Monínec – Petr Heiník po roce na kole !

moninec-s-ph2010-24.jpgTak jsme se z wurstelandu přesunuli na Monínec, což v mém plánu na víkend nebylo, ale je třeba trochu ty lidi zmást a připravit jim překvápko, ne ? :) Prostě doma je doma…

Nu, jak už jsem psal včera – na Monínci sucho. Večer jsme navštívili sousedící partičku kemperů a Ross poknul fkašku Šušoukaniea pak už jen unavený zalomit do postelí. Celou noc pohoda, ani kapka nespadla, ale samo ráno v 9h musí přijít déšť. Naštěstí jen chvilkovej a tak bylo jasný, že budem čistý.

Dorazil Petr Heiníků, a na kole ! To jsem byl opravdu překapenej, neboť na tom neseděl od…no…od 28.10.2009. Přivezl si IQ6, na kterou ve velikosti L nasadil jeden převodník, 8Ocm klacky a otočil brzdy vzhůru nohama – DH kolo je na světě. To že se mu obě brzdy zavzdušnily tak, že mu to defuckto nebrzdilo, ho jaksi nelimituje. Už se nedivím ničemu. 

 moninec-s-ph2010-5.jpg

Tož to mrskáme. Koukám že je tu opět celkem hodně velká parta lidí – jsem z toho opět mile překvapenej. Dorazila Dáška s Filipem, klucí z Nyxu, a mnoho dalších lidí – z nichž některý jsem neznal ani od vidění. Co mě nejvíc dostalo byl testing záchrané sítě od  jednoho chlapíka na horní stanici Monínce. Normálně do toho skočil, dal si mrdu vo zem, vstal jakoby nic. Nechápu. 

Je tu i Andy, takže následuje klasická zábava – držet to v plným po celé dopoledne. Jet za PH je prostě zážitek na celej den – tenhle člověk umí bez nadsázky nejrychlejc změnit směr jízdy, ze všech lidí, co jsem kdy viděl. Já to tu klidně napíšu – já to prostě nechápu. Tohle není možný. Na místech kde jedeš na hranici adheze si on jel lehce mění stopičky naskakuje tu výš a níž a nebo si jen tak z nudy zatáčí vlnkama po nestabilním povrchu. Já tomu prostě nikdy neporozumím. Na XC kole. 

 Andy se vyzná taky, dycky se vyznal…

moninec-s-ph2010-24.jpg

Jdu přes klacky v Rock Garden. Letím tam za PH, jenže on je na vjezdu pomalejší a já jdu lehce na brzdu a už to tam zapichuju. Nicméně na sobě nemám ani škrábaneček, to bude tím, že jsem to Froňo dotočil na nohy. Kdyby mě viděl Cruzo, měl by ze mě radost, jak jsem ve svém věku flexibilní : ) 

Jdeme něco pofotit. Mě se skáče velice zle, ruka nezvládá nic – ale protože jdu v pondělí na operaci, což je zítra, musím si to ještě co nejvíc užít – buhví, kdy se dostanu na kolo. I když já budu chtít brzy, to je jasný. Takže skáčeme pro Andyho nějaký ty polety, a když teď tak koukám na fotky, jsou to děsný zkrouceniny. Jsem fakt starej domrdanej kluk, na pravý ruce 5 let zlomenou kličku, na levý nepoužitelný 2 prsty a teď ten loket. Už se nedivám, že jsem na tom kole tak z.k.r.o.u.c.e.n.e.j. :)

moninec-s-ph2010-9.jpg

A po fotoshootingu to balíme. Petr mi odváží kolo do Prahy, potřebuje to nějakej servis a stejně teď budu mimo. Dávám si tam novou nábu dozadu (Saint, 5 let ježděná, bez repase, říkala že už toho má dost) a volej do tlumiče, co jinýho taky s RB dělat – když je to tak dobrý a nezničitelný kolo .

(to sem píšu jen proto, abych dostal slevu)

Takže to je asi tak všechno z nedělního reportu ! Rád sem vás tu u nás všechny viděl, a snad brzy někde na kole. 

PS: Operace proběhla, pacient žije. Stay tuned.

čárys.

a foto nafotil -andy-

moninec s ph2010 (1).jpg moninec s ph2010 (10).jpg moninec s ph2010 (11).jpg
moninec s ph2010 (12).jpg moninec s ph2010 (13).jpg moninec s ph2010 (14).jpg
moninec s ph2010 (15).jpg moninec s ph2010 (16).jpg moninec s ph2010 (17).jpg
moninec s ph2010 (18).jpg moninec s ph2010 (19).jpg moninec s ph2010 (2).jpg
moninec s ph2010 (20).jpg moninec s ph2010 (21).jpg moninec s ph2010 (22).jpg
moninec s ph2010 (23).jpg moninec s ph2010 (24).jpg moninec s ph2010 (3).jpg
moninec s ph2010 (4).jpg moninec s ph2010 (5).jpg moninec s ph2010 (6).jpg
moninec s ph2010 (7).jpg moninec s ph2010 (8).jpg moninec s ph2010 (9).jpg
moninec s ph2010.jpg    

12 komentářů pod “Monínec – Petr Heiník po roce na kole !”

  1. Sian

    Tak ůspěšnou rekonvalescenci…!

  2. Vlcak

    4:Carys: Jak vypadá spodek trate, tam jak bylo to pekny blaticko. Je to tam lepsi nebo se tak porad stahuje voda. A kde budou dirty, ze jsi musel znova oznacit místa kam maj slozit hlinu. Zatim.

  3. Čárys

    4: vlčák : Hele, tak dirty se jen posunou doleva – když koukáš od klopenky pod transferem dolu, a vidíš ten sloup osvětlení, tak nebudou vpravo od něj, ale vlevo od něj – blíž k tomu “lesu”. Náletové stromy a větve, přesahující jakoby nad ně, budou odstraněny – takže ve finále líp. Nebudem se tam motat, dirty budou chráněný před větrem, a nakonec je tam i mnohem sušší země – je to výš.

    Teď jsem se dovolal panu Krejčímu, a bohužel se stále nenaváží hlína, neboť mítos, odkud se bere, je totálně pod vodou a není to hlína, ale je to bahno.

    Nicméně – myslíme si, že by se mohlo příští tejden udělat ten dojezd na parkoviště. Máš nějak čas, kdyžtak ? Já jedině navečer, ale mužuv dělat jen jednou rukou. Zabíjet hřebíky bych mohl.

    Jinak to tam čoveče ani moc rozmrdaný už nebylo (oproti 14 dnům a stavu v té době, zpátky) a myslíme si, že už si to prostě sedá – a že už to nebude tak děsný. Doufejme.

  4. Vlcak

    4: Čárys : Čaj, pak se nějak domluvime a dojedem to tam doklepnout. Doufam, ze uz moc chcat nebude. Tak zatim a at jsi brzo zdráv. Pic.

    Doufám, že se potkáme než odjedete na trip, abych se s tebou vyrovnal. Cao

  5. Čárys

    4: vlcak : Jo no to by bylo fine : )
    Pohoda, snad jo…

  6. 100klada

    PH byl vzdycky profesor… to vis, on nikdy jezdit spatne nebude, ja nebudu nikdy jezdit dobre a RB nikdy nebude skakat ;)

  7. Čárys

    Lepší shrnutí jsem snad nikdy neslyšel : )

  8. Ross

    tak na tyhle fotce je videt ten typek jak skace do ty site……

    http://720.cz/foto/moninec_s_ph2010/thumbnails/tnmoninec%20s%20ph2010%20(6).jpg

  9. Ross

    http://720.cz/foto/moninec_s_ph2010/imagepages/image21.html

  10. michal

    tak toho typa sem si nevsim a sem rad ze mi nehup na zada

  11. Čárys

    Ty voe, a jo ! Tak to je vono !!! Muhahaáaáaáaáaáa

  12. NOBODY

    jestli máte zájem ještě vo nějaký fotky testu záchrané sítě :) Mrkněte se sem http://nobody.rajce.idnes.cz/2010_05_23_Moninec/#Snimek_048.jpg

Komentář: