3DH Jedlová – ČEPELák je všechny zaříznul

jedlova09fallrace-4.jpgPoslední závod 3DH Cupu se odjel v Jiřetíně pod Jedlovou. Čárys a spol si válej šunky u moře, takže vám report napíšu já, Luckaass. A je to tady !

Na závod mám v plánu jet v sobotu brzo ráno, jelikož to mám přece nalítaný z minulýho týdne. Takže pohoda žádnej stres. V pátek v 8 večer mi to tak v posteli šrotuje hlavou. Proto tak v 8.05 se převlíkám beru si klíče od auta, nakládám věci a vyrážím směr Jedlová. Pouštím si na cestu vydatné České hity 1988 a cesta uběhne raz dva.

Přijíždím na místo a tam lidí pomálu, tak parkuju auto u lanovky na VIP fleku pro Haven káry hehea jdu na pívo (čti víno). U stolu už tam sedí ČERW, Novotňák… kecá se z Novotňáka padaj hrozný story, nejvíc je asi ta jak si uříznul prst v Belgii a jede asi hodinu a půl s nějákou pojišťovačkou sanitkou, následně mu po 2 hodinách čekání na chirurga přišije prst místní vrátný mno prostě moooooc.

Mno asi po 10 doráží Heňďa a Buri, takže vyrážíme za Šroubkem a spol do města (čti vesnice). Pijou se piva, kecá se a asi na 2. hodinu ranní se jde spát. sem rád, že můžu spát v chatě u lanovky kde je fakt teplo, tímto děkuju Šroubkovi.

 jedlova09fallrace-13.jpg

Ráno se v 7 vstává a začíná příprava na závod, tradičně snídaně a pak hurá na kolo. Trať je stejná jako na jaře akorát přibyla nějáká ta kladá a občas se to víc vyjelo. Jo a taky na závěrečnej paleťák už se nejede 90Km/h s dopadem do protisvahu, ale je před ním příjemný esíčko, který krásně klouže. Tímto se konečně dopadá do dopadu. Takže si dávám 3 tréningové jízdy a zjišťuju, že mě to fakt baví. Můj hlavní soupeř Radek Broz, nedorazil, údajně si doma šije leopardí tanga s lycrou na Marosanu.

Až nechápajícně nám dole ukážou časy ve kterých se startuje jako na ČP. Překvapen sem byl mile. Měřák klasika žádnej stres a ani s emi moc nechce šlapat. Když to vidím jak někteří jsou vyhrocený už v měřáku, tak nechápu nic. Asi holt po zkušenostech z DT Jablonec berou každou jízdu kdy to dělá píp píp píp jako závodní, protože člověk nikdy neví, kdy by se ten čas mohl hodit do výsledků.

 jedlova09fallrace-32.jpg

Je tu první jízda, takže na startu už ni to pípá a já se rozjíždím. U úvodního tobogánu je hroznej kotel, ale ani ten mě nedonutí projet to rychleji než na 50% bezpečně. Hlavně po jarní zkušenosti kdy jsem si ustlal krásně hlavou a zádama do těch největších šutrů. Sem z toho venku a párkrát si šlápnu. Tenhle vršek mě fakt baví, dá se to jen držet celou dobu. Esíčka tak něják vyšla a je tu rozjezd na přescesťák, ten je jak do bavlnky a pokračuje se dále spodek mi vychází hezky. Až k padáku pod kterým bývala klopenka tak jedu do ní a je tam jen prach kterej samozřejmě nedrží. Sklouzavá mi noha a z odpalu který hned následuje to vysílám krásně one foot do stromu hlavou palcem a kolem se zastavuju o strom. Divácky dobře ohodnocený. Tak a dál už asi vše v pohodě a bez problémů.:)

 jedlova09fallrace-22.jpg

Druhá jízda se vyvedla asi o trošku líp než ta první s tím, že jsem jel velice opatrně v místech kde sem potkal strom. Výsledky mno HT Heňďa z našeho Haven Extreme. Ženy snad už tradičně Kurandovka, berme to pozitivně dala mi jen 6 s. Fully nějáký Němec myslím a hned za něm byl Kaschtan. kterej konečně zajel Luďánka a juniory peklo největší s nejlepším časem dne KouleCZ.

 jedlova09fallrace-4.jpg

Jelikož sem hned balil po dojetí do cíle tak nevím víc… Za fotky poděkujte samotnému Érovi z Engramu. A mě nemlaťte jelikož je půlnoc a já tu fakt usínam nad klávesnicí po celým dnu v prašné Rokytnici. Takže jen závěrem poslední 3DH božííí, časomíra super, počasí super, trať super…co víc si přát? Snad jen sucho na Marosaně tak naviděnou tam.

Výsledky tady : čepel

jedlova09fallrace (1).jpg jedlova09fallrace (10).jpg jedlova09fallrace (11).jpg
jedlova09fallrace (12).jpg jedlova09fallrace (13).jpg jedlova09fallrace (14).jpg
jedlova09fallrace (15).jpg jedlova09fallrace (16).jpg jedlova09fallrace (17).jpg
jedlova09fallrace (18).jpg jedlova09fallrace (19).jpg jedlova09fallrace (2).jpg
jedlova09fallrace (20).jpg jedlova09fallrace (21).jpg jedlova09fallrace (22).jpg
jedlova09fallrace (23).jpg jedlova09fallrace (24).jpg jedlova09fallrace (25).jpg
jedlova09fallrace (26).jpg jedlova09fallrace (27).jpg jedlova09fallrace (28).jpg
jedlova09fallrace (29).jpg jedlova09fallrace (3).jpg jedlova09fallrace (30).jpg
jedlova09fallrace (31).jpg jedlova09fallrace (32).jpg jedlova09fallrace (33).jpg
jedlova09fallrace (34).jpg jedlova09fallrace (35).jpg jedlova09fallrace (36).jpg
jedlova09fallrace (37).jpg jedlova09fallrace (38).jpg jedlova09fallrace (39).jpg
jedlova09fallrace (4).jpg jedlova09fallrace (40).jpg jedlova09fallrace (41).jpg
jedlova09fallrace (42).jpg jedlova09fallrace (43).jpg jedlova09fallrace (44).jpg
jedlova09fallrace (5).jpg jedlova09fallrace (6).jpg jedlova09fallrace (7).jpg
jedlova09fallrace (8).jpg jedlova09fallrace (9).jpg jedlova09fallrace.jpg

12 komentářů pod “3DH Jedlová – ČEPELák je všechny zaříznul”

  1. Čárys

    Perfektní repec – díky Ti za služby…
    A Erovi za fotos.

    A gratulace Koulím, neboť jedou peklo.

  2. The Skreth

    Ty voe já se tvářim jak největší dement na světě :-D

  3. shampoo

    henďo ty máš ale krásného psíka

  4. Éro

    Sorry za tu kvalitu fotek…fotil jsem to krabičkou od mýdla…a bez manuálu

  5. Čárys

    4: ero : fotky jsou pohoda, já myslím že ve skupině fotografů na krabičky od mýdla (uplně jiná sorta než zrcadlovkový řešiči) jsi mezi bezmyšlenkovitými mačkači tlačítek v režimu sport mezi nejlepšími !

    No stress, fotos good.

  6. Éro

    Vole :o)))))

  7. HOnDA

    THX za photos… :)

  8. cartman

    Čárys: docela si mě pobavil “zrcadlovkový řešiči” :D

  9. Čárys

    4: cartman : hehe, dyť je to tak ! :))

  10. Mára

    Koule je prase, jedlová je zábavná 3dh je boží :D

  11. Čárys

    4: mára : A tobě brzy pošlu ty otázky ty divochu ! :)

  12. coolo

    Koule nejlip ….(j)elita nemuze mit klidny spani
    hezky nosik nahoru http://720.cz/foto/jedlova09racefall/imagepages/image34.html

Komentář: