Rokytnice 2010 podzim – poslední pojezd

rokytka-fall2010-30.jpgTak jsem nebyl v Rokytce jezdit, že jo, protože to bych si to hrozně užil, ne, já tam byl jen proto, abych vám sestřihal video a nafotil fotky a napsal článek. Článek byl tu, video je tu ted. :)

Kdo nečetl at sem běží

A kdo četl, at si to pustí :)

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

30 komentářů pod “Rokytnice 2010 podzim – poslední pojezd”

  1. Jr.

    tu trať mam prostě rád…video supr, krásný start dne

  2. Pavel Janda

    parádní….

  3. blue

    pěkný ježdění, škoda, že jsem začal letos tak pozdě, budu to muset příští rok všechno dohánět

  4. Čárys

    Trať je to prostě fajn. Takovej bikepark, kterej musíme udělat z Monínce – lidi chtěj skoky a klopky (ač jeden můj nejmenovaný kamarád říka : “Lidi chtěj kořeny, kameny, rozmrdaný votáčky. Jen o tom ještě nevěděj.”) a já jim je hodlám ve spolupráci s PH příští rok poskytnout !

    Včera jsme na Monínci vytyčovali novou trať…

    Každoápdně – dobrá práce, Týdo !

    Ps: 4 : Kubajsz : Viděl jsi ten štrejchanec na skoku ? Voe. Netahat, tlumit ! Kor když za tebou jedu já, starej tlumič… :)

  5. Ovar

    Urcite si vic uziju jezdeni na moninci nez ty ultimatni skoky v Rokytnici (a ty ktery nejsou obri a ultimatni tak sou na placku)
    Chapu ale ze kdo to naskace toho to bavi, ale ty skoky v rokytnici uz mi prijdou fakt velky, nehodlam to skakat a tim padem rozhodne nejmene zabavna letosni lokace kde sem byl pro me :-(

  6. Čárys

    Ale di, prosím tě, když to nalítá i dědek jako já :)

  7. tomaass

    Ovar: ted jsem si az chvili myslel, ze to pises ironicky, ale asi ne, ty jo nebudu ze sebe dělat nějakýho machra, protože mám ještě pevný kolo, skáču a tak, ale před pár lety když někdo měl kolo s odpruženou vidlicí a dokonce i kotoučovejma brzdama, uměl jezdit prostě všechno skok, les, lávky, skejtpark, myslím, že tak je to dobře..

  8. Ovar

    Tomass: Nechapu co si tim chtel rict

    Tento smer budovani parku je duvod proc u nas prakticky nejezdim. Nikde jinde totiz tohle neni… Parky a trate jsou jednodussi a vzdy s moznosti prujezdu a na nejvetsi prasarny jsou odbocky, unas sou objizdky a to je, rekl bych, dost rozdil:-)

    A to ze to nalita dedek jako Carys neznamena vubec nic jinyho nez ze proste jezdis dobre voe :-)

  9. tomaass

    Ovar: chtěl jsem tim říct, že v Rokytnici snad žádný velký skoky nejsou, naposled jsem tam byl, když se jelo 3DH, tak se omlouvám, jestli se pletu

  10. Luck-ass

    A když to naskáče blbec a neskákač jako já? Tak k tommu nám povíš co?:-D

  11. Čárys

    4: Ovar : hovno, sedím na tom opačně…a hlavně – co je duležité – ad Monínec. Dh trať s Fr tratí zůstanou stejný, udělá se…asi…uplně nová trať, která povede jinudy. Takže žádnej strach, Monínec zůstane “bez skoků”…jak zatím stále je.

  12. Ovar

    Lukass, ty si skocil pres tu sterkovou cestu ?!?!? :-O du to prodat…

  13. KUbajsz

    čárys: vole, chtěl jsem, aby to vypadalo akčně no :))
    ovar: ty jo, asi jsme jeli každej něco jinyho. Kterej skok ti v rokytnici přišel velkej?

  14. Čárys

    4: Kubajsz, Tomaass : Já Ovara asi chápu, jak to myslí. Pro lidi, co prostě neskáčou, je jinej level velikosti – je to prostě někdy příliš moc. Nám, vám se může zdát něco malý, nebo spíš menší, ale třeba někomu ne.

    Je to jen o měřítku a vyskákanosti.

    A vylízanosti, např. :)

    Pápá, jdu na skály, než mi zhasnou…

  15. coolo

    4Ovar: za kolik?:) Ne, nech si to, preci v tom Radka nenechas samotnyho.

  16. KUbajsz

    čárys: do ted vidím toho kluka s dlouhejma vlasama v kšiltovce, co skakal přescesták dole v totálním no fearu :) A všechny skoky tam jsou objetelný přeci. A mít všude lavice? To by byla nuda :)

  17. Čárys

    A hlavně, na dváce ! To jsem nepobral.

  18. Ovar

    Kuci, ja to chapu, ja to skakat tak to tam loviskuju mocinky nejvic, ale jet nekam 150km abych vsechno objizdel, to me nebere :-( Ten skok nahore pres tu novou cestu, navic s hranou sikmou 45 stupnu mi prijde dost. A takovejch skoku je tam vic. Ja se proste skakat bojim :-(

    Je tam celkove treba 10 skoku ktery sou pro me velky a ktery se objizej tak ze ta trat ztrati naprosto flow. Kdyz to neskocis, musis hodne zpomalit a objizdka je velice “kostrbata”. Vsude jinde ve svete se to stavi naprosto opacne a to je naprosto jedinej duvod proc jezdime s Radkem jezdit pryc, protoze kdyz jezdit neumis tak proste potrebujes lehci trat a takovy proste trate v zahranici jsou. Nedela mi problem sjet a uzit si WC trat ve schladmingu, treba vynecham 2 skoky (ktery sou vzhledem ke zbytku trati naprosto zanedbatelny ale rokytnice je jeden skok za druhym a kdyz to nenaskaces tak je to naprosto o nicem…

  19. Vojta

    Hele, já byl dvakrát, skok s gapem sem skočil až při druhym vejletu a to navíc ten nejmenší, co je k mání :) A stejně mě to tam nehorázně bere… Těšim se na jaro, alespoň tam mám furt kam to posouvat, to mě baví…

  20. eMTý

    Ovar: když neskáčeš, tak můžeš jezdit přece tu druhou trať s lávkama a klopkama, ta je docela zábavná. Monínec si přece nemůžeš užít, pokud nemáš opravdu závodní sjezdový ambice, to je fajn trať na závody ve sjezdu, ale o flow, jak teď s oblibou všichni říkaj, se tam mluvit nedá! je jasný, že pohled na velikost skoku je strašně subjektivní, někomu přijde unreal seskok z obrubníku, ale část pravdy má taky tomaass. Když se někdo kolu věnuje tak, jak si myslim, že se věnuješ, tak by skoky v Rokytnici naskákat měl. A pokud se jim budeš o to víc vyhýbat, tak přece nepřijde progres, ale degres:-)

  21. Luďan

    eMTý: některý lidi na kole skáčou, jiný jezděj, a některý se vozej….v tom si myslim že je ten problém. Nechci tim teda do nikoho rejt, ať každej dělá co ho baví :) Rokytnice je jinak na příjemný polítání parádní!

  22. KUbajsz

    já se čoveče taky bojím skákat, v životě jsem neskočil žádnej dirt nebo trails například. Ale rokytnice mě zrovna baví díky těm skokům, paradoxně, příjdou mi všechny bezpečný. Celkem čumím, že zrovna ovar, kterej jezdí celej rok v cizině, pak nenaskáče rokytku. Jen pro zajímavost, byls ve špindlu a skakals přescesták nahoře ? To mi třeba příjde jako těžší skok, kterej když budeš chtít projet, tak se totálně zamrdáš. :)

  23. ice

    me prijde ze ten ovar, kterej tu pise neni ten ovar(jakub) kteryho zname..

  24. Manas TL

    Ja se skakat bojim hrozne, nakonec sem v Rokytnici i neco skocil, snad jen par skoku mi prislo lito kurvit enduro bajk – prvni pres cestu, do zatacky atd. Byl jsem tam navic v dobe kdy pulka dopadu chybela, to mi prislo jako nejvetsi minus tyhle trati. Bylo mi proste lito kola.

  25. dr.zack

    Chatař jak se vali…:D

  26. Ovar

    Ha, takze prestoze se na netu objevuje vic Ovaru, tak ja sem ten Jakub :-). Prescestak nahore ve Spindlu je pro me naprosto Unreal. Moninec je nejvic bozi trat, kterou bych zaradil mezi mejch Sest nejoblibenejsich (Winterberg, Semmering, Schladming, Morzine, Moninec, San Remo) Ohledne jezdeni=vozeni: Snazim se to brat tak nak sportovne, je mi jasny ze to je komedie (coz je ale i vetsina jinejch sportu u jinejch lidi) ale treba v zime chodim behat a tak, samozrejme ze se obcas jdu jenom projet, ale jinak se snazim tak nejak alespon trochu trenovat, nezrat porad uplny sracky a tak :-) Ale proste uz sem si parkrat fakt nalozil. Jednak to boli a jednak musim fungovat v praci. Ono v podstate je cely to jezdeni jenom relaxace abych pak mohl lepe pracovat, no a kdyz se rozstrelim tak to moji produktivitu uplne nezvedne zejo a pak uz to bude rychly… :-/

    Loni na zacatku sezony jsem pri treninkovym jezdeni v Jedlovy mel takovej dost blbej pad na tom prescestaku (skakal sem ho predtim dlouho bez problemu, bez slapani a i s kravinama a tak…) ze kteryho jsem vyvaz myslim s hodne velkym stestim, asi me to nako bohuzel poznamenalo a od ty doby se skakani fakt bojim. Kazdopadne vam vsem zavidim ze se nebojite skakat a preju at vam to vydrzi co nejdyl. Znam ten pocit a vim ze kdyz se clovek vodlepi a dopadne ciste na to misto kam chce tak je to super :-) Ale proste uz skacu jenom to co mi prijde jako naprosto bez problemu a jde to pro me na oci…

  27. Los tomanos

    Koukám že rokytka příští rok NE…

  28. Kome

    Trat dobra ,skoky taky :) ,bral bych jich i vic…

  29. Motlik

    video luxus :o)

  30. Hz...

    Dost paradni trat, taky si tam musim nekdy musim zajet =)

Komentář: