Test tratě starým dědkem

img_2755.jpgTak jsem vám to ještě natočil, aby jste nemrmlali, že to nejde. Samej zátlum, potlum, a křivák v podání starýho psa, kterýho už novejm kouskům prostě nenaučíš…

Co dodat. Samo to má ještě mouchy, ale jezditelný to je a hlavně je to KOPEC STRANDY (zábavná lokalita)

A reporty z letošních brigád :
První.
Druhá.
Třetí .
Čtvrtá.

Dřeli jsme jak koně a odměnou pro nás bylo uterní testovací poježdění. Odpanění nové tratě dostal na starost Honza z čerčan, jakožto poděkování za to co tu letos všechno odedřel a jak moc do toho zaincestoval. Pak už jsme se na ní vystřídali všichni, a hned několikrát :)

A vy – víkend.
Tak a tady je video testing…
PS: trochu uctu k mému věku, prosím, méně zatuhlej už nikdy nebudu, hehe, holt 5Olet je 5O let :)

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

18 komentářů pod “Test tratě starým dědkem”

  1. Pedro

    Taky bych chtěl umět jezdit rychle. Pěkný.

  2. DemonInHimself

    když jsem viděl,jak se na tom předposledním skoku pod tebou zmenšil ten přejezd,zvednul se mi žaludek…já nerad vejšky! jinak krása ;)

  3. Dan

    A co ty tvoje slachy, nevypadalo to, ze to moc setris :-) Nyni bych doporucil “tahni a srustej” metodu jinak v duchodu neudrzis ani hrnek s kaaafou ty vole. Ale trat proste mazec, jste si makli! Luxus!!! Mam to 271 km z Vidne, ale asi se prijedu podivat i tak co nejdriv ;-)

  4. Sarin

    Jako vzdy koukam nato a zda se mi ze to je brnkacka. Kdyby jsem se postavil k tomu katapultu tak si naseru do kalhot. No je to krasa dofam ze jednou nekdy na sklonku zivota :) budu taky takhle litat :)

  5. coolo

    Tleskam!!!:D

  6. deutsch

    pěkně dědku,dobrá mjůzik a květen se píše may :)

  7. Šárka

    Tak na tomhle už bych reigna ničit vážně nechtěla. Na otvíračku nedorazím, ale letos se tam určitě podívám.

  8. Maverick

    YES! ten první je řádně dlouhej! jsem zvědavej na sobotní test!

  9. BULWAjsz

    Ten Petrův odraz je neskutečnej, hrozný peklo

  10. Vitas Vary

    vidím v tom videu nejen mástra co umí jezdit ale i tu neskutečnou práci-klobouk dolů před všema trailbuilderama a tobě Čárysi ať jsi dobudoucna navždy vyloučen z klubu revmatiků:-), prostě Hlavně zdraví!

  11. Čárys

    4: Deutsch : Mi tam vklouzla němčina :)

    4: Maverick : My ho asi zavřeme, speciálně kvůli takovejm, jako jsi ty :)

    4: dan : šlachy na 4 minuty jízdy neřeším, spíš jak necítím jednu ruku, tak nemám cit na zadní brzdě a musím to brát dle blokáže zadního kola. Takže jak na silnicích. Plnej, do plnejch brzd, plnej, atd atd…

    4: sarin : Prosímtě, tohle je fakt čajda, jsem tam byl nejpomalejší. Kdybys viděl PHčko, bys brečel. Zrovna jsem se dneska rozhodl, že mu v sobotu nalepím držák na kameru na helmu, odnynějška bude točit on. Přinese to novej level do ryhclosti našich videí, plus další možnost pro zasvěcené internetové ladiče jak vykřikovat : “FAKE – ZRYCHLENÝ !” a hlavně už Dé-Pé-Há… :)

    4: Vítas vAry : Neboj, tímhle tempem si brzy zase něco udělám : )

    4: Bulwajsz : Ale poté, co nájezd Petr zplytšil (Zmotokrosovatěl) zdá se tento projekt býti datelným…rychlos tam je strašná.

  12. skautik

    Dobryy!

  13. Michal

    ahoj..hustý pane.trail skvělěj.obrovskej kus práce jste udělaliklobouk dolů.čárys myslíš že se tam svezu 4×4 :)

  14. Vitas Vary

    Čárys: Tobě psát “Zpomal to tempo” je asi zcestné jak Tě tak trochu znám, ale lze se domyslet jaká bude realita budoucna-teď to všichni “žerou” co vše stíháš, ale v tvejch 50ti jim bude jedno co “stíhat” nebudeš-asi tak. Nechci bejt prorokem-chci či přeji Ti jen tvé zdraví-a ostatně zdraví nás všech…..Ps: ale holt chápu logiku věci “když můžeš, žij naplno”. A když holt nemůžeš žij aspoň tak, abys stíhal(toho se držím já:-))

  15. Čárys

    4: Michal : čoveče, promítám si to trať v hlavě a myslím že až na jedno místo…to je ta dlouhá lávka v půlce tratě (kolik máš šířku 4 X 4?)…je to celé datelné. Ještě mě tak napadá, že to samo mužeš objet po sjezdový. Ty lávky jsou tuším 12O cm. Už si to uplně nepamatuju.

    4: vitas : Žít okamžikem. Minulost nezměníš, budoucnost není daná, proč se jí trápit…

  16. čibrut turbo turbič

    Čárys či někdo kompetentní :) – na stránkách areálu Moninec se píše, že lano jede do léta o víkendech a svátcích, tedy je možno přijet pojezdit i blížící se úterý 8.5.? Předpokládám, že ano, ale raději se přeptám :)

    Díky.

  17. Kachna

    A pondělí asi né,což? Těšil sem se na víkend,ale ta hrana dopadu na Točný řikala že ne :-( Tak bych to rád co nejdřív dohnal :-)

  18. Michal

    to je paráda ve předu to mám 108cm :D to je pecka..moc se těším,nevím teda kdy mě to vyjde ale moc se těším

Komentář: