěděli, a vědět nemuseli. žili bez toho těch třičtvrtě roku?? žili.. když se to pak roznáší dál a dál, tak se to nafukuje víc a víc, a nakonec je z toho věc trojnásobnejch rozměrů. tak například jenom to, že ste si v létě s fíkem dělali prdel že sem měla něco s leaderem se tam docela rozneslo, protože “co řekne čárys je slovo boží”.. a pak se mě ptali lidi an podzim na represent párty, jestli je to pravda a tak.. Vim že bych měla držet hubu a radši se k tomuhle tématu moc nevyjadřovat, ale co bylo bylo, a nikdo čas nevrátí.

  49. Čárys

    Ano, ta historka byla boží.
    Jsi zvíře, co dodat.
    Respect.

  50. dr.zack

    marketa: ja sice nevim o co slo a prakticky me to nezajima…ale…byla to pravda?…jestli jo s cim mas pak problem?…

  51. markéta

    dr. zack: hele já nevim, měly by bejt hranice na obou stranách, a jestli sem je neměla já, mohli je mít aspon ty druhý. bohužel neměli, tak nemá cenu se v tom rejpat. pravda to byla a je, ale myslim, že sou na světě miliony zajímavějších a aktuálnějších věcích, a že to asi nebylo uplně nutný.

  52. hýbňoš

    Radek – etbikez.com: dneska už toho taky víc nakecám :)
    Jo a Pulpána zatim podle mě nikdo netrumfnul nebo aspoň nevim o nikom kdo by si k sobě na net dal fotky svojí nahatý manželky
    markétka: píšeš “když se to pak roznáší dál a dál, tak se to NAFUKUJE víc a víc” a já čtu “tak se to NAFAKUJE víc a víc” :oD

  53. The Skreth

    hýbňoš: :-D

    spon: tvému komentáři nerozumím, sorry…

    markéta: jestli narážíš na to, na co si myslím, že narážíš, tak to se “i ke mě” dostalo ještě, když to bylo aktuální a nikoliv díky článku z Bouřňáku. Bohužel si nepamatuji od kud to vím a dost možná je to i něco jiného, než myslíš. Každopádně česká MTB scéna jede :-P A aspoň není nuda, no ne? ;-)

  54. The Skreth

    Radek: tak to taky nesmíš dělat na parkáči mezi dvěma stovkama bikerů :-D

  55. Babušák

    Ahooj.. Dekuju za fotoo.. .

  56. Henda

    Ale jinak fajn zavody, no neeee :-D……..

  57. eMTý

    někdy je mi z těch vašich rádoby moralistickejch keců na blití…

  58. prochajda

    :D:D doprdele, to je dabata:D:D

  59. tomaass

    The Skreth: proc ?

  60. The Skreth

    tomaass: Musíš mi trochu přiblížit, na co konkrétně se ptáš ;-)

  61. Spon

    Skreth: nevim cemu nerozumis, proste mas pravdu (jakoze souhlasim s tvym nazorem) a napsal jsem to proto ze vetsinou me seres svym rejpanim. thats all.

  62. Luck-ass

    Velice zajímavá debata docela jsem se u toho pobavila a vybavil si pár lidí co tu psali v akci ať už jde o Hybňoše, skřetha, Čáryse nebo Radka se všema si pamatuju velice vyžívný párty na který se do teď vzpomíná:-D
    Mimochodem k tomu bulváru jojo občas někdo číhá, ale třeba k té fotce kterou sem nemohl uveřejnit. Ta vznikla tak že jsem si o ní normálně řekl a oba aktéři se toho hned ujmuli a ráno s eza to styděli a říkali mi ať to smažu:D vše pochopim ale když si s foťákem v ruce o to řeknu a oni to udělají co je pak na tom?:D

  63. tomaass

    The Skreth

    Radek: tak to taky nesmíš dělat na parkáči mezi dvěma stovkama bikerů

  64. milhaus

    ty vole, tak když už člověk někde řádí takle veřejně na závodních párty, kde je mraky lidí, tak musí počítat s dokumentací, to je jak kdyby hooligans nechtěli bejt na fotkách v novinách :-D

  65. The Skreth

    tomaass:

    Radek ET-bikez: Skreth: Já s tebou i souhlasím, tu jde spíš o to, že soukromí se dávno jaksi vytratilo;)

  66. tomaass

    The Skreth: já nevim, jsem presvedcenej o tom, ze volejbalisti taky šukaj a nikde jsem nikde neviděl žádný fotky

  67. The Skreth

    Tak já taky neviděl žádný fotky souložícího Broze.

  68. hýbňoš

    šukaj všichni ale volejbalisti tady, kromě tebe, asi nikoho nezajímaj :)
    Luck-ass :o)

  69. Luck-ass

    Sex je pro chudý bohatý hrajou golf:)

  70. hýbňoš

    Luck-ass: taky mě vždycky pobaví když mi někdo ukazuje nebo pošle hrozně tajný fotky, který sem už dávno někde viděl :oD

  71. hýbňoš

    nene sex je pro děti, dospělý chlastaj

  72. Manas TL

    2 Tomaass: kdyby si se pohyboval mezi volejbalistama tak bys taky videl hodne fotek ktery za to stojej. Jen je ta vec ze volejbalisti moc webu na kterejch si sdilej fotky nemaj. Nicmene materialu tam je mrte.
    A tos jeste nebyl na party s XCkarema … to je teprve sila.

  73. tomaass

    The Skreth: já videl fotky souloziciho hoba a par dalsich

    hýbňoš: radsi bych se kouknul na to jak si to par hezkej volejbalistek rozdava s trenerem, nez na okoukanou Marketu

  74. markéta

    tomaass: jestli si myslíš, že mě to baví, tak nebaví. taky si myslim, že už je to dost ohraný a taky se rači kouknu na nějaký hezký holky. neobjevil se tu skoro žádnej koment k závodu, rozebírá se zase jenom jedno. a to je myslim, po tak výbornym závodě jako jablonec byl (aspoň pro mě) trošchu škoda.

  75. Luck-ass

    Manas: o XC mi nemluv hehe to jako občas sjezdový párty je slabej odvárek hehe nechápu jak po tolika km dokážou ještě kalit do rána:D
    Hybňoš: Mno tak většinou éro je přímo u zdroje a slyšel jsem že se hned pochlubí dál ve firmě:D. Ale stejně Ještěd 06 byl nejvíc co skřethe?:)

  76. tomaass

    markéta: hele co jsem slyšel, tak tě to prej baví dost

  77. markéta

    tomaass: nebaví mě tohle pitvání na netu.

  78. ueeeeee

    pěknej článek :D

  79. Los tomanos

    Fíha tady se to rozjelo…. All: jak říká moje babička, na každém šprchu pravdy trochu. Ne všemu se dá věřit lidí…. The skreth: Ten tvůj první koment zaváněl hlídáním. Markéta: hele já osobně když si někde něco přečtu, dozvím tak se tomu zasmeju, řeknu si v dobrém že jsou to volové a žiju dál :-)

  80. shampoo

    uff:D vyjádřil bych se, ale bojim se. Viď tomaassi:D

  81. The Skreth

    Tomaass: Hoba jsem viděl taky. A jen doufám, že ho v létě neuvidím souložit naživo, to by se nemuselo obejít bez psychické újmy :-P

    markét: ja myslím, že se tady nerozebírá “to jedno”, ale celkový přístup lidí k jejich činům. Aspoň tak jsem to pochopil já. BTW. závody jsou nuda: 1., 2., 3. byl ten, ten a ten. Za měsíc si to nikdo nebude pamatovat…

    Los tomanos: Zaváněl hlídáním?

    Spon: Já jsem si už tenkrát říkal, že někdy v něčem musíme najít společnou řeč ;-)

    Luck-ass: Hele nejvíc byl asi můj stužkovací večírek na gymplu, ale Ještěd je hned na druhém místě. A prakticky jsem si zněj něco odnesl jen díky těm fotkám, muhaha :-D Jo moment, ještě si pamatuju sáňkování ze stupňů vítězů. Jirka mi potom zalehl levou ruku. Dodneška nosím ty poškrábané hodinky a vždycky si na to vzpomenu :-P

  82. hýbňoš

    Luck-ass: ještěd 06 byl opravdu dobrej :D taky sem se spousty věcí dozvěděl až z fotek. Na éra bych to všechno neházel jsou i jiný zdroje.
    Tomaass: o volejbalistkách si nemluvil jen o volejbalistech
    Manas: XC je zvěrstvo i bez párty

  83. Los tomanos

    Tomaass: no, myslel jsem tím nepít, hlídat se, neblbnout a tak pod…

  84. tomaass

    hýbnoš: tak od tý doby co jsem na kluky, bych koukal i na volejbalisty

  85. hýbň◊š

    Tomaass: ok pak je to v pořádku

Komentář: