prašan v říši

ttt.jpgTak se tu tak partička z tábora a okolí rozhodla vyrazit do hor, i když hlásili 4 ku…nebo 5tku ? Ale byly to orgie, o tom žádná. Prvotina od touži na Gopro HD 2 je vevnitř !
ThX 2 Toužidlo.
PS: toho psa jste mučili zle . )

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

7 komentářů pod “prašan v říši”

  1. gazman

    Taková skialp hopsaná no:-)

  2. Šárka

    Psík toho musel mít dost večer, ale dobrý je, že pořád vrtí ocasem. Mně se to líbí tím prašanem dolů, ale vůbec nevím, jak se ty skialpy ovládaj, já jsem lachtan skoro odjakživa :) Taky musíte mít asi dost vychytaný oblečení, cestou nahoru vedro a dolů aby to nepromoklo a popřípadě i zahřálo.

  3. Duchna

    Jiný zdroj videa bitte, převzorkování a rozkostičkování do FLV je moc, přejdi na Vimeo když to agregát 720cet nerozjede. Pak má poznámka o GoPro HD 2 jen informační charakter.
    Jinak pěkný. Tohle mít včera na Klínovci taky bych se nezlobil.

  4. Čárys

    4 : duchna : Nebreč pořád, nebo to sem budu dávat ve woknovým přehrávači. Jsme retro, koukni na design, koukni na mou pleš, koukni na spisovnou češtinu, koukni na to v kompletu a pochop že fullHD na pravěký 72O nikdy neuvidíš !

    Retro styl !

  5. Touža

    Pokud by tě to mooc trápilo tak na trubce tulhle lyžbu najdeš v HD :o)
    North byl večer asi jedinej koho nic nebolelo… North-Pes.
    Doba kamená je doba kamená co na tom… :o)

  6. perry

    Akce parádní, ale na tom filmařskym umění bude chtít ještě zapracovat. Já držim palec!

  7. gazman

    Čárys: Dobře to tu vedeš, retro je v pohodě.

Komentář: